Evet beyler eleştiriye açığız..
Ama ileriye de gitmeyin ahahah😀😀😀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evet beyler eleştiriye açığız..
Ama ileriye de gitmeyin ahahah😀😀😀
Bazı Türk kızları geçici bakım üzerine yoğunlaşıyorlar. Örneğin ince görünmek için korse takar, egzersiz yapmaz.
Karşı tarafı pek düşünmez, düşünürsem kullanır. düşüncesindedir.
Her şeyin en iyisini ister, prenses havasındadır; son zamanlarda daha da arttı bu.
Çok takar çok söylenir, bunaltır.
Bunların daha çok yetiştirilme tarzından kaynaklandığını düşünüyorum ama değiştirilir mi evet. Ruslar Türk olsaydı onlar da böyle olurdu 😅
Bir de soruda erkekler sorulmadığı için Türk erkekleri kusursuz algılanıyor olabilir, bu yanılgıya düşülmesin lütfen.
Bizi beğenmeyen Avrupaya mikdirsin gitsin 🙂
Yorumlarda Türk kızlarını çekiştiriyorlar sonra burada Türk kızları "nasılım" diye sorsa "çok güzelsin, bittim sana, cennetten mi düştün? vb." diye yorum yapanda kendileri...
Teşekkürler eic için 🌺
@efo27 evet 🙂
Zeki türk kızları favorimdir
@tradermathh onuda pek bizim ülkede bulamazsin 🙂
Nadir olan değerlidir.. doğru diyorsun olanlar da gitmek istiyorlar
@tradermathh her insanda zeka vardır kullanmasinı bilene 🙂
@DişiAslanlarDiyârı yok ya herkeste yok bence
@tradermathh var var var
Son seçimden sonra ümidim kalmadı @DişiAslanlarDiyârı
O durum beyin yoksulluğundan değil, cahillikten kaynaklı bir şey @tradermathh
Bu devirde nereye kadar cahillik @DişiAslanlarDiyârı her şey gözlerinin önünde oluyor
Cahilligmizi ülkeler arası yapılan araştırmada görebilirsin @tradermathh
Ne çıkmış
@tradermathh IQ seviyemiz bir gorilinkine çok yakınmış 🙂
Buna cevabı burdan veremicem😂
Mesaj atarsan cevap veririm
@tradermathh sebep?
Hesabım donsurulbilir diye
@tradermathh bir taneden bir şey olmaz
Evrimini tamamalamayanlar çok diyeyim o zaman
İstisnalar kaideyi bozmaz
Türk kızları daha güzel
Öncelikle ten rengi açık amiyane tabirle süt gibi. Saç rengi sarışın genel itibariyle ilgi çekici.
Ama bence asıl mesele şu.
Rus kadınları Türk kadınları kadar muhafazakar değil ve ilişkiye girmek için benimle evlenmelisin demiyorlar.
Bu da Rus erkeklerinde bir rahatlığa imkan veriyor ve kadına Türk erkeği kadar değer vermiyorlar. Kolay ulaşılabilir bir şey yani.
Hal böyle iken Rus kadını daha çok ilgiye, sahiplenmeye muhtaç ve Türk erkeği de cinselliğe aç oluyor ve kadını baş üstünde tutuyor
Bu da biraz abartırsak mükemmel bir eşleşme oluyor... 😊
Cevap
100Cevap
Rus kızları daha güzeldir :D türk kızlarında ki gibi ego yoktur. sizi anlarlar sizi dinlerler. ve en azından para için seviyorlarsa bile bunu söylerler. dışa çok da bakmazlar. türk kızları gibi boy takıntıları yoktur mesela. renkli gözlü sarışın beyaz tenlilerdir. mantıklı zekilerdir bu yüzden de ilişkilerini doğru seçeler. kendilerine kötü davrananı değil güzel davrananı severler. kısaca rus kızları candır
öncelikle yazacağım hiçbir şey genelleme değildir. sadece çoğunluğa göre konuşuyorum.
cinsiyetçiliğe karşı olduklarını söyleyip cinsiyetçilik yapmaları.
obje olmadıklarını söyleyip objelik yapmaları.
cinselliği ötekileştirmeleri.
sahte davranışları sahte gülüşler, sahte ses tonları , sahte bakışlar
davranış bozuklukları paranoyaklık
kaynağı bilinmeyen yine kendi paranoyaları üzerine kurulu ego ve kibirleri.
muhtemel yine paranoyaları üzerine kurulu gereksiz agresiflikleri.
gözlerin üzerilerinde olması için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. aynı zamanda sanki istedikleri bu değilmiş gibi bundan rahatsızmış gibi davranıyorlar.
sorun gözlerin üzerilerinde olması için ellerinden geleni yapmaları değil, sorun istedikleri bu değilmiş gibi davranmaları.
bu yazdığım tipler altta kalmamak için herşeyi yaparlar. haklı çıkmak için tahmin edemeyeceğiniz kadar fazla ileriye gidebilirler.
bunların saygısı o kadar fazladır ki o kadar fazla yanlışın içinde doğru yanlışmış gibi gözükür. kendinizden şüphe etmeye başlarsınız.
tekrar söylüyorum bütün Türk kadınlarını genellemiyorum sadece gözlemlediklerimi yazdım. rus kadınlarının tercih edilme sebebi güzellikleri veya yabancı olmaları değildir, bunlar da etkendir fakat ana sebep bu değildir. Rus olmalarına da gerek yok. herhangi bir avrupa ülkesinde yaşayan kendisini geliştirmiş insanları tercih ederler.
Türk kızının egosu genel olarak yabancılarda yok. Tanışmak isteyeni reddetmezler. Kaprisli değiller, durduk yere trip atmazlar, bunaltmazlar. Türkiye'de erkeklerin cinselliğe erişimi kısıtlı olduğu için, bir kadınla seks yapmak isteyen erkeğin genellikle sevgili olması, kadını el üstünde tutması, onu hediyelere boğması, egosunu şişirmesi, kısaca kendini maymuna çevirmesi gerekiyor. Yabancı kadınlar ise, kendileri de istiyorlarsa işi bu kadar yokuşa sürmüyorlar. Türk kızının beklentilerini karşılamak daha zor, çünkü kendilerini piremses zannediyorlar. Yabancılarda gold digger olanlar daha az, Türk kızı maddiyata daha çok düşkün.
Dip not: üstelik yer sofrasında yemek yiyen Türk kızları bile var 😂
Rus kızları ile ilgili birebir de bir izlenim sahibi olmadım.
Fakat uzaktan izlenime göre (inanç ve kültür farklılığından muhtemelen) daha sıcak kanlı daha rahat gibiler sanki.
Bizim kızlarda (tabii ki pek çok farklı sebepten) daha tereddütlü, güvensiz, daha korunmacı veya biraz daha sanki kibir ve fetbaz düşünme yaygınmış gibi.
Söylediklerim geneli değil tabii ama çok küçük bir kısım demek de doğru değil.
Ama sen "fark" dediğine göre tek bir fark soruyorsun sanırım.
Ona muhtemelen şey diyebiliriz:
Olduğundan farklı görünme çabası veya buna kendinin de inanma eğilimi...
Ruslar soguk insanlar asla sicakkanli degiller ben biliyorum
Uzaktan öyle değil gibiler (en azından kızları)
Maalesef öyleler ve hatta googleye rus kizi yazinca mankeler cikiyo hepsi öyle degil sarisin bile degiller
Hmm, uzak bakış yanıltabiliyor demek ki
Tabiki googleye türk yaz gene manken cikar
O da doğru
Rus kızları öyle bize lanse edildiği gibi değiller. İnternette gördüklerimiz televizyonda vieolarda gördüklerimiz bizim mankenler gibi göz önünde olanlar. Yoksa hepsi öyle aman aman güzel değiller. Türk ve arap kızları özellikle lübnan tarafları çok güzeller.
Evet tam benim cevaplicağım soru 😀 kız arkadaşım ukraynalı, genel olarak yüz ve fizik olarak türklere göre çok güzeller, slav ırkı zaten kadında üstün ırktır, renkli gözlü, beyaz tenli, ince belli, uzun boylu olurlar, severse erkeğini kollar, destekler her konuda arka çıkar, türklerden de çıkmıyor değil ince zayıf çekici kızlar var ama çok az, geneli kısa, kalın, pide, börek, lahmacun yiyip oturan kadınlar maalesef 😅
Bide türklerde şöyle bi rahatsızlık gözlemliyorum, kadın leşte olsa, ben çok güzelim, bütün erkekler kapımda köle diyor, bunu çok gördüm duydum, ruslar asla böyle kendini bişey sanmazlar
Bencede, dediğin gibi bu cümleyi genelde çirkin kadınlar kuruyor ya da ezik olanlar
Mesela benim sevgilim acayip tutumlu, dışarda yemeğe ne gerek var marketten alalım, evde yaparız falan diyo, manikür, pedikür bile kendi yapıyor, orada kursa gitmiş, dip boyasını kendi yapıyor, bana hiç para harcatmıyor ve bunları yapan taş gibi bi kadın, 1,80 boy 60 kilo yeşil göz, beyaz tenli, hokka burunlu, bu ayarda bi türk kadını, adamın donunu bile alır altından, çok paragöz türk kadınları genel olarak
Bu eşek sıpasını bilirim çok tatlı çok şeker bir sey yarı Türktür kendisi ayrıca sadece Rus kızları değil genel olarak yabancı kızlar Türk kızlarından bin kat daha iyidir insandırlar ego sıfır burun havada değil g... t kalkık değil bir tek biz de vajina göğüs var demiyorlar kendilerini erkeklerden üst görüp sonrada erkek erkek diye koşmuyorlar güler yüzlüler sıcak kanlılar güzellikleri zaten var Türk kızları gibi 10 kilo boya yapıp ortalıga cikmiyorlar bunlari elin gavurlari cikartiyor uretiyor onlardan çok Türk kızları kullanıyor işte Türk kızı kafası olursa böyle oluyor
Bir rus kızının yanına gidip tanışabilir miyiz diyebilirsin genelde reddetmez medeni insanlardır. TC kızına gitsen hemen adli işlemleri başlatır. Fark bu
Türk kızı konuşur, Rus kızı icraat yapar.
Türk kızı mızmızlanır, Rus kızı destek çıkar.
Türk kızının istekleri bitmez, Rus kızının sürprizleri bitmez.
Türk kızı eringeçtir, Rus kızı hamarattır.
Türk kızı sevilmek ister, Rus kızı sever.
Türk kızı sentetiktir, Rus kızı doğaldır.
Türk kızı açığını arar, Rus kızı suç ortağın olur. 😎 Daha çok var sayılacak şeyler.
Almanyada yaşıyorum ki biliyorsun genelde gördüğüm rastladığım bir ırk ruslar.. genelde soğuk olmaları ile bilinirler aksine çok cana yakın iyi temiz kalpliler gördüklerim kadarı ile selamlaşırlar güzeller havalara girmezler vs.. anlatarak bitmezler kötüleride vardır elbet ama bizim türk kızlarına hiç bakma merhaba deme sakın haline bakmaz havasından geçilmez ego nirvana yapmış türk kızlarınıda anlat anlat kötülükleri ile bitmez..
Rus Kızları= Anlayışlı görgülü bakımlı güzel. Selam verince hemen "adli işlemler başlatıldı" demez. Burnu havada değildir. Eğlencelidirler.
Türk Kızları= Paran yoksa araban yoksa hiçsindir. Kültürsüz burnu havada tek bildikleri makyaj, giyim kuşam alışveriş kuaför. Kendilerini geliştirmek adına hiç bir şey yok.
Hiç güleceğim yoktu 😂
Gülme o zaman
Dediğin gülünecek bir şey yani gulebilirim ha ha ha 😀
@DişiAslanlarDiyârı Gülünç ama maalesef gerçek. Bunların başında da sen geliyorsun mesela örnek olarak eski hesabını hatırlıyorsan sana orada şaka da olsa bişeyler yazıyordum ciddiye alıp saçma sapan triplere giriyordun. O yüzden maalesef türk kızları senin gibi
Yaptığında amma güzel şakaydı sanki 🙂 saçma sapan konuşuyordun, Ezik Türk erkeği şakasıydı. O yüzden maalesef Türk erkekleride senin gibi.
@DişiAslanlarDiyârı tamam
Aferin.
Her ırkın kendine has özellikleri var. Tamam artı yönleri de var ama Rus kızına bayramda anne baba ziyaretini , görümce eziyetini gel de anlat bakalım. Seni s*klemez bile 😂
Şöyle diyebiliriz o zaman Rus kızları eglenilecek , Türk kızları evlenilecek kizlardir 😂😂
Desene eziyet yine Türk kızına kaldı
Rus sevgilisi ve kiz arkadasi olan birisi olarak ;
Turkce konusmalarina bayiliyorum
Dogal guzellikleri ust duzeyde
Kadinliklarini iyi biliyor ve sahip oldugu erkegi mutlu ediyorlar.
Darilmalari uzun surmez kucuk bir supriz ya da tatli dille eskisi gibi oluyor.
Valla kimse üstüne alinmasin ama rus kiźlarinin ayri bir kabiliyetleri var dünyani güzellestirirler mükemmeller. lakin bizim türk kizlarininda ayri bir kabiliyetleri var dünyani karartirlar. anlayan anlar.,
Rus kızları Türk kızlarının eline su 💧 dökemez bea
Bizi savunan birini bulduk sonunda 🤓
@DişiAslanlarDiyârı nankör ler anam ahahah
@fesfs hemde ne nankör 15 Temmuzda sanki yanlarında Rus kızlari vardı 😑
Genel olarak daha gelişmiş bir eğitim, sosyokültürel ve sosyoekonomik yapıdan dolayı daha rahat, özgüvenli ve daha gelişmiş bir karakterde olduklarını duymuştum. Benzer şekilde yine genelleme yaparsak genetikten dolayı güzel bir dış görünüşleri var ve genel olarak zeki insanlar olduklarını düşünüyorum. Velhasıl bu bir genellemedir ve çok değişkendir
Yanlış anlamayın ama rus olsun Ukranya japon kızları olsun Türk kızlarından güzel jsjs yalan yok Türk kızları biraz nankör düşün bi abi anlattı berberde iken Arkadaşı ukranyali kızla evlenmiş 2. evliligi kıza domates alsan Tessekkür ediyormuş eve ne alırsa adam diyor bizin Türk kızlarına domates al çürük almışın dandik daha iyisini yep daha iyisini bekler diyot çok net hakli
😂Yetişme tarzıyla alakalı o bide birebirini fazla onlamıyorlar ondan sjsjsg
Ama Hep tessekkür etmesi çok nazik kibar olay
Abin sana Ukranya değil Ukrayna demesini öğretseymiş keşke. Sallamasyonlara devam :D
Kizlar arasında fark yok bana gore. Çok kişi diyecektir şimdi anotomik olarak incelediğinde. Güzellik açısından da fark görmüyorum. Bir tek ten rengi farkı olur. Onun dışında diğer özellikler ortaktır. Bakis acisi etkili olmakta. Kızları fark yapan erkeklerin abaza , kendini bilmez hareketleridir.
Bence tek fark Ruslar hayır demiyor kolay kolay 😅 Türk kızları bu yüzden sıkıntı oluyor erkeklerin gözünde
Rus kızında ego ve trip yok bizimkine bir kusurunu söylesen sana hemen senin yirmi tane kusurunu arar bulur söyler Rus kızı kendine özeleştiri yapar daha say say bitmez işte
Abi tenleri ve fizikleri çok güzel. Rusların genleri erkek kız çok iyi. Saçlar fizik. Kendilerini salmamaları falan
Türk kızları anaçtır bölgesine göre tam bir anadolu kadınıdır evde olsun işte olsun farketmez tuttuğunu koparır bir karadeniz kızı olarak böyle yetiştirildik ama rus veya başka ülke farketmez hiç böyle olanını duydunuz mu nadirdir belki rus kadınları da genelinin durumu ortada zaten. O yüzden Türk kadınıyla kimse kıyaslanamaz bizim ölümüz bile onlardan daha yüreklidir daha cefakardır.
Yapma beni zor durumda birakiyordun canim cevap net rus kizlari dunyada 1 sirada
Türk kızları gibi kibirli değiller.
cinsel olarak performansları daha iyi, bacaklarını açıp kurbağa gibi yatmıyorlar, yatakta partnerlerini genel olarak sınırlamazlar. Hijyene Türk kızlarından daha fazla önem veriyorlar.
güzellik olarak iki tarafı da kıyaslayamam iki tarafında çok güzel ve çok cirkinleri var.
Kendi gözlemlerim bunlar, lütfen kimse kendi üstüne alınmasın.
Rusu bilmem de arnavut kız arkadaşım olmuştu. Gerçekten insanlık, enerjisi ve kalitesi belli fark ettiriyor genel olarak türk kızına göre.
Rus kızları çok ruhsuz ama kaprisleri yok. Beğendiklerinde ilk adımı kendileri bile atabiliyor. Türk kızların ruhu var ama çok kaprisliler. Beğenseler bile ilk adımı atmayabiliyorlar.
Rus kizlari erkegin değerini turk kızları ise paranin degerini biliyor. Boylece rus kizlari prenses gibi muamele gorurken paraya tamah eden turk kizlari yatak kolesi ev kolesi parali tasmasini tutan sahibine kolelik etmekle meşgul oluyor
Yarasi olan gocunur. Ben bahsettigim sekilde davranan hanim arkadaşları kadt ettim. Turk kizladi ve rus kizlari arasindaki farklar bence bunlar. Bizim kizlarimiz iyiyi degil serefsizi bas taci yapiyolar. ya da iyiden sıkılıyor. Yoksa bizim erkeklerimizde gayet aslinda kibar hosgoruludur. Ama suda bir gercek. Kadinlarimiz elindeki adama it gibi davraniyor. Sonrada sayhi zamanla yok oluyo sonucu dada erkekler kotu gosteriliyor. Kimse durduk yere karsisindaki kadini ya da erkeği uzmek istemez bence.
Rus kadını öve öve bitiremem, dünyada tek güven sarsan ırk Türk kadınları.
😂😂😂 50 $ karşilığında bir tarafını gösteren, 12 yaşında içki içmeye başlayan, sosyal deneylerde kamera karşısında muhabire kendini öptüren kızlarımi öve öve bitiremezsin
🙂
Rus kızları Rusça, Türk kızları Türkçe konuşuyor 😂😂 Rusya'da yaşamış biri olarak onlarda ego, kapris, aşırı kıskançlık, çok naz yok. Bu kadar. O da tamamen yetişme kültürle ilgili
Öyle olanı da var evet Türkçe haricinde çince bilen Türk kızo ve Rusça haricinde İspanyolca bilen rus kızı oluyor o da 😂😂😂 kapak yapayım diyosun olmuyor ama yaaa 😂😂😂
Türk kızlarını bir seçenek olarak bile görmek beni üzer 🙏🍀🦋☕ varsa memnun olmayan sınır kapılarına koşabilir , mesela Batum gitsin dönüşü bile olmasın🤭☺
önceden türk kızları egoist, beni kullandı diye düşünüyor falan derdik ama ben hak verdim bizim kızlara yaşayınca anlıyosunuz valla. ilgili davranmayın değeriniz bilinmiyor kızlar😘
Türkler egolu
Ruslar soĝuk
Al birini vur ötekine
Ikisi birbirinden beter
Farklı coğrafyalarda yaşamaları, Türk kızları baskıcı bir ailede büyürken Rus kızları ise rahat baskı olmadan büyütülür.
Ruslarlarla hatta özellikle Belaruslu kizlarla daha rahat diyolog kurabiliyorsun. O kadar güzel olmalarına rağmen kapris olayı yok.
Rus Avrupalı Asyalı Afrikalı Amerikalı Avustralyalı ya da dünyanın neresi olursa olsun Ülkem kadınının yeri başkadır
Rus kızlar cok edepli. Gozleri fıldır fıldır oynamaz önlerine bakarlar. Cok asil gorunuyorlar. Gündüzleri sıkıcılar...
Bizim kızların artısı İse cok cekici olmaları. Ve gunduzleri eglenceli olmaları.
Kapris, ego, vasatlık, kültürsüzlük kolay yoldan para isteği türk
Rahatlık, güzellil, no ego, kalite, fizik, kültür rus
@pwlinsiu 2 tane tanıdım. Tanımamada gerek yok bu değerlendirmeyi yapmam için. Yorumuma saldırmanız bile beni haklı çıkarıyor
@pwlinsiu ne ağladınız ya
Rus kızları Allah'a karşı geldikleri için Allah onları taş'a çevirmiş , Türk kızlarında da Allah'a karşı gelip taş olanları var 😂
Türk kızlarının gözleri Bozuk.
Rus kızlarıda benim gibi şahin Gözlü 😂 MaşAllah bu arada kendi gözlerime.
ne istediklerini biliyorlar
oraya gitmiş biri olarak söylüyorum
ama bir de şu var sizden çok daha erken yaşta çöküyorlar
Rus kızları kapris yapmaz. Olmaz vs demez.. ama. Bizimkiler daha güzel 😇
Rus kızları egoludur kendini begenmis türk kızlari hamaratdir efendidir
Rusya’da dünya güzeliyle evlenebilirsin ama Türkiye’de muşmula sıfattılarla bile zor evleniyorsun
Farklı ırk, farklı kültür ama kadınların benzer huyları çoktur.
Rus kızlarının çirkin Türk kızlarının güzel olması diyebiliriz. btw
Sizin saçama sapan egolarınız onlarda yok.
Sizin saçma sapan tripleriniz onlarda yok.
Rus kızları zarif ama bence Türk kızlarının libidosu ezer
Güzellik, boy, azgınlık, seksilik, bakımlılık... ne sayarsan say...😂❤️🔥
Tamam şimdi Allah var; enlem, boylam, kıta, sı, hava, elektrikten midir nedir bilinmez ama güzellerin sayıları daha fazla olabilir Rusya'da ama bana ne.. 😄
Güzel olanı var ama inan ki bizlerdeki gibi sıcak kanlı değiller ayrıca pis oluyorlar.
rus kızlar hem taş gibi fiziki ve bakımlı hem de tripleri yok türk kızları allah ne verdiyse hem tripli hem şişko
Bizim kizlarda güzel lan valla. Ama ben şahsen beyaz tenli seviyorum arası felan bembeyaz oluyor onların 😂
Türk kızların'da ego olması. Rus kızlarının doğal olması
Farklı milletlerden sadece başka ne fark olabilir ki
Bilmem hiç tanıdığım olmadı. Duyumlardan hareketle tr kadınları kadar kaprisleri egoları yok
Turkler güzel nazlı tripli. Ruslar ne istedigini bilen naz tuz olmadan beraber olanlar
Ruslar 30 dan sonra çok çirkin olabiliyor. Ama gençken afet.
her şeyde rus kızları daha iyi farkları yazmam demek her şeyi yazmam gerek demek o da çok uzun sürer ha ama türk kızları türkçe konuşabiliyor o bir avantaj
Onlar rahat biz türk kızları hep sınır korumacı cok sacma iki günlük dünya neyine sınır yapıyosunuz
30 35 yaşındaki Türk kadinlari 😄
Annem de öyle sen gibi Arap kökenli
Hayır ya ne suriyesi lubnani annemin annesi urfanin araplarindan babası kürt
Turkiyede doğdun buyudun demi
Anladım ne mutlu size o zaman :))
Benimde babam Türk annem Arap ve Kürt melez oluyorum galiba 😄
Adınız ne?
Evet öyle olurdu 😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?