İki Türk kadından Türk erkeklerine yönelik acımasız satırlar:
Türk ve rus kadınları arasındaki karakteristik farklar nelerdir?
İki Türk kadından Türk erkeklerine yönelik acımasız satırlar:

Farklı genlerde olan, farklı yerlerde yaşayan, farklı kültür, gelenek, yetiştirme tarzından gelen, buna dayalı farklı bakış açısına sahip, milliyeti, dini, dili, görünüşü, zevkleri, tek kelimeyle herşeyi farklı olup sadece aynı cinsten olduğu için genel hatlarıyla kıyaslamak doğru değildir.
Rus kadınlarının öne çıkan özelliği; güzel, seksi vs olması. Ama şu da bir gerçek ki 30'lu yaşların başında ani bir değişime uğruyorlar. Bu da ırkla ilgili diye düşünüyorum. Şimdi Türk kadınıyla, Latin Amerika'lı bir kadın kalçalarından dolayı kıyaslanabilir mi? Kıyaslanamaz. 😂
Netice itibariyle rus kızlarının özellikleri bir efsane gibi dilden dile dolaşıyor olsa da asıl gerçek farklıdır. Seksidir ama donuktur, güzeldir ama bakımsızdır (kişisel hijyen), anlayışlıdır ama maddiyatla alakalıdır vs vs.
Ben de karşılaştırmayı doğru bulmuyorum ancak gözlemlediğimiz bir durum vak ki o da türk erkeklerinin rus kadınlara olan merakı ve gitgide daha fazla rus kadınlarla yapılan evlilikler. Bu da normal olarak bunun sebebi nedir sorusunu gündeme getiriyor. Türk erkekleri rus kadınlarında türk kadınlarında olmayan neyi cazip buluyor? Bir sosyoloji tezi bile olabilir bence 😄 Ayrıca rus kadınlarının 30 lu yaşlardan sonra hızlıca yaşlandıkları doğru. Ama sanırım genel olarak uzun boylu, yapılı ve sarışın olan kadınlar daha koyu tenli ve minyon kadınlara göre daha çabuk yaşlılık belirtileri göstermeye başlıyorlar. Bu da bir başka bakış açısı.
Bir de tabii rus kadınlarının türk erkeği sevdası diye de bir şehir efsanesi var. Bizim erkekler yabancı kadınların kendilerine taptığını falan sanıyor. Rus kadınları bizim kızların itip kaktığı heriflere Zeus muamelesi yapınca egolarına iyi geliyordur 😂😂 Yalnız rus kadınları evlendikten sonra da dönüşüme uğruyorlar. Tüyler ürperten soğukkanlıca işlenmiş rus cinayetlerinin faillerine dönüşebiliyorlar mesela 😄 Meraklılarının dikkatine.. 😄
Rus kadınların fiziği daha düzgün olur ve cinsel ilişkiye daha kolay girer. Rus kadınların afrasi tafrasi kendini begenmiligi yoktur.
3 4 tane Rus kadınla sevgili olmuş hemde kısa süreli değil 3 4 ay sürmüş ilişkilerim oldu.
Hayır
Evet
Bugün yaptığın paylaşımdan sonra senin takibini asla kabul etmem
O kadar abartacak bir şey yok ama görgüsüz türk erkekleri bişey sanıyor
Kıskanma. Rus kızları Türk kızları gibi kezo değil
O yüzden bizde Rus seviyoruz
Cevap
9Cevap
3 kere rus sevgilim oldu uzun sureli. Kendilerine ve sevgililerine cok bakiyorlar dis gorunuse cok onem veriyorlar. Ayrica bilindigin aksine cok sadiklar. Ve en onemli ozellikleri gercekten erkege erkek olduklarini hissetiriyorlar. Tek kotu yanlari biraz fazla paraya onem veriyorlar. Hic naz niyaz yapip erkekleri cileden cikartmiyorlar buda en sevdigim ozellikleri.
Bir kaç rus kadını tanıdım benim gördüğüm rus kadınları sevildiği zaman çok seviyor ve çok sadıklar birde çok rahat yaşıyorlar türk kızları gibi değiller o konuda
Rus kadınları soğukta sıcağı yaşatır türk kadinlari ateşiyle sogutur 😂
Bizim Turk kizlari daha guzel ruslar daha seksi biri sikmelik biri gezmelik
Rus candır gerisi heyecandır.
Rus sevgilim olmadı 😃 bilemicem
4/5/6/7 icin daha gercekci veri diyebilirim.
ruslar fazla gülmez türklerde gülümsemek önemlidir
Biz daha seksiyiz 🔥🔥
sen çokk
Türk kadını tercih ederim
Rus kadınları bunun muhabbetini yapmaz mesela
Kesinlikle en iyi görüş 😄
Anal sevmiyor onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar