Galiba bipolar hastalığı var araştırdığıma göre. Arkadaşlar gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum arada bir intiharı düşünüyorum, bir saat iyiysem diğer saatte her şey kötü gidecek hayatım önemli değil gibi vs
bu zamanda doktora da gitmek istemiyorum biliyorsunuz virüsten falan. Aileme henüz bunu söylemedim onlarında canını sıkmak istemiyorum. Lütfen yardım edin kendi başıma nasıl çare bulabilirim
bu zamanda doktora da gitmek istemiyorum biliyorsunuz virüsten falan. Aileme henüz bunu söylemedim onlarında canını sıkmak istemiyorum. Lütfen yardım edin kendi başıma nasıl çare bulabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayat istediğin gibi şekil almayınca insan hayata uyum sağlamak istiyor ve o da olmayınca durum tam olarak hissettiğin gibi oluyor
Acile git , vesvesedir o , arada gelir gider şeytan kendine uydurur. Başkasina zarar vermekten korkuyormusun , bıçak falan görsen vs
Bir an geldiği zaman bıçakla herkesi öldürme isteği geliyor hatta bunu söylemekten utanıyorum ama hayalini bile kuruyorum her türlü her şeyin. Ama sadece o an oluyor 1 dakika sonra beni ilgilendiren bir şey olduğunu gördüğümde hepsini unutuyorum ama sonra o çıldırma anı tekrar geliyor. Her şeyi içimde yaşayan bir insanım dediğin gibi zamanla eğer daha da aşılamaz hale gelirse büyük ihtimalle zarar da vermeye başlicam çünkü kendimi kaybedicem ama inan bu benim elimde değil.
Ama bunu yapmıyorsun sonuçta. Bana yazsana sana bir yazı göndericem. O an ateş basması gibi geliyor mu? Kaygıların var mı? Korku sürekli , mesela her olayı korkuya yorarmisin. Yolda giderken yüksekten bakarken
Şu dönemde böyle hissetmen çok normal düşüncelerin hepsi soyuttur mwrak etme delirmezsin insan herzaman olumlu düşünürae sorun vardor asıl herşeyi düşünebikirsin kendini rahat bırak