Rica ederim, insanlardan da uzaklaşırsan kendine yönelirsin ve bu daha da iyi gelir. Kimse seni anlamaz dinlemezken kendini dinlemenin ve bulmanın huzuru çok başka
Konuşmak istersen dinlerim ama uzun süre yalnız ve sessiz kalınca insan başkasını istemez oluyor. Bir süre depresyonda gibi hissedersin sonra geçer ve her zamankinden daha iyi görürsün hayatı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ruhuma iyi gelen bir şey yok maalesef
Ailemle sevdiklerimle vakit geçirmek, müzik dinlemek ve doğa yürüyüşü yapmak iyi gelir.
Temiz hava doğada yürüyüş su sesi yağmurlu hava olabilir
Sevdiğim şarkıları dinlemek
Seyahat ve spor (pilates)
Sessizlik
Profil fotoğrafın şu anki hislerimi anlatıyor nasıl çıkılır o durumdan acaba
Bir kağıt al eline ve yaz söylemek istediklerini, kimse duymayacak dinlemeyecek olsa da yoksa bu duygu yoğunluğu seni mahveder
Haklısın bi ara yazıyordum yazmak iyi geliyor teşekkür ederim...
Rica ederim, insanlardan da uzaklaşırsan kendine yönelirsin ve bu daha da iyi gelir. Kimse seni anlamaz dinlemezken kendini dinlemenin ve bulmanın huzuru çok başka
Bayadır öyleyim zaten ama kendi kendimi kemiren bi kurda dönüştüm kendime zarar verecek şeyler yapmaya başladım durmam lazım
Konuşmak istersen dinlerim ama uzun süre yalnız ve sessiz kalınca insan başkasını istemez oluyor. Bir süre depresyonda gibi hissedersin sonra geçer ve her zamankinden daha iyi görürsün hayatı
Anladım sağ ol..
Yalnız ben, yalnızca ben.
Yalnızlık ve ailemle olmak
Mesleğin zirvesini yaşamak şimdilik
sarılmak samimi olduğum birisiyle
risk almak
Redbull
Sarılmak