Sanatı burçlara indirgemek her ne kadar mümkün olmasa da bazı burçlar var ki yaratıcı kişilikleriyle bizi büyülerler. Peki sence en sanatkar burç hangisidir?
Burçlarla alakası yok bunun Bazı insanların içinde olan bir şey bu, sanat herkesin çok ilgisini çekmez yani sanatla ilgilenmek isteyecek kadar değil. Mesela bir Sanat fuarında ya da sergilerde bir sürü tablolarla, heykellerle, seramiklerle karşılaşıyor insanlar Sanat görsel bir şey olduğu için ilgi çekici oluyor ister istemez. Ama çoğu bakıp geçiyor sadece Şahsen benim hep ilgimi çekmiştir. Küçük yaşlardan beri çizim yapmayı seviyorum yıllar geçtikçe çizimlerim de bayağı bir gelişim gösterdi Ben bu çizimleri sadece hobi için yapıyordum bunu mesleğim haline gelebileceğini bilmezdim öğrendiğimde ise lisede grafik tasarımı okudum şimdi ise mezunum ve yetenek sınavı için kursta eğitim görüyorum bu sene kazancaz inşAllah Neyse yani bunun burçla ilgisi yoktur herhalde Oğlak burcuyum yükselenimi bilmiyorum :(
Sanatın burcu yoktur sanat insanın kalbinde ve içinde doğar her insanda vardır aslında birazcıkta olsa ister yazıyla ister müzikle ister renklerle ifade eder insan...