Hem üzerine alınıp yorum yap hem de cevaplarım hoşuna gitmeyince "ben demedim ki" diyip kaçış
Fikirlerden kaçamazsınız buradan kaçsan da sonradan doğrular seni rahatsız eder.
Sanatçı taraf tutmak zorunda değildir.
Sanatçı sanatıyla meşguldür, en temel ideası sanat yoluyla evrensel değerlerin önemine vurgu yapmak ve geliştirmektir.
Bir taraf niye tepki vermiyorsun der, diğer taraf niye veriyorsun der.
Siz iyi misiniz? Bu insanlardan ne istiyorsunuz? Kendinizce bileniyorsunuz..
Cevap
1Cevap
bir şey istemiyorum sanatçılardan
Taraf tutmalarını isteyen yok sadece yanlış bir tutum gösterildiğinde bunu kitlesine duyurması lazım diyoruz
e zaten bu taraf oluyor? iki tarafın birbirini hedeflediği ortamda neden insanları bir şeye mecbur bırakmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ki?
bu zorbaca yaklaşım da nerden çıktı?
Anladım seni
anladığını düşünmüyorum.
Aynen
çocuk gibisiniz ya da belki de çocuksun bilmiyorum kaç doğumlusun 2000 üzeri falan mı
hala çocuksu tripler
büyüyün artık 18 yaşını aştınız.
Yok gayet olgun bir insanım ama senin gibi sadece insanları yargılamaya yönelik hareket eden bir insanla muhatap olmak istemediğim için uzatmıyorum
ben mi insanları yargılıyorum?
sen ve senin gibiler yargılıyor
peki niye? sanat dışında tepkisiz kaldığı için.
Daha doğrusunu söylemek gerekirse seni ciddiye bile almıyorum desek daha doğru olur, parti olarak sadece kendi fikirleriniz doğruymuş gibi davranıp kendinizden başka herkesin fikri yanlışmış gibi lanse ettiğin için uzatmıyorum
Yok söylediğinin bir kısmında haklısın sanki bizim aklımız yok da kamera ünlüsü dedi diye hareket edeceğiz sanki
yine aynısını yapıyorsun
yine yaptığın şeyi ben yapıyormuşum gibi davranıyorsun
hanımefendi derin bir nefes alıp aynaya bakın ve söylediklerini sizin yaptığınızın farkında olun.
Bu sanatçılarımız ne a partisinden ne b partisinden.
Bu insanlarımız SA-NAT-ÇI
mesleği sadece sanat üzerine, kitlelerin sözcüsü değildir.
Sözcü olmak isteyen, toplum için sanat yapmak isteyenler illa ki olucak onlar da kendi tercihi
kimseyi bir şeye zorlayamazsınız yapmadığı için hedef gösteremezsiniz.
Ben hiç kimseyi hedef göstermedim bu bir, ikinci olarak herhangi bir ünlünün ne düşündüğü benim umurumda bile değil gün boyu oturup kim ne paylaşmış veya paylaşmamışsa şunu boykot edip dışlayacağım gibi bir düşüncem de yok
bu bir ve bu iki diye ardı sıra gelir ufak bir hatırlatma,
zaten sen ve senin gibiler diyerek siz sıfatı katıyorum yani sen bunu yapanları temsil ediyorsun çünkü görüş yaparken onlar adına konuştun ve bende size senin yolunla cevap veriyorum.
İnsanlar hürdür , istediklerini yapabilirler yapmadılar diye değil tasvip etmediğiniz bir şeyi yapmış olurlarsa tepkinizi gösterirsiniz.
Yapmadıkları şey yüzünden yargılamakta neyin nesi ben anlamadım ki
Arkadaşım git bunu yapanlara sor o zaman, aklın yosun tutmuş yazılanları nerenden okuduğunu da anlamadım hala benim bildiğim doğru diye dayatıyorsun
Çünkü partizanlık had safhada.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, çok haklısın, sanatçının işi sanattır ve bunun ötesinde bir sorumluluk beklemek biraz haksızlık oluyor bence de. Sanat, insanları bir araya getiren, duyguları ifade eden bir araç. Bırak insanlar kafalarını rahat tutup ürettikçe üretsinler, biz de keyfini sürelim. Fazla yük bindirince, özgür ortamları da bozmuş oluyoruz. Haydi dostum, sanatçıların işine karışmadan hayatın güzel yanlarına odaklanalım! 🎨✨