AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
iğrençlikte sınır tanımamaları yine ülkemin kadını sınırların farkında
Türk kadınları daha temiz. Ama gerçek şu ki; artık nefret ediyorum. Türk kadınları tamam haklılar ama bir nokta da haksızlar. Yabancı kadınlar istediğinizde hadi deyinde bir diğeri evet diyebiliyor. Anlamanız çok zor arkadaşım. Yabancı kadın zaman kıymetini biliyor. Türk kadını zaman diye bir şeyi öldürüyor.
Türk kadınlarının tripleri olmasa kimse eline su dökemez.
Yabancı kadınlardaki tüm iyi özellikleri topla Türk kadınının tırnağı olamaz
Adamsın (:
Bana göre gerçek bu :)
kaç tane yabanci kizla ciktin mudur 😅😅😅
Ülke olarak Yabacı kadınlarla yaşamış ve yaşıyor gibi yorum yapan tiplere iyi bir sovdum 😁 Türk olmak ayrıcalıktır.
Türkler yapı olarak sıcakkanlı ve nedense farklı olan şeylere ilgili. Kadınlar biraz daha geri planda kalıyor ama göçebe olan bir millet için doğal bir davranış. :D
Türk geninin karışmasına karşı olan erkekler de var oda ayrı örneğin.
türk kızıyla evlenirsem bana yazık olur
@Livaković Bence herkes kendi hayat görüşüne göre biriyle evlenmeli. Hayat kısa. Bu gibi tartışmalar yerine; Türk toplumunun yetiştirdiği kadın/erkekler diğer dünya vatandaşlarına göre neden katı ya da birbirine değer vermiyor demek zamanı.
Senden iyi politikacı olur he. Pek bir birleştirici gördüm seni
Parti kur oy veriyim
@Livaković Örgütleyici bir damarım olabilir 😂 ama siyaset boş bir iş keşke felsefeciler yönetici olsa 😁
Akilli turk kizi candir salak turk kizi suriyeliyle estir gozumde yabanci derken suriyelileri kastediyorsak hic bir eksikleri yok bizim kızların zaten baska kiz da gormedim farkli ulkeden ama Kuzey kızlarının acik tenli sari saçlı olmasi dikkatimi çekmiyor. kizlarimizin kilo almasini takmadiğimi da adimdan anliyorsunuz ki malesef hepsi de benim sevdigim kadar yaglanmiyor 😂
Ne yazık ki Türk kızıyla yabancı arasında pek bir fark göremiyorum. Kim Türk kim yabancı ayırt edemiyorum kolay kolay. Bu da küreselleşmenin bir ürünü.
tutarsız değiller kararlı ve ne ıstedıklerını bılıyorlar.. senı gorsun kendı selam verır tebessum eder... hiç gurur yapmaz ''ay ben ne selam vercem o versın beee '' :D gıbısınden
Yabancı kadın hayranlığım olmadığı için umrumda değiller bize bizim gibisi lazım
Akıl,
Bilgi,
Empati,
Tutarlılık,
Eşitlikçi,
İnsanî tavır,
Açık sözlülük,
Bağlılık ve sadakat,
Beceri,
Ve kendini sevdirmek için değil, gerçekten sevip sevilmek için çabalıyor olmaları.
Hiç Yabancı Kadın Tanımadım. Ayırım Yapacak Durumda Da Değilim. Öyle Yabancı Olsun Falan Demekte İstemem. Kimse Kadınlarımızı Küçümseyip Başka Kadınları Övmesin. Herkesin Kusurları Vardır. Biz Erkeklerin'De Kadınların'Da.
Empati yok genelde, bencillik fazla. Erkek haklarını savunan kadın pek yok mesela Türk kadınlarında. Genelde kendilerini düşünüyorlar. Ama hepsi böyle değil, iyi Türk kadınları da var tabi ki.
Ben rusyada Kaldım 6 yıl, 2 yıl Almanya da,1 Yıl Irak,1 Yıl suudi arabistan, Ve kısa süreli 24-25 ülkede,
genel olarak Kadın doğası gereği birçok davranış tüm dünya kadınlarında var. Ama Türk kadınlarının yetişme tarzı, ortamı, aile yapısı, mahalle baskısı, toplum durumu da düşünülünce, biraz egolu ve kaprisli olmalarıda, utangaç, çekingen olmalarıda anlaşılabilir durumda. Sadece ülke ve ırk yapısına göre fizik durumu farkı bayaa açık şekilde ortada...
Yorum yapan erkeklerin birçoğu annlerinin Türk olduğunu es geçmiş herhalde
Annelerinin Türk olup olmamasıyla bu konunun bir alakasi yok. Genel olarak yeni nesilden bahsediliyor
@RRRaskoInikov yeni nesil genç erkekler hakkinda ne dusunuyorsun?
Genel olarak abazan diye yaftalanıyorlar suçsuz yere. Birkaç kendini bilmez erkek yüzünden, kadınlar hepsini suçlu buluyor.
@RRRaskoInikov istisnalar kaideyi bozmaz ama sizin tek amaciniz sevismek bu yuzden abaza olarak goruluyorsunuz
Burada istisna olan abazanlar yalnız. Yanlış cümle oldu bu senin için
Mesela ben geldim veya başka bir erkek, sizi... dan beri izliyorum çok hoş birisiniz benim adım Alp tanışabilir miyiz desem %99 red yerim. Bunu bile abazanlık zannediyorlar
@RRRaskoInikov sanane elin kizindan neden adini sorup tanismak istiyorsun tanismak isteme amacin ne
Hoşlandım veya arkadaş olabiliriz diye sordum. Bunlar gayet normal şeyler.
Doğallar
Kusursuz olma derdinde değiller
Kendilerini çevreye beğendirmeye çalışmazlar
Toplum onayı alma gayesi taşımazlar
Nettirler
Kuru boş trip atmazlar
Benim latin kadınlarına karşı bir zaafım var
Kalça
Vücut olarak çok iyiler ve çok Alçak gönüllüler yaa
Ben hayatımda bu kadar saçma bir yorum daha görmedim. Bu nasıl bir nefret. Eğer bir erkek/kadın eşini beğenmiyorsa aldatmak yerine düzgünce söyleyip ayrılmalı. Bazı şeyler bu kadar zor olmamalı.
➕1 .
cinsellik konusunda çok rahatlar bizimkiler iki ay peşinden koş beş ay arkadaş kal bir yıl elinden bile tutma ondan sonra da klasik cümle evlenmeden olmaz aşkımm 😡
Estetik... erkkelerde bu estetige aldaniyolar. En azindan turk kadinlari dogal. Yani buyuk cogunlugu dogal.
türk kızları makyaj güzeli ne doğalı :D
Bide Türk erkeklerini beğenmezsiniz ama beğenen yabancı kadınlar çok var çok şükür
Makyaj kadar dogal birsey yok ki ben kullanmamda bazi gunler disinda... en azindan estetik guzeli degiliz...
Ucuz olmalari... Turk kadinlari bu kadar ucuz olmadigi icin yabancilarla yaptiklarini onlarla yapamiyorlar. Bu yuzden ucuz malin da alicisi cok olur. Evlenmeye gelince de temiz Turk kizi isterler.
Kendilerini mal gibi gormemeleri var mesela.
Yukarida mecazi bir anlam kullandigimi anlamadiniz sanirim. Kolay ulasilabilen hersey ya da herkesin basina ususen cok olur. Mesele bu
Bu ülkenin kadını bu kafadayken asla bu meseleleri aşamaz bizim millet.
Aşmak istedigimizi kim soyledi? Herkesin dogrusu kendine. Iyi gunler
Herkesin doğrusu kendine falan değildir.
Bu millet ne ara bu kadar mantıktan uzak hale geldi arkadaş. Amerikalıların bile bizimkilerden daha zeki olacak bu gidişle.
Peki
Türk kızları çok mu farklı? Erasmus'ta easy, slut olarak görüyorlar sizi
Yabancı bir erkek için dünyada ki en kolay kızlar türk kızları 4chan gibi sitelere bak bakalım neler diyorlar sizin hakkınızda
Bizim kızlar sadece Türk erkeklerine ego yapar yabancılara karşı kolaylar bunu bilmeyen kalmadı
bu laflarla kendinizi kandırmayı kesin artık lütfen
Benim yabanci erkeklerle isim yok. Turk erkeklerinden birini de hayatima sokmadim bugune kadar. "Siz" diye konusarak genelleme yapmayiniz bence.
olabilir ama genele bakılır
Sizin geneliniz yabancılar için çok kolay o yüzden bu konulara yabancı kadınlara laf etmeyin artık
komik görünüyor çünkü önce kendi evinizin önünü süpürün
He tamam
@VitoCorleone7 Yurtdışındayım, üniversitedeyken hayatımda gördüğüm en orspu kız bir türktü mesela. Önüne gelen herkesle yatıyordu. Kendisinden daha mazbut stiptizciler tanımışımdır.
Türk kadınında olup yabancı kadında olmayanlar ne olcak hayranım Türk kadını nına
1. Yabancı kadınların, Fizikleri, yüz hatları çok güzel. Türkiye'de kadınlar çirkin.
2. Yabancı kadınların karakteri güzel. Türkiye'de kadınların kötü.
Saglik bence bilmiyorum ama yabaci ulkede yasayan kadinlar olsun erkekler olsun sporuna yiyecegine cok dikkat ediyo ama turkiyede oyle degil diyet yapiyorz verdik hoop yeniden yemeye basla dogru duzgn spor yapan insan sayisi oldukca az bir hareketsizlik var bizlerde ama yabancilar dans olsun spor olsn bir sekilde vicutlarini calistirip fit kalabiliyorlar
Yicegine dikkat mı ediyolar pardon fast food fikri ABD nin saniyodum 😂😂
rahatlıkları, herşeyi sorun etmemeleri kendi tür erkeklerinin değer vermemesi dolayısı ile Türk erkeklerinin değer yargısını çok benimsemeleri ile hoşlarına gitmesi
Türk erkeklerindeki yabancı kadın hayranlıklarının sebebi elindekinin değerini bilmemelerinden kaynaklı bence. Çünkü insan için ulaşılamayan her zaman daha cezbedicidir.
E şimdi ben yurtdışındayım, ulaşıyorum yabancı kadınlara, gene de türk kadını bana itici geliyor. Bunu ne yapacaz?
@Ragnar_Lodbrok o senin görüşün. Ama bunu genelleme olarak yazdım. Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz
Bu benim görüşüm değil senin savunduğun şeyin saçma olduğuna alamet bir şey.
Zevkler ve renkler de gayet tartışılır. Ne demek tartışılmaz.
Bizim kadınlarla ilişkiye başlamak zor, sürdürmek kolay.
Yabancı kadınlarla ilişkiye başlamak kolay, sürdürmek zor.
Büyük genelledim ama benim gözlemim budur.
Onlarda soylu asil Türk kanı yok. Bizde de onların soysuz kanı yok çok şükür.
Tam bir kezban tribi
Kuyruğuna mi bastım ya da ikinci cümlemdeki gruptamısın? E normal tabi 😀
Normal değil 21. yüzyılda halen ilk çağ milliyetçiliği ve ergen vatanseverlik baya itici bu yüzden evde kaldın, 🙂türkler dahi seni istemiyor
Beni sadece güldürürsün 😀
Sen güldürmüyorsun malesef. dünyaya gelip hiç bir şey anlamadan gidecek sensin. Senin adına üzülüyorum.
Kim kimi beğenirse beğensin takmayın türk erkeklerini bu kadar dünya üzerinde sadece Türkler yok sende yabancı bulursun
Achso
Oooooo hangi birini sayayım yaşayarak canlı şahit oluyorum her ay sonu neyse fazla yorum yapmayım ben topa tutarlar beni😂😂
😂😂😂
serbestlikleri.. almanyada yaşıyorum.. ayıp yok, ar yok, namus kavramı yok.. ee neyi takacaklar kafaya? yüek kızlarımızla karşılaştırmak cok sacma
Almanya'da Türk kızlarının adı çıkmış yalnız :D
Ne kadar gurbetçi erkek yorumu gördüysem youtube'da almanya'daki en kolay kızlar Türk kızları diyor hepsi o yüzden sizden tiksinip yabancıyla evlendiklerini söylüyorlar
Gece kulüplerinin müdavimi türk kızlarıymış hatta lakap bile takmış yabancılar size gurbetçilerin dediğine göre
o yüzden şu namus vs işlerini bırakın artık siz onlardan farklı değilsiniz.
@VitoCorleone7 ıyy hep klişe laflar, ozaman sana bunları söyleyenlere sor bakalım neden eninde sonunda türk kızlarıyla evleniyorlar😉 yabancıyla evlenenlerde kızı hamile bırakıp mecbur kalanlar, ben senin gibi youtubdan falan izlemiyorum bunları bizzat yaşıyorum haha neyse ucuz malın acılısı cok olur tabi buyrun gavurlar sizin olsun bize şerefli türk erkekleri gerek zaten, öyle burda vatanının kızlarını kötüleyenler deyil
Valla son zamanlarda yabancıyla özellikle alman ve polonla evlenen cokmus öyle diyorlar
Artık gurbetçi Türk erkekleri Türk kızlarından soğudu yabancılarla evleniyor diyorlar
Türk kızlarıda yabancılarla evleniyormuş orada sanırım
Seks yapmasini çok iyi bilirler yabancı kadınlar ama Türk kadınları -0 'ın altındalar o yüzden de erkekler aldatıyor hakediyorlar 😂😂😂
Türk kızları daha pis malum bakire yok denecek seviyeye ulaştı
Aynen yemek yapmaktan başka bir sey bildikleri yok sonra sisiyorlar evde öküz gibi oturuyorlar spor yok bir sey yok her şeye bahane
Sonra kocam niye aldattı diye kafalarını duvarlara vururlar sonra da suçlusu erkek olur her gün mutlu etseydi erkeğini aldatmazdı nokta
Peki sen
Aldatılmayı hakediyor ne ya? Hiç bir insan aldatılmayı haketmez.
Aldatılmayi hakeden insanlar var madem haketmediğini düşünüyor o kişi o zaman hakettirmicek bu kadar basit
Aldatan kadınlar neydi
Orospuydu
Demekki iki tarafta da var urosb duzgunler de arada harcanıyo
Yani ama şu da bir gerçek erkekler daha çok aldatır sebeb peki durduk yere yapmıyor ya sen bir erkeksin daha iyi anlarsın
Benim sevdiğim olmadı olursa ihanet edeceğime kafama sıkarm daha iyi her erkek aynı değil çoğu demen de yanlış çünkü kaç erkek taniyon unutma 100 milyon nüfus var bu ülkede. Eğer ki dediğin gibi ise çok aldatan erkek varsa hepsi bir kadınla aldatıyo yine eşitler bir o kadar da kadın. Var o halde?
Türk kadınların çeneleri sevgiyi azaltır bunu biliyorsundur umarım
Anlamam hiç böyle şeylerden
Anlamani tavsiye ederim
Bunlar bahane içinde şerefsizlik varsa aldatirsin
Bomboş bir yorum
Ben hayatımda bu kadar saçma bir yorum daha görmedim. Bu nasıl bir nefret. Eğer bir erkek/kadın eşini beğenmiyorsa aldatmak yerine düzgünce söyleyip ayrılmalı. Bazı şeyler bu kadar zor olmamalı.
Yorum saçma geldiyse o zaman cevap verme sana mı dedim ben hadi naş
namus kavramı yok yabancılarda o yüzden cabuk yataga atılabiliyo bide hakkını vermek lazım bakımlılar
Ukraynaya gittin mi
@Kizkiza19 gitmek lazım
Hmm
@Kizkiza19 ama gitmiycem türk kızı bulup evlencem
Sevgilim de orda da insan tedirgin oluyo😂😂
@Kizkiza19 tehlıkelı
Ne yapabilirim sence tehlikeyi onlemek icin😂 yapmam dedi zaten de clube gidiyordur yuksek ihtimal. Bana restaurant dese de
@Kizkiza19 valla sürekli canlı yayın actır her fırsatta bende görmek istiyorum de gidemiyorum bari göreyim de en mantıklısı
Gemiden çıkış izni alamamis sıkıntı yok
@Kizkiza19 alsaydı işn zordu bide bura gibi degil kadın erkekten cok fazla hsngi kızı yataga atar kim bilir ::)
Aradim uyuyordu😂😂
@Kizkiza19 uyutuyo olmasınnn
Yok o halini biliyorum. Gemide sıkıntı var zaten Şu an
@Kizkiza19 iyi hadi bakalım sen güveniyosan :)
Çeşitli fiziksel özellikler var tabi... huy olarak millet değil de daha çok insandan insana değişiyor🙄
Yabancılar çok rahat insanlar kafaya hiçbir şey takmıyorlar hayatlarında gereksiz strese yer yok, her fikre açıklar hayata at gözlüğüyle bakmıyorlar, çoğu -benim tanıdıklarım- ön yargılı insanlar değiller
Bir tek sen objektif değerlendirmişsin.
Türk kadını gibi gereksiz trip atmazlar ve kimseyi dışlamazlar.
Ben hayran değilim.
Hayran olanlar neymiş açıklasın.
nekadar güzel olurlarsa olsunlar. Yerli malı yurdun malı. Trip te atsalar yine yerli yine yerli derim ben.
Mesela yaza girerken spor yapıp fit olmaya çalışmıyorlar, hafif balık etliler ama bu kilo değil yediklerine içtiklerine dikkat ediyorlar
Dolgun kalca ve gogusleri var kalca neysede turk kizlarinda bizim en cok yokluk cektigiliz sey dolgun gogus
Sonuç odaklı çalışmaları😊, ve fiziksel olarak albenilerinin olması onları cazibe merkezi haline getiriyor
Allahın canım kroları Türk kızı Türkiye’de bir y.. aprakk yediğinde o. rrs. ou muamelesi yapmıyacaksınız o zaman g,, t laleleri
Sen yazma amca
Hayran değilim
Özel bir ilgim de yok
Sadece müslüman Boşnak bir eşim olsun isterdim.
Çalışkanlar, trip yerine güler yüzü hoşgörüyü tercih ediyorlar, her erkeği potansiyel sapık olarak görmüyorlar, regl olduklarında hayatı zindan etmiyorlar.
Yabancı olmaları.. Ortalama güzellikteki bir yabancı kadını çok güzel bir Türk kadınına tercih ederler. Sırf yabancı olduğu içindir.
Çok güzel ve türk kızı buna inanalımmı.
Gerçeği hazmedemeyince ergence cevap yazmaya mı karar verdin o zaman ben de ergence cevap vereyim Çok yakşk ve Türk erkeği ay yazamadım bile🤦🏻♀️
kızlar içinde aynısı geçerli dolu yakısıklı Türk erkeği vra bizim erkekler çok çirkin derler
evlendikleri yabancılara bakarsın çoğu çirkin vasat tipler
Türk erkeklerine ego yapanlar en leş keko yabancıya özellikle avrupalıya falan hemen tav oluyor. Bu konuda kızlar daha beter
Aslında erkekler böyle olmaz ama iletişime geçmeye çalışanı, hatta adres soranı bile tersleyenler olduğu için artık bizim erkekler yabancılara yöneliyorlar. Bunun için ingilizce öğreneneler bile var :D
Siz kızlara sürekli sarktığınız taciz ettiğiniz tecavüz ettiğiniz öldürdüğünüz için bizde her şeyden nem kapıyoruz mecburen türkiyede güzel kadın sayısı yakışıklı erkek sayısından fazladır birçok yabancı erkekte türk erkeklerinden kat be kat yakışıklısıdır siz yıllardır rus nataşalara tapıyosunuz türk kızı artık uyandığı için yabancı erkeklerle hayatını devam ettiriyor önce sizden çıktı yabancılara hayranlık
Görende der yabancılar kucağını açmış bizi bekliyor bu ülkede ingilizce ya da farklı dil bilen kişi bini geçmez
Evet kucağını açmış sizi beklemiyorlar uyanın artık İngilizce konusunda haklısın ama
''türkiyede güzel kadın sayısı yakışıklı erkek sayısından fazladır ''
Makyajları silin sonra konuşun makyajla evrim geçiren makyaj güzelleri boş yapmasın.
ASMR Turkish barber videolarına bak en çok izlenenelere ve altında ki yorumları oku ne diyorlar Türk erkeklerine :D
''birçok yabancı erkekte türk erkeklerinden kat be kat yakışıklısıdır''
He sizin tanrılaştırdığınız İtalyan kekolarını da biliyoruz Türklerden bir üstünlükleri yok görünüş olarak ve çoğu yabancı erkek sizinle dalga geçiyor çok kolay kızlar olduğunuzu düşünüyorlar 4chan gibi sitelere bak
Yabancı kızlarla evlenen sevgili olan erkek daha çok polon, sırp, rus, ukrayna, almanya kızlarıyla sevgili olan evlenen dolu erkek var
inşallah hepiniz uyanırsınız yabancıyla evlenirsiniz, yabancı gelinlere yer açılır güle güle.
Bunu ben uydursam istediğini de ama bir araştırma yapılmış ve türk kadınları 10 erkekler 13 sırada ama sen buna da inanmazsın şimdi ne güzel işte bir sürü yabancı gelin var kıroları aralıyoruz yabancı damatlara yol açılıyor
Türk kadınları sever ümit bağlamamız onlara zor geliyor 😒onlara göre günübirlik ilişki olmayı normal karşılamalıyız yabancılar gibi...
Türk kızları da günübirlik yasiyo
erasmus'ta yabancılarla tek gecelik takılan cok kız oluyor
Türk kızları her şeyi yapıyor ama ondan sonra ybaancı kızlara bu konuda laf ediyorlar komik :D
Siz varya 😂daha kendi ülkenizdeki kızları koruyamıyorsunuz senin gibilerin erkekliği batsın
korumakla ne alaka anlamadım?
İşine gelmemiştir ondan😂
ya niye koruyalım ki dediğin doğru değil
onun kralını yapıyor Türk kızları 4chan gibi sitelere bak yabancı erkekler neler diyor Türk kızları hakkında bizim ülkedeki kızlar sadece Türk erkeklerine ego yapar en leş keko yabancıya bile basitler bunu bilmeyen kalmadı artık
Ee ne varmış bizde daha ülkesindeki kızlara laf edilmesini göz yuman bir kişiliksen ben bir şey diyemem öyle bir laf ediyorsun ki sanki türk kızıyla evlenmicek gibi😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Belkide evlisin😂😂😂😂
Anca laf lafla peynir gemisi yürümez
başlarda onlara sinirlenmiştim ama sonradan farklı düşünmeye başladım
söyleyene değil söyletene bakacaksın burda sabah aksam avrupalı erkek diye kendilerinden geçiyorlar onlarda sonra arkanızdan pis pis şeyler söylüyor işte
Ben Türk kızıyla evlenmem Türk erkeklerine düşman bizim kızlar ne uğraşıcam
Ölüp bittiğim yok çoğullaştırma yaşın büyük ama olgunlaşamamışsın daha ne yazık
Kitap okumak dergi makale vs ama okumak, spor yapmak, ve özgüvenli olmalari..
Bence turk kizlari cok bencil ve kendini beyenmis onlarla konusamiyorsun kedilerini kaf daginda goruyorlar karsisindaki kisiyi kucumsuyor yabanci kizlar boyle degil konusmak kolay anladmak kolay
Yatakta kuralları var türk. kadinlarinin. yabancılar ise tam hizmetkar. Yabancılar empati kuruyor. Türk. kadini ise genelde egost. Hepsi değil ama geneli
Çok sayarım da liste uzun ve benim duraceller bitiyor.
Çalışkan olmaları.. onun dışında soru şu olmalı peki ya anneleriniz beyler? Onlarda da mı bu özellikler yok.
Evet ya nedir sizin bu yabanci merakiniz anlatinsana biraz
Yorumumda anlattım.
Yabanci kadinlarda bizimkiler gibi saçma sapan triptir nazdır vs yok.. istisnalar hariç
Türk Erkekleri , Ülkelerinin kıymetini bilmiyor. Bizim ülkenin taşına toprağına kurban olsunlar. Her çeşit hatun var. Valla bence gayet güzel kızlarımız 😍😍
Türk kadınlarının aksine vicdanlılar, zalim değiller, sadist değiller, küstah değiller.
Fizikleri bence yalnız o yabancı kızlar da bu türk erkeklerine bakmazlar
yabancı kadınlarda olup türk kadınlarında olmayan şey muhtemele zeka
Bizim kadınımiz iyidir kıyas etmem
Ben sonuna kadar Türk hayranıydım pas vermiyor pas biraz şans tanışalar yabancı olmaz rusyaya gidip geldim orda kızlarla sohbet normal
Guzel mi ruslar ve karakter olarak da
Benim her zaman tercihim Türk.. Ama artık inanki o kadar uzakki düzgün olanı bulmak ya da muhabbet etmek.. yabanci ulkede bizzat yaşayınca anladim. Vatanımın kadını derim ama yok pas veren.
Neden türk kadini guzellik acisindan mi ahlak mi turk olmasi mi😂
Duvar var önlerinde.. bu duvarın adı önyargı... hepsi aynı bunlar diyor.. o duvarı aşıp tanıyınca bu seferde inanılmaz bağlanıp kıskançlık krizine ve triplere giriyor o aşamada haklılar aslında ilgi gostermek lazim sonuçta güvenmiş ilişkiye başlamış.. güzellik için ise zaten kalbi güzel insanlarımızın yüzüne yansıyor.. yurtdisindakiler soğuktan gülmüyor bile.. ahlak çok derin bir konu bu konuda tecrübe gerekli erkek tecrübeli ise anlar yoksa anlamıyor tabi ilerde ortaya çıkıyor..
Türk kadınlarından daha güzeller ve daha az egolular