Her sabah mutsuz uyanıyorum. Ruh halimi nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar ben panik atak hastası aynı zamanda ruhsal bir takım problemler yaşıyorum. Sabah kalkmak bana ölüm gibi geliyo. Annem ve kızların sesini duyunca çıldırıyorum sanki. Çok mutsuzum.. Okul da iyi gitmiyor. Hayatı sadece okuldan ibaret sanmışım o yüzden çok mutsuzum. Her sabah başımda ağrılar. Bu ruh halinden kurtulmak istiyorum ama olmuyo. bir insan sürekli yatar mı? Kendimi çok küçük hissediyorum.
Gerçekten depresyondayım. dönemiyorum normal hayata bu da beni çok sıkıyor... Kafam çok karışık. Biriyle bir şey yaşayamıyorum artık dokunulması hoşuma asla gitmiyor. Kendimi çok yalnız ve bitkin hissediyorum. Daha doğrusu kiminle ne yaşayacağımı bilemedim sevince olmuyo sevmiyosun olmuyo. Hiç bir şekilde olmuyo. Çok mutsuzum. Keşke böyle olmasaydım. Her gün karar değiştiriyorum ama bir yararı olmuyor. Ev işi desem onu da yapmayı sevmiyorum. Kendime de bakmıyorum. Artık yoruldum sanırım. Kalbim acıyor hiç kimseyle konuşmuyorum çünkü konuşmak istemiyorum. Annem babam ya da diğerleri bana yabancı geliyor anlayacağın. Küçük kaldım. Kendimi ezdire ezdire bu hale geldim kendime hiç güvenim yok sürekli kendimi sorguluyorum ve beğenmiyorum.. Suçlu kim onu da bilmiyorum mutsuzum işte. İnsanlarla konuşmuyorum, konuşamıyorum ne konuşacağımı bilmiyorum daha doğrusu. Kendimi hep böyle hissediyorum ve bu hiç hoş değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Annem diyo yaprak dökümünde Leyla vardı montla geziyordu sen de onun gibi giymişsin 1 aydır aynı ceketle. Ne bu hal kendine gel :)
Her sabah mutsuz uyanıyorum. Ruh halimi nasıl düzeltebilirim?