İnsanlar beni anlamıyor hayat kısa ve hayatımı boş veya ilgimi çekmeyen muhabbetlerle geçirmeyi sevmeyen biriyim yaşım genç ama bazı şeyler bu yaşta başlamalı diye düşünüyorum ve insanlarla aynı dili konuştuğumu düşünmüyorum dolayısıyla insanlarla çok samimi olmuyorum akrabam ailem bile olsa mesafeliyim karakterim böyle benim özgür ruhlu ve sürekli düşünen biriyim kimseyle aram kötü değil ama yine de bazen insanlara anlamsız gelebiliyor ben bu huyumdan mutluyum çünkü insanın kendini geliştirmek ve içine dönmek için kendine sürekli alan yaratmalı. Sürekli saçma sapan üslupsuz patavatsız konuşan insanlara tahammülüm yok bana öyle davranmamaları için mesafe koyuyorum zevzeklik hiç ama hiç hoşuma gitmiyor (çok eğlenceli birisiyim herkes beni sever) iletişimde seviye ve kalite benim için çok önemli kimseyi kırmam alenen kolay kolay kimseye laf sokmam ancak çok hak etmesi gerekir. Bu kalite sağlanamadığında irite oluyorum soğuyorum yakınlarım olunca böyle aslında yoksa insanları takmam. Evet alıngan bi yapım da var ama her şeye alınmıyorum haklı bi alınganlığım olduğunu düşünüyorum hep iyi niyetli düşünürüm ve sürekli mal mülk o bu şu muhabbetleri beni çok sıkıyor ailemin yakın akrabalarımın muhabbetleri de bazen çok boş geliyor. Tabi ki herkesle ortak paydada buluşmaya çalışıyorum ama aşırı samimiyet hoşuma gitmiyor doğru bulmuyorum özgürlüğüm kısıtlanıyor her şeyi herkesle paylaşmayı sevmiyorum. Ayrıca sevdiklerim beni anlamadığında veya beklentilerimi karşılamadığında hırçınlaşıyorum. Kendini düzeltmek için çabalamayan insanları umursamayı nasıl bırakabilirim? Kimse hatayı kendinde aramıyor herkes suçlama derdinde. İletişim kurmayı kimse bilmiyor gibi geliyor bu saatten sonra da kimseye bir şey öğretmeyeceğimi anladım. Bence insanlar çok sığ. Manevi yönden çok eksikler. Sizce neden böyleyim? Benim gibi olanlar var mı aranızda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl"akrabam ailem bile olsa mesafeliyim karakterim böyle benim özgür ruhlu ve sürekli düşünen biriyim"
Özgür ruhlu olmakla bunun zerre alakası yok. Çekingenliği mi kabul edemiyorsun anlayamadım ama yani metnin sonunda bahsettiğin hırçınlığa hiç gerek yok. Tek yaptığın kendini üzmek olur.046 Yorumla
Soran+1 yılSürekli izlenmeyi hareketlerime yorum yapılmasını olumlu olumsuz sürekli eleştirilmeyi bundan ziyade sürekli seviyesiz bi şekilde rahatsız edilmeyi sevmiyorum seviyemi düşürmek beni rahatsız ediyor çok samimiyet sevmiyorum bunun sağlıksız olduğunu düşünüyorum çekingenlik noktasında gerektiğinde ve istediğimde gayet ön plandayım hatta bazen liderlik ediyorum çok düşünüp az ve öz konuşmayı eyleme geçmeyi seviyorum ben
Soran+1 yılDüşünmeden konuşmayan biriyim herkesten de bunu bekliyorum açıkçası
- +1 yıl
Metni okurken gerildim. İnsanlarla bir şeyler paylaşmak özgürlüğün kısıtlanması değildir. Paylaşmak insan olmanın gereğidir. Havadan sudan sebeplere gerileceksen üzülmeye mahkum olursun.
Soran+1 yılNeden gerildin? İnsanlarla paylaşımım var demek istediğim bu değil. Anlatamıyorum veya anlayamıyorsun..
- +1 yıl
Çünkü sen yazarken gerginsin. Çok fazla şeyden rahatsız oluyorsun. Kendini biraz sıkıyorsun. Bir bıraksan kendini rahatlayacaksın gibi.
Soran+1 yılBu zamana dek kendimi bıraksaydım bu kadar algısı açık birisi nasıl olacaktım peki? Gergin değilim ama insanlar geriyor beni yoksa düzgün sağlıklı bireylerle temas halinde olduğumda herkes beni seviyor ve anlıyor. Her şeyi bırakırsam nasıl gelişicem veya hayat çok daha iyi mi olacak? O zaman o ben olmam ki başka birisi olur kendinden vazgeç demek gibi geliyor aslında.. İnsanlar duyarlı olsa ben de huzurluyum öyle insanlar da gördüm ondan
Soran+1 yılSevdiklerim olunca önemsiyorum beklentim oluyor ama emin ol benim için değeri olmayan insan için kendimi asla germem
- +1 yıl
Valla bayağı gerginsin 😅 Bu kadarına pes derim. Konuyu gittin nereye bağladın. Sana diyecek başka sözüm yok.
Soran+1 yılSen Başak burcu musun? :D çok fazla şeyden rahatsız oluyorsun biraz salsan iyi gelecek dediğin için hiçbir şeyi düşünmediğimde karakterimden uzaklaşıyorum ruhsuz oluyorum diyorum. Demek istediğin insanlardan beklentin olmasın ise onu öğrenmem lazım evet ama duygusal biriyim öyle olamıyorum ki
Soran+1 yılYa senin adın narinbirbey miş şimdi fark ediyorum sen "biraz salabildiğine" emin misin peki😂
- +1 yıl
İnsanlardan beklenti olması ne demek? Kim niye sana bir şeyler yapmak zorunda olsun? Pamuk prenses misin? 😅 Burçlara göre hareket etmeni de pek önermiyorum. Başkasıyla ilgili şeyler kendi düşüncelerini etkilememeli. Her şeye gerilip sinirlenip kendine zarar vermenin mantıksız olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılİnsanlardan beklentim var çünkü ben onlara hep daha iyisini sunuyorum ve gün geçtikçe de hep en iyisini sunmak için çabalıyorum bazen bunun altında eziliyorlar.. benim gibi olana zaten aşık oluyorum.. burçlara göre hareket etmiyorum matematiksel olarak ve tecrübelerime dayanarak aramızdaki diyalogtan dolayı sen doğduğunda Güneşin hangi takım yildizinda olduğunu merak ettim sadece.. kuantum ve matematiğe inanırım.. gerilip kendimi germe konusunda sana hak veriyorum beklentiler daima yaralar diye bir aforizma var...
- +1 yıl
Bense insanın ne zaman doğduğuna değil çevresine nasıl davrandığına bakarım 🙃
Soran+1 yılDoğum günü kutlamam ne zaman doğduğumuz değil nasıl yaşadığımız ve nasıl öldüğümüz önemlidir.. sadece karakter tahlilini çok severim istatistiksel ve okült ilimlere ilgim var.. çok meraklıyım ben küçük bi çocuk gibi lüzumlu lüzumsuz.. söylesen nolurdu hain😂 ayrıca burada bi iğneleme seziyorum kimseye kötü davranmıyorum valla bak😂 insanlar beni severler iyi ve kötü gün dostuyumdur.. ama karanlık yanlarım var elbet.. herkes gibi
- +1 yıl
Karanlık yan derken? Çay bardağına bisküvi batırmaya çalışmak gibi mi?
Soran+1 yılnE sksjdsk en sevdiğim şey skdkdsk hayır büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak
- +1 yıl
Ben de severim batırmayı. O yüzden kahvaltıda geniş bardak seviyorum.
Soran+1 yılAma benim piskevitlerim çayın içine düşüyor :( çünkü yeterince yumuşamadığını düşünerek en mükemmelini hedefliyorum.. hayatımın analizi çay bardağımda saklı sksksk
- +1 yıl
Ben o işe beceriksizlik diyorum sense mükemmeliyetçilik 🤔
Soran+1 yılSen var yaaa aşırı gıcıksın. Daha önce söyleyen oldu mu? Sana bi isim buldum.. narinbibey değil bayçokbilmiş olmalı.. El becerim iyidir ama bazen gevşek oluyorum duygularımla hareket ediyorum misal o piskeviti çaya banarken piskevitin akıbetini düşünüyorum hepimiz bi piskevitiz aslında bu hayatta...
- +1 yıl
Bense mantığıma göre hareket ederim. Sevdiğim insana karşı gıcık olabiliyorum haklısın.
Soran+1 yılSenin Güneşinin Başak takımyıldızında olduğuna kalıbımı basarım ama ispatlayamam... 382828 metre öteden tanırım.. sence ben evlat olsam sevilmez miyim peki ksskkskd
- +1 yıl
Her insan değerlidir. Ama çaya bisküvi düşürenlere karşı ön yargı serbest 😅
Soran+1 yılUmarım piskevitin çaya düşer ve o anda beni hatırla😈
- +1 yıl
Beceriksiz olduğumda hatırlamak değil de seni yaşamış olurum 😅 Burçlar hakkında bilgim olsa takım yıldızı mevzusuna cevap verebilirdim ama bilmiyorum 😂
Soran+1 yılSana ne kadar becerikli birisi olduğumu kanıtlamak için uğraşmiycam çünkü gıcıklara.. neyse hıh. Ağustos sonu Eylül başı gibi doğduysan Başak oluyor
- +1 yıl
Yeni bir tahlil yapman gerekiyor sanırım
Soran+1 yılGüneş olmasa da herhangi bi gezegen bu takım yıldızına denk geliyordur buna eminim. Bunun dışında Güneş konusu şaibeli ya, Şubat-Mart? Mayıs-Haziran?
- +1 yıl
Senin tahliller olmadı 😅 Üzmek istemezdim bu konuda ama bayağı yanlış sulardasın 😅
- +1 yıl
Kendini belli edersen söyleyeceğim
Soran+1 yılKendimi belli etmek derken
- +1 yıl
Anlayabileceğini düşünüyorum
Soran+1 yıl😂 foto falan yok ki manasız sksksk bu sefer doğru tahmin ettiğimi biliyorum sjskkdkdkd
- +1 yıl
Kendini belli edemeyene burç yok. Tutmadı hala 😂
Soran+1 yılNasıl tutmaz yaaa. Nasssii.. Ama şöyle bişi var Güneş takımyıldızını tutturamadım ve mantıken seni yakından tanımadan bunu algılamak zordur zaten. Yükselen takımyıldızın veya kişisel gezegenlerinden birisi yüksek ihtimalle söylediğim aralıklardaki takımyıldızlarına denk geliyordur. Güneş'ini sabaha dek düşünsem bulamayabilirim sksksk
- +1 yıl
Güneşle takım yıldızıyla uğraşmak yerine insanları hissetmeye odaklansan daha mutlu olacaksın sanırım
Soran+1 yılBunlarla insanları anlayıp onları yargılamadan tanıyıp sağlıklı iletişim kurabilmek için de uğraşıyorum.. hoşuma gidiyor zaten o ayrı. Empati kurabilen birisi olduğumu düşünüyorum ama insanlar bunu yapmıyorlar o sebeple duygu dünyamı anlamıyorlar
- +1 yıl
Sanırım kendi içinde biraz fazla zaman geçiriyorsun
Soran+1 yılEvet bu da içsel olarak geliştiriyo.. güzel insanlar olduğunda çok aktif biriyim ama şu ara güzel insanlar atlarına binip koşarak uzaklaşmış olabilirler sksksk
- +1 yıl
Gelişmek içeride pek olmaz sanki. Kurgusal hisler ve tecrübe tutmuyor çoğu zaman 🙃
Soran+1 yılGözlem ve analiz diyelim biz ona
- +1 yıl
Öyle diyelim madem
Soran+1 yılSen ben ne dersem zıttını söylemeye ayarlanmış gibisin gıcıksın😂
- +1 yıl
Soran+1 yılsksskdsdkdjsksk
- +1 yıl
Gizli üyeciğim hadi uyu 😅
En İyi Cevaplar
+1 yılBende kendimi farklı görürüm.
Resmen kral çıplak olduğu halde, toplumun tamamının veya cevredeki insanların bunları görmezden gelmesi, yanlışlara saygı duyulması, amaaan boşver akışına bırak görmezden gel tavırları;, he de gec Nasihatleri hiç benlik değil. Sırf farklı ve derin baktığım için, laf sokmaya artistik yapmak isteyenlere, ücretsiz kagıt vs. salak yerine koymaya calısanlara tahammül edemediğim şeylere direk cevap veririm ya da bir süre bekler veririm. Cabuk tartısırımkavga ederim.011 Yorumla
Soran+1 yılBenziyoruz... Ama ben kavga etmiyorum hemen yani aslında bir şeyleri çözmek için düzgün üslupla tartışan biriyim ama karşı taraf seviyesizse ya döner giderim çok delirirsem bağırarak tartışırız ama bu da manasız
- +1 yıl
Bizim insanımız vizyon olarak çok sığ olduğu için konuşmalar kar etmiyor. Yapmıyor değilim, sonuna kadar yanlışı yaptığını doğruyu savunurum ama malum Avrupada bile bu dikine dikkafalı kafa yapısındaki insanımız için bir isim konmuş " türk kafası "
İşte bu kafa yapısı insanı çileden çıkaran kafa yapısıdır.
Nuh der peygamber demez
Deve bile hendek atlatılabilecek o atlamaz
Karaman başka kuş tanımaz. Şıkları ya a' dır ya B. C kesinlikle yoktur. Hep dikine dir.
Hep olumsuzdur. Yok yapamayız yok yapamazsın yok sen bu hayalden vazgec. Yok sen bu fikri gerçekleştiremezsin. Hep böyle dikine olumsuz muhalefet karamsar köstek korkak öZzgüvensiz, cabuk pes eden.
İşte böyle haldekiler o kadar cok ki ya dönemin gelirsen yakınınsa bağırsın1 veya hiç onunla muhatap olmayasın gelir. Onlardan uzakta yaşayasın veya artık benden uzak olsunlar da ne halleri varsa görsünler.
İnsanı resmen emerler. hayat enerjisi ruh sağlığı koymazlar
Soran+1 yılYa gel bi sarılalım skksksksk anlayan bir insan evladı sonunda skskdjk ben çok okuyan çok araştıran çok düşünen ve çok sorgulayan biriyim bunları yaptıkça kendi öz değerlerimi ve davranışlarımı sürekli yeniliyorum egomdan sıyrılmak için her gün kendimle mücadele veriyorum emin ol ruhsal olarak kendimi geliştirmek için çok çabalıyorum çok yol katediyorum ama insanlar bunları zaten yaptığını zannederek yerinde sayıyorlar.. bu hayat bir yolculuk ve insanlar daha yol bitmeden nasıl "ben oldum" diyebiliyorlar ki? Çok şaşırıyorum biliyor musun
- +1 yıl
Msja gel
Soran+1 yılBaaak gel sarılalım dedim diye öyle hemen özele çağırmalar falan sen hayırdır? (Şaka yapıyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Hayır o sözün samimiyetibi anladım ben. helal olsun nıhayet anlayan bırı cıktı anlamında bir tepkindi olumlu. Daha cok sey dıyecegım iç dıkmek adına ama ortam musaıt olmadıgı ıcın butur ettım
- +1 yıl
Buyur ettim
Soran+1 yılTürkiye'de kadın olmak😂 Kusuruma bakma malum her an bi endişe😂 tamam yazıcam şimdi
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
Uyuya kaldınsa, simdiden günaydın
- +1 yıl
uykucu
+1 yılEğer günlük yaşamında da derdini bu kadar uzun cümlelerle, paragraflarla anlatıyorsan kimsenin anlamaması gayet normal. Bir yerden sonra sıkılıp dinlemeyi bırakıyorlardır.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet buraya derdimi iyi bir şekilde anlatıp fikir almaya geldim.. Anlayabilecek kapasitede insanlar olmadığında söylediğin sorunu yaşadığım oluyor.. ama ince ruhlu ve kamil kişiler beni anlayabiliyor onlar dostlarım haline geliyorlar zaten
- +1 yıl
İyi bakalım
Soran+1 yılDerdimi nasıl anlatmalıyım önerin nedir (?)
- +1 yıl
Dert senin, dil senin, kelimeler senin. Sen kendini nasıl en iyi şekilde ifade ediyorsan o şekilde anlat. Beni sorarsan ben birine derdimi anlatmaya çalışmayalı o kadar uzun zaman oldu ki unuttum birine derdinin en iyi şekilde nasıl anlatıldığını.
Soran+1 yılSanırım bir zaman sonra ben de senin gibi olacağım :D olmaya başladım bile ama ruhum hala çırpınıyor belki kurtarırım belki anlarlar belki bu sefer işe yarar diyor ama nafile :)
- +1 yıl
Derdini okumadan derdine ortak oldum bak. Birinin derdini anlamak için aynı dili değil aynı derdi konuşmak gerekir. Aksi takdirde kimse senin derdini anlamaz. Çünkü kimse senin ne yaşadığını senden iyi bilemez. 😉
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen bensin. Ben çareyi mesafe koyarak buluyorum, o da ancak üniversiteye gitmekle olacak. Bizim ailedekiler de sürekli - 7/24 onlarla olmamı istiyor ama senin de dediği gibi kendime zaman ayırmayı seviyorum , saçma sapan muhabbetler dönüyor her seferinde onlarla oturup bunları dinlemek zorunda değilim diye düşünüyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılKendini farklı görüyosan hemen bunu bırakmakla başla sonra da çalışıyosan kazandığın parayla istediğin gibi yaşa. Kendi evine cık. Okuyosan da okul bittikten sonra bakarsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye herkes kendini farklı görme noktasına takılmış? Kendimi farklı gördüğümü iddia etmedim farklılık mı bu bilmiyorum ama farkındalığım fazla diyebiliriz. Farklı olma iddiam yok insan gibi yaşamaya çalışıyorum
Soran+1 yılİşsizim valla ayrıca aşk eş durumları da yok bir süre böyle gidecek gibi
- +1 yıl
Yazdığın yazı dan dolayı , diğer insanlara göre kendini farklı gördüğün anlaşılıyor. Onların yaptığı şeyi saçma buluyosun ama onlar da sana karşı aynı şekilde düşünüyor. Oyüzden iki tarafta aynısınız aslında ve '' aşk eş durumları da yok bir süre böyle gidecek gibi '' bunu söylediğine göre arayış içerisindesin. O şekilde olmaz. Beğendiğin biri olursa gider konuşursun rahat bi şekilde olursa bi çay içersiniz. Olmuyosa 2. bi şans olmaz. Hemen o kişi den vazgeçilir
Soran+1 yılArayışım yok valla evdeyim çay içiyorum skksks kendi derdimle uğraşırken kimseyi çekemem şu sıra zira ona da yazık olur sksks doğru zamanda olursa olur.. aslında ben insanlarla empati kurabiliyorum kimseyi lüzumsuz eleştirmiyorum kalp kırmıyorum konuşarak tartışarak çözmeye çalışıyorum güzel yanları olunca bunları da takdir ediyorum bana güzel gelene ben iki kat güzel gidiyorum ama onlar sürekli eleştiriyor ve kendilerini mükemmel zannediyolar.. bu noktada onlarla aynı tarafta olabileceğimizi zannetmiyorum
- +1 yıl
Çevrende narsist insan fazla olabilir. Ona dikkat edersin. Tedavisi yok o olayın. İnternetten araştır. Belirtiler uyuyosa uzaklaş
insanların seni anlamasını bekleme. herkesin bu hayatta farklı amaçları var. sen de onların bu amaçlarına saygı duymalısın
031 Yorumla
Soran+1 yılKimse bana saygı duymuyor ama.. kendi saygınlığımın mücadelesini veriyorum. İnsanlarla yakın olmak zorunda mıyım sence? Bu garip mi?
Soran+1 yılBence insanların amaçları yok küçük insanların küçük dünyası sanki.. kamil olma çabası da yok..
Soran+1 yılAz önce ailemle bu konuyu konuşmaya çalıştık ama kimse kendi hatasını anlamıyor daima suçluyorlar eğitimli olmalarına rağmen.. insanlarla gerektiğinde iletişim kuruyorum zaten sadece mesafeli olmayı seviyorum bu neden bi kusur olsun ki? Aykırı olma çabam yok içten gelen bişi bu samimi gelmeyen bir şeyde bir yerde bir ortamda kalamıyorum
- +1 yıl
ya arkadaşım samimi olmayan diyosun kasten uzak kalıyorum diyosun doğru bir çevreye sahip olmadığını söylüyosun ama aslında kasten uzak duruyorum diyosun. biraz çelişkili geliyo. halinden muzdaripsin çabalamadan çözülsün istiyorsun içten içe ama bu durumdan memnunum diyerek güçlü görünmeye çalışıyorsun falan. bana da senin anlattıkların samimi gelmemeye başladı
Soran+1 yılAnlayamamışsın. Çevremdeki insanların davranışları samimiyetsiz geldiğinde mesafeli olmayı seçiyorum. Samimi bulduğum ortamlarda bulunuyorum enerjim yükseliyor mutlu huzurlu oluyorum. İnsanlardan beklentilerimi konuşarak çözmek için çok çalıştım ama kimse kendini eksik görmediği için tabi ki herkes halinden memnun ben de çabalamayı bırakmak istiyorum boşa kürek çekmek gibi. Beklentilerimi karşılamayanlarla samimi bi iletişim kuruyorum mesafeliyim. Memnun olduğum kısım ahmakça davranan insanlardan uzak durduğumda huzurlu oluşum. Daha farklı olsun isterdim evet bundan muzdaribim ama olan bu işte napiyim. Anlaşılması çok mu zor?
- +1 yıl
oldukça zekisin bunu görebiliyorum. ayrıca seni anlayabiliyorum da. bununla başa çıkamamana öfkelendim. açıkçası mutlu olduğun ortama sahip olamadığın için öfkelisin gibi geldi bana. ama daha önünde uzun bir yol var. kapasiteni iyi yönetmek ve ihtiyacın olan hayata sahip olmak senin elinde. bunun için çaba göstermelisin. zeki olmanın dezavantajı da burada. çalışmak zorundasın sahip olmak istediğin şeyler için
Soran+1 yılİşte bu son yazdığın yorumda beni tam anlamıyla anlayabildiğini görüyorum.. bu yorumunu ekran görüntüsü alıp saklayacağım ve dönem dönem zora düştüğümde açıp bakacağım.. zeki insanlar da bocalayabilir.. duygusal ve hassas bir yanım var bundan kaynaklanıyor olabilir ve evet zekamı son zerresine dek kullandığımı düşünmüyorum sebebi de bu hassas oluşum maalesef. Yani duygusal zekamın da geliştiğini düşünüyorum. Ne yapmam nasıl baş etmem gerektiğini bilmiyorum. Yani mesleğini yapıp kaçıp gitmek mi çözüm? Ben kalıp savaşan birisiyim ama görüyorum ki fayda etmiyor ben de çok fazla duygusal bağ kurmuyorum. Ama bu üzülmeyeceğim anlamına gelmiyor. Bazen düşünüp "keşke daha farklı olsaydı" diyorum her şey insanların elinde ama insanlar böyle.. kendi hayatımı kurduğumda çözüleceğini ben de biliyorum... Sence nasıl olmalı?
- +1 yıl
Burada anahtar kelime sabır. Zaman akıp geçiyor ve sen şuanda ondan hızlı ilerlemeye çalışıyorsun. Senden çok daha güçlü olduğunu kabul etmeli ve sen ona ayak uydurmalısın. İkinci olarak duygusal yönünün gelişmesi de doğal. Zeki ancak duygusuz karakterler yalnız filmlerde olur. Beyin bir bütündür ve tek taraflı gelişirken diğer yandan kesinti yapan bir yapıya sahip değildir. Bu duygusal yoğunluğunu yaşama şeklini eğitmen gerek. Nasıl hissettiginde nasıl davranman gerektiğini, ne olduğunda kime gideceğini, ne yaşandığında yalnız kalman gerektiğini kendi kendine öğreneceksin. Hedeflerine odaklan ve sabırlı yaşa. Hayatın bu şekilde daha akışkan bir yapıya sahip olduğunu göreceksin
Soran+1 yılEvet doğru. "Karakterimle duygularımı dengeleme"yi öğrenmem lazım.. pek bi çözüm bulamıyorum ama sanırım bazı kişilere karşı duygusuz gibi davranacağım yani "olabilir yapar çok normal" gibi 0 beklenti.. 0 sinir.. umursamama... Başka yolu yok gibi...
Soran+1 yılSesli güldüm sksksk sen bana sığır mı diyosun yoksa sübliminal olarak sksksks aşk olsun ben çok inceyimdir skskks (alıngan ve detaycı mood) sslskks
Soran+1 yılAhahahahaha elimde kontrol listesiyleyim bu aşırı doğru bi tespit.. ama salarsam ilerleyemem kii kendimin en iyi versiyonu olmaya çalışıyorum hep bazen benim gibiler rastlıyor ahh onlara aşık oluyordum ama olmadı işte :( öylesini bulsam evlenicem sksksk
- +1 yıl
hayır sen kendini ispatlamak zorunda değilsin. birisiyle ilişki kurmak için kendini pazarlamak iyi bir yöntem değildir. insanlar emek verdiği şeylere değer verir. emek vermeden sahip olduğu değil... çok sabırsızsın...
https://www.youtube.com/watch?v=n-pwPIRW9fY
Soran+1 yılYok be.. kendimi asla övmem veya göstermem.. sevdiğim için çok çabalarım beklentisiz içimden gelir.. değer görmediğimde bile canı sağ olsun derim.. ama gururluyumdur aşkımı yenebilirsem değer görmediğim yerden çeker giderim..
Soran+1 yılSohbetimi kasvetli bulman beni üzer normalde çok eğlenceliyimdir ama insanız karanlık veya zayıf yanlarımız elbette var
Soran+1 yılYine mükemmelim ve yine yalnızım zirvede olanların kötü kaderi😂😂 (şakaaa)
Soran+1 yılSksksksk valla memlekette herkes çok havi ben mütevazı olunca iş yapmıyo eziyolar sksksksk şaka bi yana normalde böyle yapmam kskskdk
Soran+1 yılEvet ya şaka yapınca bazen insanlar laubali sanıyo garip tepkiler veriyolar ben biraz bi anda samimi olmaya takılmaya meyilliyim de
Soran+1 yılHerkese yapmıyorum sosyal medyada böyle oluyo her cinsten insan var çünkü sksksk benim insan ilişkilerim biraz talihsiz ya çok iyi niyetle yaklaştığımda bile bi gerginlik olabiliyo bazen herkesin hayatında bişilerde sorun vardır benim bu noktada oluyo
Soran+1 yılSensin anonim😂
Soran+1 yılTrip değil ya sksksk cidden uyuma vakti..
+1 yılKim kimi anlıyor ki zaten? Bi raddeden sonra akışına bırakmak en mantıklısı gibi geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar mal ha sksks samimi geldin o yüzden böyle oldum sdkdk cidden millet mal sksksk neden böyle sksksksk
- +1 yıl
Mallara sormak lazım 😁 gerçi sorsan ne olur mal gene mal 😁
Soran+1 yılÜslup derdim var kolay kolay küfretmem veya insan aşağılamam argo çok nadir çıkar benden ama bazen insan doluyor ve diyor ki: mal oğlu mal sksksk
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnan ben de aynı senin gibiyim bizim gibilerin bu hali ne olacak hiç bilmiyorum.
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu genç yaşımda hayatı kaçırdığımı hissediyorum bu çok acı bir şey.
Soran+1 yılYaa gerçekten mi.. peki sen neyden şikayetçisin?
Cevap sahibi+1 yılSeninkilere benzer seyler genel olarak. Örneğin insanların zevzekliklerine, aptallıklarına katlanamıyorum haliyle toplumla aramda büyük bir kopukluk var. İnsanlarla iyi anlasamıyorum. Böyle olunca birkaç yakın arkadasım haric kendi kabuğuma çekilmiş durumdayım.
Soran+1 yılYaa seni çok iyi anlıyorum.. kaç yaşındasın aynı yaşlarda mıyız kuşak olarak mı böyleyiz merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındayım sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yılBen büyüğüm ya tüh ahahaha büyük olsaydın seni kaçırırdım skskskks şaka şaka ksksks sizin bu Z kuşağı mı oluyormuş anlıyorum ben sizi seviyorum da.. peki sen nasıl bi hayat hayal ediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBence z kuşağının pek bir sevilecek yanı yok aslında xd. Yapmacık arkadaslıkları, boş ve anlamsız konusmaların nirvanası bu kuşak ne yazık ki. Youtuberlarla büyümüş bir nesilden bahsediyoruz. Uyum sağlayamıyorum yaşıtlarımla hayata bakış açılarımız tamamen farklı. Benim nasıl bir hayat tahayyül ettiğime gelince ise hukuk okuyorum işte bölümü bitirecegim 2 yıl içinde. Ondan sonra bu insanların aptal zırvalarına katlanacagıma birkaç yakın arkadasım olsun yeter diyorum. Gönül iliskilerinde ise yanlış anlaşılmak istemem ama kadınlar özellikle benim yasıtım kadınlar erkeklerden bile bir tık daha bu aptalca özelliklere sahip yani gözlemim bu. Bu özelliklere sahip olduğu için sevgilimden ayrıldım yakın zamanda. İleride de kafa dengi biri bulursam bulurum katlanamadığım özelliklere sahip biriyle asla birlikte olmayı düşünmüyorum artık. Öyle işte xd. Kendimi topluma, yaşıtlarıma vb. yakın hissetmiyorum özeti bu xd
Soran+1 yılO manada evet sevmiyorum ama bazen çok farklı ruhlar ve fikirler oluyor sizlerin içerisinde o hoşuma gidiyor.. sen süpersin bak emin ol.. zaten sevgili işleri boş işler ben yıllardır yalnızım aşık oldum o zaman sevgilim oldu o kadar sen onlardan farklısın ve bence olgun birisin. Sen de kendin gibisini bulursun umarım çünkü bence güzel insanlar güzel insanları hak ediyo güzel insan:)
Cevap sahibi+1 yılİyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım senin de hayatında her şey gönlünce olur.
Soran+1 yılSeninle sohbet edelim mutlaka. Ayy umarım senin de olur🙏🏻 Valla seviyorum samimi insanları... İnce düşünen ince ruhlu insanlar hala var demek ki.. ailenle aran nasıl?
Cevap sahibi+1 yılÖvgülerin icin tesekkür ederim. Mahçup ediyorsun beni xd. Ailemle aramda pek iyi değil ya onlarla da hayata bakış açımız arasında ciddi uçurum var. Ben hasbelkader düşünen, arastıran, okuyan, kendi çapımda entelektüel sayılabilecek bir insanım. Haliyle hayata, dünyaya, topluma bakıs olarak ciddi farklar var.
Soran+1 yılNe güzel keşke herkes senin gibi olsa. İyi kötü çabalamak değerlidir. Ailen eğitimli mi
Cevap sahibi+1 yılEğitimli anne baba öğretmen. Hep benden bahsettik. Biraz da sen kendinden bahset istersen. Kimsin? Okuyor musun? Çalışıyor musun? Toplumun çoğunluğuna göre sen de ender görülen karakterlerdensin izlenimime göre.
Soran+1 yılHaydaa... Benimkiler de sksksk niye böyle sığ kalmışlar arkadaş okumakla olmuyo demek ki sürekli okumak lazım.. okulu bitirdim ben işsiz takılıyorum bakalım nolur sksksk hayat cidden zor ya dünyevi zorluklar yetmiyormuş gibi bir de duygusal vs yaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılGünümüz dünyasında eğitimli olmanın, üni okumanın vb. hiçbir anlamı ve önemi yok. Bunu rahatlıkla görebiliyoruz üniversitelerde. Aslolan kendini yetistirmek.
Soran+1 yılKesinlikle.. ben 80 yaşımda bile elimde kitabımla gezmek istiyorum mesela..
+1 yılAnlamasınlar boşver :))
01 Yorumla
Soran+1 yılDostum kendi dünyamı kurmak istiyorum ama koşullar şu an el vermiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026