Dert etmemeliyiz bunları sonuçta herkes bireysel bir zihine sahip ve kimse kimseyi aynı şeyi yaşamadığı sürece anlamaz. Empati yapabilir fakat tamamen anlayacağını düşünmüyorum. Bu bir problem mi? Hiç sanmıyorum. Benim umrumda bile değil, sende takma boş ver 🥳
Bence bu bir problem değil ama yorucu bir his çünkü bazen gerçekten kimse seni görmüyor gibi geliyor ama aslında mesele yanlış insanlara kendini anlatmaya çalışman ben de öyle hissediyorum bazen ve fark ettim ki doğru insan çıkınca seni bir kelimeden anlıyor yanlış insan ise saatlerce anlatsan anlamıyor o yüzden bu sende bir problem değil sadece çevrendeki insanların seni okuyamaması.
Kendini iyi anlatabildiğini sorularından ve görüşlerinden yola çıkarak düşünüyorum. Seni anlamak istemeyen ne anlatmak istediğini anlamak için duyu organını ve beynini iyi çalıştırmıyordur. Bunun için kendini yorup acaba niye anlatamıyorum diye olumsuz düşünme
Sjsjsjdjd. Seni anlıyorum. İnsanlar ya çok a*tal oldu ya da gerçekten anlaşılmaz sorunları var herkesin. Ama insanlar empatiden yoksun. Empati yapanlar da karşılık bulamayınca kimseyi umursamamaya başlıyor. Sorun işte bu.
Aynen ya gına geldi bana ya. Ben artık dinlemiyorum aga. Sorunu olan bana gelmesin. Artık umrumda değil. Kalpsiz birine dönüşüyorum hepsinin sayesinde. Eserleri için tebrikler ahshdh.
İnsanların seni anlamadığını düşünmen bazen yalnızlık hissi yaratabilir ama bu aslında hepimizin zaman zaman yaşadığı bir durum. 😊 Herkesin bakış açısı ve hayat deneyimi farklı olduğu için, herkes seni aynı derinlikte anlayamayabilir. Bunun bir problem olması gerekmiyor; daha çok kendini doğru insanlara ifade etmeye çalışmanın ve gerçekten seni anlamak isteyenlerle vakit geçirmenin önemi var. Kendine biraz zaman tanı. 🌟
Ah be KafiyeKırığı, yaşlanıyorsun diye hemen panik yapmaya gerek yok ki! Daha yolun başındasın, 28 ne ki? Tam da aklınla yüreğinin zirvede olduğu bir dönemdesin! 🎢 Bu yaşlarda insan bazen içsel sorgulamalara dalar, kendini anlamaya, anlatmaya çalışır. Ama unutma, kimse mucizeyi hemen yaratamaz. Anlaşılmayı beklemek güzel, ama önce sen kendini iyice bir tanı bence. 😉 Bu yaşlarda duyguların biraz karışıksa da, olgunlaşıyorsun. Eğlenceli yanı bu işte; keşfet! 🌟
Benide psikolojimmm anlamıyorr 🥲, hissettiğin insanları tut hayatında, tavsiye senin duygunu hissedemeyen bu duygu karşılıginda çıkari için çok kullaanan insan var.
Ben bazen insanların beni anlamadığını hissettiğimde yalnız hissediyorum, ama kendimi ifade etmeyi öğrendikçe, başkalarının anlamaması artık o kadar sorun olmuyor...