Ruh halimi nasıl düzeltebilirim?

Yasim 26 Geçmişimde biraz yaşımın cahilliğinin birz duygu boşluğundan bazı hatalar yaptım birkaç kişiyle bir şeyler yaşadım tabi Şu an cok pişmanım. Hiçbiriyle ileri düzeyde bir şey olmadı ama o kadarı yetti. Kişilik ve ruh olarak iyi niyetli temiz olsam da diğer anlamda öyle değilim biliyorum. 20 23 yaş arası oldu bunlar. arkadaş kazığı demesekte tam karşıma düzgün insanlar da çıkmadı o zamanlarda (üni döneminde ) sonra biriyle tanıştım 2014 te... bir flört donemimiz oldu bir süre.. her şey iyi giderken birden bıraktı beni sebepsiz göstermeden. Sonra onun en yakın arkadaşı bana yavsadi. :( bunlar rh halimi dahaa çok bozdu ilaçlar falan da kullandım Şu an kullanmıyorum arada başka şeyler de oldu kötü ailevi maddi manevi sorunlar falan. Hatalarımın bedelini fazlasıyla ödedim ödemeye de devam ediyorum ama başkasına asla değil sadece kendime zarar verdim ama hala birşeyler düzelmedi şimdi de iş sorunu çıktı ekonomi Şu an malum. Ailemle kalıyorum henüz. Unutmaya calissamda olmuyor her gece kabus görüyorum her gece ağlayarak uyanıyorum intihar etmek istedim ona da cesaretim yoktu
Lütfen yargılamadan kinamadan yorum yapin
Ruh halimi nasıl düzeltebilirim?