Rus kadınları seksi adamın gözüne gözüne sokmuyor, ödül ve cezalandırma aracı olarak kullanmıyor. En önemlisi ayıp ve günah kavramlarının baskısında yaşamıyorlar. Bu demek değildir ki önlerine gelenle seks yapıyorlar, utanma duygusundan bihaberler. Sadece ikiyüzlü ahlak kavramları arasında sıkışıp kalmamışlar. Onlar, güzel oldukları halde, bunun farkına varmayan ya da bunu doğal karşılayan kadınlar. Çünkü ‘çok doğallar. Rus kadınlarına herkes ilgi gösteriyor. Bu yüzden kendilerine çok güvenirler. Duygusaldır. Erkeğin değerini çok iyi bilir. Rus kadınları her zaman çok seksi. Çamaşırlarından her şeyine kadar. Spor da yaparlar. Vücutlarına iyi bakarlar ki erkek başka yere bakmasın, kendinden soğumasın. Türk kadınları ise tam tersi evlendikten sonra kendini tamamen bırakıyor. Rus kadınları da Türk kadınları gibi erkeklerine çok bağlı. Sağa sola bakmaz. Bir de Rus kadını daha akıllıdır, çok dırdır yapmaz. Ellerine dırdırla bir şey geçmeyeceğini bilir. Rus kadını en kötü gününde çok daha güzel görünmek ister, Türk kadını ise kendine bakmaz. Türk kadınları erkekleri çok kısıtlıyor, rus kadınları daha rahat bırakıyor, arkadaşlarıyla gezip eğlenmesi için fırsat veriyor ve son olarak ta bizim Türk kızlarında erkeğine karşı anlamsız bir gurur vardır, her şeyi sorun yaparlar. erkeklere onerılır Aşkta gurur olmaz ilkesine inanıyorsanız en kısa zamanda bir rus kızıyla aşk yasamanızı tavsiye ederim.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim son iki ilişkim ruslarla oldu ve çok fazla problem yaşamadık.
Aslında soruna sadece güzellik olarak yaklaşmamak gerek.
Rus kadınların güzellikleri çok ön planda ve rus erkekleri kadınları çok fazla önemsemiyor sanırım. Bu yüzden güzelliğinin farkında olmasına rağmen o kadınlar bunun tercih edilebilmek için büyük bir ölçüt olduğunu düşünmüyor. Oradaki erkeklerin buradaki Türk kadınlarından etkilendiklerini de gördüm.
Onlar güzellik olayını aşmış.
Türk erkeklerine gelirsek, güzel bir kadın tarafından, sıradan biri olarak tercih edilebiliyor olmak sanırım bizim erkeklerin yıllarca peşinde koştuğu bir olgu. Bunu biraz da toplumsal sorunlar ve cinselliğe karşı bakış açısı da etkiliyor.
Türk kadınlarında olmayan şey biraz daha kültürel, ekonomik ve kişisel özgürlüğün olmamasına bağlı gelişen baskılar, ilişkilere mutlak bir gelecek olarak yaklaşma anlayışı ve bunun tetiklediği tedbirci ve mükemmelliyetçi yaklaşım (uyarı! Bu kişisel görünen tercihler toplum baskısının etkisinden)
ve ilgiden bir çok beklenti icerisine girmekten kaynaklanıyor olabilir. Ayni toplumda yer alan insanlar olarak, ister kadın olalım ister erkek, bir insanı tercih etmek için geliştirdiğimiz ölçütler, yaşam anlayışımızı değiştiriyor ve gözden kaçırdığımız noktaları, kendi toplumumuzun dışındaki insanlarda bulabiliyoruz.
Örneğin iskandinav erkeklerinin kibar olması, kadınlara karşı ilgi ve şefkat konusunda daha iyi olmaları ve bir ilişki sonunda sinir krizleri geçirip, şiddete başvurmamaları, anlayışla karşılamaları bizim kadınlar tarafından tercih edilebilecek iyi erkekler olmalarını sağlıyor.
Bana göre bunu toplumsal nedenler daha fazla tetikliyor. Rus kadınları güzeldir bu tartışılmaz ancak ne Avrupalıların ne de Amerikalıların onları aşırı övdüklerini çok duymazsınız. Biraz daha doğuda yer alan toplumlar onları çok aşırılaştırır.21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeğenilmesinin tek sebebi cinsellik. Bizim ülkede ulaşmak hem zor hem de zahmetli. Egoyu yenmen lazım güven vermen lazım falan baya süreç istiyor ama orada bir biraya işi çözersin. Eskiden evlilik yönünden bizimkileri övüp yazıyı bitirirdim ama adliye önündeki sıraları gördükten sonra bunu da yapmayacam. Sevgililik yönünden de ruslar tabiki öne geçer.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞunu da şimdi gördüm neden rus veya yabancı biri derlerse gösterirsiniz:
Yeni evliyiz, eşimden çok utandığım için onunla sevişemiyorum. Ne yapabilirim? ↗- +1 yıl
İyi de bu kadının paylaştığı kötü bir şey değil ki genelde herkes de olur eşiyle yaşıyor sonuçta rus kızları tabi en geç 13 yaşında yaşadığı için ilk günden utanmazlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle ayrım saçma önemli olan niyet zeka falan ve her Rusta güzel değil bana göre farklı değiller çoğu bir birine benziyor ama tabi orada da güzel olanlar var ama Türkiye'de de var burada çeşitlilikte var yani her tenden kadın bulunabilir esmer kadınlar daha çekici mesela
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Rus kadinlar olmasi gerektiği gibi hanimlar. yorumlara bakiyorum fakat nedense çoğu seks objesi olarak görmüş bu tabiki üzücü. Olduğu gibi hanimlar dir. aslinda türk rus alman ingiliz diye bayanlari ayirmak yanlış olur. sadece daha özgür bir ortamda yetiştikleri gibi, bacak arasinin ayip bir şey olmadığı gerçeğini kabul etmiş insanlar demek lazım. Türk toplumunda ayip olan şeylerin askinda nekadar yanlış bir bakış açısı olduğunu bilmek gerekir. orada eşitlik var. mesele burada 1 erkek 100 kadinla olur ama namusundan bir şey kaybetmez. fakat bir kiz yatmasa bile 3 5 erkekle olsa adi (bacım) olur parantez içerisinde diyorum ki tabiki olmaz ama öyle lakap takilir. yani kisacasi onlar erkekle eşit yaşar kisitlama yok. evliliktede kizlik aranmaz aynen erkeğin bakir liği sorulmadığı gibi. yoksa inaninki bütün bayanlar aynidir. bunda rus türk ayrimi yapmak yanlış. seks i de erkek de kadinda güvendiği ve sevdiği partneri yakaladığı an sinirsiz doya doya özgürce yaşar. O iyi seks te bu iyi demek yanlış olur. iki kişi arasındaki hoşlanmamdır seks ve siniri olmaz. kisacasi ben bu yaklasim i doğru bulmuyorum. bütün bayanlar aynidir ve ayni ten ayni deliktir
05 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir delik birbirinin aynı değil.
Öncelikle onu hatırlatayım.
Aynı kalıptan çıkan delikler bile birbirinden farklı olmasaydı
İstatiksel proses kontrol diye bir mevzu olmazdı...
Ders : Soğuk Şekillendirme
Konu: Delme-genişletme
😂😂 - +1 yıl
@Freddy1616 güzel arkadaşım her kadindaki çatal aynidir bunu bilmen gerekir. Rahim ağzı her bayanda 10 ile 12 cm açılır bu bütün bayanlar için standart tir. annemde jinekolog güzel arkadaşım ama espirini yakaladim teşekkür 👍🏽
- +1 yıl
Ben cm değil mm hatta mikronla çalışıyorum... Sor bakalım Annene mikron düzeyinde aynı mı
- +1 yıl
12 cm den sonra elastik deformasyona giriyor onu biliyorum ancak plastisite sınırını bilemedim...
Plastik deformasyon kaç cm de başlar? - +1 yıl
Bir stajyerim vardı sana bir şey göstericem ömrün boyunca unutmazsın dedim. Kendinden yağlamalı grafitli yatak gösterdim. Eksenel harekette girip çıktıkça yağlanır dedim. Ömrüm boyunca unutmam demişti kerata
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirincisi kadınlık buluyor
Sadece Rus kadınları için değil tüm yabancı kadınlar için söylüyorum.
Göster ama elleme, kudurt ama verme gibi saçma canım oyunları yok yabancı kızların...
Ay şöyle namusluyum böyle kapalıyım edebiyatı da yapmıyorlar.
Ne ise o olmaktan çwkinmiyorlar.
Mesela dikkat edin
Askılı elbise giydiklerinde altından sütyen askısı fırlamıyor. Ya da sırt dekoltesinin üstünden sütyen kopçası göstermiyorlar ( ki bu modernim ama namusluyum demekmiş ne alaka ise iğrenç görünüyor)
Sonradan görme değiller.
Sadıklar öncelikle adamlığına bakıyorlar parana değil ( Tabi keriz parası yemeye gelen de var o ayrı)32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUnutmadan ekleyeyim...
Bu kadınlar yatalak hale gelsen bırakmazlar seni bakarlar...
Türkler gibi :
Merhaba
Dedikten sonra kaç para maaş alıyon sennn?
diye sorup
Eger hala o saflıkta devam ediyorsanız onu da isterim bunu da isterim demezler...
Gerektiğinde inşaatta bile çalışabilecek kadınlardan bahsediyorum...
1. Dünya savaşında erkeklerinin çoğunu kaybetmiş bir milletten
Gizli Üye(36-45)+1 yılRus kadınlarında olup Türk kadınlarında olmayan tek şey özgüvenli yetiştiren Aileler. Türk kadınları zaten doğuşten 3-0 yenik başlıyor. Küçücük kız çocuklarından başlıyor aileler ezmeye. Sen kadınsın böyle olur, bunu yapamazsın, şuraya gidersen şöyle olur , eller ne der... vs. bahaneler hiç bitmez. Destek olmadıkları gibi birde köstek oluyorlar. Ama Erkekler öyle mi? Yap oğlum, aslan oğlum, maşallah oğluma ilk birlikteliğini yaşadı. E noluyor Erkeklerimiz full özgürken kızlar Ezik oldukları için gözler yabancı kadınlara dönüyor. Bi sohbette görmüştüm bir bey Türk kızları kezban ilişki yaşanmıyor , düğün istiyor hiç çekemem demişti. Bu cümleyi kuran kişinin kız kardeşı sıkıyorsa evlilik öncesi birliktelik yaşasın. E malum kadın Cinayetleri ünlü bizim ülkemizde. Uzun lafın kısası bizim kadınlarımız yeterince mükemmel aileleri tarafından piskolojik olarak bitirilmedikleri sürece.
91 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınları son derece ılımlı, sıcak kanlı, anlamsız tribe girmiyor.
Selam verince ; defol abaza gibi anlamsız şeyler söylemiyor.
Fizik olarak son derece iyiler. Güzeller.
Ve en iyi özelliği ise sen istemeden veriyorlar 😂
Ama bir tane Türk kadının yerini alamaz bende 😊12 Yorumla- +1 yıl
Linç yemek istemedim 😂
+1 yılEvkenen hiçbir Rusun düğün, gelinlik, sıfır ev, eşya istediğini duymadım. Geçmişteki hayat kadını kabul ederler ve hadlerini bilirler. Neye layık olup olmadıklarını bilirler. Ataerkil sisteme, kocalarına itaat ederler. Ruslarla evli olan hanelerde boşanma ya da şiddet görülmemiştir.
Türk kadınının şımarıklığı, doyumsuzluğu ve hadbilmezliği avrupalı feminist kadınların dahi dilindedir. 1.50 boyunda obez bir kadın vajinasını bir vasıf ya da mertebe sanıyor. "Karşında bir kadın var" ve " donuna kadar alacağım" söylemleri sadece Türk kadınına aittir. Başka lisanda karşılıkları yoktur. Herşeyi yönetmek isterler ama başaramayınca hata kabul etmez ve sorumluluğu erkeğe kitlerler. Erkekten güçlü olduğunu iddia eder ama başına bir şey gelince ağlayıp, yayagara yaparak elin erkeklerini vulva şovalyeliğine davet eder. Güçlüyüm der ama erkeğin parası üzerinde hak iddia eder. Erkeklerle rekabet etmeye cesareti olmadığından siyasi ve iş alanlarında pozitif ayrımcılık dilenir.256 Yorumla- +1 yıl
Ataerkil bir sisteme boyun eğdiğimiz için bir çok kadın öldürülmeye devam ediyor bu ülke de fakat artık yok öyle bir dünya. Siz nesiniz ki size itaat edelim? Kimsiniz? Ve ayrıca evet karşında bir kadın var veya erkek var kelimelerini seçerek konuşmalısın bunda hiçbir yanlış yok. Erkeğin parası üzerinde hak iddia eder evet tamam ama siz erkekler kadınların üzerinde bir hak iddia etmeye çalışırsınız sanki malınızmış gibi. Birilerini yargılamadan önce bir kendinize bakın. Biz neyiz diye sorgulayın. Ve bu arada bir şeyleri mertebe sananlar sizlersiniz erkesiniz ya önünüzde şeyiniz var sizden üstünü yok itaat beklersiniz fakat bu anca rüyanız da olur. Dünya sizin etrafımızda dönmüyor kendinize mal almıyorsunuz bir de itaat bekliyorlar şunlara bak. Çok rahatsızsanız Rusya orada kankam yolunuz açık ola.
- +1 yıl
Ayrıca ülkemiz hiç ataerkil olamadı. Gelini kaynana dövdürdü, kaynanayı gelin kovdurdu. Erkekler anaerkil sisteminizin köpeği oldu.
- +1 yıl
Abi neyin kafasını yaşıyorsun sen? Nerde yaşıyorsun? Kadın yemek yapmıyor diye öldüren erkekler var gelmiş bilmem başkasının çocuğunu kocaniza kakaladığınız için hey Allah'ım ya, bana bak canım bir insan ne yaparsa yapsın senin onu öldürmeye hakkın yok. Cahil zihniyeti ile gelip burada benimle konuşma. Şımarıklık diyor ya sen kimsin de birini öldürme hakkını kendinde buluyorsun ha? Küçük kız çocuklarıda kaçırılıp öldürülüyor onlar da mı çocuk kalıyor, senin şu olmayan zihniyetine bir şey derdim ama yok işte diyemiyorum. Siz bizden üstün değilsiniz biz de sizden. Adam öyle bir söylüyor ki sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık. Yazık abi ya şöyle zihniyete sahip insanlarla aynı ülkede doğdum ya gerçekten yazık.
- +1 yıl
Ha bu arada, kaynana dövdürdü o faslı geç kanka arada ki dengeyi sen sağlamayı bilmiyorsan burada hiç konuşmayacaksın. Üzgünüm şımarıklık yapan bir kadın üzerinde ölümü hak iddia eden ve bunu doğrulayan bir insanla ne sakin konuşabilmek mümkün ne de laf anlatabilmek çünkü cahil cahildir bilirsin :)
- +1 yıl
Dostum tebrik ederim 40 a dogru gidiyorum rusyasaki ahbaplardan bulup ulkeme davet edicem artık , çünkü Türk kizlarina 10 yil versen bu dediklerini yune yapamazlar.
- +1 yıl
Aaa sakince konuşabilirdik oysa ki. Boşuna cahil demedim bir araştır bakalım yemek yüzünden öldürülen kadın var mı yok mu şiddete maruz kalan kadın var mı yok mu? Ha bu arada ne bir yemek yapmasını bilirsiniz ne de bir ütü Türk kadını olmasa açlıktan nefesiniz kokar be nefesiniz. Türk erkeği olmasa kim bakacak mı 😂 kanka çok şükür yemek yapmasını da biliriz geçim sağlamasını da. Şurada senin gibi 10 tane Türk erkeği bir araya gelse bir tane adam eder mi bunlardan deseler yine bir düşünürüm orada. Kadınlar üzerinde öldürme hakkına asla sahip değilsiniz siz dört dörtlük değilsiniz. Türk kadını olmasa evlerinizden bok çıkmaz be gelmiş Türk erkeği olmasa kim bakacak diyor 😂😂😂 Hey Allah'ım heyy 😂 Cahile laf anlatılmazmış bunu tekrar öğrenmiş olduk sağolasın dkdjskd
- +1 yıl
Yabancı gelin ne kadar artmış bak bakalım. Bunun yanında Türk kadınıyla evlenen yabancı erkek resmi kayıtlara bile alınmamış. Sanki bir bok ev işi yaptığınız var. Japon kadını sırtında bebek kocasına lahmacun yapmayı öğrenmiş. Rus gelinler Türk yemeği kurslarında. Neredeyse Türk kadınıyla evli erkek kalmadı. Rus, Asyalı, Alman... Nedense evliliklerinde ne boşanma ne de şiddet var. Burada boş yaygara ve palavra sıkma araştırmalar da alttaki görüşler de ortada.🤣
- +1 yıl
Kudur.😂 Herkesin yorumuna ağlaya ağlaya palavra yetiştir. Belki Rus eşlerini boşayıp sana secde ederler. Bi antidepresan al sen.🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ne yani kanka 😂 peki bu evlenen Türk kadınları kimlerle evleniyor aptal insan 😂 hayaletlerle mi? Ha bu arada yurtdışında yabancı erkeklerle evlenen Türk kadın oranı daha yüksek bir bok bildigin yok konuşuyorsun. Ve kankam dediğim gibi aha yol orada gidin evlenin sanki tutan var ya sksjksd 😂
- +1 yıl
Kudurayım mı? Kankam sen ne kullanıyon ya. Bir bok etmezsin gelmiş kudur diyor canım laf sokmus gibi bir de kudur demez misiniz 😂 Ah ah şu cehalet hep demişimdir kendime de aslında cahil insanlar muhattap olma diye ama bak işte düştüğümüz hâle. Ama var ya üzüldüğüm tek bir nokta o da seni doğuran Türk kadını var ya annen ona üzülüyorum başka bir şeye değil. Senin yerine bir hayvani evcilleştirseydi kârı olurdu en azından. Neyse daha fazla cahile laf anlatmayacağım anlamıyor ne de olsa sksjks.
- +1 yıl
Ağlama ağlama. Tuik açıkladı yabancı gelin 12 kat arttı. Yabancı damat verisi bile yok. Türk kadınıyla evlenen 5 buçuk milyon enayi borç içinde, dımdızlak , başkasından çocuğa iştirak nafakası ödüyor ya da evinde fuhuş yapan kadına nafak yetiştiremediği için tazyik hapsinde. Ki artık yorumları okursan yeni nesil hemcinslerim benle aynı fikirde.🤫
- +1 yıl
Turk kadinlari 1934 ten sonra bozulmuş, üstü açık bir masaarati havasinda ama 1,50 ile midilli kıvamında , gariban rus kızlarına yetişecek ler ha, oo benim burada 40 sene evlenemeyen bildiklerim var oraya gidinxe ayni meslekte evlenip yuva kuran, sizde finlandiya falan gidin, orada kizlarin cazibe merkezi , dikkat edin giderken Türk'e denk gelmeyin
- +1 yıl
Kankam, gitte sabah programı izle hadi 😂 ve bu arada istisnalar hariç 1.73 ten uzun değilsiniz gelmiş 1.50 diyor siz çok mu uzunsunuz? Ve bu arada sen yeni nesil değilsin moruk ksjdksjd ha ister seninle aynı fikirde olsun ister olmasınlar çok büyük bir kayıpmışsınız gibi konuşma kusucam 😂 Ha bu arada daha kaç kere diyeyim gidin evlenin kanka ne laf anlamaz bir şey çıktın sanki 5 kuruş etmezsiniz burada kendinizi öve öve bir hal oldun. Türk kadınları size yüz vermediği için kuduruyonuz ya kudurun 😂😂 daha çok kuduracaksınız hadi yallah Rusya ya 😂😂😂
- +1 yıl
Evlenen dediğim 1.65ti
burada bosa sallayan bi sensin ah be sirinecim 1.⁸⁵ boy bu arada - +1 yıl
Siz hala bir kıpırtı bekleyin spor salonlarında, şükür edin şükür , neyle beslendiniz danoneyle mi sanki başımıza, tereyaginizin kalitesini avrupa anlar hadi oraya
- +1 yıl
Vallahi para olduktan sonra benim amca dediklerime aşkım diyorsunuz. Ayrıca gece vakti güvenlik klubeme sütlaç, kek getiren öğrenciler hiç moruk demiyor.😎1.73 gayet ideal bir boydur. 1.60 altı temel ihtiyaçların çoğu için bile yardıma muhtaçtır. Mutfakta bile tabak çıkaramıyor. Ayrıca boy ortalamasını da 1.60 altı kadınların genleri düşürüyor. Bence 1.60 altı kadınlara engelli maaşı bağlanıp, kısırlaştırılmalı. 1.80 rus kadınıyla evlenen 1.73lük Türk erkeklerinin çocukları aslan gibi maaşallah.
- +1 yıl
Abi bugun camide kadina siddet vaazı verilerek sen nerdeydin, valla koyun gibiyiz bunlar bizim bir kulak arkasini birakmis bacak ladar boylariyla, vurdugun gol olsun iyi eglenceler
- +1 yıl
Sağol abim. O yüzden camiyi de bıraktım. İmamlar da meriç. Her müftülüğe lateks tesettürlü kadın yardımcı atandı. Artık nasıl böyle vaaz verdiriyorlarsa.
- +1 yıl
Şirine kaptın pozitifi bak, gir tesettüre,
- +1 yıl
Mallll Türk kadınıyla Rus kadınını burada kıyaslayan sensin ben kıyaslama yaparken yaptığın aptallığı düzeltmeye çalışıyorum ama sen bunu bile anlamamışsın. Bu arada bir kaç iİtalyan erkek arkadaşım oldu Rus peşinde diyor canım sksjskd 😂 Sana bir sır vereyim mi? Bir bok gideriniz yok kendini kandırma. Ya moruk bir işine bak uğraşamayacağım harbiden seninle daha ne üzerine konuştuğumu anlamamış yorum yapıyor aptal.
- +1 yıl
@aşıkkallavi Ya bir git ya, sana kim ne dedi de dahil oluyorsun?
- +1 yıl
Almadı mı italyan hala Türkçe konuşuyon,
- +1 yıl
@aşıkkallavi canım yabancı biri ile evlenince Türkçe mi unutluyor abi işte zekanızı bu kadar bari yorum yapmayın ya
- +1 yıl
Ne bileyim genelde bizimkiler dil ogreniyor turkce ogrenen italyan gormedim, ezdirmeyin kendinizi oralarda guzel kizim
- +1 yıl
Aynen erasmuscu bunlar, gocmen pazarindan adam seciyorlar iste Turk kizi italyayada gitse Turk kızı iste gelince havasini atacak , bu arada dun görüşün mükemmel tebrik ederim. Cok iyi gelistirmissin kendini
- +1 yıl
İki erkek konuşurken mi? Abi harbiden malsın ve ben şu an bir mala laf anlatmaya çalışıyorum bu ne kadar zor anlayabiliyor musun 😂 Adam benim adımı söyleyerek bana yorum yapıyor gelmiş iki erkek konuşurken diyor hay senin gözlerine neyse. Bu arada sana bir şey ispatlamak gibi bir mecburiyetim yok cahil insan. Dediğim gibi burada ağlamayın Rusya'ya göçün lütfen.
- +1 yıl
Ruslar geliyor antalyaya zaten , siz gidin bi zahmet, italyanlarin parasi cikismiyordur, bir fransa falan yap önce yunan motorunda
- +1 yıl
Rusların kapatması olan sizler mi diyor bunu? Abi ne kadar zihniyetsiz insanlarsınız? Turizm diye bir şey var, turistler diye bir şey var aydınlan kanka? Hava atmak gibi derdim olsa en başta söylerdim italyan dedin bende söyledim tabi sen bunu anlayana kadar ohooo salla gitsin. Bu arada Türk kızlarına kurban olun, kapılarında az beklemediniz canım ya ksjdks
- +1 yıl
Ben sahsen ırkıma ihanet etmek istemedim, sans verdim, ego tavan bölgede , gotunuzu yaliycak adam bulun italyadan siz turizm yoluyla, yat uyu harbiden depresan yeter bugunluk sana.
- +1 yıl
Mutfaktaki tencereyi sandalyeyle almaya devam et sen, bana ihtiyacin yok
- +1 yıl
Antisi fazla sana
- +1 yıl
Her neyse işin şakası bir yana. Irkına? Türk ırkından olamazsın, eğer öyleyse Türk ırkını zekasızlığınla utandıramazsın. Rus görüyorsunuz diliniz dışarda ne dese itaat edecek bir köpek gibi bakıyorsunuz bu çok üzücü bir durum sizler için. Türkler özellikle Türk erkekleri siz namus ayağı cekipte kulübeler de kız götürecek kadar düşmediler bana göre. Sen şimdi nap biliyon mu kanka git bir sakinleştirici al anca kendine gelirsin 😂😂😂😂
- +1 yıl
Şirinecik
- +1 yıl
@aşıkkallavi Abi seninle muhattap olmuyorum bak arkadaş ne dedi iki kişi konuşurken araya girilmez işine bak sen.
- +1 yıl
1.60 üzeri her tc kadını bir 1.75 diyor ya.
- +1 yıl
İyi buna sevindim hiç değilse tencere olayını halletmissin
- +1 yıl
Ondan değil canım, komple tikiliğinizden kaynaklı
- +1 yıl
Adamı aşağılıyorum adam bunu çekememezlik sanıp kendini bir şey sanıyor abi siz paylaşılmıyor değilsiniz? Rus kadınları size niye veriyor sanıyorsunuz para için tipiniz için mi sanki? İster rusla olun ister başkasıyla g*tumuzde değil. Havaya girmeyin yani. Benim asıl konum Türk kadınlarının öldürülmesinin sebebinin şımarıklık olduğunu savunman ki bana göre zekasız bir bireyin yapacağı savunma bu sadece. Hiçbir şekilde Türk kadınlarını genelleyerek kötüleyip Türk erkekleri bir bokmuş gibi savunma yapamazsın. Benim konum bu ister Rusuyla mi olursun arabıyla mi hangisiyle olursanız olursunuz g* tumuzde değil yani. Diyecek lafın olmayınca konuyu Ruslara çektin. Sabahtan beri dalga geçiyorum belki anlarsın diye fakat o kadar zeki değilmişsin üzgünüm. Benim de seninle olan münakaşam buraya kadardı. Aptaall insanlara daha fazla katlanamıyorum da, sayende eğlendim teşekkürler 😂 Hadi iyi geceler soğuk su içersin artık iyi gelir 😂
- +1 yıl
Abi bunların sıkıntısı kafayı saga sola fazla takiyorlar, hersey burun sokuyorlar, ee sonra etme bulma dunyasi kendilerinede oyle davraniyor kiz kankileri, mal gibi ortada kaliyorlar
- +1 yıl
Konuyu oku mal şirineel kadin cinayetimi mevzu
- +1 yıl
Kadina siddet konusuna ruslardan geri kalmanizin bir sonucu olarak , yasadiginiz ve yasattiginiz komplikeler olarak girildi
- +1 yıl
Neyse ben kacar abi memnun oldum gelirse kovala şunu yüz verme delisine
- +1 yıl
İyi geceler dostum. Allah gönlüne göre Ruslar versin. Amin.🤲
- +1 yıl
🤲🏻amin , her daim bahtın açık olsun, Rus bir yana evde kaliyolar bunlar biraz toparlansinlar diye muhatap oldum. Sistemi allak bullak etti tarihimizde cogalirken bu kadar azalmadik. Neyse eyvallah
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öncelikle Rusça😂😂
Şaka bir yana da Rus kadınları gençken fiziken çok iyiler. Rahat ve seksi giyiniyorlar. Haliyle de adları 9'a çıkmış. Her Türk genci de bu hikayeleri duyarak büyüyor. Öyle olunca da tabii ki merak içerisindeler.
Diğer taraftan onları parayla elde etmek kolay. Net yaygınlaşmadan önce kadın menajerleri !!! Gürcistan, Ukrayna gibi ülkelerden zorla getirdikleri kadınları Rus diye pazarlardi.
Ukrayna gibi ülkelere aynı şekilde turlar hala düzenleniyor.
En son da Rus bur kadin cinsellik yaşamak için bir erkeği sadece beğenmesi yeterli. Onların kültürleri böyle. Aşk, tutku gerek yok. Aşksız sevisemem, sevgilim olmadan elime dokunamazsin derdi yok.. alkollü iken gözüne hoş görünmen yeterli.
Bunları üstüste koyunca da Rus kadınlar oluyor sana efsane😂😂😂211 Yorumla- +1 yıl
Bunları Türk kadın yapınca da kaşar derler kadınları obje görüyorlar yazık
- +1 yıl
Vay be erkeklere böyle hikayeler anlatsınlar kadınlara da baskı yapsınlar. Neyse Türk erkeği uzak olsun benden yeter
- +1 yıl
Tabii ki. Çünkü erkek milletiyiz biz. Ataerkil, erkek egemen toplumun evlatlariyiz. Kadınlarımıza b*k atmadan duramayiz.
Temel Fadime ile evlenmiş ama hala Rus kadınlara gidiyormuş.. demişler ki lan güzel karın var niye gidiyorsun. Demiş ki Rusların muamelesi çok iyi. Demişler fadimeye öğret, o yapsın sana. Demiş ki ,
Ula benim karım or*spu mi?
Demem o ki bizim erkek milleti hem ister hem de yapanı... İlan eder. Ne yapsanız yaranamazsiniz bize.. çünkü kadınlara karşı zihniyetimiz bozuk bizim. - +1 yıl
Gitsinler rusla evlensinler. Bu ne vicdansızlık ya Türk kadını ile sırf bakire diye mi evlenilir evlilik bu mu öyle erkekler ne yaşıyor. Aldatan erkek ne? Aldatıp sadık namuslu kadın istemek ne ya. Neyse en iyisi yabancı erkekle evlenmek. Ben hayatımda hiç bir yabancı erkeklerin kendi ülkesindeki kadınları aşağılayıp diğer kadına köle olduklarını görmedim. Rus kadına zaafı olan bir erkekle evlenen kadınlara yazık
- +1 yıl
Ha karısı güzel olmasa hak verecekler aldatmasını? Kadın aldatsa yakışıklı kocan var niye italyan erkeğe gidiyorsun asla demezler
- +1 yıl
İyiki Türkiye’de yaşamıyorum Yazık kadınlara çok yazık erkeğin aldatması bile normal görülüyor pes ya.
- +1 yıl
Kadınları erkekler için pazarlamaları ayrı iğrenç erkeklerden bir kez daha soğudum
- +1 yıl
@yaşayann_ölü çok katılıyorum vallahi ama herkeste böyle düşünmüyor geneli böyle sünger kafalı
- +1 yıl
Her yerde Rus kadını övüp Türk kadını ile evleniyorlar sonra. Türk erkeği ile evlenecek kadar ezik aptal gurursuz değilim. Ben yurt dışında neler neler gördüm. Türk kadını ile evli yabancı sevgili yapıyorlar onlardan çoçuk yapıyorlar karısını çoçoğunu terk ediyorlar karısının altınını alıp yabancı kadınla yiyorlar daha neler neler var. Ama erkek olduğu için normal görülüyor şaka gibi suçlu hep kadın hep karısı. Tamam yakışıklı olmayan ve ilgisiz erkekleri kadınlar da aldatsın normalse
Hemcinsim açısından tuş kadinlari daha kolay lokma olması. Niye yalan söyleyim ki şimdi. 😃 Tatil yörelerinde öyle. Bunun adı daha nazik olmalarıymış. 😂😂😂 Hadi oradan diyorum bunu diyen hemcinslerime. Tamam bizim karşıt cinslerde trip tersleme var ama olay asılma konusu olursa tersleme olur tabi. Rus karşıt cinslerinde bu yok çoğunda. Zaten evlenme teklif et, kabul bile ederler. 😃
20 Yorumla
+1 yılEvrenin en güzel genetiği Latin ve Ruslar'dadır dostum , bu konuyu artık tartışmayı kapatalım, gerçekten biblo gibiler, çok yakından tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Ve Türk erkeklerine söylüyorum: Evladım çoğunuz aşırı bakımsız ve patavatsız , Kezbanusların korkunç eleştirisini dahi hak ediyor bazılarınız gerçekten!
Ama mesela bir Rus güzeli standardında birinin Türk kızı olduğunu düşünün, samimi söylüyorum yanına yaklaşamazdınız, hakikaten Hi bile diyemezdiniz :D Ülkelerin sosyolojik gelişmişlik durumuna göre değişiyor bu tevazu konusu , gidin , görün.00 Yorumla
+1 yılLiseyi rusyada okudum ben orada büyüdüm. rus kadınlarda olup Türk kadınlarda olmayan bir şey yok sadece düşünce yapısı çevre arkadaş yetiştirlme farkı vardır ruslar çok daha rahat doğal olarak. türk kadınları ise biraz sıkı şekilde yetiştirikdikleri için artı bide türk erkekleri karşı cins olduğu anlaşılan herkese yürüdüğü için kızlar artık tahammül edemiyor yazan normal art niyetli biri olmasa bile o yüzden erkekler sanıyor ki türk kızları kezban ruslar ise elit herşeye tamam der gibi düşünceler oluşuyor oysa ki herşeyin sorumlusu bizim toplum bu kadar basit.
31 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. İki kelimeyi yan yana getirip sosyal hayatta insanlarla diyalog kurmayı beceremeyen hiç bir Türk kızının burun kıvırmadan yüzüne bakmayacağı Türk erkeklerinin Ruslarla evlenip mutlu mesut yaşadıklarına şahit oldum. Hepsi öyle mi? Elbette hayır. Türk kızlarından beterleri de var. Genede benim tercihim Türk kızlarından yana. Bu konuda ırkçı olduğumu düşünen olabilir sakıncası yok...
30 Yorumla
+1 yılbence bir fark yok biraz dar biraz geniş hepsi bu. sanırım bu daha ziyade yabancı birisi ile yatmanın getirdiği bir duygu olsa gerek. ayrıca seks yapmak Ruslar için bir spor dalıdır. seninle sevişir döner gider, kafanın etini yemez hadi evlenelim diye. bunu bilen bizim türk erkekleri bundan cesaret alıyorlar.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSitedeki erkeklerin kritelerleri var yani rus işte türk gibi öylemi :). Profil fotosu olmayanlara bile yürüyenlerin hangi ülkeden geliyorsun sorsunu dahalık hiç almadık. Nefes alsın yeter felsefesi olanlara bu tür soruları sormanız :). 80 yaşında nenem sitede olsa ona bile yürürler.
12 Yorumla- +1 yıl
kızma rus kızlarını ovuyoruz diye
- +1 yıl
Aşağıda muyilmaz dingili nereden
biliyorsun araknanın
türk olduğunu 😃😃😃.
O kadınları kıskanmaz. Sizin
gibi kardeşim her kıza
yazdığını bildiği için yazmış 👍.
Neredeyse her şey. Tabuları yoktur, ailesine çok önem verirler, eşlerine taparlar, Rusya'da (ve eski sovyet cumhuriyetlerinde) ikinci dünya savaşının bir sonucu olarak neredeyse 4 kadına bir erkek düşer. Bu bakımdan bu ülkelerde erkek çok kıymetlidir. Rus kadınları sizle evlenmeden bir çok erkekle yatmışlardır ama evlendikten sonra asla gözleri dışarda değildir. Ayrıca Rus erkeklerinin öküzden farkı sadece konuşmak olduğu için Türk erkekleri şaşıracaksınız ama çok kıymetlidir.
00 YorumlaKarkater kisilik insanlık var güzellik var ego uok burun havada değil benim a. mim göğüslerim bedenim altından demiyorlar karşılarındakini küçük görmüyorlar seni seviyorum diyince ben de seni seviyorum diyor gülümsüyor siz türk kızları adam insan değilsiniz olamazsınız da zaten sadece Rus kızları değil diğer ülkelerin kızları da sizden daha iyi evlenirsem yabancı kızla evlenecem zaten
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınsılık, giyim, bakım, tripsizlik, saçma sapan kıskançlıklar yok, paracılık yok, sadıklar, daha dürüstler, erkeği nasıl mutlu edeceklerini biliyorlar, seven erkek dokunmaz anlayışı yok, dış giyimleri kadar iç giyimleri de renkli ve erkeğe önem veriyorlar yine, fizik desen o biçim, cinsellikte onu yapmam bunu yapmam deme şeyleri yok.
00 Yorumla
+1 yılBen söyleyim ego. Türklerin yanından gecemiyorsun ama Antalya ya gittiğinizde görürsünüz erkeklerin yanında Rus kızlar en iyisini yapıyorlar benimde Ankara 'da öyle imkanım olsa bende yaparım net. Benim düşüncem güzellik değil ama bizimkilerin yanından gecemiyorsun boylr bı sıkıntı var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı. En büyük fark seksi ödül ya da ceza olarak kullanmamaları. Bizim türk kadınımız kocasına bile ne yazık ki kendi vücudunu satıyor. Bana bunu yaparsan seninle olurum yapmazsan olmam. Hep bi karşılık bekleme durumu var.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı. Çok şey var.
Bakımlılar sürekli ağlamıyorlar

🤣🤣 10 YorumlaBoyle sorular sorup durmayin artik. Ne Rus'un Turk'e ustunlugu vardir, ne de Turkun Rus'a. Ayrica eskide kaldi o konular. Turklerin yeni nesli daha bakimli ve guzel. Bu tur sorular sormak sadece bir algi olusturuyor.
20 Yorumla
+1 yılKapris yok, sadıklar, ilgilenince kendileri bi halt zannedip terslemezler, insan gibi konuşurlar, e bi de güzellikleri bizimkilere 100 basar, daha gerek var mi saymaya, sayabilirim daha ama gerek yok bence
10 Yorumla
+1 yılÇoğunun doğuştan sarışın olmaları hariç pekte farkları yok bence birde bizden daha fazla botoks estetik vs yaptırıyorlar, bizim Türk erkeklerinin düştüğü şey bu aslında işin ilginç tarafı dünyada da Türk kızları beğeniliyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Hatta şöyle de bir dip not geçeyim bu kadınlar 30 larından sonra aşırı çirkinleşiyormuş ama bu bir duyum sadece ne kadar doğru bilmiyorum.
+1 yılboş ver Rusları. Alman erkekleri daha yakışıklı oluyor hemde zekiler.
60 YorumlaKarakterle ilgisi yok sırf Rus diye bir kadının karakteri iyi olamaz. Genel olarak güzeller ondan dolayı.
40 Yorumla
+1 yılEgoları yok dünya güzeli olsa kadın yine bakıyor bizimkilerde tip olmasa bile adriana lima gibi pozlar veriyor instada en basitinden keşfette mal mal hareketler güzelim diye çektikleri videolara bakıyorum IQ 0 :D
00 Yorumla
+1 yılRenkli gözlü, sarışın, kumral, bir de kendilerine bakmaları vs... Onun yanı sıra hep aynı tipteler (Bir nevi strerotipler) rüküş giyiniyorlar. Bizim vizyonsuz Türk erkekleri işte...
10 YorumlaBence Türk kızları bu konuyu gereksiz takiyor, mesele biraz bizim milletin duygusal kontrolünün olmaması. Erkeklerin abazalikla her kadını şımartması - şımaran her kadının aklı basında erkeklere de aynı muameleyi çekmesi - aklı basında olan adamın yabancı hatunlarda trip ve Naz görmeyince ohaaa lan demesi. Etki tepki
10 Yorumla
+1 yılYorumlarda daha türk kızlara Türkçe teklif ederken aslan görmüş antilop gibi k. ç titretenlere bak
Rus kız tavlayacakmış yerseen
Siz 81 vilayet içinden size bakan olduğuna şükür edin. d16 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşürebiliyor musun?
- +1 yıl
Öyle bir çaba gayret içinde olmadım.
- +1 yıl
Kadına karşı ilgi duymam bilip etmeden konuşuyorsun.
Gerçi senin kullanıcı adından sana cevap dahi veremiyeceğim ötede ağla. Sen anca başka bir unsurun başı olursun
Kadınları s. kmekten başka şey düsünmezsiniz. - +1 yıl
@Namuscubasi amma boş yapmişsin
- +1 yıl
- +1 yıl
İkiniz de boş yapmışsınız
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bizim bir eksiğimiz yok.
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş o hesap..40 Yorumla
+1 yılAz ego, 0 naz, güzellik, fizik, kültür daha sayayım mı?
41 Yorumla- +1 yıl
Katıldım
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNedir bu sürükli kendi ırkınızı başka ırklarla kıyaslıyorsunuz ya kendi ırkınızı resmen küçük düşüyorsubjz
20 Yorumla
+1 yılKara baht tabi ki de. Biz onlardan daha düşük profile sahibiz ama erkekler yine onlarla değil bizimle evleniyor. 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
Kizlar alınmayın ama elimde olsa onlarla elti görümce olmayı isterdim. En azından fesat değiller. Hakettiklerini yaşayamıyor olmalarına üzülüyorum Rus kadınlarının.
+1 yılRus olmalari 😁😁
Sağlıklı beslenme
Spor
Güzellik ihtiyaçları zaten yok soy ağacı çalışmis 😁😂😂20 YorumlaKimse kusura bakmasın. Bir Türk kadınının asaletini herhangi başka bi kadınla kıyaslayamam. Dünyada tektir. Eşi benzeri yoktur 🤨
20 Yorumlakarakter olarak nasıllar bilmiyorum hiç rus tanımadım, ama fizikleri 10 numara 5 yıldız bizlerden çok daha güzeller,
20 Yorumla
+1 yıl-Sadakat
-alcak gönüllülük
-egosuz kişilik
-fit vucud kendine bakma, öz saygı
-karsi tarafa saygı şefkat
-kiskanmama güven vs vs çok şey yazılır ancak bu kadarı kâfi...00 YorumlaRus kızları güzel de ama bana soğuk geliyor. Ten tene değerse olur bir şeyler olur ama türk kızları beni daha çok etkiliyor. Hele Karagözler beni bitiriyor. Mesela Rus kızları yerine italyan fransiz ispanyol İngiliz İsveç İrlanda kızları daha güzel oluyorlar.
00 YorumlaKüçük meme Küçük kalça...
İnanmayan Anjelica Ebbi ye baksın
Bizimkilerin memesi inek bicigi gibi
Kalçasi da değirmen taşı gibi...
Gari dediğin 34 bedenli olur
Nokta 😝00 Yorumla
+1 yılSorunuza verilebilecek cevap göreceli ancak ben tersinden cevap vereyim. Türk kadınlarda olup da Rus kadınların da olmayan ne derseniz kapris ve kompleks diyebilirim
🤣🤣00 YorumlaO kadar çok şey var ki hangi birini saysam🤔 Rus kadınları ile Türk kadınları Siyah ve beyaz kadar farklı. Ortal tek bir özellikleri var kadın olmaları.
00 Yorumla
+1 yılSadakatli olmaları özellikle. bazı Rus kızları çok sadakatli müslüman olup kapananlar var sırf dinen demiyorum erkeğin rızası için onu kirmiyoer ve sevgisi onu inançlı kılıyor Rus kızı çok sadık olur
00 Yorumla
+1 yılDişilik ve karakter. Türk kızları Allah'ın belası gibi bir şey.
Rus kızları bal.
Türk kızları cinselliği erkeğe karşı silah olarak kullanıyor.
Seksi bile ödül olarak görüyor.
Oysa Rus kızları bunu doğal bir şey gibi görüyor.
Erkeğin halinden de anlıyor.
Bizimkiler cinsel isteği olan her erkeği sapıklık ile suçluyor.
Ya kısaca türk kızları erkek düşmanı, Rus kızları ise tam tersi.00 Yorumla
+1 yılGüzellik bakım kendine sevgi saygı bizimkilerin bilmediği ise elindekinin agzna edip hala full bakımlı dolanması gerektigini sanmalari az bi insan olun da yasama sevinci bari bırakın kadınlarda
00 Yorumla
+1 yılHiç tanımadığım Rus kadının biri sosyal medyadan mesaj attı bana. Hadi sanal seks yapalım dedi. Nude attı. Görüntülü chat ortamında soyunup benim de ona izleyerek mastürbasyon yapmamı teklif etti. Teşekkür edip kabul etmedim. Ama hoşuma gitti. Hiçbir Türk kızından böyle muamele görmedim.
020 Yorumla- +1 yıl
Böyle Muamele derken? Kankam Türk kızları böyle yapsa o. r. spu dersiniz yapmasa da kezban dersiniz veya bunu dersiniz. Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ha böyle Türk kızları illa ki var fakat her önüne gelen sosyal medyada böyle Türk kızı ile karşılaşmazsın. Böyle Muamele görmek istiyorsan ya eskort bulacaksın ya da Rusya'ya gideceksin hangisi işine gelirse, bu arada bana göre hiçbir Türk kadını kendini kolay kolay böyle aptal, aciz bir duruma düşürmez.
- +1 yıl
Rus kadınları sizi kullanıyor tabi akılı kadınlar kimi kullanacaklarını iyi biliyorlar. Parayı kim verir iyi biliyorlar
- +1 yıl
Kendi kızının da başka erkeklere aynı teklifte bulunduğunu ve bunu kabul edecek erkekleri bir hayal et... Bakalım hala hoşuna gitmeye devam edecek mi.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Arıtılmış_Su Birgün senin kızın da başkalarının açlığına çare olmak isterse o zaman da minnet duyarsın.
- +1 yıl
Bakir olan bir insan nefsine azcik sahip çıkamıyorsa ben napayım? Sanki hiçbir kadın bekar bakir değil ya kanka önemli olan o nefsine uçkuruna hakim olmak. Hiçbir erkeğin kendini tatmin etmesi için kullanacağı bir obje olarak görmüyorum ben ve hiçbir Türk kadının da göreceğini zannetmiyorum.
- +1 yıl
Rus kadın sana acımamış neyse Türk erkeği Rusları melek sanmaya devam etsin Türk kadınları Rus kadınları gibi olsaydı Türk kadını olmazdı dünyada
- +1 yıl
@aritilmis_su yardıma geldim. Mesele zihneyet meselesi sizi tanımayan bir kişi size or. pu diyemez heleki sanalda. Mesele burada kadının ne istediği bilmesi ve cesur olması. Sizler aile öğretilerinizden tabularınızdan vs namus objesi görüp işinize geldimi arkadan herseyi yaparsınız gizli gizli. Kaynım bma kaydı diyen tüm kadınlar türbanlı neden acaba ! Neyse bu sizlerin suçu değil ailenizin suçu ! Çünkü siz hala bir insan değil namus objesisiniz.
- +1 yıl
Sizlete öğretilen din ve kültür
- +1 yıl
- +1 yıl
@BağcılarLazMimar Benim dinim bana bu haramdır diyorsa ben bunu yapmam, gizli de yapmam açık da bu benim insanlığıma müminliğime bağlı. Ha sizin gibi yaşayan herkes çok özgür çünkü cinsellik yaşamadan özgür olunmuyor, ama ben inancım bana zinayı haram kıldı ve yapmıyorum diye bastırılmış oluyorum bu benim tercihim olamaz kesinlikle öyle mi? Zaten bütün kadınlar benim gibi düşünse kullanıp atacağınız kadın kalmaz dışarıda. Hep böyle konuşursunuz ama birçoğunuz evliliğe gelince tertemiz namuslu kız arıyorsunuz.
- +1 yıl
@BağcılarlıLazMimar Benim dinim bana bu haramdır diyorsa ben bunu yapmam, gizli de yapmam açık da bu benim insanlığıma müminliğime bağlı. Ha sizin gibi yaşayan herkes çok özgür çünkü cinsellik yaşamadan özgür olunmuyor, ama ben inancım bana zinayı haram kıldı ve yapmıyorum diye bastırılmış oluyorum bu benim tercihim olamaz kesinlikle öyle mi? Zaten bütün kadınlar benim gibi düşünse kullanıp atacağınız kadın kalmaz dışarıda. Hep böyle konuşursunuz ama birçoğunuz evliliğe gelince tertemiz namuslu kız arıyorsunuz.
- +1 yıl
Rus kadınları nasılsa koruyorlar Türk kadını sevgili yapsa söverler Rus kadını tanımadığı erkeğe fotoğraflar gönderince normal? Türk kadına gelince kendini kocana sakla yoksa evlenmeyiz derler evlenmeyin zaten
- +1 yıl
- +1 yıl
Kendi ülkesindeki kadınlara Kezban lakabı takmak? Kızlar gidin yabancı erkeklerle olun kekolarla ömrünüzü zehir etmeyin.
- +1 yıl
Küçük dünaynızda mutlu olun ergenlerim. Büyüdüğünüzde anlarsınız. Sorun yok zaman sizede gösterir
- +1 yıl
Türk kadını yapınca kötü Rus kadın yapınca normal diyenleri ciddiye almıyorum zaten erkekler önce bi kendine baksın. Kadınlara karışan erkeklerden uzak duruyorum.
+1 yılAslında Rus Kadınlarında hiç bir şey yok ki;
Bizimkilerde; Yazma var, Beşi bir yerde var, çetik patik var, bone var, altın diş var... var oğlu var :)00 Yorumla
+1 yılRahatlar yaşadıkları toplumla alakalı bizde öylemi nefes alsan suç mk
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatakta iyi diyenler onlar Türk kadını gibi baskıya uğramıyor. Yabancı erkekler yakışıklı karizmatik eğitimli kültürlü onlarda bile Türk erkeğindeyim ego yok
320 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürk erkeği ile Allah korusun evlenmem
Cevap sahibi+1 yılHangi yabancı insanlar böyle soruları soruyor kadınları başka kadınla kıyaslıyor Türk olmaktan soğuyorum artık. Doların yükselmesine üzülmüyorum artık. Türk kadını ile sırf bakire ve hizmet etsin diye evlenirler rusla aldatırlar
Cevap sahibi+1 yılRusla Ukraynalı kadınlarla Türk kadınını aşağılıyorlar video çekip yazık ya annelerine bile saygıları yok. Birde alnından öperim o kızın Başkan yapacağız demişler videonun yorumlarında. Ülke tabi elden gider
Cevap sahibi+1 yılErkekler mi baskıya uğruyor komiksin. Rus kadınlar lüks hayatı yaşıyor Türk kadınlar baskıya uğruyor eziliyor. Rus kadınlar hiç bir yerde görmediği ilgiyi bizim ülkede görüyor sanki ülkeyi onlar kurmuş onlara vermişler. Ülke elden gidiyor onlara üzülüyorum
- +1 yıl
ya 30 hatta 40 yaşın altına köyde yaşamayan bir kadın baskı görüyorum demesi hiç inandırıcı değil. önce ki kuşakların mağdurluğuyla edebiyat yapıyorsunuz. ne mesela? istediğini mi giyemiyorsun? gece çıkamıyor musun? ben vardiyalı çalışıyorum. beşiktaşı da g. o paşayıda biliyorum. isteyen kadın gece sokakta geziyor isteyen kadın istediğini giyiyor. çıplak halde bile gezen var. konyanın köyünde değilsen baskı görüyorum dersen kimse inanmaz.
Cevap sahibi+1 yılErkekler yolda yediği haltları rahatça anlatıyor bi kadın sevgili yapınca linç yiyor. Antalya zaten rus kadınlara verilmiş. Hangi yabancı erkek bi şehrini rus kadına vermiş?
Cevap sahibi+1 yılKadınların gezmesi giyinmesi gece dışarıya çıkması çok normal bir şey asıl kötü erkeklere baskı yapılmalı onlar dışarıya çıkmasın kadınlar yolda kimseyi rahatsız etmiyor
- +1 yıl
Ya turist olarak gelen Rus kadınına da bunu demezsin değil mi? Bu dediklerin gercekten o kadar uzak ki. Benim 3 hatta 4 tanıdık var Rus Ukrayna kadını ile evlenen. zamanında konuşmuştuk. Hepsi evli ve baba. Hiçbirisi capkinda değildi dediğin gibi iki orta anlatıyordu bir şey. O ülkelerin kadınları Avrupa'dan farklı Türk kadınları aynı Avrupalı kadınlar gibi hiçbir şekilde aile kurulmaz. Ya boşanırsın ya da Mutsuz bir şekilde evli kalırsın. benim sevgilim Arap ciddi düşünüyoruz tip olarak bir Türk'e benziyor ama karakter olarak çok başka
Cevap sahibi+1 yılTürk erkeği ile evlenilmez koca olmaz baba olmaz
Cevap sahibi+1 yılTürk erkekleri Türk kadını ile sırf bakire ve hizmet etsin diye evlenir Rus yabancı kadınla aldatır. Birde utanmadan sadık güvenilir kadın istiyorlar
Cevap sahibi+1 yılBir kerecik de kadına laf atmadan önce erkekler kendine baksa ya. Türk kadına kocana sakla kendini yoksa evlenmeyiz derler rusla her haltı yerler. Erkek yapar kadın yapamaz derler. Neyse Türk erkeği benden uzak olsun. Yabancı erkekler yakışıklı eğitimli saygılı kadınlara karşı çok nazikler kültürlü boylu poslu taş gibiler ama onlarda bile Türk erkeğindeyim ego özgüven yok.
- +1 yıl
Herkes mutluluğu aramalı kimse kimseye laf atmıyor sadece soruya cevaplar veriliyor. Sen daha çok laf atıyorsun. İnternette o saydığım erkekleri yerin dibine sokan kadınlar var reddit sitesinde okuyabilirsin. ayni onlar gibi yazıyorsun. Dedim ya zihniyet olarak türk kadını=Avrupa kadını.
Cevap sahibi+1 yılTürk erkeği de Arap süriye afghan erkeği gibi
Cevap sahibi+1 yılYerin dibine sokmakta haklılar
- +1 yıl
Kezbana bak türk erkekleri de bunun derdinden ölüyordu zaten sanki alman babanın çocuğu da burada türk erkeklerine sallamış yatağında gtunu kivirmis yatarken o türk erkeği dediğin beğenmediğin askerler sayesinde. Senin çapın ne ne okudun sen mesela gelirin ne kadar? Yabancı eğitimli kültürlü yazmışsın ya...
Cevap sahibi+1 yılKezban? Kendi ülkesindeki kadınlara Kezban lakabı takmak? Türk erkeği ile evlenmem çünkü oğlun oluyor Rus kadın için Sena küfür ediyor. Kekolar aynaya asla bakmaz
Cevap sahibi+1 yılTecrübesiz kadın isterler tecrübesiz diye aldatırlar Türk kadına baskı yaparlar sonra Rus kadınla kıyaslarlar yatakta iyi değil diye. Kıllı Bambayaları ile övünürler. Evlilik bazı Erkeklere yasaklanmalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaç tane rus tanıdınızda burada boş yapıyorsunuz komik
61 YorumlaTürk kadını iyi anne,
Rusyada boşanma oranları çok yüksek ama bu sadece kadınların suçu değil tabikki11 Yorumla- +1 yıl
turkiyedede bosanma fazla
+1 yılKendini özel üretim sanmiyorlar on kat daha güzel olsalar bile ve sadiklar bizimkiler gibi 10 kişiyle birlikte çıkmıyorlar
00 Yorumla
+1 yıl1- Sarışınlık
2- Diğer ülkeler tarafından bahşedilen hayranlık
3- Renkli göz
4- Uzun boy
Aklıma gelenler bunlar00 Yorumlaben anlayamiyorum turk kizlarini tercih ederim ama ayni zamanda turk kizlarinin da turk erkeklerini tercih etmesini beklerim
00 Yorumla
+1 yılSorun tam tersi aslında. Türk kadınlarında olup Rus kadınlarında olmayan şey gereksiz trip, tavır ve işe yaramaz bir özgüven.
00 YorumlaRuslar dış görünüş olarak çok ön plandalar tek fark bu başkada bir fark bazıları zırvalamışlar yok söyleler yok böyleler diye
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınlarında acayip öz-güven var. Ayrıca çok narinler. Sevdigini üzmezler. Yalniz ben Rus sevgilimi üzdüm ve ayrıldık. Olmadi işte.
00 Yorumla
+1 yılbişi yok sadece estetik buradaki yabancı turisti gördükten sonra hele xd
10 Yorumla
+1 yılŞu üç şeyi hep söylerim:
-Rusça isim
-Rus ebeveynler
-Rusya vatandaşlığı10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey onlarıda allah yarattı bizi de bizde olan onlarda da var onlarda olan bizde de var 😂
10 Yorumla
+1 yılRus kadınlar daha kolaydır, hemen kabul ederler cinsel ilişkiyi
11 Yorumla- +1 yıl
Bu da Türk erkeklerinin işine gelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok rus arkadaş var ve ara sıra giderim. Kızları hakketen güzel ama 40 lı yaşlardan sonra çok soluyorlar yuzleri filan çok dayanıksız efsaneler hepsi. Denemişliğim var yani.
00 Yorumla
+1 yılAslında öyle bir şey yok. Bu Türk erkeklerinin görgüsüzlüğünden kaynaklanıyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat