İstanbul Fatih’te bir adam, yolda yürürken bir kadına çarptı. Bunun üzerine kadın, adama tokat attı. Kadının tokadı karşısında şaşkınlık yaşayan adam ne yapacağını bilemedi. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde kimi vatandaşlar olayın istemeden olduğunu vurgularken kimi vatandaşlar da tokadı haklı buldular.
https://www.instagram.com/reels/Db-eZZzAUZk/
İstanbul Fatih’te bir adam, yolda yürürken bir kadına çarptı. Bunun üzerine kadın, adama tokat attı. pic.twitter.com/8Jfa2TruyE
— Bulvar Medya (@Bulvarpress) August 12, 2026
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Adam muhtemelen engelli biri. Merdiveni bile farketmeyip sendeliyor hatta. Kafası dalgın da olabilir bilemedim. Kadın abartmış bence. Hadi ilk ittirmesi eyvallah biri bana çarpsa ihtimale bağlı olarak (kızgınsam) ben de itebilirdim. Ama sonrasında attığı tokatlar tamamen haksız. Hayatım boyunca kadına da şiddet uygulamadım ama adam dönüp bir tane patlatsın isterdim kadına. Sessiz kaldıkça kadın vurmaya devam ediyor çünkü. Yazık yani.
Burada bir kasıt veya taciz olduğunu düşünmüyorum. Adam da öyle düşündü ki araya girdi ve olay başka yerlere çekilmedi. Tokat konusu haklı mı? Kendince haklı olabilir ama bana göre abartılı
Yani evet hakkı bir tokatta diyemem, haksız bir tokatta... Ki olayı izlememe rağmen. O hâle geldik düşünün
Adamın engelli olduğu hem sendelerken belli oluyor hem de kadının tokadından sonraki hareketlerinden anlaşılıyor. Yazık, günah; rahatsız bir insana böyle davranılmaz
Adam engelliymiş ve kadın mal gibi duruyor
Hsklı dır
Kadın haklı
Kadın acımamış