• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Yabancı kadınlarda olup Türk kadınlarında olmayan özellikler nelerdir?

Shivers u
Shivers Takip Et
FenomenMaster Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
27
Yapay Zekaya Sor

Türk erkeklerindeki yabancı kadın hayranlığının sebebi nedir? 🤔
Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Aşık_biri
    Aşık_biri Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

Genelde erkeklerin çoğu ego demis fakat aslında türk kızı egolu falan değil sadece ortam bunu gerektiriyor aslında biraz mantıklı düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
    Yabancı bir kadın mini etekle yaninizdan geçip selam dediği zaman bak ne güzel kız derken aynısını türk kızı yapınca kaşar derler ayrıca ağırdan sat diye nefret ettiğim bir söz vardır bilirsiniz türk kızı sizin bahsettiğiniz gibi sizin tabirinizle "egolu" davranmasa kolay lokma der hemen yine sizin tabirinizle kullanmak yani yatağa atmak gibi bir düşünce içine girip duygularıyla oynamanizdan çekindiği için size soğuk ve mesafeli olmak zorunda hisseder çünkü biz yabancı ülkelerin erkekleriyle değil Türk erkekleriyle baş etmek zorundayız ve bu kolay bişey değil kendimizi korumamız lazım
    Diğer ülkelerde kadınlara bukadar baskı yapılmıyor ki onlara da bizde erkeklere nasıl davraniliyosa öyle davraniliyo
    Orda kadınlar kendini erkeklerden koruma gibi bir düşünceyle yetistirilmiyo

8
    3 Yorumla
    • rainwom
      rainwom
      +1 yıl

benim gibi düşünen biri helal.🇹🇷

Yorumla
    • VitoCorleone7
      VitoCorleone7
      +1 yıl

bombos genellemeler
      Türk erkeğini sevmiyoruz deyin eyv derim ama bu bahanelere sığınmayın baskı maskı yok istedi mi neler yapıyorsunuz o zaman baskı olmuyor işinize geldi mi
      Erasmus maceralarınızı bilmeyen mi kaldı? En leş keko yabancıya bile farklı davranıyorsunuz, ülkede adres soran Türk erkeğine tecavüzcü muamelesi yapıyorsunuz tabi kimse istemez sizi
      Sonra o yabancı erkekler 4chan tarzı sitelerde sizinle dalga geçiyorlar :D

Sizlerin Türk erkeklerine ego yapması daha iyi böyle olduğu için dünyayı keşfetmeye çalışıyorlar ve başarıyorlarda. Çevremde sırp, boşnak, polon, rus sevgilisi olan dolu arkadasım var
      Siz bizim erkeklere ego yapmasanız çoğu milliyetçi olduğu için Türk kızından başkası olmaz derdi muhtemelen

Türk erkeklerine kimse bakmaz diyenleri yaz aylarında marmaris'e davet ediyorum gelsinler görsünler :D :D

Yorumla
    • Aşık_biri
      Aşık_biri
      +1 yıl

@VitoCorleone7 tamam

Yorumla

En İyi Cevaplar

• edahazarkaya
    edahazarkaya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 67%
    +1 yıl

Ya gerçekten yorumların bir çoğuna istemsizce güldüm kaç tane yabancı kadın tanıdıklarını merak ediyorum mesela 0 trip diyor bir çoğu ama benim abimin eşi yabancı ve korkunç bir şekilde kıskanç ve bol tripli

2
    2 Yorumla
    • Shivers u
      Shivers
      +1 yıl

Haklısın 😄

Yorumla
    • B1993
      B1993
      +1 yıl

Abinin esi nereli?

Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Merak!
    Sadece merak bence.
    Çünkü; evde, işte, sokakta, aynı apartmanda, okulda ya da herhangi bir yerde Türk kadınları ile hep iç içeyiz. Huylarını, sularını, karakteristik yapılarını, neyi sevip neyi sevmediklerini az çok biliyoruz. Ama, yabancı bir kadına dair ne biliyoruz?
    Görsellik ve güzellik diyen hemcinslerim sanırım çevrelerine daha da dikkatli bakmıyorlar. Beylerin bakışlarını kalçalardan ve biraz yukarıda göğüs hizasından kaldırıp simaları incelemelerini öneririm.
    Öyle ki, gerçekten de çok ama çok güzel kadınlarımız var. Hepsi sarışın ve renkli gözlü olmasa da esmerliğin veyahut kumral hoşluğun verdiği albenilere sahip nice kadın var.
    Son olarak belki büyük çoğunluğu maddiyata, fiziksel özelliklere takılıp kalsa da içlerinden bir kısmı ise vicdana, merhamete, saygıya ve akla bakıyor.

8
    2 Yorumla
    • Shivers u
      Shivers
      +1 yıl

Harika yorum

Yorumla
    • Mandarinia
      Mandarinia
      +1 yıl

Teşekkürler:)

Yorumla
  • scronaldo7
    scronaldo7 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Türk kadınları candır banane yabancıdan türk kaıdnlarından memnunum

4
    2 Yorumla
    • Shivers u
      Shivers
      +1 yıl

Bunları duymak ne güzel

Yorumla
    • scronaldo7
      scronaldo7
      +1 yıl

Öyle türkiyede cok güzel düzgün anlayıslı kadınlar var simdilik kafama göre birini bulamasamda var yani.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

89

Cevap

168

Cevap

• Aybükem78
    Aybükem78 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 48
    +1 yıl

Umarım sen bu soruyu sadece alttaki detay için sordun , Türk kadınlarını aşığılatmışsın bütün yorumlar da. O Türk kadınını küçümseyen erkeklere de yazıklar olsun diyorum. Gerçek kültür yapımız şimdiki gençlerimizde asimle olmuş olabilir fakat analamızı da örnek almıyor aşağılayan erkekler.

39
    2 Yorumla
    • Shivers u
      Shivers
      +1 yıl

Evet detaya böldüm soruyu bu hayranlığın sebebi nedir bir söylesinler

Yorumla
    • cerenkaya11
      cerenkaya11
      +1 yıl

Kendi anneleride bir Türk bunu unutmuş hepsi

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.

Erkekler kolay ulaşabildikleri için hayranlar. Türk kızını sevgilisi bile öperken 40 dereden su getiriyor ckajcjj

7
    3 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Hatta ve hatta kocası bile olsa jsjsjs

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

Önce rakiplerimi tanı. yabancılar kolay av değil. Aksine örneğin rus kızları en zor tavlanan kızlardır. Rusça bilmeyenle çıkmazlar. burdaki türkler zorla türkçe konuşuyorlar

Yorumla
    • RRRaskoInikov
      RRRaskoInikov
      +1 yıl

Buna kibir ve ego denir.

Yorumla
  • KürkMantoluHayri
    KürkMantoluHayri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Biz çok anayız ya. Yabancı kadınlar bizim kadar çocuğuna düşkün değil gibi

4
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.

Yabanci hatunlar trip nedir bilmez😂

2
    0 Yorumla
  • Adramytteion
    Adramytteion Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 63%
    +1 yıl

Türk erkeklerinde yabancı hayranlığı diye birşey yoktur. Yabancı kadınlar sadece Türk erkeği için daha kolay bir avdır. Bunun sebebi de bilimsel literatürde CPD (Cinsel pazar değeri) olarak tabir edilen değerin yabancı kadınlar tarafından bilinmesidir ve özellikle CPD değeri yüksek olan yabancı kadınları ilişkiye ikna etmek daha kolaydır. Çünkü bu dönemin bir daha olmayacağını bildiklerinden bu zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirmek isterler. Türk kadınının ise bu konuda her ne kadar daha tutucu gibi gozukseler de aslında yabancı kadınlardan pek bir farkları yoktur. Tek fark yabancı kadınlar ile diyalog kurmak, Türk kadınlarıyla diyalog kurmaktan daha kolaydır. Bunun sebebi de Türk kadınının malını bilmesi.. Kendilerine doğru bir şekilde yaklaşan erkeği hiçbir zaman mundar etmezler (en kötü ihtimalle kibar bir şekilde iyi dileklerde bulunup (tabi KEZBAN değilse) yollarina devam ederler). Yani o erkeğin özgüvenini takdir eder zedelemezler ama ne yazık ki Türkiye'de çoğu erkek kadınlara nasıl yaklaşılması gerektiğini bilmemesinden kaynaklı duvara toslarlar ve yabancı kadınlar kozunu oynarlar ya da aptal aşığı oynarlar ki bir de kadınlar o aptal aşıklardan öyle de bir tiksinirlerkiii.

11
    0 Yorumla
  • gözdamlası
    gözdamlası Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 68%
    +1 yıl

türk kadını ingiliz kadını italyan kadını rus kadını şu kadını bu kadını... bunca zaman bir türk kadını olarak erkeklere karşı yaşama hakkımızı savunduktan zor şartlarda taciz tecavüz ve dayaklarla ayakta kaldıktan sonra şimdide kalkıp yabancı kadınlarla kıyaslanmak ne kadar doğru.
    yorumlara göre söyleyeyim nazikmiş yabancı kadınlar öyleler elbette çünkü bilmiyorlar erkeğin onun rızasına gerek olmadan vucuduna dokunabileceğini bir bilseler acaba türk erkeklerini yanlarına yaklaştırırlar mı?
    bir diğer yorum merhametmiş. sen türk kadınının analık duygusuyla bir kıyasla bakalım merhameti sen göremedin diye yok mu sandın?
    başkası güzellikmiş. kime göre güzellik. güzellik neydi beyler bir anlatsanıza bize de iri göğüsler güzel kalçalar mı?
    bir başkası anasını ömür törpüsü etmiş kimisi yabancının tırnağı bellemiş kendi ülkesinin kadınını. peki beyler siz hergün evde ailenizden aman kızım bu saatte işten geliyorsun dikkat et aman bu saatte okul bitiyor yabancılarla konuşma aman otobüste kaç kişi var kaçı erkek diye sorgu alsaydınız siz sizin cinsinize sempati duyar mıydınız?

BU BİR GENELLEME DEĞİLDİR. BU BİR GÖRÜŞTÜR. KİMSEYE TECAVÜZCÜ TACİZCİ YA DA DAYAKÇI DEMİYORUM AMA GÜZEL ÜLKEMDE EŞEĞE TECAVÜZ EDEN 70 YAŞINDAKİ DEDELER VARKEN SİZ SİZE NE KADAR GÜVENEBİLİRDİNİZ.
    NOT: 15 YAŞIMDAN BERİ ÇANTAMDA BİBER GAZI TAŞIYORUM VE 22 YAŞINDAN BERİ TELEFONUMDA PANİK BUTONU VAR.
    O YABANCI KIZLARINDA BU KORKU VAR MI?

13
    15 Yorumla
    • kimyonlunar
      kimyonlunar
      +1 yıl

Okurken tebrik etmeye doyamadım 👏🏻👏🏻

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Sanırım yabancılarda hiç dayak o, sapık, tecavüzcü yok sana göre.

Yorumla
    • gözdamlası
      gözdamlası
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok elbette ki var asla onlarda yok demedim yorumum da sadece bizim kadar ezilip bizim gibi yetiştirilip bizim kadar tacize uğraşıyorlar. Şayet ilk tacize uğradığımda 9 yaşındaydım ve sadece aksam 8-9 gibi küçük kardesimle markete gitmiştin ve arabayla yanaşıp laf atan aracına binmemi teklif eden insanlar 40 yaşlarındaydı.

Yorumla
    • gözdamlası
      gözdamlası
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok Ayrıca eklemeyi unutmusum kusura bakmayın ama bende tüm diğer kadinlarda irk dil din fark etmeksizin insaniz. En basiti taksim de turistlere yılbaşı gecesi yapilan tacizi hatırlayın bütün erkekler adına sizde utanin. Çünkü ben bütün insanlık namına utanç duyuyorum

Yorumla
    • kimyonlunar
      kimyonlunar
      +1 yıl

Bu tür erkekler anlamaz daha senin dediğini anlamıyorlar pipilerini nasıl kontrol edeceklerini bile bilmiyorlar işlerine gelmiyor

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Bu ülkenin kültüründe sorun var.

Taksimdeki olaylara 'İyi olmuş orspulara' diyen kadın yok gibi davranıp olayı kadın erkek kavgasına çevirdiğiniz müddetçe düşünür durursunuz ülkede nasıl bu kadar insanlıktan çıkmış kitle var diye

Yorumla
    • gözdamlası
      gözdamlası
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok saldırı seklindeki yorumlarinizi hoşgörüyle karşılamaya çalışıyorum ve evet size katılıyorum bu ülkede göster amacaya pipini diyen zihniyet devam ettikçe kendini insan sanan irk devam edecek. Ve yine bu ülkede erkek adam skor kaç denildikce bu devam edecek ve yine bu ülkede anasının kızına bile yaşıtı bir erkekle konuştuğu için ör*spu damgasi yakıştırdığı muddetce bu boyle devam edecek ve siz baya yanlış anladiniz olayı bu kadın erkek kavgası değil. Bütün bunlar ve bunu yapan bütün varlıklar ve insanlık kavgası. Kadınıyla erkeğiyle kimseyi aklamiyorum sadece insanlığa yazık olduğunu ve bu varlikligin tiksindirdigini söylüyorum

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Tamam da, ülkede bu tür durumları bahane olarak kullanıp eşitliği suistimal eden kadınlar hiç mi hiç azınlık değil.

Aha 2. t aydır turkiyedeyim zaten bana göre bu ülke aklını yitirmiş durumda.

Bu ülkede hiçbir şeyin normal olması mümkün değil.

Yorumla
    • gözdamlası
      gözdamlası
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok Bu ülkede herşey normal olacak biz kadınlar susmadikca herşey düzeltecek belki ömrüm görmeye yetmez ama herkes haddini de yerini de bilecek ve ogrenecek

Yorumla
    • kimyonlunar
      kimyonlunar
      +1 yıl

Alkışlamaya doyamadığım kadın @gözdamlası ♥️♥️♥️🌹

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Ben ülkedeki kadınların genel halinin herhangi bir şeyi düzeltebileceğini hiç sanmıyorum.

Kadınlarımız erkeklerimizden en az iki kat daha cahil maalesef. Hİç kendinizi kandırmayın.

Yorumla
    • gözdamlası
      gözdamlası
      +1 yıl

@kimyonlunar mübalağa yapıyorsunuz eminim ki bütün kadınlar bunu yasamamistir

Yorumla
    • gözdamlası
      gözdamlası
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok inanmadan basari olmaz gün gelecek bizler istediğimiz saatte istediğimiz gibi dışarı cikabilecegiz bu uğurda gereken ne ise yapılmaya deger. En azından ileri de benim kızım sokağa çıkarken bu korkuyu yasamayacak. Ben bunun için gereken herseyi diğer kadınlar gibi yapacağım. Ve ne acıdır ki başka bir insan bize bu korkuyu yasatabiliyorken bizim bu korku olmaması için elimizden geleni yapıyor olmamız.

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Ülkede kadınlar modern hayatı sonuna kadar yaşayıp, klasik anlayışı da sonuna kadar sömürmeye dayalı grotesk bir kültür sahibi olmaya devam ettikçe o dediğiniz olmaz.

Yorumla
    • gözdamlası
      gözdamlası
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok kısmet

Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 58%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Geneli boylu poslu ve zayiftir.. duzgun olanini bulursaniz sizden bir gram altin bile istemez. Ev araba sormaz.. kendini kasmaz asla.. yaklasmaniza izin verir , sen kimsin be slk demez.. sadece sadakat ve ilgi bekler.. ulasilabilir insanlardir.. egolari yoktur.. rahatlikla muazzam guzellikteki bir kizin yanina gidip tanisabilirsiniz.. burun bukmezler.. asiri derecede bakimli olurlar.. kendilerini bulunmaz hint kumasi saymazlar.. ve yalnizlarsa kendilerine gercekten ilgi gosteren bir erkege gercek anlamda karsilik verirler.. meslegin ne vs diye sormazlar bile.. nikah Nisan dugun istekleri olmaz.. beraber calisir her seyimizi aliriz derler.. cok saglam karakterlidirler.. b , c d planlari yoktur. Dort elle sarilirlar erkeklerine. Bu insanlarin cogu gercek bir iliski ve aile kurmaya açtır.. hepsi antaltaya gelen sarhos turistler gibi degildir.. ve pek. coguna fazla ilgi yoktur.. bizim her kizimiza oyle ilgi vardir ki.. hetkese burun bukerler yanlarina yaklasip merhaba diyemezsiniz.. tersleyip yerin dibine sokarlar.. ama yabancilar insancildir. boyle seyler yapmazlar.. ve egolari sifirdir.

7
    0 Yorumla
  • HaDR0N
    HaDR0N Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 75%
    +1 yıl

Hayranlık yok, onu geçiniz.
    Yabancı ülkelerde hiç azımsanmayacak kadar yaşadım.
    Sizin farkedemediğiniz bir detay vereyim.
    Özel alan olayı daha çocuk yaşta öğretiliyor çoğuna. Sizden sürekli ilgi beklemiyorlar, sizi boğmuyorlar. Mesela dışardan eve geldi kız arkadaşınız gelip sizi öpüyor. Beni neden gapıda karşılamadın asdjhsajkdhasjkdhjashdkjakj demiyor. Öptükten sonra biraz işim var diyorsun ok hallet gel diyor sizi mutlu ediyor bu hal ve hareketler.
    Sizin hobileriniz olabilir, işiniz olabilir bunlara çok fazla saygı duyuyorlar. Karşı tarafı mutlu etmek için biraz daha fazla çaba sarfediyorlar.
    Size kimse kolay olun demiyor, ki emin olun yabancı ülkelerde de gece klübü dışında bir hayat var. Gayet normal insanlar var yani ben gördüm :)
    Türk kızlarına talep çok olduğu için egolar venüs malesef ister kabul edin, ister etmeyin.
    Özetleyecek olursak türk erkeklerinin tümü yabancı kadınlara hayran falan değil arkadaşlar. Evet hoşumuza giden yönleri var ama asil bir türk kadını olamazlar. Çok farklı yetiştiriliyorlar.
    Yabancı kadınla evlilik yapan arkadaşlarım var, artıları eksileri tabi ki var. Kadın amerikadan gelip türkçeyi öğrenmiş espiri falan yapıyor. Görsen nutkun tutulur. Bunlar çok çok nadir olacak hadiseler.
    Türk kadınlarını seviyorum ben şahsen ;)

6
    2 Yorumla
    • ayna35
      ayna35
      +1 yıl

güzel açıklama tebrikler dostum

Yorumla
    • HaDR0N
      HaDR0N
      +1 yıl

Teşekkürler @ayna35

Yorumla
  • Beyazçukulatade
    Beyazçukulatade Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 66%
    +1 yıl

Onlarca yabancı kadın tanımış gibi neler yazmışlar neler aman yarabbim 2 film, dizi izlemişler yabancı kadın tanımışlar. Doğal olmadığımızı ve dış görünüşümüze aşırı takıntılı olduğumuzu söylemişler, kültürsüz olduğumuzu söylemişler, egoist olduğumuzu söylemişler. Haklılar evet yabancıların silikonları, makyajları, estetikleri hep doğal yapılır biz yaptırınca belli olur, dış görünüş takıntısı olanlar genelde erkekler tarafından linçlere uğramış kadınlardır, 3-4 dil bilmeyişimiz veya kültürsüz oluşumuz Türkiyenin eğitim, aile ve ekonomik sisteminin berbatlığındandır ki Türk kadını her zaman kendini geliştirmek için elinden gelenin fazlasını yapmıştır, ego kısmına gelirsekte dış görünüşü güzel 2 salak saçma kıza gereğinden fazla ilgi gösterip bir yerlerini kaldırıyorsunuz sonra kızlar egoist, keşke biraz rahminden dünyaya geldiğiniz sizi aşkla büyüten o kadınları bir de gavur kısmı eleştirerek anlatsaydınız. Hala aynı fikirdeyseniz de yallah gavur ülkelerine gavur gelin alın sizin beğenmediğiniz Türk kadınlarına dünya hayran..

2
    0 Yorumla
  • Sweetsurfer1985
    Sweetsurfer1985 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı.

Yabancı kızlar ile bir şekilde iletişim kurabiliyoruz. Şayet Türk kızlarıyla Türkçe konuşsak bile iletişim kuramıyoruz. Farklı dilleri konuşuyoruz sanırsam Türk kızları ile?

Mesela diyelim ki evli değilim. Ve seni her gün mesela işyerinde görüyorum. Diyelim ki senden çok hoşlandım ve sana açılmak istiyorum. Seninle nasıl tanışabiliriz?
    Tanışamayız. Çünkü Türkçede "Merhaba. Sizden çok hoşlandım. Sizinle tanışmak istiyorum." diye bir kelime yok. Tedavülden kalktı. TDK bile resmi gazetede Tanışmak kelimesini Türkçe lügatlardan kaldırdığını bildirdi.

4
    1 Yorumla
    • offfyetera
      offfyetera
      +1 yıl

O sorunun sebebi Türk erkeğinin kaba tahmin %60 ı abazan %40 ı da efendi olunca, ve o Abazanların birden fazla kıza yazılması sonucu erkeğe olan güvenin azalması. Bir erkek tanışınca “acaba Abaza’n mı yoksa gerçekten seviyor mu, niyeti başka mı” vs diye sorular geliyor ve İnsan ayırt edemiyor. Ha bir de ahlak bekçileri var ne kadar rahat cevap verirsen o kadar etiket yapıştırır. Empati kurarsan kadınları anlarsın bence

Mesela ben Türkiye’ye ilk geldiğimde erkekler çok nazik samimi davranmıştı. Türk kadını haklarını yiyormuş bunlar mı çapkın diye düşündüm. Sonra zamanla gördüm ki o ilgi bana değil tüm yurt dışından gelenlere, bana yazan adam başka kızlara da yazıyor. Biz de hoşlandı sanıyoruz. Bu yani sebep

Yorumla
  • gozde_nur
    gozde_nur Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    +1 yıl

rahat bir kültürde yetişmek, bence bu büyük bir lüks bir kadın için. çifte standart olmaması dikkat ederseniz türk erkekleri hep cinsellikten dem vurmuş. fakat şöyle bir nokta var bakire olmadığı için şiddet gören , öldürülen de türk kadını, veya kocasının istediğini yerine getirmediği için şiddet gören de türk kadını, bir erkeğe yan baktı veya sevgilisi oldu diye genç kız iken abisinden veya babasından da şiddet gören türk kadını. aradaki en büyük fark nedir biliyor musunuz yabancı kadın ülkesinde iken birey bir kadın, ama türkiyede kadın birey olmanın dışında her şey neredeyse erkeğin namusu, erkeğin arkasında durması gereken şahıs vb. bu yüzden bence yaşadığımız ülkeye geniş bir çerçeveden bakıp bu soruyu öyle yanıtlayalım.

4
    0 Yorumla
  • Emirygmr
    Emirygmr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 61%
    +1 yıl

Bizde bekaret kavramı var onlarda yok. Rahatça şeedebiliyolar cinsel deneyimleri oluyo o yüzden çekici geliyo. Şu da var bir sor bakalım yabancı kadınla sadece seks yaparlar ama türkle evlenirler neden illa o bekaret alınacak. Başka da meziyetleri yok anlicağın. Bakımlı olabilirler tamam ama ülkelerinde refah içinde yaşıyorlar bizdeki gibi kurallar yok aile kavramı yok. Ayrıca ekonomileri düzgün her daim bakıma bütçeleri var. Bizim ülkemizde yiyecek ekmek bulamayan insan var. Çocuklarıma ne yedirecem diye düşünmekten bakımlı olamıyo kafası rahat yatağa girip memnun edemiyo Türk kadını pardon. Ne öğrenirse evlenince öğreniyo evlenince yaşıyo. Şartlar farklı.

4
    19 Yorumla
    • ARABAÇOK
      ARABAÇOK
      +1 yıl

Türk kızları yabancılardan daha beter

Yorumla
    • Emirygmr
      Emirygmr
      +1 yıl

Sana öyleleri denk gelmiş.

Yorumla
    • ARABAÇOK
      ARABAÇOK
      +1 yıl

Bana kimse denk gelmedi goruyok herşeyi ne kadar pislik varsa hepsi sizin başınızın altından çıkıyo

Yorumla
    • Emirygmr
      Emirygmr
      +1 yıl

Tamam sensin arkadaşım.

Yorumla
    • ARABAÇOK
      ARABAÇOK
      +1 yıl

Boş konuşma kızım bu devirde hemcinslerin berbat bunu herkes biliyo burdaki bazı safların gereksiz yorumlarına bakma

Yorumla
    • Emirygmr
      Emirygmr
      +1 yıl

Evliyim iki çocuğum var senden bir yaş da büyüğüm şu üslubuna biraz dikkat et lütfen. Anneyim en azından öyle düşün konuş. Ben fikrimi söyledim. Dar gelirli ailelerin olduğu bir çevrede yaşıyorum senin dediğin gibi insanlar ya da kadınlar tanımadım. Nasıl yaşarlar ne düşünürler bilemem. Namus kavramıyla büyüdüm öyle yaşıyorum. Şu sitede bir tane medeni adama rast gelemedim. Saygı duy geç. Sende kendince haklısın.

Yorumla
    • ARABAÇOK
      ARABAÇOK
      +1 yıl

Kusura bakma hanım efendi ben zaten İstanbul da yasiyom İstanbul'un bazı yerleri için böyle konuştm gördüklerimi anlatıyom hepsi bu birde bu sitede bulunan genişşş tiplere bakarak yorumladm yanlış anlama Allah bir ömür de mutlu etsin sizi çocuğunuz içinde Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Yorumla
    • Emirygmr
      Emirygmr
      +1 yıl

Amin kardeş sağol. Valla hiç büyük şehirde yaşamadım seni de anlıyorum diyemicem ilçede bile değilim.

Yorumla
    • ARABAÇOK
      ARABAÇOK
      +1 yıl

Sen sağol bacım. İnan ben bu İstanbul da çok yamuk insan gördüm

Yorumla
    • Emirygmr
      Emirygmr
      +1 yıl

İllaki vardır dediğin gibi olanlar ama ben hiç rastlamadım öyle arkadaş çevremde olmadı hep mahallenin insanları.

Yorumla
    • ARABAÇOK
      ARABAÇOK
      +1 yıl

Arkadaş çevresiyle alakası yok bir Kadıköy turu yaparken bile sokakta öpüşen kadınlar goruyon

Yorumla
    • Emirygmr
      Emirygmr
      +1 yıl

Hmm yeni jenerasyon böyle işte napacan Allah ım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Yorumla
    • ARABAÇOK
      ARABAÇOK
      +1 yıl

Böyle tabi amin inşallah hanım efendi

Yorumla
    • Emirygmr
      Emirygmr
      +1 yıl

Sen hanım efendi felan dalga mı geçiyorsun pek anlamadım üslubu düzelt dedim de en azından kızım felan deme diye 😂 komiğime gitti hanımefendi diyince

Yorumla
    • ARABAÇOK
      ARABAÇOK
      +1 yıl

Bey efendimi deseydim 🙂

Yorumla
    • Emirygmr
      Emirygmr
      +1 yıl

Yok da dalga geçer gibi ne bileyim o sözümü de ciddiye almazsın diye düşünmüştüm. Baya sinirli giriş yaptın olaya.

Yorumla
    • ARABAÇOK
      ARABAÇOK
      +1 yıl

Dalga geçmiyom. Baştan bazı şeyleri yanlış anladım sonradan toparlandı telafi ettim kusuru

Yorumla
    • Emirygmr
      Emirygmr
      +1 yıl

Hmm anladım tamam başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakalın efenim

Yorumla
    • ARABAÇOK
      ARABAÇOK
      +1 yıl

İnşallah hoşçakal

Yorumla
  • Shammanist
    Shammanist Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 74%
    +1 yıl

Genelleme yapmadan birkaç özelliğini sıralayalım. Elalem ne der diye çok düşünmezler. Kendileriyle ve vücutlarıyla barışıklar, önyargılı değiller. Daha kültürlü ve bilgililer. Doğallar her şeyden önce daha dürüstler. Trip, ego, kapris yapmazlar pek. İnsana insan olduğu için değer verirler. One night stand dışında dış güzelliğinden ziyade kişiliğiyle ilgilenirler. Makyajı, estetiği abartmazlar. Savurgan ve marka düşkünü değillerdir (istisnalar da çok kabul ediyorum ama o tip insanlar her milette var)

4
    5 Yorumla
    • Kizkiza19
      Kizkiza19
      +1 yıl

Trip erkekler icin cok mu onemli

Yorumla
    • Shammanist
      Shammanist
      +1 yıl

Abartmadığı ölçüde çekilir seviyorsan ama çok abartıyor bazıları gerekli gereksiz yerde. Konu uzuyor da uzuyor.

Yorumla
    • beyzaanuurx
      beyzaanuurx
      +1 yıl

Hepsini anlatırım da
      Estetik ve makyaj yapmıyorlar demişsin
      Şiddetle karşıyım bu cümlene

Yorumla
    • beyzaanuurx
      beyzaanuurx
      +1 yıl

Anlarım*

Yorumla
    • Shammanist
      Shammanist
      +1 yıl

Dediğim gibi onlarda da estetik çılgınlığı var özellikle zengin, orta yaşlı kadınlarda belirli bir yaştan sonra komplekse giriyor bazıları o kokonalardan bahsetmiyorum ben daha çok. Body positive, sosyal farkındalığı yüksek kadınları kastediyorum. Çok doğal kızlar da var. Hafif makyaj yapan ya da hiç makyaj yapmayan.

Yorumla
  • mastergreeneyes
    mastergreeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 57%
    +1 yıl

Yabancı kadınlardan gerçekten tanıdıklarım oldu.. soğuklar! Duygusuzlar! Beceriksizler.. aşırı mantikcilar.. kadınlık kıçı başı açıp önüne gelenle gezmekle olmuyor..200 kusur memleketin kadınları el ele verse değişmem Ayşe'nin Hatice'nin Fatma'nın tırnağın ucundaki boka..

10
    0 Yorumla
  • abuklasubuk
    abuklasubuk Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı.

Hayatlarında çok fazla farklı bir ırktan kadınla tanışmış gibi yorum yapmalara bayılıyorlar. Çok bildiklerinden değil aslında işte karalayacak yer arıyorlar

21
    8 Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

aynen kamka türk kizinin eline kimse su dökemez bir kre s. s. s. s

Yorumla
    • abuklasubuk
      abuklasubuk
      +1 yıl

Kızlar haklı olmamız hayatlarının her gününü yabancı kadınlarla geçiren karşı cinsimizi oldukça üzmüş sanırım, harikasınız 💘

Yorumla
    • Afrayy
      Afrayy
      +1 yıl

Sorsan iki cümle ingilizce konuşamazlar ripit aftır mi kfsjdkfkfl

Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

jsjsjsjs kamka sen nerenin erkeklerini beyeniyosun shshhs

Yorumla
    • abuklasubuk
      abuklasubuk
      +1 yıl

@Sipruss Yabancı bir kadınla tanışma, arkadaş olma fırsatı yakaladım ama yabancı bir erkekle tanışmadım. O yüzden hiçbir ırk hakkında yorum yapamam. Ama siz sanıyorsunuz ki sadece Türkler o beğenmediğiniz özellikleri taşıyor.

Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

yabanci erkekler turk kizlarina pek yurumuyor🙄

Yorumla
    • abuklasubuk
      abuklasubuk
      +1 yıl

@Sipruss Yabancı erkeklerle tanışmak için bir ortam yaratmaya çalışmadım zaten. Pek umrumda da değil açıkçası.

Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

umrunda degil. anladim😀

Yorumla
  • offfyetera
    offfyetera Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 64%
    +1 yıl

Yurt dışına çıkmış biri olarak yorumların çoğunun cahilce olduğunu söyleyebilirim. Yabancı kadınları filmlerde gördükleri gibi sanıyorlar bilmiş konuşmuyorlar mı bir de te allahım

Yabancılardan sadece Ruslarla Ukraynalılar egosuzdur. Onların da tek eksisi fazla geniştir (hele bakire şart diyen türk erkeğine göre çok geniş) ama en sevdiğim arkadaşlarım Kesinlikle Ruslardan çıktı

Avrupa Amerika b. k götürüyor. Hayatımda bu kadar egoist ve has Kezban kadın cinsi görmemiştim. Tişörtünü parmaklarına kadar. Kolay Aldatırlar bide. Ruslarda geniştir ama aldatma yaygın değil mesela. Amerikalı erkek arkadaşlarım bile sevmez Amerikalı kadınları. Yorumlara bak kültürlü egosuz demişler. Kaç yabancıyla tanışmışlarsa artık sallayın sanalda

3
    10 Yorumla
    • offfyetera
      offfyetera
      +1 yıl

En önemlisi aşırı feministtirler, buradaki kültür orda yok erkeğin arkasını toplama giysisini ütüleme vs. Kimse için bişey yapmazlar. Hele yemek hiç yapmazlar. Türk erkeğinin evlenilecek kadın kavramı “ bakire olsun, yemek yapsın, ailemle zaman geçirsin” terimlerine çok uzakken bu kıllı bıdıklar niye ölüp dirilir onlar için anlamam

Yorumla
    • ofyaayeter
      ofyaayeter
      +1 yıl

@offfyetera türk kadını cefakardır o yuzden de baş tacıdır boşver ne derlerse desinler nickinde güzelmiş bu arada

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

Ruslar ı hiç tanımamışsın dünyanın en sadık eşleri ruslarda olur. Biraz bilgili olun bir konuda yorum yaparken. Sonra diyorsunuz niye kezban olduğunu hatırlatıyoruz

Yorumla
    • offfyetera
      offfyetera
      +1 yıl

@mexemet Rusların geniş ama sadık olduğunu söyledim zaten. Okuduğunu anlamıyorsan benim problemim değil. Hayatında köyünden çıkmamış insanlar gelmiş yabancıları yorumluyor

Yorumla
    • offfyetera
      offfyetera
      +1 yıl

@ofyaayeter ben Türk değilim. Türk kadınının da çok eksisi var tabi ama, erkeklerin BÖyle bilmeden, sırf yabancılar diye Yok kültürlü Yok şöyle demeleri avan ötesi. bir İngiltere’ye gitsinler de banklarda sızan kaç kadın var görsünler konuşalım kültürü. Güzeller diye yabancı sevilebilinir. Ama bunların beklentisine çok tersken (bakireymiş ev işiymiş yemekmiş vs) bu evlilik isteği nedir anlamam. Keşke hepsi evlense de Avrupa Amerikalıyla görse ebesinin nalını

Yorumla
    • buneysimdi
      buneysimdi
      +1 yıl

Türk kadınları nasıl peki?

Yorumla
    • offfyetera
      offfyetera
      +1 yıl

@buneysimdi iğrenç

Yorumla
    • buneysimdi
      buneysimdi
      +1 yıl

Sen erkegimize mi salliyorsun kadinimiza mi anlamadim mi😂

Yorumla
    • buneysimdi
      buneysimdi
      +1 yıl

Kii

Yorumla
    • offfyetera
      offfyetera
      +1 yıl

@buneysimdi ikisi de arıza. Ama erkeklerin sevgilisinden beklentisi ile evlendiği kadından beklentisi arasında uçurum var ahlak konusunda. Onu anlamıyorum. Toplumdaki dengesizlikte ordan geliyor zaten. Çabuk pas veren kadın Türkse o* oluyor yabancıysa off abi rahat kadın işte oluyor. Kadınlar da kasılıyor acaba zoru mu oynasam beni kaşar sanar mı diye. Sırf tecrübeli sanılmamak için cinsel konuları bilmezlikten gelen Türk kadınları tanıdım. Niye çünkü abi bu biliyor kaç erkekle çıkmıştır bu ya der erkekler. Sonra da başlayıp abi Türk kadını yatakta iyi değil diyorlar. Değil çünkü kasıyor kadın sayenizde. Kıskançlığın Sebebi de aynı şekilde erkeğin kadın düşkünlüğü. Evlense bile kadına gitmek hep bir köşesinde adamın aklının. Kısaca Türk erkeği kendi topuğuna sıkıyor. Bu kadar ahlak bekçisi olmasalar kadınlar kasmaz rahat davranır. Gözleri dışarda olmasa kadın güvenir kıskanmaz. Sevgili profili başka evlenilecek kadın profili başka olmada kadınlar daha şeffaf olur. Sorunun kaynağı erkekler tamamen. Kadınlarda ego trip kapris var ama bu toplumun düzenini bozmuyor. En fazla bakmazsın olur biter. Ama ahlak bekçiliği sapıklık aldatma Bunlar bozuyor düzeni

Yorumla
  • DangeroussWomann
    DangeroussWomann Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

Erkeklerin bir çoğunun böyle iğrenç yorumlar vereceği gerçekten beni çok şaşırttı. Sanki her biri her gün yabancı kızlarla birlikte takılıyorlarmış da kafalarına göre "yabancılar anlayışlı oluyor türkler tripli." Kesinlikle ayıp ettiniz. Bir ablamızın yorumunada kesinlikle tebrik ediyorum. Dönüpte sizi doğuran türk annelerinize bir bakın. Öyle gelişigüzel yabancı kadınlar şöyle böyle demeyi bırakında her birinin fuhuştun teki olduğunu idrak edin👍 Ve inşallah yabancı kız isteyen erkekler İNŞALLAH nasibiniz olurda görürsünüz.

3
    20 Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Haklı olabilirsin ama bu "yabancı" takıntılığı sizlerin de birçoğunda var. İtalyan ve İskandinav erkekleri için ölenleriniz var aranızda, bana sorulursa benim yabancı takıntılığım yok ilk önce çevremdeki kızlara bakarım. Yani öncelik kendi milletimin kızlarında olur, fakat bu yabancı özentiliği her iki cinste de saçmalık boyutlarına ulaşmaya başladı. Ve yabancı kızların hepsinin fuhuşçu olduğunu söylemek ne kadar doğru.. bilmiyorum. Ki bizlerin de onlardan farkı kalmamaya başladı, iş öyle bir raddeye geldi ki evli insanlar eşlerini aldatıyor.. ve buna bahane sunanlar bile var.

Yorumla
    • DangeroussWomann
      DangeroussWomann
      +1 yıl

@_stalker_ kendi adıma konuşuyorum öyle bir yabancı erkek takıntım yok. Ve mesajlara baktığımda da erkekler kadar kızlarda da yabancı erkek isteğini görmedim. Bizim ülkedeki kızlarda da tabiki fuhuşluk yapıp kocalarını aldatanlar zaten var. Ama kimi örnek alıyorlar acaba? Bunu hiç düşündün mü? Hep bu yabancılardan görüyorlar. Hepimiz görüyoruz. Aldatan, fuhuşluk yapan vs. Vs. O yüzden hiç birimiz ne kız cinsiyeti nede erkek onları isteyip ya da onları özenmemeliyiz.

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Dediklerinin doğruluk payı var kabul ediyorum, aslına bakılırsa irade meselesi. Ben gerçekten baya denk geldim ama kızların bir kısmının yabancı erkek hayranlığına, tabi bu benim kendi cinsimde de var. Dediğin doğru özenmemeliyiz, Avrupa özentiliğinin kültürümüzü ve ahlakımızı şekillendirmesine izin vermemeliyiz. Şahsen ben rahatsız oluyorum bu durumdan yok yabancı erkek yok yabancı kız, bilmiyorum ben böyle düşünüyorum

Yorumla
    • DangeroussWomann
      DangeroussWomann
      +1 yıl

@_stalker_ sanırım ikimizinde düşüncesi aynı. Bu duruma sevindim 😊

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

@DangeroussWomann (ne uzun nickin varmış) bende sevindim gerçekten aynı düşüncede olmamıza, çünkü bu düşüncedeki insanlar azalıyor bence 😊

Yorumla
    • DangeroussWomann
      DangeroussWomann
      +1 yıl

@_stalker_ Kesinlikle👍😊

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Dimi yani kendi ülkemizin kızı/erkeği varken? 😀

Yorumla
    • DangeroussWomann
      DangeroussWomann
      +1 yıl

@_stalker_ Evet evet😁

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Made ın Turkey olmalı 😁

Yorumla
    • DangeroussWomann
      DangeroussWomann
      +1 yıl

@_stalker_ Olmayanı keseriz🔪

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

😯 korkulur senden 😀

Yorumla
    • DangeroussWomann
      DangeroussWomann
      +1 yıl

@_stalker_ Eee öyle tüm kızlardan korkun 😂

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Desene o zaman işimiz zor 😅

Yorumla
    • DangeroussWomann
      DangeroussWomann
      +1 yıl

@_stalker_ Ee biz zor olacağız ki erkeklerimiz zoru sevsin 💁 Zoru başarmak her yiğidin harcı değildir.

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Yani o da doğru, başaramayanlar o zaman go to the yurtdışı 😅

Yorumla
    • DangeroussWomann
      DangeroussWomann
      +1 yıl

@_stalker_ Aynen öyle 👍

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Soru sahibi bizi kovmadan biz gidelim en iyisi 😀

Yorumla
    • DangeroussWomann
      DangeroussWomann
      +1 yıl

@_stalker_ tamam tamam 😁

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Hayırlı akşamlar teşekkürler sohbet için 🙂✋

Yorumla
    • DangeroussWomann
      DangeroussWomann
      +1 yıl

@_stalker_ Eyvallah👍

Yorumla
  • sweet_girl00
    sweet_girl00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 54%
    +1 yıl

Simdi gercekler var. Bizim kizlarimizda bir ego almis basini gidiyor. Bir kezban kezban hareketler. Tanismak isteyenlerr fffff salak yğaaa gibi tepkiler, ve cogunun seksten sevismeden asktan birhaber olmasi. Ha erkekler cok mu duzgun genelde, hayir. Ama en azindan bunlar olmasa yabancilar ellerine su dokemez.

9
    2 Yorumla
    • sweet_girl00
      sweet_girl00
      +1 yıl

Evet eksilerden de anlasiliyor ki kezban kizlarimiz dogrulari cekemiyor. 🤣Yahu insanda bari kendini sorgulama olur duzeltme olur. Bunlarda o da yok. Iyi ki tipik sizler gibi degilim. Kacin valla erkekler bunlardan. 😊

Yorumla
    • sweet_girl00
      sweet_girl00
      +1 yıl

Ha sirf kolay ulasilir diye yabancilari sevenler var. Katilmiyorum. Zora gelemeyen, hemen her b. oku yasamaya calisan ve kolay lokma isteyenlerden nefret ediyorum.

Yorumla
  • hugon61
    hugon61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 32%
    +1 yıl

Daha sakinler, doğal, düz yaşıyorlar, yalın bir halleri var, hoşuna gideceğini düşündüğü şeyleri sormadan şüpheli bulduklarını soruyorlar, saygıya önem veriyor ve duruma göre çok romantik bazende çok sert, kültürleri, eğitimleri farklı tanıyabildiklerimin ki böyle, sosyal bir Türk erkeğini eş olarakta istiyorlar sebebi ise aile olgusuna uygun olduğumuzu düşünüyorlar, ama gerçekler var ki hiç birisi bir Cumhuriyet Kadınının yerini dolduramaz, biz kendi kadınlarımıza değer verirsek onlarda bize daha güzel bir gelecek vereceklerdir.

2
    2 Yorumla
    • offfyetera
      offfyetera
      +1 yıl

Yurt dışında yaşadım Türk erkeğini eş olarak istediklerini ilk defa senden duydum. Emin ol Türkleri Türklerden başka kimse takmıyor

Yorumla
    • hugon61
      hugon61
      +1 yıl

Takmamak kelime anlamı olarak farklı, Türk milleti olarak düşünürsen evet dünya milletlerinin bizi sevmesini bende beklemiyorum, TÜİK verilerine göre Türkiye'de 2013-2017 döneminde yapılan evliliklerin 94 bin 851'inde gelinler, 17 bin 883'ünde de damatlar yabancı uyruklulardan oluşmuş, biz şahsen rastlamakta oluyormuş benim fazla münasebetim olmuyor bazen yabancı arkadaşlarla sohbet ettiğimizde onlardan dinlediğim bu, İstanbul'da bazen rastlıyoruz bu tip ailelere gerçi yabancı demeyede bin şahit lazım, ama yurt dışında yaşıyorsanız şahsi olarak daha iyi bir veri elde edebilirsin

Yorumla
  • Yalnızİnsann06
    Yalnızİnsann06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl

Yorumlara bakıyorum sadece kendi ülkenizdeki kadınları yerip kötülemişsiniz yazık gerçekten. Bu ülkede her kadın aynı değil bu her ülke için geçerli her yerin iyisi iyi kötüsü kötüdür. Türk kadını şerefli, gururlu ve asildir tabi bunu görmek için adaletli bir çift göz ve çalışan bir beyin gerekiyor.

8
    0 Yorumla
  • rrevolutionn
    rrevolutionn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Yüksek oranda ego, kibir ve erkeğin sırtına binen değil de müşterek hayat mantığı ile davranıldığı gün bu konu bir kez daha konuşulur.
    Yoksa bu konuda bir sayfa liste yapabilirim sana. Tekrar ediyorum yüksek oranda bu böyle, elbette yukarıda saydığım özelliklerde olmayan az sayıda kadınlarımız da var.

2
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 90%
    +1 yıl

Onların türk kadınlarından hiç-bir üstünlükleri yok. Bahsettikleriyle alakaları yok. Birileri demişki gösterişten uzaklar öteki demişki mütevazılar. Allah aşkına kaç tane yabancı kadın tanımışlar hayret ediyorum. Türk kadınınında eksikleri vardır ama bu yabancıları yüceltmez. Yabancı kadınlar kendilerine göre iyidir biz kendimize göre. Böyle bir kıyas bile bence hoş değil. Kaç tane yabancı kadın benim cevremde ki erkekleri kullandı parasını yedi ve para bitince de bir kenara attı. Kimse bunlardan bahsetmiyor malesef. Keyifli geceler.

1
    0 Yorumla
  • DoggyDuck
    DoggyDuck Takip Et
    Xper 4 Yaş: 53 , eic 56%
    +1 yıl

Yabanci işte daha ne olsun! Bizim erkeklere yabancı, meraktan bakar "kim la bu" diye. Çözmeye çalışır surekli, ögrenir yaşam seklini. Herşeyi çözdükten sonra türkleştirmeye çalışır. Konfor alanı önemlidir çünkü, anasından öğrendigi gibi yaşamak ister. Sonra yabancı senin gibi olmaya çalışır, sen onca samimiyetinle "ay ne guzel bizim gibi davraniyor" falan der unutursun yabancilar nedeniyle yedigin kazıgı falan... öyle işte ya

6
    0 Yorumla
  • Naneli-parfüm
    Naneli-parfüm Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Yabancı kadınlar belli bir yaşa geldikten sonra aile güdümün'den çıkarlar ve kendi istedikleri şekilde yaşamaya başlarlar, kendilerini kimseye hesap vermek zorunda hissetmezler, yaşayışları rahattır, bunun içindir ki hiç bir yabancı kadına bana yemek hazırla, şunu yap bunu yap diyemezsiniz ama kendileri yapmak istedikten sonra da herşeyi yaparlar..

5
    0 Yorumla
  • RRRaskoInikov
    RRRaskoInikov Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Marmaris'te yasayan birisi olarak cevaplıyorum. Nedeni güzellik değil nedeni iletişim kurmanın kolay olması. Sen verejek 100 dolar ben seninle duj diye bir şey yok. Sadece iletişim kurmak kolay bu nedenden ötürü tercih ediliyor. Bizimkilerin egosu ve kibiri çok fazla.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Plajda üstsüz bile güneşlenirler, aşırı kısa dekolte giyerler sonra da bakımlı dersiniz. Aynı şeyi Türk kızı giyse adı yolluya çıkar. erkeklerle çabuk diyalog kurarlar, ilişki onlar için sıradandır. Türk kızı kolay lokma olmadıkları için trip atıyor kezban dersiniz.

8
    8 Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

onlardada oyle kezbanlae varmidirki

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

@Sipruss hayır ya kezbanlık buraya özgü. bütün zebaniler burda aga

Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

hafif yurudugunde icinden ejderha cikiyor bizim kizlarin😂😅😂😅😂😅

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

@Sipruss 😆

Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

öffffff snn b slk. s. s. s😂😂😅😂😅😂

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

@Sipruss bu kızların kaderi kötü onların suçu yok doğuşdan kezbanlar extra çaba gerekmiyor 😆😆😆

Yorumla
    • VitoCorleone7
      VitoCorleone7
      +1 yıl

Türk kızlarıda yurtdışında çok kolay lokma
      erasmus'ta adınız çıkmış yabancı erkekler easy, slut falan diyor türk kızlarına 4chan gibi sitelerde

Yorumla
    • Sipruss
      Sipruss
      +1 yıl

oha😐😐😐

Yorumla
  • experienced16
    experienced16 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 62%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 815 cevap paylaştı.

.

Kompleksleri yok,

Özür dilemesini,

Teşekkür etmesini biliyorlar,

Medeni bir şekilde tartışıyorlar,

Kavga gürültü olmuyor,

Tartışmanın sonunda küsmüyorlar,

Kendilerine bakıyorlar,

Özgürlüğünüze müdahale yok

İlişkide yüz göz olmuyorlar,

Kız arkadaşlarla dışarı çıkıldığında,

Türk kızları gibi arıza çıkarmıyorlar,

.

4
    16 Yorumla
    • moonLightGirls
      moonLightGirls
      +1 yıl

Vay be

Yorumla
    • men_and_karizmatix
      men_and_karizmatix
      +1 yıl

+1...

Yorumla
    • Kizkiza19
      Kizkiza19
      +1 yıl

Iliskide yuz goz olmak nasil oluyor

Yorumla
    • men_and_karizmatix
      men_and_karizmatix
      +1 yıl

Ornek telefonunu alıp kimle konuşmuş diye bakmak yüz-göz olmaya ornek

Yorumla
    • Kizkiza19
      Kizkiza19
      +1 yıl

@men_and_karizmatix yuhh cidden yuh herkesin bir ozel hayati var sonucta

Yorumla
    • men_and_karizmatix
      men_and_karizmatix
      +1 yıl

Sadece bir örnek bu ve senin hemcinslerinim yarisi bunu yapıyor instada kimle ne yapıyor diye

Yorumla
    • men_and_karizmatix
      men_and_karizmatix
      +1 yıl

Hep bir güvensizlik hep bir onyargi

Yorumla
    • Kizkiza19
      Kizkiza19
      +1 yıl

@men_and_karizmatix geregi yok. Guveniyorum derse kiz zaten yapmaz bence

Yorumla
    • men_and_karizmatix
      men_and_karizmatix
      +1 yıl

Bu devirde karışık büyük konusma

Yorumla
    • Kizkiza19
      Kizkiza19
      +1 yıl

@men_and_karizmatix neden

Yorumla
    • men_and_karizmatix
      men_and_karizmatix
      +1 yıl

Garip insanlar var sen düzgün olsanda hastalık seviyesinde kıskanç var

Yorumla
    • Kizkiza19
      Kizkiza19
      +1 yıl

@men_and_karizmatix erkegi sıkarsan kacar bence

Yorumla
    • men_and_karizmatix
      men_and_karizmatix
      +1 yıl

O görüşü kim dediyse halt etmiş.. Sıkılan erkek zaten sevmiyordur

Yorumla
    • Kizkiza19
      Kizkiza19
      +1 yıl

@men_and_karizmatix alışık değildir belki de bilemezsin

Yorumla
    • men_and_karizmatix
      men_and_karizmatix
      +1 yıl

Kıskançlık seviyesi hastalık seviyesinde ya da gereksiz olmamalı tabiki.. Ama çok serbest elinden kaçar.. çok sıkarsan dediğin gibi olur.. onun ayarı var tabiki..

Yorumla
    • men_and_karizmatix
      men_and_karizmatix
      +1 yıl

Ben mesela beni kıskanan birini isterim çünkü bu beni sevdigini gosterir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bir yıl Almanya da ünü okudum beraber olduğum kadınlar genelde kendileri gelip iletişim kurdu ve hepsi tanrıça gibi ve dığallar... İki ay önce bir Türk kadını ile ilişkimi bitirdim amacım cidfiydi fakat megoloman egolu kilo problemi vardı biraz ki hiç dikkat etmiyordu ve insanlar onu kıskanıyormuş halkın arasına inmezmiş, mekana gidip şivas açtırırmış falan... Yabancı kızlar spirituel olarak daha iyi... Türk kadınları maalesef abazan tayfası yüzünden böyle olmak zorunda... Yanlış anlaşılmasın kültür farklı artı ya da eksi yok...

1
    0 Yorumla
  • E-Y-Ş-A-N
    E-Y-Ş-A-N Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı.

Almanyada yaşıyorum ve nasılki türk erkeği yabancı bir kadın seçiyorsa evlenmek için türk kadınıda yabancı erkek seçiyor, kendi arkadaş çevremden biliyorum bir çoğu alman veya ingilizle evli...
    Yani türk erkeklerinde yabancı kadın merakı var ama aynı ordanda yabancı erkeklerininde türk kadın merakı var

3
    0 Yorumla
  • Hurricaneblue
    Hurricaneblue Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 49%
    +1 yıl

Türk değilim bende ama şunu söyliyim Kadından kadına değişir bu bence herkesi yargılamayın ! Mesela bende kendimi sıradan olarak görüyorum ego yapmayı sevmiyorum şunu yapıyorum bunu yapıyorum senden daha üstünüm diye benim amacım vakit geçsin maksat güzel geçirilen zaman akışına bırakmak olsundur yurt dışındada var her yabancı kadın iyi değil

3
    0 Yorumla
  • _Judge_
    _Judge_ Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Yabancı kadınlar vicdansız türk kadınları anaç, vicdanlı, merhametlidir. Bir fark arama lüzumuna gerek yok. Ve türk kadınlarını aşağılayan mavili (kro) erkeklerin anneleride türk bir nevi annelerine kadar dil uzatıyorlar bir şey yazarken iki gerekirse on defa düşünsünler.

3
    2 Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

Kendi çocuğunu öldüren tek kavim ânaç ise lanet olsun size.

Yorumla
    • _Judge_
      _Judge_
      +1 yıl

@mexemet Genelleme yapma canımıda sıkma benim...

Yorumla
  • Sdagk
    Sdagk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 83%
    +1 yıl

Onlarda vermek le alakali kati kurallar yok uckuluna düskün olduklarindan dolayi kolay yolu seciolar buda direk yabanci kadinlarina ilgileri olmasini saglio acik sözlü olun biraz yabanci kadin türk kadini diyerekten bisy genelliyemezsiniz bir yabanci kadini belki egoöudur diğeri değildir sacmalamayin ya

2
    0 Yorumla
  • ayna35
    ayna35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 74%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Prensipleri , tarzları , basit mantıklı olmaları , saygıya önem vermeleri, bana göre tarzları , eğlenceyi bilmeleri, hayatın anlamını gerçekten iyi bilmeleri falan.. harika.. yaka silkilecek tiplerin olduğunu da unutmayalım.. bardağın dolu taraafından baktığım için boş kısmıyla ilgilenmiyorum..:)))

2
    0 Yorumla
  • Gastex
    Gastex Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 76%
    +1 yıl

Yabancı kadınları bilmem ama Türk kızlarıyla ilgili iyi anılarım olmasını isterdim. :(

Altta kızların bahsettiği gibi keşke "istisnalar"ınız olsaydı ama her erkek neredeyse gömmüş sizi

2
    1 Yorumla
    • Hurricaneblue
      Hurricaneblue
      +1 yıl

Nerelisin sen

Yorumla
  • benbikediyim
    benbikediyim Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Gereksiz egoları yok, kendilerini ulaşılmaz prenses sanmıyorlar. Türk kızı kadar dedikodu yapmıyorlar. Türk kızından daha efendiler. Kendilerini birilerine muhtaç hissetmiyorlar, özgüvenliler. Bakımlılar (Bakımdan kastım tonlarca makyaj değil, mesela düzenli beslenip spor yapıyorlar). Türk kızı kadar tembel değiller, en azından tüm gün televizyon karşısında bir yerlerini büyütmüyorlar. Türk kızına oranla daha saygılılar ve önyargıları daha az, önce insanı anlamaya çalışıyorlar

2
    0 Yorumla
  • kian14
    kian14 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 60%
    +1 yıl

Nezaket, güler yüz, entellektüel birikim, insanca konuşabilme , doğallık, sadelik, özgüven, rahatlık. vs. vs. uzar gider bu liste.

Kusura bakmayın ama inanılmaz şımarıksınız. Prenses gibi davransak neden kraliçe gibi davranmadınız diyorsunuz! Pes.

2
    0 Yorumla
  • Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ciddi çoğunluğunun belirli bir hobisi var.

Ciddi çoğunluğu doğru düzgün eğlenebiliyor.

Ciddi çoğunluğunun birbirinin tamamen aynısı olmayan, çeşitli kişilikleri var, türk kadınlarında en çok rahatsız olduğum şey hepsinin tornadan çıkmışçasına birbirinin aynısı şeyleri savunuyor olması, ağzından çıkanların birbirinin aynısı olması.

2
    1 Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Şu 'Anneniz de türk' lafından gına geldi ayrıca, böyle mi savunacaksınız lan kendinizi?

Al işte türk kadınlarının iticiliğine bir örnek, mantık yok mk. Sanki erkeklerin hepsi anneleri gibi bir kadın istiyormuş gibi.

Yorumla
  • QueenOfVulcan
    QueenOfVulcan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Burdaki yorumlar tüm kadınlara hakaret eder cinsten aslında. Ben bin tane yabancı kız tanıdım, evet gezip tozmak fingirdemek istiyorsan çok rahatlar ama iş ciddiye binince Türk erkeği yediği haltları yok sayıp karşısındaki kadının geçmişine bakıyor. Onlar eğlenmelikte sanki Tr kadınları evlenmelik gibi katagori ediyorlar. O kızlar gerçeği görünce Tr erkeklerine pas vermiyor bir zaman sonra.

2
    0 Yorumla
  • carlransomrogers
    carlransomrogers Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Türkiye de bilgi alışverişi arkadaşlık kurmak gibi sebeplerden daha çok kadınlardan menfaat sağlamak gibi sebepler daha çok zamanın da kullanıldığı için 2019 da gelsek bunu asamamis bir yüzde 40 Lik toplum mevcut ancak yeni nesil çok daha iyi ve bunu aşmış görünüyor

2
    0 Yorumla
  • somutadam
    somutadam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 32%
    +1 yıl

Yabancı kadınlar sempatikler ki benim konuştuğum birkaç arkadaşım var aşk olarak bakmasak bile cahil cesareti bizim kadınlarımızda Yoğunbir şekilde var ego da dahil buna kadın haklarını bile kadın putlaştırmış erkeğin bu dünyada yeri yok yazılı pankartla sokağa çıkıyor Ben bunu feministler hariç hiçbir bayanda görmedim

1
    0 Yorumla
  • Alcatraz345
    Alcatraz345 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl

benim sapik oldugumu dusunmeyin yasamadim ama miletin soyledigine gore seks konusunda fantazisi az oldugunu soyluyorlar ben onlarin yalancisiyim eger oyle ise ben tecrube sahibi olmadigim halde fantaziye ihtiyac duyarim sonucta karsilikli tatmin etmek bana gore onemli ilk onu ln isini gorurum sonra kendi veya o nasil isterse yeterki genis olsun her turlu fantezi olur

1
    0 Yorumla
  • Vildan1903
    Vildan1903 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 50%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 855 cevap paylaştı.

Yabancı kadınların; "Bireysel yaşam" tarzı.. Türk kadınında olduğu gibi: flört, sevgili, eş, ana'yken; "acaba eve vardı mı? karnı aç mı? terli mi? yemeğini yedi mi? uyudu mu? vb. erkek arkadaşı, çocuğu, kocayı "kendinden önce düşünecek, Anaç, yüce duygular"🙏😍.. Yabancılar da olmayabilir😉😏not: istisnalar kaideyi bozmaz..

1
    7 Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

Kaç yabancı kadınla arkadaş oldunda onları elrştiriyon

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

Anaç özelliği batıda daha yaygın

Yorumla
    • Vildan1903
      Vildan1903
      +1 yıl

Benim "şahsi görüşümün" altında, sizinle kaç ülke/kadın arkadaş vb. istatistiği tabiki tartışmıycam, Sn. gönüllü avukat 😉🙋

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

Evet avukatım yabancılar da bu sitede var ve sizi eleştirmeye korkuyorlar hemen toplanıp sözlü linç girişimi ve önyargı. Bu mantıkla ruhunuz grp çirkin kalacak

Yorumla
    • Vildan1903
      Vildan1903
      +1 yıl

Aslında yorumumdaki "istisna.." diye başlayan son cümleyi sırf sizin gibi yanlış anlayan çıkar diye belirtmiştim, ona rağmen epey duyar kastınız, tebrikler 👏 Ayrıca başka konularda da bu performansı gösterin, lütfen.. 🙏

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

Her konuda böyleyim. Suriyelileri bile tek başıma avukatlığını yapıyorum

Yorumla
    • Vildan1903
      Vildan1903
      +1 yıl

Yorumlarınızı ve Soyumda Türk yok ki, tek Türk kadını kalsa.. Vb.. Tarzı kötü cümlelerinizden anlaşılıyor.. Anlayacağımı anladım. Artık Yazmayınız!

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yabancı kadınların çoğunda tirip atma, otu boku bahane edip kavga çıkarma, gereksiz kıskanclıklar, ego, aynaya bakmadan kendini yükseklerde görme gibi şeyler yok denecek kadar azdır. Ayrıca yabancı kadınların ortalama güzelliği Türk kadınlarına göre oldukça fazladır. Yabancı kadınlar erkeğini fazla sıkmaz. Yabancı kadınlar bakımlıdırlar. Bunlara benzer birçok sebep sayabilirim

4
    0 Yorumla
  • Alduino
    Alduino Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Çok fazla yabancı kadın tanıdım her kadın topluma göre farklı özellikler kazanmış,
    Türk kadını eğitimsiz özellikleri ile ön plana çıkıyor. Eğitimsizlikden kastım okul okumamak değil kendini geliştirmek yerine sığ duygulara kapılıp tek derdi evlenmek veya maddi durumu düzeltmek için başka yollara başvurmak, zengin koca vs

5
    0 Yorumla
  • AteşinBuzu
    AteşinBuzu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Önce ailesi sonra eşi tarafından insan olduğunun unutulmaması, dışa dönük olsa gülümsese süslense eşitlik dese yolluu, kaşarrr; içe dönük olsa, gülmese, süslenmese Kezban, yobaz, gerici denilmemesi.. Namussuzluk yapan eşine karşı koyarsa, üstüne kapı kilitlenmemesi, şiddet görmemesi, öldürülmemesi... Daha çok fark var da ne yazsak sonuna "Ama erkeğe yakışıyor yavv" eklerler..

2
    0 Yorumla
  • Game_Ower_1n4c
    Game_Ower_1n4c Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Egoist değiller. Dış görünüş onlar için önemli değiller niyetlerini doğrudan belli ediyorlar çekinmeden Karşısın da kini Kulanma gayeleri yok Ve Yabancı Dil öğrenmetmede Onlar gibi si yok en az 3 dilbiliyorlar ne oldukları belli. Meçhul değil ler.

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Genellikle hepsi egolu, dünya benim etrafımda dönüyor triplerindeler. Hepsi değil ama geneli böyle. Yabancılar isterse dünya güzeli olsalar yine mütevaziler, trip atmıyorlar en azından...
    Türkiyede bir kızla tanışmak için yanına gitsen, yüzlerini çeviriyorlar...

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eksi yemişim ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış...

Yorumla
    • HaDR0N
      HaDR0N
      +1 yıl

Boşver. Senin unlike alman gerçekleri örtmüyor :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen çokta tın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Uzun uzun düşündüm. Tek bir şey bulamadım. Türk kadınının diğer millet kadınlarından hiçbir eksiği yok. Fazlası var.

8
    0 Yorumla
  • ozianna
    ozianna Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 64%
    +1 yıl

Bizim kızlar sürekli bir tersleme modunda sanki :-D yabancı bir kıza yolda gidip çok güzelsiniz dediğinizde gülümseyip teşekür ederim diyo ama Türk kızına deseniz git başımdan yaa sapık der :-D

6
    0 Yorumla
  • _stalker_
    _stalker_ Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    +1 yıl

Yabancı bir tanıdığım olmadı, olsaydı da birşey değişmezdi. Öncelik kendi ülkemin kızlarından yana olur her zaman için.

11
    7 Yorumla
    • 1taninmayankullanici
      1taninmayankullanici
      +1 yıl

oooooo ismaill beyy demek öylee 😈

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Noldu manyak 🙂

Yorumla
    • 1taninmayankullanici
      1taninmayankullanici
      +1 yıl

öncelil endii ülkenden yanaymışşşmişş ya onaaa diorumm

Yorumla
    • 1taninmayankullanici
      1taninmayankullanici
      +1 yıl

öncelik kendii ülkenden yanaymişmis ya ona diorumm yanlıssss yazadımmmmmmm

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Ne ilgisi var sen nerelisin deli 🙂

Yorumla
    • 1taninmayankullanici
      1taninmayankullanici
      +1 yıl

Evet ama orda yasamıyorum sonuc olarak yabancı sayılırım

Yorumla
    • _stalker_
      _stalker_
      +1 yıl

Trip olsun da nasıl olursa olsun 🙂

Yorumla
  • Muallime__
    Muallime__ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 58%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Gençler 4 tane yabancı yengem var. Hepsi de evlenince Türk kadınına bağlıyorlar.
    Kilo alıp Türk annesi moduna giriyorlar.
    Geçen yengemden diyet yaptığım için dayak yiyecektim. Çok şükür Türkçe bilmiyor da kurtardım asdfghjkl

4
    0 Yorumla
  • Afrayy
    Afrayy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Fark burada maval okuyan ama aslında yokluk başı çeken Türk erkeklerinin en çirkin yabancı bir kızı bile görünce ağzı yüzü yamulmasından ve napacağını şaşırıp zavallılığından kedi gibi pısmasından ve o pıstığı yerden olaya bakmasından mütevellit olmasın? Kurduğum cümleyi bile anlamayacak erkeklerin burada Türk kızı yabancı kız diye değerlendirme yapması komik, iki cümle ingilizce konuşamayıp “yabancı kızlar daha anlayışlı ve egosuzlar” bıdı bıdı yazmaları da trajikomik...

5
    1 Yorumla
    • Aşık_biri
      Aşık_biri
      +1 yıl

Like like like

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Egoları yok, dünya güzeli kızlar alçak gönüllü ve kendilerini “sıradan” buluyorlar. Karakterleri oturmuş, koca peşinde koşmuyorlar, paranın kölesi değiller, gerçek aşkı arıyorlar. Şimdi bu konuya bekaretten girip yorum yapacak ve erkekler üzerinden yorum yapacak egolu, yetersiZ bir kamyon Türk kızı bulabilirim.

5
    34 Yorumla
    • yıldızzay
      yıldızzay
      +1 yıl

Keşke kendine az özgüvenin olsaydı da bunları birde gizli olmadan yapabilseydin

Yorumla
    • TürkünBiri
      TürkünBiri
      +1 yıl

Katılıyorum abicim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kamyonun türk kızı geldi bile.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kamyonun şoförü Türk kız gelmiş bile

Yorumla
    • yıldızzay
      yıldızzay
      +1 yıl

Kamyon şoförü olmak birincisi kötü bir şey değil en azından bir kendi çapından kalitesi var ikincisi sizin gibilerin anca yapacağı şey klavye delikanlılığı burdan göm gerçek hayatta öv 👏👏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kamyon şoförü değil, kamyonun şoförü Türkçe kıtlığını çözmen için tdk nın kurslarını denemelisin. Hadi işine lütfen, burdan sana ekmek çıkmaz. Enayi erkek avla sen.

Yorumla
    • yıldızzay
      yıldızzay
      +1 yıl

Kamyonun şöförü nün belirtili sıfat tamamlası olduğunu ve kamyon sahibinin şoföru anlamına geldiğini biliyorum bay ukela 😒 ki senin gibi 100ki kızdan arta kalan bit parçası değilim ki milleti tavlamakla uğraşıyım seni gidi yer ezmesi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yaw he he, hadi güle güle.

Yorumla
    • yıldızzay
      yıldızzay
      +1 yıl

😂 😂 ufaklık mıydın pardon kusura bakma ciddiye almışım ablacım umarım büyüyünce fikirlerin değişir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yaşım 30, senin gibi leşlerden çok gördüm. Yeter artık, istemiyorum tek kelimeni bile. Ne düşünürsen düşün, banane.

Yorumla
    • Meiry
      Meiry
      +1 yıl

Yememis gizli yapmis yorumu askfjsk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Acaba sizin profilleriniz neden gizli , ömür boyu mu yemiyor sizin djdjdjdjmznsaqpiç

Yorumla
    • yıldızzay
      yıldızzay
      +1 yıl

@ Meiry bırak tatlım o daha küçük büyüycek başta bende bilmiyordum şun anlarsın ya asi ergen dokunmamak gerek

Yorumla
    • TürkünBiri
      TürkünBiri
      +1 yıl

@yıldızzay türk kızlarının egoları genel olarak yüksek haklı adam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@TürkünBiri teşekkürler dostum , bu leşlerle uğraşmaya değmez, hayatta işim olmaz böyle sidikli kezbanlarla, çünkü anlamaktan ve kabullenmekten bile acizler, lakin istisnai hanımefendilerin hakkını da yemek istemem

Yorumla
    • Meiry
      Meiry
      +1 yıl

Ha ha ha ha ha

Yorumla
    • yıldızzay
      yıldızzay
      +1 yıl

Allah aşkına tamam ego doğru ya öbürleri burda bildiğin bir taraf şeytan bir taraf melek ortası yok bir insanı bile kalıba sokamazken Türk kadınları ile bütün Dünya kadınlarını karşılaştırıp bu sonucu bulmak pes yani birde bak sana düzgün bir şekilde cevap veriyorum çünkü düzgün konuşuyorsun ama o kışkırtarak konşuyor

Yorumla
    • Meiry
      Meiry
      +1 yıl

Kizim bu ancak gizlenip laf sokmayi bilir bunun gibi tiplere ayar olurum. Sokakta kezban olsa bakmaz tipine gelmis burda gizliden atip tutuo ahhahahah

Yorumla
    • Cbcvlh
      Cbcvlh
      +1 yıl

Paranın kölesi değil aşkı arıyorlarmış demiş gtrtyhtyhty hepsinin ekonomik durumu iyi onlar da her kazandığını vergiye yatıran bir ülkede yaşasınlar da göreyim ne kadar seviyorlarmış parayı tam bir rezilsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@yıldızzay @Meiry görüşümü kirletmeyin daha faZla, görüşünüz kendinize, çok umrumda diilsiniz. Siz enayi erkek avlayın, hadi yallah, benim sevgililerimi görseniz gtünüz düşer, isveç norveç. Siz önce medeniyet öğrenin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Komiksiniz, yarası olup gocunan 1 kamyon dolusu kezbanı topluyorum.

Yorumla
    • TürkünBiri
      TürkünBiri
      +1 yıl

@Meiry sende sokakta ona bakmayan kezbanmı oluyorsun :):):)

Yorumla
    • Cbcvlh
      Cbcvlh
      +1 yıl

frtgrtgrtg kimin gocunduğu belli daha kendini gösteremiyorsun

Yorumla
    • Meiry
      Meiry
      +1 yıl

Bozacinin sahidi siraciyi da kiralik tuttu heralde hahahha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kamyon doluyor, yok mu başka, imece usulü, kezban aranıyor, amele pazarı gibi, 3 tane bulundu, sabaha devamı gelir, iyi geceler, uğraşmıcam bu marabalarla.

Yorumla
    • TürkünBiri
      TürkünBiri
      +1 yıl

İtinayla ücretli şıracı olunur

Yorumla
    • Meiry
      Meiry
      +1 yıl

Sakin cikma gizliden sabaha kadar birikir döverler seni hahahha

Yorumla
    • Cbcvlh
      Cbcvlh
      +1 yıl

Yeterince rezil oldun bence zorlama daha fazla

Yorumla
    • TürkünBiri
      TürkünBiri
      +1 yıl

@Cbcblh senin daha ismin yok git bir okuma yazma öğren

Yorumla
    • Meiry
      Meiry
      +1 yıl

Tayyipci misin reis? Sende akp tayfasinin yalakaligindan sezdim

Yorumla
    • yıldızzay
      yıldızzay
      +1 yıl

Kızlar kızlar uğraşmayın boş verin iki küçük zibidi birleşmişler büyüyünce anlıycaklar şimdi beyinleri yetmiyor

Yorumla
    • Meiry
      Meiry
      +1 yıl

« Iki küçük zibi » zuhahahha
      Ben gidiyorum artik cok guldum😂

Yorumla
    • TürkünBiri
      TürkünBiri
      +1 yıl

Son kezban bükücü bugünde iyi kezban büktün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Türkünbiri eyvallah bro, kral adammışsın sen de, bu leşler herkesi kendi gibi sanıyorlar yok ücretmiş falan, bu leşler için parayla herşey mümkün. Sizin gibileri gibime sürmem ben... bunlar kuaföre gidince kuaför saç mı sakal mı diye soruyordur bunlara. Erkek fatmalar, Kudurun.

Yorumla
  • PersKralı
    PersKralı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    +1 yıl

Onlarda dünyevi duyguve özellikler fazla. Bizm kızlarımızda analık gibi manevi duygu ve özellikler fazla.. Ben yurdumun kzını hiçbirşeye değişmem

7
    0 Yorumla
  • mexemet
    mexemet Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

Yorumları okudum. burdaki kızlar niye çirkin onu anladım. Biri yabancıların dinine biri milliyetçiliğe diğeri belaltı. işte bu yüzden sizi sevmiyoruz çünkü ruhunuz çirkin.

6
    0 Yorumla
  • MaHiii
    MaHiii Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 58%
    +1 yıl

Daha kompleksizler bence. Bizler kasintiyiz.
    Mesela orada birlikte olduğun adamin çocuğu daha kolay benimsenir bizde bu hep sorun olur. Birazda kezbaniz ya bazen adamlara hak veriyorum

4
    0 Yorumla
  • XXlovesXY
    XXlovesXY Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 56%
    +1 yıl

bende yabanci erkeklere bayiliyom. ozellikle isvecli olanlara :D

2
    2 Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

Swxyler cidden erkrkleri

Yorumla
    • Shivers u
      Shivers
      +1 yıl

İtalyanlar da çekici

Yorumla
  • tenekee
    tenekee Takip Et
    Bilge Yaş: 49 , eic 48%
    +1 yıl

Adet döneminde bile inşaat ya da benzeri bir işte çalışıp. Benim hallerim var deyip onu takmayan elin adamına yaptığı tribi adam için hiçbir anlamı olmadığını anlamaması. Bana ne. Git babana varsa kocana cemkir...

2
    0 Yorumla
  • lumos_01
    lumos_01 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 62%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

amaaan ikiside Kadin ve ne istediğini bilmiyor, ikisi hakkinda da çok ortak fikralar var :D
    ben bir hayatinda yabanci kadinla sohbet dahi etmediği halde meth eden mavililerin Yorumlarini okuyayim bir :D

2
    0 Yorumla
  • Bağyancokbilmiş
    Bağyancokbilmiş Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 46
    +1 yıl

Kolay ulaştıkları içindir.

17
    4 Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

Bak işte bu konu en çok bilinen yanlış. Yabancı kadınları tavlamak zordur. türk erkekleri yanlızca bu konua çok palavracı ve iftiracı

Yorumla
    • RRRaskoInikov
      RRRaskoInikov
      +1 yıl

Kolay iletişim kurmak

Yorumla
    • bade90
      bade90
      +1 yıl

dil bilgin yoksa gerçekden çok zor tavlamak ahagstf

Yorumla
    • mexemet
      mexemet
      +1 yıl

@bade90 kesinlikle antalyada çalışıyorum öyle sanıldığı gibi kolay kızlar değiller. yanlızca iletişime açıklar buda medeni olmakla alakalı birşey

Yorumla
  • Devamını Gör (197)
Devamını Gör(242)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yabancı kadınlarda olup Türk kadınlarında olmayan özellikler nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk kadınlarını yabancı kadınlardan ayıran özellikler nelerdir? 16 cevap verildi
Türk kadınlarını diğer kadınlardan ayıran özellik hangisidir? 66 cevap verildi
Türk kadınını diğer kadınlardan ayıran özellikler nelerdir? 13 cevap verildi
Türk kadınını diğer kadınlardan ayıran özellikler nelerdir? 79 cevap verildi
Rus kadınlarda olup Türk kadınlarında olmayan şeyler nelerdir? 178 cevap verildi
Türk kadınını diğer kadınlardan ayıran en belirgin özellik nedir? 92 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşure sever misiniz, aşurede olmazsa olmaz malzemeniz nedir?
  • İlişkilerde yaş farkı önemli midir sizce ne kadar olmalı?
  • Sizin için en iyi mutluluk tatlısı hangisi, pastane usulü mi ev yapımı mı?
  • Gideni gitmeye mecbur bırakana ne demeli?
  • Kimler öğlen kahvesi içti?
  • Belgesel izlemeyi seviyor musunuz?
  • Ötenazi hakkında düşünceniz nedir, sizce hayatımızı keyfimize göre sonlandırmak doğru mu?
  • Çevrendeki herkes seni gerçekten tanıyor mu?
  • Bir mucize olsa ne dilerdin?
  • GTA6 oynayabilmek için PlayStation5 mi almalıyım yoksa seneye bekleyip bilgisayardan mı almalıyım?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨