AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
zaman için de bence.. düşünmeyerek.
Kitap okuyarak her şey cahillikten kimsenin seni üzmesine izin vermiceksin zihnimizi biz kontrol ediyoruz onlar kim köpek bizi üzüyor ruh halimizi sinirimi bozmasinlar benim 🫠
Keşke her şey o kadar kolay olsa. Yarı ömrüm okumakla geçti. Diğer yarısı acı çekmekle.
Acıya biz izin veriyoruz... zihnini kontrol edeceksin abi yoksa hep üzülürüz
Eğer sen zihnini kontrol edemeyecek kadar hiç kimseyi sevmediysen bu cevabın normal. Ama çok sevip de bunu başabiliyorsan bence bi terapi merkezi aç ve bildiklerini biz ölümlülere öğret.
@Hızlırecep kontrol edemedim çünkü cahildim abi.. sonra kitaplar okudum zihnimi kontrol etmeyi öğrendim
@Hızlırecep çok haklısın 😔
@Hızlırecep 😔
Teşekkür ederim
O zaman bize bir kitap listesi at. Heralde yanlış kitapları okuyoruz.
Biraz acı çektikten sonra herşeyi geride bırakmayı dene bence. Geçmişi değiştiremeyiz. Gelecekte ne olacak asla bilemeyiz. Şimdinin ve kendinin kıymetini hiç unutma.
@Hızlırecep çok düşünen kadınlar kitabını oku abi orada nasıl zihini kontrol edeceğini aşama aşama anlatıyor ben kuş gibi hafifledim çok basitmiş 🕊️
@Hızlırecep beni başka, daha sıkıcı bir dünyaya götürüyor. ama bazen abla dediği gibi birine iyilik yapabilir.
Eğer okumaktan sıkılıyorsan elindeki kitabı kenara at. şu an herşeyden çok sana mutluluk veren şeyler yapıp acını hafiflet. Sonra kalıcı çözümler düşünürsün.
Merak ettim bu kadar derin etki yapan kitabı. Tavsiyen için teşekkür ederim. Okuycam
@Hızlırecep rica ederim ne dmeek inşallah sende benim gibi iyilesirsin yaralarını sarar 🥰
@atarlikizzz00 bazı yaraların hemen iyileşmesini istemiyor insan. Bazıları için çekilen acı da biraz keyif veriyor sanki. Biraz mazoşistçe gelebilir ama. Çok abartmadığın sürece insanca bişey bence. Ama okuyup o ufka ulaşmayı deniycem.
@Hızlırecep nasıl iyi olacaaksan kendinin doktorudur insan ben öyle yapıyorum zihnimi kalbimi dinliyorum dışarıya kapalıyım ✋
Gerçekten bunu tek bir kitapla mı başardın yoksa bu kitap sadece başlangıç mı.
@Hızlırecep kitapla sadece 🥹 ben bilgiyi doğruyu öğrendimmi. hemen uygularım değişime açığım
O zaman benim işim zor. Öyle pek değişime açık biri değilim. Sendeki etkiyi yapmayacak yani bu kitap bana. Gerçi denemekten okumaktan zarar gelmez.
Ama seni tebrik ederim okuduğunu anında tatbik edebilmek büyük meziyet
@Hızlırecep burcun ne abi senin
Oğlak
Anlar mısın onla bi alakası olabilir mi?
@Hızlırecep evet oğlaklar sabit fikirli dur annem den biliyorumm
Doğuştan kaybetmişiz yani :). Senin avantajlı burcun ne ki?
@Hızlırecep yay burcuyum değişken burç benim ki hawai eğlenceli yizzz
Maymun iştahlılığın bu kadar havalı güzel anlatıldığını ilk defa görüyorum. :)
@Hızlırecep maymun iştah değil değişiyoruz sürekli tekamül içindeyiz eğlenceyi severiz sosyalleşmeyi vs yanlış anlasildim
Yani potansiyel bir maymun iştahlılık var ama sen bunu ruhunun zihninin tekamülüne yönlendirebiliyorsan bu muhteşem bir şey. Eğlenmek sosyalleşmel güzel şeyler de hızlısı bana gelmiyor malum oğlak. Yani yay gibi olmak oğlak ı oğlak gibi olmak yayı sıkacak şeyler. O zaman burcumla yaşamayı öğrenmem lazım. Ama bu kitabın oğlak burcuna da bir faydası oluyordur illaki.
@Hızlırecep maymun iştah değil ilgi alanım bellidir bir şeyi seversem onu asla bırakmam spritüel şeyler psikoloji benim ilgi alanım bu konuda kendimi hep yenilerim hergun okuyorum hergun kütüphanedeyim
Yay Burcu için bence spiritüel konular psikoloji biraz çelişki içeriyor gibi. İlgi alanının seni aynı zamanda iyi eden şeyler içermesi gene de çok güzel. Avantajlısın.
@Hızlırecep teşekkür ederimm.
@atarlikizzz00 güzel bir atışma oldu ya da sohbet. Ben teşekkür ederim.
@Hızlırecep ne mutlu iyi geceler diliyorum 🥹
görmezden gelmeyeceksin anında cezayı keseceksin.