Türk ve rus kadınları arasındaki karakteristik farklar nelerdir?

Arkadaşlar internetten bulduğum doğruluğunu teyit etmediğim bir yazıyı paylaşacağım sizinle. Türk erkeklerine türk ve rus kadınları arasındaki farklar sorulmuş ve gelen cevaplardan derlenmiş bir çalışma. Yazıyı okuduktan sonra sizin cevaplarınızı da merak ediyorum. Sizce iki ülke kadını arasındaki karakteristik farklar nelerdir? Türk erkekleri ve rus kadınları arasındaki evlilikler gitgide artıyor? Sizce bunun sebebi nedir?
Türk ve Rus kadınları arasındaki yedi fark:

Bir: Rus kadınını Allah özene bezene yaratmış. Türk kadınını ise estetikçi Onur Erol düzeltmiş.

İki: Rus kadını üzerine ne giyerse giysin yakışır. Türk kadını ise üzerine ne yakışırsa onu giyer.

Üç: Rus kadını seksi görünmek için, Türk kadını ise boyunu uzatmak için topuklu ayakkabı giyer.

Dört: Rus kadını eğlenmeyi, Türk kadını ise eğlenirken bile kapris yapmayı sever.

Beş: Rus kadını erkeğe erkekliğini hissettirir. Türk kadını ise erkeği canından bezdirir!

Altı: Rus kadını vericidir. Türk kadını alıcıdır.

Yedi: Rus kadını kendisine, Türk kadını ise erkeğe yatırım yapar.”
Güncellemeler
+1 yıl
Bakalım bizim Türk kadınları ne demiş! 🤷🏻‍♀️ Yazının devamı 👇👇👇

İki Türk kadından Türk erkeklerine yönelik acımasız satırlar:

Güncellemeler
+1 yıl
“Sevişmeyi dahi bilmeyen Türk erkeği gözü sadece parasında, arabasında, evinde, yuvasında olan diğer kadınlara ‘çok güzeller’, ‘çok iyi sevişiyorlar’ gibi abuk sabuk bahaneler üreterek atlıyor. Türkiye'de çok popüler olmayan bir arkadaşım, Rusya’ya inşaat mühendisi olarak gitmişti. Bizim Türk kızlarının dönüp de özellikle bakmayacağı, sıradan, temiz yüzlü bir çocuk kendisi. Geçen Cevahir’de gördüm, yanındaki kızı gördüm.