Bence çok doğru bir karar.
EVET.
HAYIR.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye'de bir teknik direktörün aynı takımın başına 3-5 yıl arayla 5-6 kez getirilip geri gönderilmesi, Türk futbolunun ve ilgili takımın bir ayıbıdır. Türk futbolunda profesyonelliğin p'sinin, istikrarın i'sinin olmadığını göstergesidir. birtakım bir sezonun belli bir bölümünde kötü gitmeye başladı diye hoca değiştirmek, disiplinsizlik göstergesidir. Alex Ferguson ve Manchester United örneği tüm dünyaya muhteşem bir örnektir. Son yıllarda Beşiktaş'ta Fikret Orman, her türlü yazılan çizilen söylenene rağmen, Şenol Güneş konusundaki ısrarıyla güzel bir örnek olmuştu ama gel gör ki Yıldırım Demirören gibiler, kulüpte istikrar yakalamış bir hocayı Milli Takım'a çağırarak yaptı yapacağını. Bugün büyük kulüplerden birinin başkanı olsam, yapacağım şey; Yılmaz Vural gibi bir hocayı takımın başına getirip, bağırana çağırana yazana çizene aldırmadan, kulübün başında 5 yıl tutmaktır. O adam 3. yıldan itibaren o takımı avrupada zirveye çıkarıyor mu çıkarmıyor mu o zaman gör. Çok sabırsız bir milletiz çok.
Çok büyük yanlışlar yaptı çünkü bit pazarının beşinci sınıf mallarını büyük paralar ile transfer ettirdi.. Ben hep söylüyorum kara para işi çok ne yazık ki.. Face bookta biri üç büyükler artık üç küçükler oldu diye yazmış..4 den fazla yabancı yasaklamalı ve milli kapasitede olmayan ve 30 yaşından büyük oyuncu transferi yasaklanmalı.. Birde federasyona hiç football oynamamış kişiler seçilmemeli.
Cevap
33Cevap
Sergen Yalçın da Fatih Terim de çok geç gönderildi. İki takımın hali ortada.
Bence hocanın artık vizyonu bitti
Tamam cok başarı sagladı ama artık onun taktigi gaz ve canlılık tutmuyor.
Devir sistem devri güzel bir sistem güzel bir calışma cözecek.
bunca emeği olan bir hocaya yenilgiler yüzün den yol vermek doğru değil (futbolcular oynamıyorsa verilen taktiklerere rağmen hoca ne yapsın
Başarı ve başarısızlıklarını tartışmamakla birlikte artık bırakıp tivilerde spor yorumculuğu yapma zamanının geldiğine inanıyorum.
Kesinlikle doğur karar ve inşallah geri gelmez!! Gençlerin önü açılsın artık, bıktık dinazorları görmekten…
Ne kadar sevsem de doğru karar. Ama şu an dua ediyorum, umarım Torrent haberi yalandır. Adam Flamengo'dan ayrıldığında havai fişekle kutlamışlar awk.
Yanlış.. Kendini güncelleme adına ayak uydurmayı başaramazsa da futbol olarak, sonuçta bir isim ve bu isim vaat edilerek seçildi yönetim..
Sattı kısacası, yönetim de istifa etmeli..
Artık zarar vermeye başlamıştı, bence kesinlikle doğru karar.
Önümüzdeki sene geri gelir bumerang gibi adam mk csfsfsc
Türkiye normal bir ülke olsaydı Fatih Terim çoktan tarih olmuştu..
Aa göndermişler mi, iyi olmuş doğru karar. Okan Buruk gelmeli bence.
Geç kalınmış karar. Sergen gibi kendi istifa edip gitmeliydi.
Bizim takımlarda teknik direktör adına istikrar yok
Hakkımızda hayırlısı oldu bence… Şimdi sırada bizi şampiyon yapacak bir hoca ile anlaşmak var
Doğru bir karar ama nasıl olsa 6 ay sonra geri getirirler.
Adam ilgiltereye gidecek hull city e acun abinin takimina
Kendisi istiffa etmeliydi ama bay ego egosuna nasıl sığdırsın istifayı
Yanlış anlaşılmasın ama iyi olmuş çünkü küme düşme durumunda yeni kan lazım kısaca
Gs kimsenin malı değil yapamıyorsan gideceksin
GS Zaten baya kötüye gitti gitsin bence
Geç bile kalındı isabetli karar
Evet. Yorumculuk yapsın.
Üzüldüm. Gs böyle iyiydi.
Evet yenilik güzel oldu
Geç kalınmış bir şey hatta
Kaç tane kupa aldırdı yanlış
Nereye gönderildi benim paşam
zirvede alır dipte bırakır suskun kral
Evet
Çok geç gitti