Selams
kişisel veya fiziksel, aklına ne geliyorsa yaz bakim.

#sosyetic
Selams
kişisel veya fiziksel, aklına ne geliyorsa yaz bakim.

#sosyetic
Türk kadınlarını diğer kadınlardan ayıran spesifik özelliklerin tamamını genelleme yapmadan ifade etmek zor olabilir çünkü her kadın bireyseldir ve kendi benzersiz özelliklerine sahiptir. Her insan gibi, Türk kadınları da geniş bir yelpazedeki farklı kültürel, sosyal ve kişisel özelliklere sahiptir.
Ancak, Türk kadınlarının toplum içinde önemli rol oynadığı ve aileye büyük değer verdiği genellikle vurgulanır. Ayrıca, Türk kadınlarının genellikle güçlü aile bağlarına ve dayanışmaya önem verdiği düşünülür. Toplum içinde sıcakkanlı ve misafirperver olmaları da sıkça ifade edilir.
Türk kadınlarının iş hayatında güçlü bir rol aldığı, eğitim düzeylerinin yükseldiği ve toplumsal yaşamda etkin oldukları da gözlemlenebilir. Bununla birlikte, her bir Türk kadınının kendi benzersiz özelliklere sahip olduğunu ve genelleme yapmanın adil olmadığını belirtmek önemlidir.
Özetle, Türk kadınları da diğer kadınlar gibi çeşitli kişisel, kültürel ve toplumsal özelliklere sahiptir. Genellemeler yerine, her bireyin kendine özgü niteliklere ve yaşantılara sahip olduğunu unutmamak önemlidir. 🤗
1. Güzellikte dünya çapında olmayıp da (Türkiye'nin gen havuzu belli yani. Slav ırkı falan değiliz. Erkeklerin çoğu yakışıklı değil kızların çoğu da makyaj güzeli) egosu ve hipergami seviyeleri yeryüzü ortalamasının üzerinde olan insan dişisi.
2. Dedikoduyu aşırı düzeyde yapması. Erkek partnerlerle ya da kocasıyla olan cinselliğini kız arkadaşlarına anlatması. Sonra konu cinsellikten çıkıp libidolar düşünce bu sefer sevgilisini ya da kocasını kötülemesi.
3. Çok sayıda erkek kankası olması. Türk kadını ilişkiler konusunda istikrarsız olduğu için proaktif düşünüp etrafına kanka modunda uydu erkek toplamayı seviyor.
4. Dünyanın hiçbir ülkesindeki kadınlarda olmadığı kadar badboy zaafı olması. Sebebi şu. Türk kadınları, etrafına kadın çeken badboyları özellikle arzu ediyor. Çünkü onu ehlileştirip hem kendine hem de topluma kazandırırsa diğer kızlarla olan maratonunda hepsine tur bindirecek. Bunu başarabilirse ne ala. Başaramayıp da kendisi badboya bağlanırsa bu sefer şiddet de görse, ihanet de görse vazgeçemeyecek ondan. Çünkü beni defalarca reddeden bekâr ve yalnız bir kızın geçmişte kendisine ağır travmalar yaşatmış bir badboy tecrübesi olduğu için hiçbir erkeğe güvenmediğini eylül ayındaki yazılarında okumuştum. Oradan biliyorum.
5. Sevgilisi olduğu halde Instagram'da çıplaklık derecesinde açık pozlar vermeyi özgürlük ve özgüven olarak pazarlayan, kendisini sahiplenip kıskanan erkeği de geri kafalı olmakla suçlaması.
6. Müzisyen ya da oyuncu olmasa belki sokakta gördüğünde yüzüne bile bakmayacağı adamların Instagram sayfasından ♥️ ve 🔥 emojileri atması. Burada amaç malum sanatçı ya da aktöre duyulan ilgi değil. Onun şöhret ve maddiyat dolu dünyasını arzu ettiği için o malum şöhret kişinin radarına girebilir miyim, acaba bendeki star ışığını farkeder mi çabası?
Söyleyeceklerim bundan ibarettir. Yorumuma katkı sunmak isteyen ya da itirazı olan herkes Tanrı misafiridir. Buyursun gelsin yorumun altına.
1) Güzellik konusunda haklısın. Çok güzel bir ırk değiliz. Egoları konusunda kızları suçlayamıyorum çünkü sebebi Türk erkekleri.
2) Hiçbir yakın kız arkadaşımın bu tarz davranışlar sergilediğini görmedim ama sergileyenler varsa onlara da yazıklar olsun. Ama şunu net olarak biliyorum ki bunu sadece Türk kızları yapmıyor ben kulaklarımla bizzat duydum bir erkeğin yaşadığı cinselliği başka bir erkeğe anlattığını.
3) Bu konuda bilgim yok. Ama erkek kankası olabilir. Bir sıkıntı yok. Ama senin bahsettiğin yedekte tutmak oluyor bu hoş bir şey değil tabii ki. Bunun için de diğer maddede yazdığım şeyin aynısını söyleyeceğim çevremde hiç böyle kız arkadaşım yok.
4) zeka seviyesi düşük olan kızlarda böyle bir takıntı var evet ama bunun ırkla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Aslında bu bizim içgüdülerimizden geliyor. Güçlü erkek hoşumuza gidiyor çünkü temelinde güçlü bir erkeğin yavrusunu koruma becerisi daha yüksek olacaktır. Buradan gelen basit bir mantık ama günümüzde artık işler böyle işlemediği için gidip de serseri tiplerle birlikte olanları ben de anlamıyorum. Haklısın kadınlarda böyle bir şey var ama Türk kadınlarına özgü değil.
5) Bunun alası yabancılarda var. Bu şekilde bir çıkarım yapıp Türk kadınlarını kesinlikle haklı göstermiyorum ama bu zaten bize yabancı ülkelerden gelen bir şey. O yüzden Türk kadınına bir şey dedirtmem bu konuda.
6) Bu istek kadına özgü değil erkeklerde de böyle bir şey vardır. Ayrıca mantıksız da değil ben de isterim öyle birisiyle sevgili olmayı kötü bir şey görmüyorum burada.
Bu kadar mı haklı olunur?
@theNitroZeuss Senin ortamında nasıl insan vardır yoktur bilemem. Ülkemin erkeklerini de kızlarını da yeteri kadar tanıyacak kadar farkli ortamlara girdim çıktım.
*Özelini anlatma durumu erkeklerde azınlıkta kızlara nispeten.
*Üçüncü maddede belirttiğim şey bir eleştiri değil aslında. Evlenmediği sürece her erkek ve her kızın alternatifleri olmalı. Çünkü evlilikten önceki ilişkiler pamuk ipliğine bağlı.
*Badboy meselesinin zekâ ile ilgisi yok tamamen içgüdüsel. 40 yaşında dul kadınlar gördüm badboylarla gördüm ve o kadın beyaz yakalı bir çalışan. canım olmadığı net. Baskıyla büyümüş, duyguları bastırılmış ama özünde kötü kalpli olmakla ilgili bir şey bu. İyi kızlar, güçlü ama efendi işinde gücünde erkek tercih ediyor. Onları genelleme dışında tutuyorum.
@Kardeshadibiuyeetbe Senin ortamında nasıl insan vardır yoktur bilemem. Ülkemin erkeklerini de kızlarını da yeteri kadar tanıyacak kadar farkli ortamlara girdim çıktım.
*Özelini anlatma durumu erkeklerde azınlıkta kızlara nispeten.
*Üçüncü maddede belirttiğim şey bir eleştiri değil aslında. Evlenmediği sürece her erkek ve her kızın alternatifleri olmalı. Çünkü evlilikten önceki ilişkiler pamuk ipliğine bağlı.
*Badboy meselesinin zekâ ile ilgisi yok tamamen içgüdüsel. 40 yaşında dul kadınlar gördüm badboylarla gördüm ve o kadın beyaz yakalı bir çalışan. canım olmadığı net. Baskıyla büyümüş, duyguları bastırılmış ama özünde kötü kalpli olmakla ilgili bir şey bu. İyi kızlar, güçlü ama efendi işinde gücünde erkek tercih ediyor. Onları genelleme dışında tutuyorum.
Zeka ile kesinlikle alakası var
@Kardeshadibiuyeetbe Ben bir erkek olarak hayatımda Gülşen'in fotoğraflarını beğenio de hiç ona kalp alev emojileri atmadım. Ulaşma imkanım olmayan, bana DM'den dönüş yapma ihtimali olmayan bir kadına orada övgüler düzmek g.. izekalılığın dik alasıdır.
Kızların hoşlanmak dışındaki amaçları şu. O artistin radarına girip kendisinin de bu yolla şöhret olma ihtimali. Çünkü hanımefendi kendinde hiç de olmayan bir star ışığı görüyor ve onun bu yolla farkedileceğini düşünüyor.
ERKEKLER, KENDİ ÇIKARLARINDAN ÖNCE KADINLARI DÜŞÜNÜR. KADINLAR, ERKEKLERDEN ÖNCE KENDİ ÇIKARLARINI DÜŞÜNÜR.
Kıvanç Tatlıtuğ'un resimleri ve videolarının altında iltifatlar, övgüler, yalamalar, kalp alev emojileri. Ya noluyor kızlar. O adamın bir şöhreti, oyunculuğu olmasa ve sokakta görseniz sizin için herhangi bir erkekti. Ülkede Kıvanç Tatlıtuğ ayarında 10 binlerce erkek var sarışın mavi gözlü uzun boylu kaslı... Hiçbirine ağzınızın suyunun bu kadar aktığını görmedim.
Kıvanç Tatlıtuğ'un umrunda mısınız acaba? Hiçbirinizin iltifatına, övgüsüne cevap veriyor mu? Teşekkür ederim diye karşılık verdiğini dahi gördünüz mü?
Demişsin ki öyle biriyle sevgili olmayı herkes ister. İyi de istemek başka, elde etmek başka. Sen Kıvanç Tatlıtuğla sevgili olmak istersin. Peki Kıvanç Tatlıtuğ seninle sevgili olmak ister mi sorusunun cevabı nedir senin zihninde?
Biz de Beren Saat ile sevgili olmak istiyorum ama olamıyoruz diye kıza saçma sapan iltifatlar övgüler düzmüyoruz. ♥️🔥 emojileri atmıyoruz
Ben çok fazla ortamlara girmedim o yönden sen daha haklı yorumlar yapıyor olabilirsin. Ama bazı dediklerine katılmıyorum :)
@Kardeshadibiuyeetbe Bence iyi kalpli/kötü kalpli olmakla ilgisi var.
Onunla da alakası var ama zekanın da çok büyük payı var
Kültürsüz ve bencil olması, gereğinden fazla kıskanç olması, kafayı evlilikle bozmuş olması, sonunda evlilik olmayacaksa sevgililik ilişkisini zaman kaybı olarak görmesi, baba evinden, bağımsız yaşam deneyimi olmadan koca evine transfer olmayı normal görmesi, "çalışmak istemezsem çalışmam, ama kocam bana istediğim standartları sunmak zorunda, çalışmadığım halde daha üst standartları istemeye hakkım var" kafasında olması, evlilikte kendi standartlarından ödün vermeye yanaşmayıp maddi sorunları geçimsizlik nedeni yapması, günlük yaşantısını sosyal medyada teşhir etmeye fazla düşkün olması, ilişkilerinde cinsellik bekleyen erkekleri sapık olmakla suçlaması, bekaretini kaybetmenin bir kusur olduğu yanılgısıyla evlenirken diktirmek, sahte kanama yaratmak gibi iğrenç sahtekarlıklarla kocayı kandırarak evlenmeyi marifet zannetmesi, feminist görünüp aslında varoşluğun kitabını yazması, feminizmi g. tüyle anlaması, feminizmi g. tüyle anladığı için diğer kadınların özel/cinsel yaşamlarını fazlaca ağzına sakız etmesi, erkeklerin gözünde daha değerli olabilmek için başka kadınları gömmesi (pick me girl sendromu), evliyken maddi olarak erkeği yeterince sömürüp etinden, sütünden ve yününden yararlanmasına rağmen boşanırken de erkeği dımdızlak, beş parasız bırakmakta beis görmemesi, erkeği ayrı bir birey olarak görmeyip ilişkide özel hayatına, sosyal çevresine müdahale etmesi, erkeği elde tutmak için bütün hayatını kontrol etmeye çalışması. Off yeter yoruldum say say bitmiyor...
Bence kişiye göre değişir.. ama pek olumlu düşünmüyorum çünkü genellikle kendilerine kötü davranan veya kötülük yapan erkekleri seviyorlar.. ya da erkekleri sadece boylarına göre tiplerine veya paralarına göre seçiyorlar.. ama iyi yanlarından bahsedecek olursak da.. türk kadınları güçlüdür.. çalışkandır.. yani her zorluğa göğüs gererler.. ve sevdikleri için de her şeyi yapabilirler...
Cevap
56Cevap
Her şeyi erkeklerden bekliyorlar, şımarık ve ukalalar. Kendilerini hint kumaşı sanıyorlar
Olabilir, hakkımız 😃
Soğuksun zaten dhdjs
Şimdi tanıştığın hangi ırktan djdj
Anladık orasını ama Türk kızı sonuçta he mi?
ahah peki madem 😃
Yabancı kadın tanımadım bilmiyom
İyi, git tanış sonra gel
Gurbetçi sayılır mı ajsjsjs 😂😂😂
Sayılmaz tabii ki 🙄 nasıl sayılsın
Sayılması lazım
Türk Türk’tür :D gurbetçi olunca yabancı mı oluyor
Bana oluyor belki 😃
Kırarım kafanı aslan parçası 😃
Seni tanımasam inanırdım civciv parçası 😃
😒 hiç saç baş yoldurmadım sana dimi djfj seni sinirden yumak yaparım
Nah sana yaparsın ajsjs
Miyavlama ordan :D
Belli kimin miyavladığı ahshs
Her işte başarılı olabilmesi gadası
Annelik vasfı Türk kızlarında var demeyeceğim istisnalar hariç tüm kadınlar bu vasfı taşıyor yani bir anda anne oluyorlar bunu gözlemlemek bile çok keyifli. Yabancı sevgililerimde oldu kıyaslama yaparsam tabi bunlar benim tanıdıklarım üzerinden yaptığım yorumlar, kapris, trip ve ukalalık diyebilirim yani bazen ilgileri birbirine karıştırabiliyorlar. Her türlü sinyali gönderip sen bir adım attığında sanki ulaşılamayacak bir noktadaymış gibi görüyorlar kendilerini. Bir de sanırım sosyal medyadan çok etkileniyorlar, yani kendi ellerindekinşn güzelliğinden çok başkalarının sahip olduklarıyla kıyaslama yapmaya çok çalışıyorlar gerçi bunu şu anda Türkiye'de çok fazla erkekte yapıyor. Daha bir saat yazarım ama neyse neticede ben de bulunmaz hint kumaşı değilim ve bir sürü hatam var
Aslen türk değil, İran Azerisi+Ermeni karışımım var. Türk kadınları çok güzeller bana göre. Ama bazen gereksiz ego ve triplerini görüyorum. Benim sevgilim olursa hiç o kadar trip atmam yani. Herşeyi erkekten beklemek doğru bir şey değil bana göre. İnsan sevgilisine eşine değer vermeli. Parası için kariyeri için değil, sadece ve sadece sevdiği için... Her şeyde bir kötülük arıyorlar sanki, hiç pozitif enerji alamıyorum kendilerinden... Bazı şeyler tabu gibi geliyor onlara sanki. Sözde söylesen Batıya özeniyorlar. Giyimden çok kafanın modernliği önemli bana göre. Birde çok gıybetçil olmaları,, Her şeye laf etmeleleri. Feminizmin ne olduğunu bilmiyorlar ama feminizmden sohbet ediyorlar...:((. Linç is coming...
Not:Söylediklerim herkese ait değildir
20 yıl öncesine kadar bu özellikler daha belirgindi. Ama internetle birlikte dünyadaki tüm kültürler iç içe girdi. Türk kültürü ise doğu ile batı arasında sıkışıp kaldı. Dolayısıyla Türk kadınlarını da bir kalıba sokmak zor artık. Kimi en batılıdan daha batılı kimi en doğuludan daha doğulu. İlla ki eklemem gereken bir şey varsa o da ilk etapta kendilerini fazla kasmaları olabilir. Bizim kültürümüzde samimilik basitlik olarak görülebildiği için böyle bir savunma mekanizması geliştirmişler.
Bölgelere göre kızlarımızın özellikleri biraz farklı. Ama genel olarak değerlendirirsek; severseler çok iyi seviyorlar. Tabi her kız böyle değil. Sahipleneci ve ilişkide ki çıkarlarını olumlu yönde gösteriyorlar.
Kötü özellikleri ise erkek herhangi bir sorun yaşadığında bazen çok acımasız olabiliyorlar. Bir de fazla nazlı ve kendi beğenmiş özelliklere sahip değiller. (dipnot:herkes değil genel olarak)
Türk kadınları yabancı ülkelere çok fazla seyahat etmiyorlar çünkü evlerinde çok sayıda heyecan verici tatil fırsatı var ve ayrıca Türk kızlarının neye benzediği hakkında size bir fikir verebilecek çok fazla Türk kadın ünlüsü de yok. Eğer Türk kadını sizin için tam bir gizemse, bu gerçekler sizi aydınlatacaktır.
Onlar sadece muhteşem
Batılı erkekler güzel Türk kadınlarına doyamıyor ve bunun çok güçlü nedenleri var. Türkiye’de kadınların makyajsız bile görünmesi kesinlikle çarpıtıcı
Çarpıcı*
Türkiye'de kadınların neredeyse hepsi makyajsız babaannem gibi görünüyor. Özellikle 35 yaşından sonra. Sen paralel evrenden yazıyon herhalde bunları.
@FikretinMücadelesi yoo güzel olan birçok türk kadını var.
En batıdaki tanıdığım kadından en doğudaki kadınına kadar Yaptığım analizlerde 😃, Daha kafa dengi olması. Rus diyorlar bilmem ne diyorlar hepside fasa fiso.
Helal olsundu djdj
Sinsilikte 1. sıradalar. Erkekleri saf hale getirip arkasından tüm korkunç planları yapar ve uygularlar. Karda yürürken asla izlerini belli etmezler. Garibanlar da eşlerinin sevgililerin saf ve temiz olduğuna inanır bu şekilde.
Süresiz nafaka için evlenip çocuğu yapıp boşanması.
Hepsinin ortak hedefi. 😂
Şimdi tartışma başlatmak istemem fakat :D çocuğu kendi başlarına yapmıyorlar bu biiir, ikincisi nafakanız kadar konuşun çok gülünç rakamlar. Bir çok erkek kişisi çocuğunu takmıyor zaten boşandıktan sonra az mıy mıy edin.
Çocuğa verilen nafaka dışındakilerden bahsediyoruz biz.
@theNitroZeuss ne olursa olsun. Evlenip bir kadını yarı yolda bırakmamayı deneyin.
Evin arabanın yarısını siz alıyorsunuz zaten hala neyi çalma derdindesiniz! Hepsi haram zehir zıkkım olsun inşallah.
Evlenmeden önce sözleşme yapın beyler.
Siz de kadınların hayallerini çalıyorsunuz :D eşit bence djkd
Bizi aldatan kadına da mı nafaka vereceğiz?
Kimse kadının hayallerini çalmıyor. Hepiniz zengin evi arabası olan erkek bulma derdindesiniz.
Yoo, hepimiz zengin koca peşinde değiliz :D sizin peşinizde olduklarınız onların peşinde. Aldatan sadece kadın değildir. Bir kadın aldatıyorsa koca kişisinin çok büyük payı vardır bunda 😬
Aldatanları haklı bulmayın lütfen, akıl sahibi olan insan ayrılır kurtulur. Bir şeyleri normalleştirmeyi bırakın. Yazıklar olsun size.
Aldatmak şerefsizliktir, siz de maşallah ne kadar meraklısınız aldatmaya😒
Normal demedim ki, erkekler aldatırsa anlık olur kadınlar aldatıyorsa bunun bir birikmişliği, bir geçmişi, bir duygusal tarafı vardır. Demek istediğim buydu.
Yok öyle bir şey. Kadınlar da şakır şakır aldatıyor keyfine göre. Sonuç da kanıtlansa bile adamı sömürebilecek. Çok fırsatçısınız kabul edin.
Ve bunu gizliyorlar.
Yiaa demek öyle.. 😃
Aynen öyle kabul etmen güzel.
@theNitroZeuss kabul etmedim ki :D
Edemezsin zaten, yakalanırsınız çünkü.
Aldatmak hiç hoş bir şey değil. Bu konuya nerden geldik yaw. 😅
Sen kadının aldatmasında haklı bir sebep bulduğun için uzadı.
Yazdıklarımın arkasındayım fjd
Bence olayı şahsileştirmeden genel genel konuşulabilir/di. Bunu ben değil zaten ünlü psikologlar falan söylüyor. Neyse. İyi günler dilerim
Cenemize kuvvet 😄
Hafızamız kuvvetli yapılan söylenen hissettirilen hcbir şeyi unutmuyoruz
😅😅 ne güzel hep konuşuyoruz djdj
Akıllı, hamaratlı, çilveli, Erkeğini baştan çıkaran. Makyaj yapınca barbie gibi olan.
Türk kadının hiçbirşeyi eksik değil, diğer kadınlardan.
Odaklanma gücüdür
DNA’larınızda aslan DNA’sı olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamayam msfçöfflmc Erkekleri dize getirmede diğer kadınlara göre bir dünya markasınınız, tabii illallah ettirmede de
"Günaydın" yazarken tek n harfi kullanınca trip atması
Türk kadının diğer kadınlara nazaran kendini itici kılan egosu gerçeği derim
Diğer kadınların hepsini henüz yakından tanıyamadım 💁
Ama türk kadını, erkeğinin bir benzeri.
Düşük profilli, cahil, menfaatçi, kadınsılıktan uzak, cinselliği güdük, karakteri bozuk.. vs
Oha ayıp olmuyor mu ya? Genel özelliklerden bahsedebilirsin
Diğer kadınları tanımadım ne yazarsam sallamış olucağım 😀
bana aşık olmayan kadınlardır olsaydı yalnız kalmazdım
Gerçekten sevdiğimizde pamuklara sarıp ilginin alâsını veririz hak eden adama.
Bence genel olarak kıskançlığımız, sıcak kanlı oluşumuz ayırıyor.
hayatımda gördüğüm en saf olan ırk araplardan sonra
Bence çok verici olması. Ailesi için yapmadığı şey kalmiyor.
İyiaini bulursan ki zor ama mesela vicdan, birlik beraberlik her şeyin fazlasını onda bulabilirsin ama iyisi şamda kayısı misali.
Tembellikte 5 numara 5 yıldızlar...
Sensin tembel djdj
Kıskançlık ve trip 😂
Ata sporu djdj
Gereksiz kriterler bu hiç değişmez 😂
Kritersiz olmaz
Siz Türk erkekleri öyle mi yapıyorsunuz acaba?
yok mu? Kriterleriniz de çok saçma ayrıca 😒
Aman sanki ne istediğinizi biliyorsunuz da
Haklısın sosyetic yaz konu kapansın 😃
Yazamıyor pos 😕
Kapriste üstlerine yok
Uydurma be kapris yapmayız biz
Neyi beğendiler 😃
Her merhabayi ilişkiye başlama olarak anlamalari
Nedense ciddi düşündükleri kişilere ilkim sensin yalanını söylüyorlar
Karda yürüyüp izini belli etmezler.
Ben nelerini gördüm hacı neler neler onlar yüzünden hiç bi karıya güvenemiyorum
Bilemedim resmen 😅
Tripli kezban gibiler
çene, hamaratlık ve kıskançlık diyorum 😄
:D vah biz kendimizi böyle ifşa edersek erkekler neler demez ki djdj
kurban olsunlar bizlere 😏 sjsj
Olsunlar 😌
Psikolojik sorunları.
Bence daha temiz titiz düzenliyiz
Trip atma özelliği 😅
Bence liste başına çene geçer😁
egolu olmaları
bence sinirli olmaları..
Cefakar olmadi
Aklıma gelenleri yazmasam daha iyi.
Aklını kullanamaması...
Öyle bir özellikleri yok 😀
Sadık, hamarat, güvenilir.
Bide psikopat olmaları
Sadık mı 😂? Siz karda yürürken izinizi belli etmiyorsunuz ne sadakati
Biz daha sabırlıyız sanki.
Tabiki güzellikleri
Samimiyeti ve çocuksuluğu bence
en güzel yanı sıcacık gülüşü
Kendimizi bir şey sanıyoruz...
Aşırı detaycı
Hiçte bile
Yaşlanınca kocakarı gibi boş boş konuşması...
Aşkım ilk defa yapıyorum oluyomu dislemiyorum dimi demesi 😅
Türk kadınları annelik vasfını iyi taşıyor..
hiçbi farkınız yok
Trip 🙄
Paraci olmalari
Çok fazla trip atması
Tripleri ve kendini aşırı beğenmiş olmaları
Biraz saftiriğiz bence 😅
Aksine çok sinsisiniz, sadece saf numarası yapıyorsunuz, karda yürüyüp izini belli etmiyorsunuz maalesef.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?