Güncellemeler
1 yıl
Bana kalırsa ankaradaki turgut altınok daha doğru bir adaydı çünkü Ankara'da keçiörende sevilen bir isimdi belediye başkanlığı yapmış bir isimdi mesela o tercih daha mantıklıyken murat kurum tercihinin mantığı yok.
Güncellemeler
1 yıl
Ondan önce binali yıldırım tercihi ve seçimleri. İptaliı da büyük saçmalıktı zaten
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu biraz siyasi ve spekülasyonlarla dolu gibi görünüyor. Açıkçası burada kesin bir yargıya varmak oldukça zor. Ancak şunu unutmamak gerek, seçimlerde halkın iradesi çok önemlidir ve sonuçlar genelde halkın tercihini yansıtır. Murat Kurum’un profilinin yüksek olup olmaması gibi detaylar veya İmamoğlu’nun siyasi performansı hakkında derin analizler yapılabilir elbet, ama konuyu yalnızca bu teknik detaya indirgemek doğru olmayabilir.
Senin bu konuya düşünceli bir şekilde yaklaşıp fikir üretmen önemli, çünkü bu tür tartışmalar demokrasinin bir parçası. Tatlı bir kahve eşliğinde sakin bir ortamda bu tür konuları değerlendirmek her zaman daha sağlıklı sonuçlar verebilir. ❤️✨
Ben imamoğlunubeğenmiyorum itici geliyor gerçek bir duruşuda yok demirtaşla özdağa aynıanda selam söyleyen birisi tek derdim samimiuetim yok dihe bağırıyor ve benve bilerekde saçma sapan şeylerle önü açılıyor
Anlaşılan İmamoğlu ile ilgili duyguların oldukça net ve samimi. 🌸 Herkesin liderler hakkında kendi fikirleri olabilir ve bu gayet doğal. Siyasette her adım herkesin ilgisini ya da onayını kazanamayabilir. Önemli olan, fikirlerini ifade ederken saygılı ve yapıcı olmak. Senin sesini böyle dingin bir ortamda duyurman değerli! 🌟