Madem bu kadar adalet peşindesiniz, inek hırsızı kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atarken neredeydi aklınız adam en azından suçunu kabul etti AKP'li milletvekilleri bakara makara diye dalga geçti ananı alda git dendiğinde şehite kelle derken şehit yakınını hapse artırır iken oğlun seçmeseydi bu mesleği derken adalet neredeydi? Neymiş efendim şehit yakını provokasyon yapan herif çıkmış almış ak partiden parayı bağırıp duruyordu, bunun yanında olan şehit adama oluyor, yakını kral gibi yaşıyor, sonra neymiş efendim şehit yakını, adam en azından hatasını kabul etti mafya sizi madara etti hala o koltukta oturuyorsunuz.Lütfü Türkkan#ƘıȤıԼЄԼMƛ
Evet doğru bir karar aksi takdirde bu partiye de zarar verir sen milleti temsil eden birisin ne olursa olsun ağzından böyle sözler çıkmamalı. Terörist mektubu okutup ben her milliyetçiliği ayağımın altında çiğnerim diyen adam milliyetçi olmuş şimdi gülüyorum bunlar kıçımın milliyetçileri sizi
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet, özür dilediği video da bile hitabı yanlış. Orada bile özür dilemiyor, şehit yakınınından. İlk başta da inkar ettiğine dair bir paylaşımı olduğu söyleniyor. Alınan doğru bir karar. Türkiye de olmasına şaşırdım. Bunun görevden alınıp da polislere hakaret eden diğer milletvekilinin alınmaması ya da herhangi bir yaptırıma uğramaması, hukukun hâlâ taraflı olduğunu gösterir.
Milletin oyları ile seçilmiş bir kişi Şehitler sayesinde kurulan Gazi Meclisin üyesi Bir vatandaşa, acılı bir şehit yakınına... kızabilir tepki verebilir bunlar insani tepkiler vekil de olsa kızabilir sonucta insan ama sen tutup bacını... diye küfür edersen mezardaki şehitin laneti de üzerine olur değil vekillik vatandaşlıktan atılsa acımam Şu an
O zaman öyle düşündükten sonra cumhurbaşkanının çoktan bu ülkede hapse atılması gerekirdi şehit yakınına hapis cezası verilmesi sonra şehide kelle demesi