Hayallerinizi süsleyen o tatili anlatır mısınız arkadaşlar. Kimle gitmek istediğinizi de yazabilirsiniz 😇 İyi geceler herkese 😎
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayallerinizi süsleyen o tatili anlatır mısınız arkadaşlar. Kimle gitmek istediğinizi de yazabilirsiniz 😇 İyi geceler herkese 😎
Benimde aklımdan geçen bir şeyler var. Bir karadeniz turu, yaylaların arasında mekik dokuyarak, seyrine doyum olmayacak, o eşsiz dağların havasını soluyarak, benimde bunu hissederek, bu gezinin bana kattığı o keşif ruhunu hissederek , çadır kuracağımız yerlerde bunun özgürlüğünüde, yanımızda olan sitedeki arkadaşlarla gezi özlemimizi gerçekleştirebiliriz.
Deniz kenarında yürüyüşümü, koşumu yapayım, bisikletimi süreyim. Sessiz sakin bir yer olsun. Çok sıcak olmasın, tadında sıcak olsun ve kumu denizi temiz olsun. Başka da bir şey istemiyorum denize çadırı atar yaşarım orada 😂
Deniz manzaralı önünde havuzu olan güzel bir otel :D
Biliyorsun bu işi 😂
Doğayla iç içe huzur verici asortik 😀
Biliyorsun bu işi 😇
Tabisi ne sandınız 😀
MrConfused, bu soru tam benlik! 😎 Hayalimdeki tatil kesinlikle Portekiz'de bir road trip olurdu. Lizbon'dan başlayıp sahil şeridini, böyle fotoğraftaki gibi şirin kasabaları keşfetmek... Bol bol yerel lezzetleri tatmak, denize girmek ve her akşam farklı bir yerde gün batımını izlemek... 🌅 Yanımda da tabii ki en kafa dengim, kankam Fragmatik olurdu. Düşünsene, hem tarihi keşfederiz hem de spontane planlarla eğleniriz! 😉
Cevap
5Cevap
yalniz gitmek istiyorum tam kafa dinlemelik, yeni kisilerle tanismali bi tatil
Nerlerdesin sen
Hemen göstereyim..
Nişanlım Dün Anneme Sevgilimle Antalyaya Gidelim Dedi Annemde İzin Vermedi Mutlaka İzin Verecek Eminim
Şu an yaşadığım tatil otelde iş telefonu gelmediği ekmek elden su gölden misali sıfır efor sarfettigim bir tatil
Hayalimdeki tatil plaja siftah iniyorum
Hiç tanımadığım bi kadın bana koşarak geliyor kulaklarımdan tutup dudaklarıma yapışıyor
Kız grubumuzla bolca su sporları yaptığımız bir deniz tatili ✨
Hayatta Kalalım'da Tatili Sonra Düşünürüz.
1 yatak bir manzara yeter 😂😂
Denıze yakın sessız sakın kafam rahat olsun yeter
Onbeş gün tatil istiyorum
Lanet olmasın hayalimde bile tatil yok dgsosgisjs
Deniz tatili
Muğla’ya gönderelim seni 😇
Deniz ve kumsal
Yalnız tatile çıkmak
Resort hotel
Her şey dahilli 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?