• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Rus kızlarla Türk kızları arasındaki fark nedir?

cansuu__
cansuu__ Takip Et
Xper 2 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Yani bu rus kızları niye bu kadar beğeniliyor? Rus kızları ile Türk kızları arasında ne fark var da beğeniliyorlar?

Rus kızlarla Türk kızları arasındaki fark nedir?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• TekYorum
    TekYorum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Bir zamanlar Polonyada okuyordum bir program için 4 ay kalmaya gitmiştim tabi diğer üniversitelerden de gelen türk kız erkek öğrenciler vardı.
    Orda Polonyalı Leh bir kızla tanışmıştım. Bana o kadar sıcak kanlı , o kadar tedavi edici yaklaşmıştı ki ona hayran kalmıştım. Her hafta bir cafede buluşurduk. Sürekli konuşurduk sohbet muhabbeti açardı. Tabi birde sapsarı saçlı masmavi gözlüydü ama ben bunlardan etkilenmemiştim orda herkes öyleydi. Bu kızın duruşu düşünüşü konuşuşu bir farklıydı. Çiftçi köylü kızıydı ve oldukça eğitimli ve çalışkan biriydi. Benim birde oda arkadaşlarım gibi yakın 2 tane kız arkadaşım vardı. Onlar türktü tabi ben bunlara bu kızla ilgili hislerimi anlattım. Basta anlayış gösterselerde ben o kızla daha da yakınlaşınca sürekli laf sokmaya kızı yermeye başladılar. Hatta bir kere gelip kızı niye rahat bırakmıyorsun rahatsız ediyorsun diye anlamsızca üzerime geldiler. Görmezden geldim.
    Türk kızlarına da aşık olmuştum eskiden elbette ama onlara kendimi açınca aldığım tepkiler kalp kırıcıydı. Çoğu kendini bana beni kendine layık görmemişti ( Davul dengi dengine diye laf bile ettiler.) Ama o öyle değildi o gece kadar asil güzelliğine rağmen hiç beni aşağılamadı ve ne zaman buluşmak istesem o köyünden kalkıp beni görmeye geliyordu hep. Beni noel için evine davet etti. Bende ona hediye aldım. Çok güzel bir şey almıştım. Aldığım hediyeden türk kızlarının haberi olunca kafayı yediler çıldırdılar. Kızı o gunlerde arayıp benim hakkımda olmadık laflar etmişler. Öyle ki ne noelde evlerine gidebildim ne de ondan sonra birbirimizin yüzüne bakabildik. O zamanlar o kadar üzüldüm ki o zaman dilimini hatırlamıyorum. Ben gitme vaktim geldiğinde tekrar buluşma istedim kırmadı o üzgün ve saf ifadesiyle bakarken bana olan biteni anlattım sonunda ve ona aldığım hediyeyi verdim. O an çok ağladı hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı ve yaptığı için çok kötü hissettiğini söyledi aldığım kolyeyi bana geri verdi.
    Son Cümle Devamı Var !

2
    1 Yorumla
    • TekYorum
      TekYorum
      +1 yıl

Kolyeyi götürüp bu kızlara verdim onlarda bozdurup parasıyla içki alacak kadar omurgasızdı.

Evet kızlar anlayın artık bu mesele Rus - Türk meselesi değil. Sadece Türk kadınının meselesi şimdi iranlı bir sevgilim var Tehranda yaşamasına rağmen arada bir gidip gelir görüşürüz kendiside ülkesinde çok başarılı bir inşaat mühendisi ve işini severek yaptığını söyledi. Ve oda çok iyi bir kişiliğe sahip yine tanıştığım hiçbir yabancı kadında türk kadınının kaprisini görmedim. Bunun sebebide ülkemde yalnızca kadınla ilgili değil toplumla ilgili
      ÇÜNKÜ TOPLUMUMUZ İDEALİZMDEN , HUMANİZMDEN ÇOK UZAK.
      Mustafa Kemalin dediği cumhuriyet özgür erdemli bilgili bireyler yetiştirir lafından yürüyün siz.
      Biz cumhuriyet devrimi yapmışız ama toplumumuzda bilimsel ve ideal bir devrim yapmamışız.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• tontana
    tontana Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 69%
    +1 yıl

şöyle bi fark var, bu benim nazarımda çok önemli... ne kadar güzel olurlarsa olsunlar istisnalar hariç, biz çok güzeliz ve bizi elde edecek erkek kusursuz derecede yakışıklı olmalı triplerini atmıyorlar. insanların dış görünüşlerini karakterlerini oldukları gibi kabulleniyorlar. bu da kibirlerinin ve küstahlıklarının ''sıfır'' olması demek işte çok güzel bi şey, geliyorum türk kızlarına bakıyorum çok az derecede güzel olsalar bile, istisnalar hariç istekler aşırı oluyor dünya yakışıklısı istiyor, okumuş olsun, karizma olsun, sosyal olsun olsun, konuşmayı bilsin, oturmasını kalkmasını bilsin, esprili olsun, kültürlü olsun, güzel giyinsin, tecrübeli olsun, iyi bi işi olsun diyor... yani istiyorda istiyor, tamamdaa, bu istediklerini acaba sen hem fizik hemde karakter olarak hak ediyor musun ? bir de şu var rus kızları eğer bi kişiyi gerçekten seviyorsa, karşısına sevdiği kişiden daha üstün, daha yakışıklı vs... bi kişi gelse bile ölümüne sadakat gösterebiliyor. bütün bunları söylediğimizde bide gereksiz tepki gösteriyorlar, kızıyorlar, yok git rus bul, onunla evlen falan filan, hep aynı muhabbetler...

6
    4 Yorumla
    • sudansebep
      sudansebep
      +1 yıl

Türk kadini kadar evine ailesine bagli anac baska bir kadin var mi acaba ki dünyada? Aldatmalariyla meshur erkeklerimiz tutup sadakatten bahsedince de ayri bir komik oluyorlar dogrusu.

Yorumla
    • tontana
      tontana
      +1 yıl

yahu ben yazdığım şeyde türk kadının artıları yok filan demedim ki, laf yetiştirmişsin burda bana, sadece 2 konu üzerinden derinlemesine kıyasladım. diğer konulara değinmedim, tabii ki o dediğin konularda haklısın, bizimde anamız, ananemiz, babannemiz, teyzemiz türk kızı türktür, ama ben zoruma giden 2 konuyu yazdım, o kadar, bu kişisel filan değil, bu arada beni tanımazsın, benim aldattığımı nerden biliyosun ? belkide iftira atıyosun şu an bana, birazcık kafayı çalıştıralım lütfen !

Yorumla
    • adil1kpz
      adil1kpz
      +1 yıl

Herkes bir çok şey söylemiş ama en önemli farkları sexe sapıklık olarak bakmamaları hayatta yaşanması gereken bir güzellik olarak bakmaları sekste aşk değil haz almanın yeterli olduğunu bilmeleri tutkulu olmaları sevişgen olmaları. harika bir şey bu.

Yorumla
    • Şaho24
      Şaho24
      +1 yıl

@sudansebep türkün erkeği makbuldür kadını değil

Yorumla
  • rougeberry
    rougeberry Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

Rus kızları Türk kızlarına nazaran daha üstün fizyolojik özelliklere sahipler. Soruda genelleme yapılmış bende bir genellemeyle karşılık veriyim, Türk kızlarının ortalama boy standardı 163 ve vücut balansları bozuk iken Rus kızlarının boy standardı 176 ve vücut balansları ise gayet düzgün. İkinci ve en önemli sebebi ise Türk kızları bi numarası olmadığı halde sokakta prenses edasıyla dolaşırken Rus kızları dünya güzeli olmalarına rağmen Türk kızlarının burun kıvırdıkları erkeklere mütevazi bir şekilde karşılık veriyorlar. Ha yok abi benim boyum uzun fizigim duzgun tas gibiyim diyosan sonuna kadar hak veririm kıvır burnunu hakkındır. Fakat boyun 160 selülitlisin bakımsızsın kusura bakmada sen kimsin? Çirkefleşmenin anlamı yok kabullenmek gerek...

5
    1 Yorumla
    • Gambler3
      Gambler3
      +1 yıl

İşte tam olarak bu sebepten bizim kızların (taş gibileri hariç) hiç bir artı meziyetleri yokken burunları hep havada gezio ve sanki bir sürekli bir tribal enfeksiyon geçiriyorlar
      Ama Rus öyle mi sizden görmeyi beklediğimiz şefkati bize gösteriolar
      genelleme yapiorum ama bizimkiler ağa onlar hanım oluyorlar
      Yani tabi herşey güzellik değil o sadece merdivenin bir basamağı (belki diğer ırklara göre 3-5 basamak atlatabilir) sonrasında yatan en büyük sebep ilgi alaka ve şefkattir
      Çünkü bu bir gerçektir ki Ruslar kadınlarına çok değer veren bir millet değil bizdende accık değer görünce yelkenler suya iniyor onlarda da 😎

Yorumla
  • Yasminn99
    Yasminn99 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

Rus kızları sarışın mavi gözlü uzun boylu dur Allah icin. Ve yandiklari icin onune kim gelse veriyolar. Ve turk kizlarinda darlik arayan erkekler rus kizlarinda aramadiklari icin tunel misali giren cikan belli olmuyor. Sonrada cok yapiyolar oluyo. Turk kızları ise cogu guzel değildir ama guzel olanlarida vardir. Iki irkinda cirkini vardir. Kısaca rus kızı belese türk kizi pahaliya gider. Bunun sebebi orf ve adetlerimiz.

2
    1 Yorumla
    • bulgarskiii
      bulgarskiii
      +1 yıl

Tkpppp

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

51

Cevap

• cilginSivasliTürk
    cilginSivasliTürk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Ya türk kizlarini kucumsemeyi birakin lutfen tamam rus kizlari cok guzeller fizikleri cok iyi uzun boylulad oliyolar ama rus kizi yasi 30 35 oldumu cirkinlesiyor rus kizi eglenme yatak para erkek disko yalniz dolasaiolar geceleri bar icki derdinde onlara hangi ulkeden erkek fark etmiyor rus kizi daha yakisikli daha cok parasi olani bulunca tekmeyi basar turk kizi bitanedir tm bazen kaprisleri kiskanmalari var ama oda biseymj turk kizi bence dunyanin en guzel kizlari avrupadaki turkler bile oyle diyor turk kizi hep erkeinin yaninda olani iyi anne iyi bir kari boyle geceleri disari cikim yatak para erkek derdi olmayan kizlardir istisnalar var tabi ailesile cikar gider o baska ama avrupadaki turkler genelde lokanta nargileciye gider veya cafeye cok az bar mar gidenler var turk kizi yuz vermedi icin vermedi icin ruslar tatli geliyor neymis efendim bazi turk kizlari ispanyol italyan erkek begeniyormus ruslara nereli olsun yatma derdinde ama turk kizi asla oyle degil tatli yakisikli bulur o da okadar kafaya takilcak bisey degil ama hic bir yabancila yatip kalkim derdinde deyildir turkiyenjn ozelikle İstanbul antalyadaki erkekleri ozelikle orda ruslar oldu icin bu iki sehir memleketinin kizlarini kucumsedi icin turk kizi boylelerine yuz vermiyor yoksa kendilerde biliyor turk erkegi gibi olmadini bana turk erkegi gibi cesur karisini koruyan karisina canini 100 vermeye razi olan millet soyleyin turk kizlarina kurban olsun rus kizlari ben bizim kizlara bayiliyorum iyki varsiniz canlar 😊😃😆

5
    0 Yorumla
  • sudansebep
    sudansebep Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

Burdan özellikle erkeklere söylüyorum: lütfen Türk ve rus kizlarini kiyaslamaktan vazgecin artik zira cok sacma oluyor cidden.

Onlar hristiyan biz müslüman, onlarin kültürü farkli bizimkisi farkli, o zaman kiyaslamak niye kardesim?

Illa birini kiyasliyacaksan Türk kizlari ve iranli kizlari kiyaslasan anliyacagim...ama buna da ne gerek var?

Sonucta bir cogunuzun annesi bir Türk kadini ve eminim cogunuz da annenizden memnunsunuz, o zaman onlari asagilamak niye?

Pardon ama biz Türk erkeklerinin kusurlarini yazmaya baslasak bitiremeyiz ama yine de birsey demiyoruz cünkü babamiza atamiza saygimiz var.

Biraz bizi örnek alsaniz, söyle bi silkinip kendinize gelseniz iyi olur^^

8
    2 Yorumla
    • aligo
      aligo
      +1 yıl

yorumuna katılıyorum..Çok haklısın...Bir önemli detayı kaçırmamak gerekir...

İsyan edersen yaratana et ...

Neden ben rus olmadım diye..

Fazla rahatlık iyi değildir...

Yorumla
    • sudansebep
      sudansebep
      +1 yıl

Neden ben rus olmadim diye degil de bazen neden akilli bir birey olarak bu sacma Türk milletinin icine düstüm diye isyan edesim geliyor, o ayri ^^

Yorumla
  • bozoerkan
    bozoerkan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

rus kızı sevişmeyi bilir . türk kızı erkeüin beynine tecavüz eder .

rus kızı siz sıcak davranırsanız o da size sıak davranır .

rus kızlarındada bekaret anlayışı vardır

rus kızı afettir .

rus kızı uzun boyludur .

rus kızı renkli gözlüdür .

rus kızı size sahip çıkar.

rus kızı sizi yarı yolda bırakmaz.

rus kızı erkek 1 adım attığı taktirde 1000 adım atmaya razıdır .

rus kızı siz nasıl yaşıyorsanız aynısını yaşar .

rus kızı kapris yapmaz .

rus kızı sahiplenir .

rus kızları kendilerini koruyacak bir erkek olduğunu bilmekten hoşlanır .

rus kızı kadın ibi kadındır eşlerle gidiecek bir ortamda sizi öyle bir sahiplenirlerki ilerleyen saatlerde yapışık ikiz gibi yürürsünüz .

rus kızı siz maç izlerken 1001 geceyi izliycem diye kafanızı sikmez . biranızı kendisi getirir .

rus kızı siz evde içerken bilimum mezeyi önünüze yığar , şarkı söyler , derdinizi dinler , hizmet eder , arkadaşlık eder .türk kızı gibi zıkkımın kökünü iç demez !

rus kızı bilgedir !

2
    7 Yorumla
    • Guilty
      Guilty
      +1 yıl

al işte bir yabancı hayranı daha. git rus bul onla evlen o zaman madem bu kadar beğenmiyorsun türkleri.

Yorumla
    • bozoerkan
      bozoerkan
      +1 yıl

ben sadece fikrimi söledim beğenir beğenmezsin beni bağlamaz :)

Yorumla
    • sudansebep
      sudansebep
      +1 yıl

Sanki bütün rus kizlarini elden gecirmis gibi ne bu kadar genelleme?

Ayrica: rus kizinda bekaret anlayisi mi varmis? pardon? onlara gelince bekareti iki bacak arasinda aramiyorsunuz bakiyorum.

Ya kardesim, rus kadinlari basta olmak üzere tüm dünya kadinlari siz Türk erkeklerinden yaka silkiyor, siz hala elalemin etrafinda salyasi akan köpekler gibi dolaniyorsunuz. Hic mi gurur olmaz arkadas insanda!

Yorumla
    • bozoerkan
      bozoerkan
      +1 yıl

yarana basmışlar gibi bi halin var galiba

Yorumla
    • sudansebep
      sudansebep
      +1 yıl

tabii ki gururlu bir Türk kizi olarak bana hakaret edilmesine katlanamiyorum, var mi? !

Yorumla
    • IloveRussiangirl
      IloveRussiangirl
      +1 yıl

yarası olan gocunur diye boşuna dememişler 😂😂😂 koptum ya fadspodaopdj

Yorumla
    • IloveRussiangirl
      IloveRussiangirl
      +1 yıl

@sudansebep sen bence bi antidepresan al. gerçekler sana acı gelmiş anlaşılan 😂😂😂 ayrıca doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar lafının ne kadar doğru bir söz olduğu buradan anlaşılıyor :D

Yorumla
  • adil1kpz
    adil1kpz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

Herkes bir çok şey söylemiş ama en önemli farkları sexe sapıklık olarak bakmamaları hayatta yaşanması gereken bir güzellik olarak bakmaları sekste aşk değil haz almanın yeterli olduğunu bilmeleri tutkulu olmaları sevişgen olmaları. harika bir şey bu.
    bizim kadınlar sexin s harfini bile duysa ayyy sapık iğğğğğ öğğğğ abazan gibi saçmalıkların Tribi yle mutlu olurlar tutku yok arzu yok bulsun 3 beş kuruş para aksama kadar AVM lerde mağaza mağaza gezsin ohhh dünya onların Yatakta zaten bir iki saatte tıssss.

0
    0 Yorumla
  • pepe34
    pepe34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 58
    +1 yıl

rusyada durum çok farkılı çok kez gittim,birkere erkek az ,rusyada,hava alanlarında hep dikkat etmişimdir ,valizleri bizde erkekler taşır rusyada hatunlar taşıyo,kocalarını el üstünde tutarlar ,evlerini bokta götürse hep bakımlı olurlar,kocalarını kaptırmama derdindedirler ,kadınları her alanda çalışırken görebilirsiniz ,erkek az olunca ,rus erkekleri şımarkta olurlar ,bizim tam tersimiz yanı ,nasıl rus kadınlarını turkler seviyorsa ,onlara bzi seviyor sanıyoruz ,halbuki ruskadınları tek birşeyi sever ler para,

4
    1 Yorumla
    • sudansebep
      sudansebep
      +1 yıl

Iste bak, fark bu demek ki: rus kadinlari gercekten de önce kendi bakimlarina agirlik veriyorlar. Türk kadini önce evinin temizligine deger verir, colugunu cocugunu düsünür, aslinda cok fedakardir (kendi annemden biliyorum) ve durum böyle olunca cogu zaman kendini unutur. Bunu gercek annelik duygusundan ötürü yapar. Ve biz annelerimize bu yüzden saygi gösteririz. Anne dediginde böyle olmalidir zaten. Pardon ama, evi b^k götürüyorsa, o bicim bakimli olmussun kac yazar?!

Yorumla
  • ottoman_empire
    ottoman_empire Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

genelleme olarak yaparrsanız eğer rusların geneli sarışın ve renkli gözlü olurlar bz Türklerde ise öyle bi özellik nadirdir ikincisi fizik olarak kendilerine bakıyorlar bizim Türk kızlarımız ise yerler içerler kilo aldıkları zaman sadece diyet yaparlar veya yaz ayına girdikleri zaman oda bikini giyecekleri için öteki boyuttan bakarsanız bir yerde okumuştum ruslar opusme çok küçük yaşta anneleri öğretiyormuş öpüşmeyi sevişmeyi sexi bizimkileri söylemiyorum benim fikrimi soracak olursanız eğer diğer boyutta ruslar ama evlenme konusunda TÜRK KIZLARI tbikide

0
    0 Yorumla
  • bll90
    bll90 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Rus kızlarının fiziki yapısı hem cinslerimin dikkatini çok çabuk cezbediyor. Fakaat ben türk kızlarını rus kızlarından daha üstün tutuyorum. Erkeğin bir sıkıntısı olduğunda rus kızının tutumu birlikte duj alalım olur. yani kadınlığını kullanır. Aynı durumda türk kızı ise, '' neyin var'' '' söylemezsen ölümü gör'' bak söyle küserim'' tavırlarına girerek aslında insanlığın kadınlıktan daha önce geldiğini ispatlar. Cansınız, bazen triplere bağlansanız da iyi ki vaarsınız. :))

7
    6 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

:):):):):) teşekkürler

Yorumla
    • bll90
      bll90
      +1 yıl

rica ederim. sözlüklerde falan baya tartışılır hiç gerek yok. türk kızları in rus kızları out.

Yorumla
    • sudansebep
      sudansebep
      +1 yıl

mantikli birileri de varmis bu sitede :)

Yorumla
    • bll90
      bll90
      +1 yıl

saol olması gerektiği gibiyim sadece.

Yorumla
    • sananeşekerim
      sananeşekerim
      +1 yıl

sen gerçekten erkekmisin gözlerime inanamıyorum :D aha akıllı türk erkeğide varmış saol sayende akıllı ve mantıklı düşünen türk erkeği gördüm :D

Yorumla
    • MaybkmG
      MaybkmG
      +1 yıl

@sananeşekerim bekar erkek olduğu ve yağ yaktığı her halinden belli. Evlensin boyunun ölçüsünü fazlasıyla alacaktır. Cinsel ilişki Allahın evli kullarına hediyesidir, Hangi türk kadını bunun bilincinde. Kocasına vermeyen kadına melekler lanet ediyor...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bize göre daha anlayışlı sayılabilirler. Ben hariç diğer kız arkadaşlarım kıskanır erkek arkadaşlarını adamların bir hoşuna gidiyor bu başka kıza bakınca cimcikliyorlar direk. Rus kızı yapmaz öyle şeyler. Bizde kıyamet kopar. Bazısı fizik ve güzellik açısından çok çok iyidir rus kızının ama türklerde de vardır. Türk kızının yetişme koşulları farklıdır rus kızı daha geniş büyür. Bizde kendimizi sürekli korumamız empoze edilir abazalar net tanıtılır ondan çirkefliğimiz. Ama rus kızına gerektiği şeyi gerektiği zamanda yaşaması empoze edilir. Rahat hatunlar yaa.

1
    1 Yorumla
    • Flemengo
      Flemengo
      +1 yıl

Şimdi rus kızları para degil çeke önem verir

Yorumla
  • Frtzngn
    Frtzngn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

1. onlar sarışın. evet türk kızlarında da sarışınlar var ama onların geneli ukala olur. 2. rus kızları türk erkeklerine farklı bakarlar. yani gerçekten erkek olduğunu hissettirebilirler çünkü rus erkeklerini beğenmezler. erkek olduğunu her anlamda hissettirirler yani tek yönlü değil...

0
    3 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

tesekkrler .)

Yorumla
    • uzunvegenisaraç
      uzunvegenisaraç
      +1 yıl

ukala mı ohaaa diyorum sana antalyada git bir tane ukala rus bul allah askına ya sen onlara bi tebessüm etsen yanına gelip muhabbete baslıyolar

Yorumla
    • Frtzngn
      Frtzngn
      +1 yıl

dostum ben ruslara ukala demedim zaten yazıyı düzgün oku. ben türk sarışınlarının geneline ukala dedim ;)

Yorumla
  • _Matesis_
    _Matesis_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

birincisi Ruslar beden olarak gayet güzeller..bazılarının yüzleri hoş değil ama orası da bir gerçek..

ikincisi rus kadınları erkeklere düşkün oluyor ve sadık oluyorlar genelde..rus erkekler , rus kadınlarını sallamaz ve türk erkeklerine oranla daha kaba ve ayyaş tiplerdir..rus kadınları o yüzden türk erkeklerini kapıyor ve itaat konusunda iyiler.

2
    2 Yorumla
    • nikimikedi7
      nikimikedi7
      +1 yıl

neler biliyorsun sen böyle ;D

Yorumla
    • _Matesis_
      _Matesis_
      +1 yıl

kendim rus kırması sayılırım ama onlara çekmemişim :D:D

Yorumla
  • buublegun
    buublegun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

8 seneden beri rusyada yaşıyorum tamam rus kızları güzeldir ama yaş 35 oldumu birden çökerler ...bana göre güvenilmezler çünkü ülkede erkek yok kalan erkeklerinde vodka içmekten kalkmıyo zaten :D tek tip ırktırlar mavi gözlü sarı saçlı inanın bana çok sıkıcı geliyor bir zamandan sonra rus kızlarının bana göre beğenilme nedeni bütün ülkede erkek olmaması ve haliyle kadınların türkiyeye gelmesi eee tabi koca senenin arzuları var içinde bizim türkler desen çıkarmadan 5 atıyo :D ruslarda ondan sonra türkish kebap çok güzel türklerde ruslar taş gibi diyo ...

1
    0 Yorumla
  • ismael
    ismael Takip Et
    Xper 5 Yaş: 55
    +1 yıl

julia adında bir ukraynalı hatunla tanıştım.. müthiş bir insan. ben karizmatik ve havası olan bir erkek değilim.tam tersine doğal ve seksi seven bir erkeğim. beni türk kızları hiç beğenmez.onlara hitap etmiyorum.onlar karizma ve maddiyata bakıyor. ama julia bana aşık oldu durmadan telefonla arayıp duruyor. o da benim gibi sigara ve alkol kullanmıyor. tenis oynamayı seviyor.onun ile her gün saatlerce sevişiyorum.çok dayanıklı.beraber yatakta hürrem sultanı seyrediyoruz. yıllarca abaza gezdim çok acı çektim. onun ile her gün uçuyorum. eskiden kızlara öküz gibi bakardım. şimdi kızlar benim için hiç bir şey ifade etmiyor.bana hep güzel sözler söylüyor. beni onure ediyor. kızda her şey var güzellik desen kültür desen. 3 dil biliyor. gitar ve piyano çalıyor. ve çok mütavazi. türk kızları gibi erkeğin beynini ütülemiyor. Allahıma şükürler olsun. ben dindar bir müslümanım. oda hıristiyan. birbirimize çok saygı duyoruz. hiç problem olmuyor.

0
    2 Yorumla
    • çerkeskızı
      çerkeskızı
      +1 yıl

sen müslümansın 'dindar' bide ve hristiyanla :D bunlar çok çelişik kelimeler ;)

Yorumla
    • dilara-tsyrk
      dilara-tsyrk
      +1 yıl

münafık mısın

Yorumla
  • Seksen2
    Seksen2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

sadakat farkı var bi kere rus kızı sadık türk kızı değil rus kızı boylu poslu türk değil rus kızı sever türk değil rus kızı yatakta canavar türk değil rus kızımı türk kızımı derseniz bana kesinlikle rus kızı derim on tane türk kızı 1 tane rus kızı etmez hele ukraynalı hiç etmez !

0
    6 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

sende baya bizi ezdin he

Yorumla
    • Seksen2
      Seksen2
      +1 yıl

benim rus sevgilimde vardı türkte vardı rus trip atmadı hiç kişiliği belli ama türk kızı trip atmaktan ilişki yaşayamadık sanırım bir rusla evleneceğim

Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

trip atması sana önem verdiğini gösterirr ama unutma ;)

Yorumla
    • Seksen2
      Seksen2
      +1 yıl

kendinden de soğutur mantıksız tripler beni kahreder akılsız akılsız işler beni kahreder haklı olsun trip atsın ama gereksiz yere öfff düşünmesi bile gerginlik yaratıyo yıldım artık yıldım köpeğin taştan yıldığı gibi yıldıımmm

Yorumla
    • sudansebep
      sudansebep
      +1 yıl

kendini köpege benzeterek ne kadar da hakli bir tespitte bulundun aslinda^^ ;)

Yorumla
    • Seksen2
      Seksen2
      +1 yıl

sudan sebep köpekler insanlardan daha sadıktır eğer köpeğe benzediysem ne mutlu bana ama sen birşeye benzemiosun sudan çörden çöpten bir birşeye benziosun

Yorumla
  • Kozmik
    Kozmik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39 , eic 36%
    +1 yıl

Çevredeki düşünceleri ele alalım ;

1.) Profesyonel işçilik

2.) Beyaz ten,boy,sarı saç,renkli gözler

3.) Nazlanma yok,kime niyet kime kısmet.!

3 madde yeterli.

2
    1 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

teşekkürler baya acıklayıcı oldu:)

Yorumla
  • jesse1
    jesse1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

cok can alıcı bi soru...tatile gittiğimde...1 hafta bocalıyorum ...bu ruslar kızsa ...bizim götü yere yakın kızlar ne oluyo dediğim oluyo...bunalıma giriyorum ..bi süre sonra geçiyo...çirkin kız bile güzelim ayaklarında triplerde..nedir bu türk kızlarından çektiğimiz...pöh pöh...

ruslar candır...

0
    0 Yorumla
  • gonçarov
    gonçarov Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Rusyada yaşayan biri olarak söylüyorum ilk başta saygılılar sizi yargılamadan kabul ediyorlar.Yalan söylemiyorlar ve çok cana yakınlar tabi çoook da güzeller

0
    1 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

teşkrrler:)

Yorumla
  • beşiktaaşkk
    beşiktaaşkk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 58%
    +1 yıl

sadece dış görünüşe bakarak yorum yapıyorum tanımam etmem rusları ama

arada taşşşşşşşşşş gibi bir fiziksel fark var

2
    1 Yorumla
    • uzunvegenisaraç
      uzunvegenisaraç
      +1 yıl

artı

Yorumla
  • gardaş
    gardaş Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

hiç rus kızı tanımadım ama büyük ihtimal daha az kıskanç daha fazla güzel daha güler yüzlü ve anlayışlı oldukları için olabilir. :D

0
    3 Yorumla
    • pepe34
      pepe34
      +1 yıl

rus kızlarını tanısaydın daha az kıskanç olduklarını düşünmezdin

Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

pepe sen tanıyosun glb tanıdğına göre araadakı fark ne peki ?

Yorumla
    • gardaş
      gardaş
      +1 yıl

haklısın mantığımla düşündüm de :D

rus kızları daha çok sahiplenirmiş erkeğini yani öyle duydum , ama gereksiz şeyleri de kafaya takmazlar heralde :D

Yorumla
  • PepeeveŞila
    PepeeveŞila Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Rus kızları trip yapmıyomuş duyduğuma göre ama ben başkasının yalancısıyım

2
    1 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

olablr:)

Yorumla
  • rsmcan
    rsmcan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

ilginç ama böyle bi fark da mevcut link

1
    4 Yorumla
    • shiva
      shiva
      +1 yıl

müthiş ya! ama bunun müslümanlıkla çok alakası var (türk kadınlarının erkeklere soğuk davranması) çünkü kadınların erkeklerin herhangi bir yanını ellemesi yasak ve bu geçmişten günümüze gelen birşey ve şimdi böyle bir tablo ortaya çıkıyor.öyle olmasa türk kadınlarıda o 2 rus gibi davranırdı emin ol ;)

Yorumla
    • rsmcan
      rsmcan
      +1 yıl

ne alakası var ya pis bi hali olduğu için tinerci vs olabileceği için yanaşmadılar bunun müslümanlıkla alakası yok insanlıkla ilgisi var.

Yorumla
    • shiva
      shiva
      +1 yıl

emin ol! ama gerçekten emin ol çok alakası var.belki şimdi devir çok değişti ama bu davranışlar asırlardan kalma davranışlar.çok koyu müslüman ülkeler git bakalım kızlar erkeklere bakabiliyormu?

Yorumla
    • rsmcan
      rsmcan
      +1 yıl

Neyse bişe demiyorum ben nasıl inanmak istiyorsan öyle inan :)

Yorumla
  • gece_uçan_pırasa
    gece_uçan_pırasa Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

sadece rus kızları değil, binimum soğuk ülkenin kızları beğeniliyor.

kanada, isviçre,norveç,ukrayna,rusya,çek cumhuriyeti vs...

1
    7 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

evet peki sebebi nedir sence ?

Yorumla
    • gece_uçan_pırasa
      gece_uçan_pırasa
      +1 yıl

sebebi bana göre şudur;

genelinin sarışın olması. sarışın bizde seksiliği önplana çıkarır. genelinin beyaz tenli olması. beyaz tenli olmak ilgimizi çeker. genelinin fit olması. ve sanırım en önemlisi çoğunun kalça kemiğinin küçük olması basenlerinin olmaması.

Yorumla
    • mineralle
      mineralle
      +1 yıl

işlev aynı yahu ne farkeder kız kızdır :D

Yorumla
    • gece_uçan_pırasa
      gece_uçan_pırasa
      +1 yıl

nefes alsın yeter felsefesinden gidenlerden değilim ki ben :D

Yorumla
    • mineralle
      mineralle
      +1 yıl

acil mottonu değiştir :D

Yorumla
    • gece_uçan_pırasa
      gece_uçan_pırasa
      +1 yıl

o niye? (:

Yorumla
    • Sylvester
      Sylvester
      +1 yıl

Size kotu bi' haberim var. Isvicre'de insanlar 90 yasinda falan doguyor. Sokakta bir tane genc gormek neredeyse imkansiz. Isvec olsa daha guzel olurdu. =)

Yorumla
  • Atak18
    Atak18 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

GüL'ü görmeyen , sarı papatyaların güzelliğine aldanmasın bence . Çoğunun yaprağı dökülmüş oluyorda hani ..

2
    0 Yorumla
  • Snowguard
    Snowguard Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Güzeller, ama Türk kızlarının olgun karakteri dünyada hiçbir ülkede bulunamaz.

3
    0 Yorumla
  • bypro
    bypro Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

o rus oldukları için.bizim civan delikanlıların hep ilgi odagı olmuşlardır.türk kızları her yönüyle ruslara beş çeker.tecrüberimden söylüyorum bunları

3
    0 Yorumla
  • Seksen2
    Seksen2 Takip Et
    +1 yıl

burda egona sponsor bulabilirsin kendini tatmin edebilirsin ama yalakalıktan başka birşey değil emin ol lanet olsun ki türk erkeği de böyle yalama

0
    0 Yorumla
  • mehmettt
    mehmettt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

rusya da bizim ülkemizdeki kadar abaza olmadığı için haliyle ordaki kızlarda bizim Türk kızları kadar havalı olmuyor ve buda bize daha cazip geliyor

2
    0 Yorumla
  • Guilty
    Guilty Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

sadece adları var canım bir özellikleri yok bunu da bir göçmen olarak söylüyorum :)

1
    10 Yorumla
    • gece_uçan_pırasa
      gece_uçan_pırasa
      +1 yıl

hee hee öyle.

Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

:):):) teşkkrler

Yorumla
    • Guilty
      Guilty
      +1 yıl

öyle inanma

Yorumla
    • uzunvegenisaraç
      uzunvegenisaraç
      +1 yıl

nereden göçtün sen hahah:D

Yorumla
    • Guilty
      Guilty
      +1 yıl

çok komiksin ya haha.. çok merak ediyosan babam makedon anneannem de maykop

Yorumla
    • _Matesis_
      _Matesis_
      +1 yıl

katılmıyorum malesef -1

Yorumla
    • Guilty
      Guilty
      +1 yıl

kendin bilirsin

Yorumla
    • aşık_olamayan_genç
      aşık_olamayan_genç
      +1 yıl

hayal kurma

Yorumla
    • Guilty
      Guilty
      +1 yıl

ne alaka

Yorumla
    • _Matesis_
      _Matesis_
      +1 yıl

bende göçmenim ama farkları bariz belli :)

Yorumla
  • OtomobilBankasi
    OtomobilBankasi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

gıdasal beslenme-bilinçli beslenme ve obez oranının çok düşük olması. ve alkol tüketim varkı var.

0
    0 Yorumla
  • omubumu
    omubumu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Takılmaması gereken bir konu baska bır ulkedekine sorarsan da farklı sey soyler, neden su: elde olmayan hep merak uyandrır daha degerlıdır

0
    0 Yorumla
  • TelToka
    TelToka Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

onların yaşlısının bile gideri var dün gördük hahaahahah

2
    2 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

:):):):) eurovisionda:D

Yorumla
    • sudansebep
      sudansebep
      +1 yıl

hahah:D

Yorumla
  • kajmer_dede
    kajmer_dede Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

Rus kızı aşırı boyalı orasını burasını şişiriyo bide genelde sarışın oldukları için DİE düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Valla tecrübe ile sabit ancak tabi ki istisnalar var
    Türk kızları sevdi mi tam seviyor
    Ruslar'da aynı aşkı bulamadım

1
    0 Yorumla
  • tukimuki
    tukimuki Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Rus kızları güzeldir Rus kızları her alanda 10 numaradır. Karakteri güzel kendisi güzeldir. Türk kızları gibi çirkin ve karaktersiz değildir. Tabi genelleme yapmıyorum bazıları alınmasın ama Ruslar candır.

0
    1 Yorumla
    • Yasminn99
      Yasminn99
      +1 yıl

Rus kızlarının karakteri güzel midir? Her önüne gelene vermek takdir edilesi bisey olmus guzel ülkemde.

Yorumla
  • Courvoisier
    Courvoisier Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

Denemedik ki bilelim. Ama ölmeden bir tanışmak görüşmek gerek sanırım. Bu kadar bahsi geçen bir şey kötü olamaz herhalde.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ruslar Türk kızlarına göre biraz daha güzel.Ama asıl fark Türk kızları kendi güzellklerine karşı çok şey istiyorlar ve çok tripliler.Ruslar ise daha farklı değerimizi biliyorlar :D

0
    0 Yorumla
  • aligo
    aligo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Ah şu kadınların birbirlerinedene üstün olma özellikleri...yavaş olun yavaş...

0
    0 Yorumla
  • oJJenNapsfLy
    oJJenNapsfLy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

latin amerikalılar dahada güzel ve sexy oluyorlar ruslarda güzel

1
    0 Yorumla
  • prodigy_28
    prodigy_28 Takip Et
    +1 yıl

mercedes ile tüplü şahine bakacak olursan ikiside araba ama aralarındaki farkı sen düşün artık...

1
    0 Yorumla
  • AyPrensi
    AyPrensi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

türk kızları çakma sarı rus kzıları orjinal sarı o olabilir :D:D

0
    2 Yorumla
    • sudansebep
      sudansebep
      +1 yıl

Türk erkegi her durumda fazla killi, naber?

Yorumla
    • AyPrensi
      AyPrensi
      +1 yıl

Turk erkeği dese bende onu derdim :))

Yorumla
  • KaptanDerya
    KaptanDerya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Rus kızları yakışıklıya türk kızları zengine önem verir

0
    0 Yorumla
  • ist_yunus_polis
    ist_yunus_polis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

İşlev farkı :) erkek olman lazım bunu anlaman için :D

0
    0 Yorumla
  • fergie
    fergie Takip Et
    +1 yıl

çünkü türklerin çoğu esmerdir ve sarışınlardan hoşlanır.

0
    0 Yorumla
  • aşık_olamayan_genç
    aşık_olamayan_genç Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

ruh güzelliği önemli değil önemli olan rus güzelliği

0
    0 Yorumla
  • avira07
    avira07 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

45-50 yaş aralığına bakmak bir çoğunu açıklar

1
    1 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

yaniii?

Yorumla
  • lelli
    lelli Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

türk kizlari güzel rus kizlari cirkin:D

1
    6 Yorumla
    • lelli
      lelli
      +1 yıl

su an cok buyuk bi yalan söyledigimi farkindayim:D

Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

:): ):)

Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

bende farkettım .):)

Yorumla
    • lelli
      lelli
      +1 yıl

ama rus kizlari da güzel degil:D ben begenmiyorum dogruyu söylemek gerekirse..

Yorumla
    • aşık_olamayan_genç
      aşık_olamayan_genç
      +1 yıl

git işine aynaya bak ya

Yorumla
    • lelli
      lelli
      +1 yıl

gittim baktim :D ne olmus?

Yorumla
  • uzunvegenisaraç
    uzunvegenisaraç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

gözlüğe ihtiyacın var aradaki farkı göremiyomusun

1
    1 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

bunu yazcağına cevapta verebilirsin:)

Yorumla
  • bozoerkan
    bozoerkan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

eksileyen arkadaşlar, ne o zorunuza mı gitti?

0
    0 Yorumla
  • Esmer_Yarim
    Esmer_Yarim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

yok ben kendı kızlarımızı daha cok seviyorum ...

1
    1 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

:):)))

Yorumla
  • JeanS
    JeanS Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

onlar hemen veriomuss .ppp

2
    0 Yorumla
  • lincoln
    lincoln Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı.

arada ki fark sütun gibi bacaklar :DD

1
    4 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

:):):) uzun boy uzun bacak sütün gibi bacak die gider bu glb:D

Yorumla
    • lincoln
      lincoln
      +1 yıl

yok sütun gibi bacak sapsarı saçlar mas mavi gözler dik göüsler şeklinde gider...

Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

:):)

Yorumla
    • lincoln
      lincoln
      +1 yıl

(:

Yorumla
  • Reese
    Reese Takip Et
    Xper 3 Yaş: 51
    +1 yıl

güzeller , güzeller ve çok güzeller :(

0
    3 Yorumla
    • elize
      elize
      +1 yıl

eksiledim hıhhhh

Yorumla
    • Reese
      Reese
      +1 yıl

doğru söyleyeni eksileyin zaten ...

Yorumla
    • ottoman_empire
      ottoman_empire
      +1 yıl

doğru söyleyeni dokuz kez eksilerler

Yorumla
  • bakan
    bakan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Edit: Atlarla türk kızları arasındaki fark nedir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Rusyada kızlar teklif ediyomuş :(

0
    0 Yorumla
  • mineralle
    mineralle Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

farkımız tarzımız :D ne farkı yahu kız kızdır.

0
    2 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

üsttekı yorumları okursan baya bi fark cıkıo canım:)

Yorumla
    • mineralle
      mineralle
      +1 yıl

aman kromozom sayısı mı farklı neyi farklı :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

onlar açıyo bizimki kapatıyo :DD

2
    1 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

sadece bu yani

Yorumla
  • Gamers-Levent
    Gamers-Levent Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

ruslarında daha güzel olması

0
    0 Yorumla
  • sorsorbanasor
    sorsorbanasor Takip Et
    +1 yıl

adamın gözü dışarda olunca...

2
    0 Yorumla
  • birs35
    birs35 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Gün geçmiyorki bir Rus vakası daha yaşanmasın.

0
    1 Yorumla
    • Floydian2
      Floydian2
      +1 yıl

:((((((((8888888

Yorumla
  • Enginbursa83
    Enginbursa83 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

seks yapmayı çok iyi biliyorlar

0
    0 Yorumla
  • Floydian2
    Floydian2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

İlik gibiler ilik 3<

1
    4 Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

ilik ?

Yorumla
    • Floydian2
      Floydian2
      +1 yıl

Hani güzel, alımlı, taş gibi kadın görünce ilik gibi derler ya, ondan işte Zülbiyem

Yorumla
    • birs35
      birs35
      +1 yıl

Zülbiyeler kovalasın seni :D

Yorumla
    • cansuu__
      cansuu__
      +1 yıl

taş ? şaka şaka onu biliyommmm:):):)

Yorumla
  • Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Rus kızlarla Türk kızları arasındaki fark nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Rus kızları ile Türk kızları arasındaki farklar nelerdir? 125 cevap verildi
Rus kızlarıyla türk kızları arasındaki fark nedir? 23 cevap verildi
Türk Kızları ve Rus Kızları Arasındaki Farklar Nelerdir ? 39 cevap verildi
Türk kızları ile Rus kızları arasındaki fark? 16 cevap verildi
Yabancı kızlar ve Türk kızları arasındaki fark ne? 5 cevap verildi
Rus kızları vs türk kızları? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaban mersini özü sever misiniz?
  • Deveye ayran iç demişler kırk çadır devirmiş niye nolmuş? içeceksin ayranı, öpeceksin arabı... demişlermi ne?
  • Risk almayı sevenlerden misiniz?
  • Yapmaktan en zevk aldığın şey ne?
  • Bezelye pilav ikilisini seviyor musunuz bezelye de et mi tavuk mu olmalı?
  • Yalnız mısın Sevgilin yanında mı?
  • şu an kimler denizde olmak istiyor?
  • Dondurma yemeden durabilen var mı, siz kaç gün dayana biliyorsunuz?
  • Hangi yemekler limonsuz olmaz?
  • Genelde yaşınıza uygun mu davranırsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨