Sağlık 2 ay Ruh daralmasına ne iyi gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Güncellemeler1 ay Cevaplar için teşekkürler Ruh daralmasına ne iyi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Bende de zaman zaman ruhum daralır gibi hissettim, o zaman korte bir yürüyüş yapıp derin nefes alıyorum, gerçekten işe yarıyor açıkçası. 0 1 Yorumla Soran 1 ay Evet bende birsz dısarı cıktım iyi geldi ama tuhaf bi bosluk var Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 438 cevap paylaştı. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ormanda ya da bir sahil kenarında yürümek iyi gelir şmdi ise uyuman daha iyi olur 0 0 Yorumla
MoneyForNothing Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% 1 ay Sağlık konusunda 482 cevap paylaştı. En başta gün ışığı. Diğerleri sayamayacağım kadar çok. 0 0 Yorumla
Aldatılmısbahtsız Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Harry potterdaki ruh emiciler geliyop hüp diye ruhunu emcüklüyorlarw 0 0 Yorumla
Bassistman Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Her gün 45 dakika ağaçlık alanda kulaklıkları takıp yürüyün, iyi gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Bende çok kötüyüm nefesim daralıyor. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum bile 0 1 Yorumla Soran 1 ay Zor Allah sabır versin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Dua etmek. Zaten yapıyorum elhamdülillah ama başka da bilen varsa bana da söyleyebilir mi? 0 1 Yorumla Soran 1 ay Bende ama işte Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Ruh daralması için bedenine ne kadar özeniyor isen ruhunada özen manevi olarak doyuma ulaştır 0 0 Yorumla
sadisterkek Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 ay Ayetel Kürsi gelir. İnsanlardan uzak dur özellikle haset olanlardan 0 2 Yorumla Soran 1 ay Nazar değiyor mudur? Yorumla sadisterkek 1 ay Değer yüzüne bakarsam anlarm Yorumla
Onlarla_konuşuyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 30 2 ay 10 dk lik bir video atsam izler misin eminim rahatlarsin 0 4 Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 1 ay Teşekkürünü kabul etmiyorum Yorumla Soran 1 ay Ne videosu bu Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 1 ay Geçti artık dün yazacaktın Yorumla Soran 1 ay hhaha sorun yok Yorumla
girllll03 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Dışarı çıkıp hava almak ve yürüyüş yapmak 0 2 Yorumla Soran 1 ay Nazar vs olur mu Yorumla girllll03 1 ay Hayır Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Kuran oku işe yarayacaktır inançsızsan hayır okumam dersen doğayla ilgilen hayvanlarla ilgilenmek ruhuna iyi gelir kanıtlanmış bir şeydir 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevdiğiniz şeyleri yapmak. film izlemek gibi 0 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 ay Boş boş tv izle reklam falan 0 1 Yorumla Gizemnurr9 1 ay Rastgele kanal açıp Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ruh daralmaması. 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 ay Sağlık konusunda 394 cevap paylaştı. İnşirah suresi oku 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 925 cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 1 ay Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı. müzik. 0 0 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 ay Sağlık konusunda 431 cevap paylaştı. Zaman 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 2 ay Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnşirah oku 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. disarda hava almak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bende de zaman zaman ruhum daralır gibi hissettim, o zaman korte bir yürüyüş yapıp derin nefes alıyorum, gerçekten işe yarıyor açıkçası.
Evet bende birsz dısarı cıktım iyi geldi ama tuhaf bi bosluk var
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ormanda ya da bir sahil kenarında yürümek iyi gelir şmdi ise uyuman daha iyi olur
En başta gün ışığı. Diğerleri sayamayacağım kadar çok.
Harry potterdaki ruh emiciler geliyop hüp diye ruhunu emcüklüyorlarw
Her gün 45 dakika ağaçlık alanda kulaklıkları takıp yürüyün, iyi gelir
Bende çok kötüyüm nefesim daralıyor. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum bile
Zor Allah sabır versin
Dua etmek. Zaten yapıyorum elhamdülillah ama başka da bilen varsa bana da söyleyebilir mi?
Bende ama işte
Ruh daralması için bedenine ne kadar özeniyor isen ruhunada özen manevi olarak doyuma ulaştır
Ayetel Kürsi gelir. İnsanlardan uzak dur özellikle haset olanlardan
Nazar değiyor mudur?
Değer yüzüne bakarsam anlarm
10 dk lik bir video atsam izler misin eminim rahatlarsin
Teşekkürünü kabul etmiyorum
Ne videosu bu
Geçti artık dün yazacaktın
hhaha sorun yok
Dışarı çıkıp hava almak ve yürüyüş yapmak
Nazar vs olur mu
Hayır
Kuran oku işe yarayacaktır inançsızsan hayır okumam dersen doğayla ilgilen hayvanlarla ilgilenmek ruhuna iyi gelir kanıtlanmış bir şeydir
Su çarp yüzüne soğuk soğuk
İyi bir sevgili
Biraz kendini dinlemek
sevdiğiniz şeyleri yapmak. film izlemek gibi
Boş boş tv izle reklam falan
Rastgele kanal açıp
Ruh ve sinir sağlığı tedavisi
İnşirah suresi ya da amenarasulü
zikir bana çok iyi geliyor
Güzel duş ve güzel bir müzik ve sonra yavaşça uyku
Ruh daralmaması.
Alkol