AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
yaşadıkların gerçekten çok üzücü, helede o yaştaki bir kız çocuğu için, geçmiş olsun canım. tacicini, n kim olduğunu biliyormusun?
Ne takiyorsun ki Kadana çoktan unutmuş olan gerekirdi hem yaşın kucukmus belki de dalga amaçli söylemiştir boşver takma
yaşadığın olay herkesin başına gelebilirdi. bunun sorumlusu sen değilsin. dünya böyle bir yer. kendini suçlama kendini affet.
Keşke bir şey bilsem de yardımcı olabişsem kardeşim. Allah onun cezasını verir sen merak etme ama bir psikologtan yardım alsan çok daha iyi olur :)
Kurt ilacı ararken bu siteye geldim sorunu gördüm cevaplar saçma cevap vermek için üye oldum. Lütfen psikiyatriye git sağlam birine yaşın çok genç ileride cinsel hayatını bile etkiler
Öncelikle bir travmaya kendini suruklememeye calis ve ilk imkanini bulduğunda da bence destek almalisin yoksa anladigim kadarıyla hedeflerinin önünde bir set yasadigin hadise
sen bana bir ulaş bana onun isim soy isim ver yeterli mutlaka ulaş korkmana gerektiricek birşey yok bekliyorum.
Neden
kökünü kurutmak için.
Erkekleri hayatın boyunca kötü tanımamalısın bir erkrk arkadaş edin (sevgilu olmak zorunda değil kanka da olabilir) ona derdini anlat sonra bu konu üzerinde konuşun
nezaman olursa olsun onun cezasını ver. bide sabırlı ol ALLAH tan sabır dile..
Atlatmak istiyorsan psikolojik destek alabilirsin, sadece geleceğini düşün
Küçük yaşta yaşadığın olay kocaman sebeplere neden oluyo hep
KİMİN YAPTIĞINI BİLİYOR MUSUN ya da SÖZLÜ TACİZ Mİ YOKSA DİĞERİ Mİ
Kusura bakmayın da tecavüz yoksa büyütmeye gerek yok nolmuş yani hastanın biri sarkmış
Psikolojik destek al lütfen. intikam ve kin duygulari ruhunda ki yarayi daha da büyütür.
sana herhangi bişey yaptımı canım :( senin sen olan senin olan namusunu çaldımı :( it herif
Allah belasini versin g,.. herif senin. icinde. uzuldum allah sabir. versin kolay degil
maddi durumun yeterliyse bir doktora gitmelisin. korkma kim diye sormazlar. amaçları iyileştirmektir. bence doğrusu bu
aileden birisiyse ailenle paylaş ve psikolojik destek al. Devlet bu konuda ücretsiz hizmet veriyor. Mutlaka git. Çok faydasını görürsün.
Kendini iyi hisset bence yanlış yapanlar utansın sen hata yapmadın. Gidip birisiyle yatmadın. O zaten ummadıgı yerden cezasını çekiyodur
Yıllarca bunu niye taşıyorsun hırs yapıyorsun sırf bu durum için hukuk okumak istiyorsun?
Hep soyledim yine soyluyorum. Benim gibi baska insanlarinda bunlari yasayip ardindan caresizligi tatmamalari icin okumak istiyorum
ailenden biri ollması özellikle daha kötü anlıyorum seni inşallah başarırsın piskoloğa git bir yardımı olur
yuhh ya ulan o yaşta daha gözün çıkmamış ne tacizi, hanfendi ne güzel yazmışsınız bölüm kazanmak hayatınızı çizmek aynen öyle dewam edin sonra dersini verirsiniz Rabbim yardımcınız olsun
Geçmiş olsun kardeşim. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. geçmişi bir kenara bırakıp Allah'a sığım şüphesizki Allah'a sığınan hiç bir zaman açıkta kalmamıştır.
en iyisi psikolojik destek almak. başarılı olur ve bu karanlık günlerini aydınlatırsın...
Şehir dışında üni oku kafan rahatlasın. Bide hukuku kazanmayambak
psikolojik destek alabilirsin ve mümkün olduğunca da yalnız olma
bir daha ver alışırsın böylece sorun ortadan kalkar :)
9 yasinda bir kiza nikah kiyan adami nasil karsiliuosak oyle karsiliyoruz
Allah akhretsın onu bosver dusunmemeye dua et bol bol Rabbimize.
yapanı hala görüyormusun tanıdık birimi taciz derken nasıl bir taciz
Ver adresi azını yüzzünü dökelim bundan sonraki yaşamında pipet ile beslensin
çok zor bir durum allah belasını versin böyle insanların
Olay kafanda pisikolojik olarak kalmış belki bir paikoloğa gidebilirsin
oldboy filmini izlmeni tavsiye ederim (kore yapımı)
Ayni durumudayiz, duygularima tercuman oldun resmen gercekten cok sasirdim bian acaba ben mi yazdim dedimm cok cok zor bend sessiz kalmistim hala unutamadim.
Zamanı geldiğinde onun karşısına çık. Ve yapabildigin her seyi yap.
istersen senin icin onun testislerini patlatabilirim :D
Böylelerini direk idam ediceksin ki bir daha böyle hayvanlıklara cesaret edilmesin
Abi sakin ol bak sen yolunu çiz o köpegin cezasını yüce rabbim verecek
Konu olarak Kişilik & Karakter secmissin ama en iyi yakisacak o. rospu çocuğu olmak diye bir secenek olmalıydı
yaşadığın olayı aynı yerde tekrardan uygulamalı olarak yaşaman artıları eksileri o zaman fark eder ona göre önlemini alırsın :)))
Bu dunyada yapilan hicbir kotuluk cezasiz kalmaz. Lutfen olanlari unut, bol bol gulumse ve Allahin adaletine guven. Gerisi bos.
yaa nasıl bir taciz yaptı ki tecavüz değil dimi taciz?
Valla ben bile tacize ugradim. Asla sessiz kalma yillar gecti serefsiz hala ceza evinde birsey de olmadi bana abim saolsun.
Allah yardımcın olsun ya cok zor durum. Insallah sana bunlari yasatan karaktersiz obur dunyaya gitmeden cezasini gozun onunde çeker
Sürekli koyduğun hedefi düşün ve onun için uğraş bence bu seni hırslandıracak ve bu üzüntülerinin kısmende olsa geçmesini sağlayacaktır.
biliyomusun bende aynı seyi yasadım ve hala aklıma gelınce oturup ağlıyorum çok kotu bir durum senı en ıyı belkide ben alıyorum suanda
Bunları yapan midesiz o... çocuğudur.. Sen geleceğine bak. Hayalin neyse onu gerçekleştir..
Allah Kolaylık Versin Umarım Hak Ettiğini Bulur O Şerefsiz
Psikolojik Destek Al Istersen. Her an Kafanda Olursa Çekilmez Bir Hal Alır..
O adamin adresini versene icimdeki sikintiyi atiyim
Herİfi tanıyorsan öcünü alacak bişey yapsan belki rahatlarsın
Banada aynisi oldu dayan unutmaya calis... keske malca hareketler yapmasaydik :(
Malca mı
Yani bunu ailemle paylassaydm ama artık gec :( kizim bak benim dedem... kimse benim gibi olamaz
Açık konuşsan anlamıyorum dediğini
Eğer bundan sen zevk alamadıysan. Ki o yaşta Alman imkansız bence bu konuyu kapatmalısın çevremizde isteyerek yapan çok kişi var
Taciz mi tecavüz mü 7-8yaşınds taciz edildiğini ne kadar hatırlayabilirsin ki o zaman onun taciz olduğunu bile bilmezsin
Evet. o* olunacaksa okumuş o* olmak lazım. Sana demedim. Türkiye şartları bunu gerektiriyor.
birde ben hatırlayabilsem o piç kurusunun kim olduğunu öldürene kadar dövecem gömecem ama küçüktüm hiç hatırlamıyorum. tipide değişmiştir...
Aynı bensin :( canım boşver ona anlatmayı falan inan bana hiç etkilenmez hatta mutlu bile olabilir Allaha havale et
siz demi yaşadınız benzeri
Her 10 dkde bir böyle bir olayın gerçekleştiğini düşün. nice insanın hayatını kurtarırsın o çabanla ne mutlu sana :)
zalim olan elbet cezasını bulur dualrım sizinle Allah o yip insanların şerrinden herkezi korusun