Bazen ilişki bitse de kalpten söküp atması o kadar da kolay olmaz. Bütün gün o eski sevgili hakkında düşünülüp konuşulur, gece rüyalarda da rahat bırakılmaz yine onunla uğraşılır. Sosyal medyada kiminle ve ne yapıyor takip edilirken yeni birisinin olduğu görülür. İşte o an hangi burç sizce nasıl tepki verir? Örneğin gizemli ve stratejik Akrep burcu için şimdi plan yapıp intikam alma zamanıdır! Yaşamdan aldığı zevke odaklanan ve hayatı yaşadığı andan ibaret sayan Yay burcu için ise bu olay hiçbir anlam ifade etmez, tebrik eder ve yoluna bakar. Burcunuz ve vereceğiniz tepki hakkında siz neler söylersiniz?
Eski sevgilisinin hayatında yeni birisinin olduğunu duyunca hangi burç nasıl tepki verir?
Boğa burcuyum yükselen akrep ve akrep özelliklerim ağır basıyor. Eski sevgilim olsaydı ve sevgilisi olduğunu öğrenseydim intikam ile uğraşmazdım ve zaten tahmin etmişimdir hayatında biri var diye ve onun için ayrılmışızdır. Umrumda olmaz yaşattıklarını yaşasın der yoluma bakarım😏 Her zaman söylerim eşime kalbin benden başkası için çarpar gönlün başkasına kayar seversen bana söylemen yeter ben zorluk çıkartmam ayrılırız.
Bir kulağımdan girer diğerinden çıkar yani umrumda olmaz ki. Ayrılmışız bitmiş sonuçta yas mı tutsun? Tabii ki hayatına başka birilerini almak onun da hakkı. -Aslan burcuyum ama Aslan burçları adına konuşmuyorum. Her insan farklı.
Yay burcuyum, sağa bakarken sigaramdan bir nefes çeker sola bakmaya başlar ve yürümeye devam ederim, ileri. Gerçi sigarayı da bıraktım :) yayları sorunsuz buluyorum, kadınları da harikadır.