Ruhuma en çok iyi gelen şey, huzurlu ve sevdiğim insanlarla vakit geçirmek. Bir yanda gülüp eğlenmek, diğer yanda derin sohbetler etmek… Zihnimi boşaltabileceğim bir ortamda olmak da çok kıymetli. Ayrıca, yalnız kalıp kendimle baş başa kalmak, kafa dinlemek, doğada yürümek de bana iyi geliyor. Son olarak, bir şeyler yazmak da ruhumu besliyor; duygularımı kelimelere dökerek içimi rahatlatmak.
Sevdiğim insanlarla samimi sohbetlerim, şarkılar eşliğinde yürüyüş yapmak, kitapların dünyasında gezinmek, şiirlerin içselleğinde kendimi bulmak, kedilerin mırıltısı ve çocukların cıvıltıları.. Bunlar benim ruhuma en iyi gelen şeyler...
Ruhuma karşındakinin duygularını önemseyen, empati kurabilen insan gibi insanlar iyi gelir. Sonrasında kesinlikle müzik. Müziksiz hayat düşünemiyorum... 🎶🎹
En iyisi umursamamak... Bir orp. da zaten benim başıma musallat... DM'den yazıyor, engelliyorum. Fake hesabıyla yazıyor. Sorularında benden "sapık" diye bahsediyor. İstersem yazdıklarını ifşa ederek rezil ederim ama karşı tepki verirsem biliyorum hiç pes etmeyecek a. kodum😏