Yani bu rus kızları niye bu kadar beğeniliyor? Rus kızları ile Türk kızları arasında ne fark var da beğeniliyorlar?
Cevabın nedir?
Bir zamanlar Polonyada okuyordum bir program için 4 ay kalmaya gitmiştim tabi diğer üniversitelerden de gelen türk kız erkek öğrenciler vardı.
Orda Polonyalı Leh bir kızla tanışmıştım. Bana o kadar sıcak kanlı , o kadar tedavi edici yaklaşmıştı ki ona hayran kalmıştım. Her hafta bir cafede buluşurduk. Sürekli konuşurduk sohbet muhabbeti açardı. Tabi birde sapsarı saçlı masmavi gözlüydü ama ben bunlardan etkilenmemiştim orda herkes öyleydi. Bu kızın duruşu düşünüşü konuşuşu bir farklıydı. Çiftçi köylü kızıydı ve oldukça eğitimli ve çalışkan biriydi. Benim birde oda arkadaşlarım gibi yakın 2 tane kız arkadaşım vardı. Onlar türktü tabi ben bunlara bu kızla ilgili hislerimi anlattım. Basta anlayış gösterselerde ben o kızla daha da yakınlaşınca sürekli laf sokmaya kızı yermeye başladılar. Hatta bir kere gelip kızı niye rahat bırakmıyorsun rahatsız ediyorsun diye anlamsızca üzerime geldiler. Görmezden geldim.
Türk kızlarına da aşık olmuştum eskiden elbette ama onlara kendimi açınca aldığım tepkiler kalp kırıcıydı. Çoğu kendini bana beni kendine layık görmemişti ( Davul dengi dengine diye laf bile ettiler.) Ama o öyle değildi o gece kadar asil güzelliğine rağmen hiç beni aşağılamadı ve ne zaman buluşmak istesem o köyünden kalkıp beni görmeye geliyordu hep. Beni noel için evine davet etti. Bende ona hediye aldım. Çok güzel bir şey almıştım. Aldığım hediyeden türk kızlarının haberi olunca kafayı yediler çıldırdılar. Kızı o gunlerde arayıp benim hakkımda olmadık laflar etmişler. Öyle ki ne noelde evlerine gidebildim ne de ondan sonra birbirimizin yüzüne bakabildik. O zamanlar o kadar üzüldüm ki o zaman dilimini hatırlamıyorum. Ben gitme vaktim geldiğinde tekrar buluşma istedim kırmadı o üzgün ve saf ifadesiyle bakarken bana olan biteni anlattım sonunda ve ona aldığım hediyeyi verdim. O an çok ağladı hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı ve yaptığı için çok kötü hissettiğini söyledi aldığım kolyeyi bana geri verdi.
Son Cümle Devamı Var !21 Yorumla- +1 yıl
Kolyeyi götürüp bu kızlara verdim onlarda bozdurup parasıyla içki alacak kadar omurgasızdı.
Evet kızlar anlayın artık bu mesele Rus - Türk meselesi değil. Sadece Türk kadınının meselesi şimdi iranlı bir sevgilim var Tehranda yaşamasına rağmen arada bir gidip gelir görüşürüz kendiside ülkesinde çok başarılı bir inşaat mühendisi ve işini severek yaptığını söyledi. Ve oda çok iyi bir kişiliğe sahip yine tanıştığım hiçbir yabancı kadında türk kadınının kaprisini görmedim. Bunun sebebide ülkemde yalnızca kadınla ilgili değil toplumla ilgili
ÇÜNKÜ TOPLUMUMUZ İDEALİZMDEN , HUMANİZMDEN ÇOK UZAK.
Mustafa Kemalin dediği cumhuriyet özgür erdemli bilgili bireyler yetiştirir lafından yürüyün siz.
Biz cumhuriyet devrimi yapmışız ama toplumumuzda bilimsel ve ideal bir devrim yapmamışız.
En İyi Cevaplar
şöyle bi fark var, bu benim nazarımda çok önemli... ne kadar güzel olurlarsa olsunlar istisnalar hariç, biz çok güzeliz ve bizi elde edecek erkek kusursuz derecede yakışıklı olmalı triplerini atmıyorlar. insanların dış görünüşlerini karakterlerini oldukları gibi kabulleniyorlar. bu da kibirlerinin ve küstahlıklarının ''sıfır'' olması demek işte çok güzel bi şey, geliyorum türk kızlarına bakıyorum çok az derecede güzel olsalar bile, istisnalar hariç istekler aşırı oluyor dünya yakışıklısı istiyor, okumuş olsun, karizma olsun, sosyal olsun olsun, konuşmayı bilsin, oturmasını kalkmasını bilsin, esprili olsun, kültürlü olsun, güzel giyinsin, tecrübeli olsun, iyi bi işi olsun diyor... yani istiyorda istiyor, tamamdaa, bu istediklerini acaba sen hem fizik hemde karakter olarak hak ediyor musun ? bir de şu var rus kızları eğer bi kişiyi gerçekten seviyorsa, karşısına sevdiği kişiden daha üstün, daha yakışıklı vs... bi kişi gelse bile ölümüne sadakat gösterebiliyor. bütün bunları söylediğimizde bide gereksiz tepki gösteriyorlar, kızıyorlar, yok git rus bul, onunla evlen falan filan, hep aynı muhabbetler...
64 Yorumla- +1 yıl
Türk kadini kadar evine ailesine bagli anac baska bir kadin var mi acaba ki dünyada? Aldatmalariyla meshur erkeklerimiz tutup sadakatten bahsedince de ayri bir komik oluyorlar dogrusu.
- +1 yıl
yahu ben yazdığım şeyde türk kadının artıları yok filan demedim ki, laf yetiştirmişsin burda bana, sadece 2 konu üzerinden derinlemesine kıyasladım. diğer konulara değinmedim, tabii ki o dediğin konularda haklısın, bizimde anamız, ananemiz, babannemiz, teyzemiz türk kızı türktür, ama ben zoruma giden 2 konuyu yazdım, o kadar, bu kişisel filan değil, bu arada beni tanımazsın, benim aldattığımı nerden biliyosun ? belkide iftira atıyosun şu an bana, birazcık kafayı çalıştıralım lütfen !
+1 yılRus kızları Türk kızlarına nazaran daha üstün fizyolojik özelliklere sahipler. Soruda genelleme yapılmış bende bir genellemeyle karşılık veriyim, Türk kızlarının ortalama boy standardı 163 ve vücut balansları bozuk iken Rus kızlarının boy standardı 176 ve vücut balansları ise gayet düzgün. İkinci ve en önemli sebebi ise Türk kızları bi numarası olmadığı halde sokakta prenses edasıyla dolaşırken Rus kızları dünya güzeli olmalarına rağmen Türk kızlarının burun kıvırdıkları erkeklere mütevazi bir şekilde karşılık veriyorlar. Ha yok abi benim boyum uzun fizigim duzgun tas gibiyim diyosan sonuna kadar hak veririm kıvır burnunu hakkındır. Fakat boyun 160 selülitlisin bakımsızsın kusura bakmada sen kimsin? Çirkefleşmenin anlamı yok kabullenmek gerek...
51 Yorumla- +1 yıl
İşte tam olarak bu sebepten bizim kızların (taş gibileri hariç) hiç bir artı meziyetleri yokken burunları hep havada gezio ve sanki bir sürekli bir tribal enfeksiyon geçiriyorlar
Ama Rus öyle mi sizden görmeyi beklediğimiz şefkati bize gösteriolar
genelleme yapiorum ama bizimkiler ağa onlar hanım oluyorlar
Yani tabi herşey güzellik değil o sadece merdivenin bir basamağı (belki diğer ırklara göre 3-5 basamak atlatabilir) sonrasında yatan en büyük sebep ilgi alaka ve şefkattir
Çünkü bu bir gerçektir ki Ruslar kadınlarına çok değer veren bir millet değil bizdende accık değer görünce yelkenler suya iniyor onlarda da 😎
Rus kızları sarışın mavi gözlü uzun boylu dur Allah icin. Ve yandiklari icin onune kim gelse veriyolar. Ve turk kizlarinda darlik arayan erkekler rus kizlarinda aramadiklari icin tunel misali giren cikan belli olmuyor. Sonrada cok yapiyolar oluyo. Turk kızları ise cogu guzel değildir ama guzel olanlarida vardir. Iki irkinda cirkini vardir. Kısaca rus kızı belese türk kizi pahaliya gider. Bunun sebebi orf ve adetlerimiz.
21 Yorumla- +1 yıl
Tkpppp
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
51Cevap
+1 yılYa türk kizlarini kucumsemeyi birakin lutfen tamam rus kizlari cok guzeller fizikleri cok iyi uzun boylulad oliyolar ama rus kizi yasi 30 35 oldumu cirkinlesiyor rus kizi eglenme yatak para erkek disko yalniz dolasaiolar geceleri bar icki derdinde onlara hangi ulkeden erkek fark etmiyor rus kizi daha yakisikli daha cok parasi olani bulunca tekmeyi basar turk kizi bitanedir tm bazen kaprisleri kiskanmalari var ama oda biseymj turk kizi bence dunyanin en guzel kizlari avrupadaki turkler bile oyle diyor turk kizi hep erkeinin yaninda olani iyi anne iyi bir kari boyle geceleri disari cikim yatak para erkek derdi olmayan kizlardir istisnalar var tabi ailesile cikar gider o baska ama avrupadaki turkler genelde lokanta nargileciye gider veya cafeye cok az bar mar gidenler var turk kizi yuz vermedi icin vermedi icin ruslar tatli geliyor neymis efendim bazi turk kizlari ispanyol italyan erkek begeniyormus ruslara nereli olsun yatma derdinde ama turk kizi asla oyle degil tatli yakisikli bulur o da okadar kafaya takilcak bisey degil ama hic bir yabancila yatip kalkim derdinde deyildir turkiyenjn ozelikle İstanbul antalyadaki erkekleri ozelikle orda ruslar oldu icin bu iki sehir memleketinin kizlarini kucumsedi icin turk kizi boylelerine yuz vermiyor yoksa kendilerde biliyor turk erkegi gibi olmadini bana turk erkegi gibi cesur karisini koruyan karisina canini 100 vermeye razi olan millet soyleyin turk kizlarina kurban olsun rus kizlari ben bizim kizlara bayiliyorum iyki varsiniz canlar 😊😃😆
50 Yorumla
+1 yılBurdan özellikle erkeklere söylüyorum: lütfen Türk ve rus kizlarini kiyaslamaktan vazgecin artik zira cok sacma oluyor cidden.
Onlar hristiyan biz müslüman, onlarin kültürü farkli bizimkisi farkli, o zaman kiyaslamak niye kardesim?
Illa birini kiyasliyacaksan Türk kizlari ve iranli kizlari kiyaslasan anliyacagim...ama buna da ne gerek var?
Sonucta bir cogunuzun annesi bir Türk kadini ve eminim cogunuz da annenizden memnunsunuz, o zaman onlari asagilamak niye?
Pardon ama biz Türk erkeklerinin kusurlarini yazmaya baslasak bitiremeyiz ama yine de birsey demiyoruz cünkü babamiza atamiza saygimiz var.
Biraz bizi örnek alsaniz, söyle bi silkinip kendinize gelseniz iyi olur^^82 Yorumla- +1 yıl
Neden ben rus olmadim diye degil de bazen neden akilli bir birey olarak bu sacma Türk milletinin icine düstüm diye isyan edesim geliyor, o ayri ^^
rus kızı sevişmeyi bilir . türk kızı erkeüin beynine tecavüz eder .
rus kızı siz sıcak davranırsanız o da size sıak davranır .
rus kızlarındada bekaret anlayışı vardır
rus kızı afettir .
rus kızı uzun boyludur .
rus kızı renkli gözlüdür .
rus kızı size sahip çıkar.
rus kızı sizi yarı yolda bırakmaz.
rus kızı erkek 1 adım attığı taktirde 1000 adım atmaya razıdır .
rus kızı siz nasıl yaşıyorsanız aynısını yaşar .
rus kızı kapris yapmaz .
rus kızı sahiplenir .
rus kızları kendilerini koruyacak bir erkek olduğunu bilmekten hoşlanır .
rus kızı kadın ibi kadındır eşlerle gidiecek bir ortamda sizi öyle bir sahiplenirlerki ilerleyen saatlerde yapışık ikiz gibi yürürsünüz .
rus kızı siz maç izlerken 1001 geceyi izliycem diye kafanızı sikmez . biranızı kendisi getirir .
rus kızı siz evde içerken bilimum mezeyi önünüze yığar , şarkı söyler , derdinizi dinler , hizmet eder , arkadaşlık eder .türk kızı gibi zıkkımın kökünü iç demez !
rus kızı bilgedir !27 Yorumla- +1 yıl
Sanki bütün rus kizlarini elden gecirmis gibi ne bu kadar genelleme?
Ayrica: rus kizinda bekaret anlayisi mi varmis? pardon? onlara gelince bekareti iki bacak arasinda aramiyorsunuz bakiyorum.
Ya kardesim, rus kadinlari basta olmak üzere tüm dünya kadinlari siz Türk erkeklerinden yaka silkiyor, siz hala elalemin etrafinda salyasi akan köpekler gibi dolaniyorsunuz. Hic mi gurur olmaz arkadas insanda! - +1 yıl
tabii ki gururlu bir Türk kizi olarak bana hakaret edilmesine katlanamiyorum, var mi? !
- +1 yıl
yarası olan gocunur diye boşuna dememişler 😂😂😂 koptum ya fadspodaopdj
- +1 yıl
@sudansebep sen bence bi antidepresan al. gerçekler sana acı gelmiş anlaşılan 😂😂😂 ayrıca doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar lafının ne kadar doğru bir söz olduğu buradan anlaşılıyor :D
Herkes bir çok şey söylemiş ama en önemli farkları sexe sapıklık olarak bakmamaları hayatta yaşanması gereken bir güzellik olarak bakmaları sekste aşk değil haz almanın yeterli olduğunu bilmeleri tutkulu olmaları sevişgen olmaları. harika bir şey bu.
bizim kadınlar sexin s harfini bile duysa ayyy sapık iğğğğğ öğğğğ abazan gibi saçmalıkların Tribi yle mutlu olurlar tutku yok arzu yok bulsun 3 beş kuruş para aksama kadar AVM lerde mağaza mağaza gezsin ohhh dünya onların Yatakta zaten bir iki saatte tıssss.00 Yorumlarusyada durum çok farkılı çok kez gittim,birkere erkek az ,rusyada,hava alanlarında hep dikkat etmişimdir ,valizleri bizde erkekler taşır rusyada hatunlar taşıyo,kocalarını el üstünde tutarlar ,evlerini bokta götürse hep bakımlı olurlar,kocalarını kaptırmama derdindedirler ,kadınları her alanda çalışırken görebilirsiniz ,erkek az olunca ,rus erkekleri şımarkta olurlar ,bizim tam tersimiz yanı ,nasıl rus kadınlarını turkler seviyorsa ,onlara bzi seviyor sanıyoruz ,halbuki ruskadınları tek birşeyi sever ler para,
41 Yorumla- +1 yıl
Iste bak, fark bu demek ki: rus kadinlari gercekten de önce kendi bakimlarina agirlik veriyorlar. Türk kadini önce evinin temizligine deger verir, colugunu cocugunu düsünür, aslinda cok fedakardir (kendi annemden biliyorum) ve durum böyle olunca cogu zaman kendini unutur. Bunu gercek annelik duygusundan ötürü yapar. Ve biz annelerimize bu yüzden saygi gösteririz. Anne dediginde böyle olmalidir zaten. Pardon ama, evi b^k götürüyorsa, o bicim bakimli olmussun kac yazar?!
+1 yılgenelleme olarak yaparrsanız eğer rusların geneli sarışın ve renkli gözlü olurlar bz Türklerde ise öyle bi özellik nadirdir ikincisi fizik olarak kendilerine bakıyorlar bizim Türk kızlarımız ise yerler içerler kilo aldıkları zaman sadece diyet yaparlar veya yaz ayına girdikleri zaman oda bikini giyecekleri için öteki boyuttan bakarsanız bir yerde okumuştum ruslar opusme çok küçük yaşta anneleri öğretiyormuş öpüşmeyi sevişmeyi sexi bizimkileri söylemiyorum benim fikrimi soracak olursanız eğer diğer boyutta ruslar ama evlenme konusunda TÜRK KIZLARI tbikide
00 YorumlaRus kızlarının fiziki yapısı hem cinslerimin dikkatini çok çabuk cezbediyor. Fakaat ben türk kızlarını rus kızlarından daha üstün tutuyorum. Erkeğin bir sıkıntısı olduğunda rus kızının tutumu birlikte duj alalım olur. yani kadınlığını kullanır. Aynı durumda türk kızı ise, '' neyin var'' '' söylemezsen ölümü gör'' bak söyle küserim'' tavırlarına girerek aslında insanlığın kadınlıktan daha önce geldiğini ispatlar. Cansınız, bazen triplere bağlansanız da iyi ki vaarsınız. :))
76 Yorumla- +1 yıl
mantikli birileri de varmis bu sitede :)
- +1 yıl
sen gerçekten erkekmisin gözlerime inanamıyorum :D aha akıllı türk erkeğide varmış saol sayende akıllı ve mantıklı düşünen türk erkeği gördüm :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize göre daha anlayışlı sayılabilirler. Ben hariç diğer kız arkadaşlarım kıskanır erkek arkadaşlarını adamların bir hoşuna gidiyor bu başka kıza bakınca cimcikliyorlar direk. Rus kızı yapmaz öyle şeyler. Bizde kıyamet kopar. Bazısı fizik ve güzellik açısından çok çok iyidir rus kızının ama türklerde de vardır. Türk kızının yetişme koşulları farklıdır rus kızı daha geniş büyür. Bizde kendimizi sürekli korumamız empoze edilir abazalar net tanıtılır ondan çirkefliğimiz. Ama rus kızına gerektiği şeyi gerektiği zamanda yaşaması empoze edilir. Rahat hatunlar yaa.
11 Yorumla1. onlar sarışın. evet türk kızlarında da sarışınlar var ama onların geneli ukala olur. 2. rus kızları türk erkeklerine farklı bakarlar. yani gerçekten erkek olduğunu hissettirebilirler çünkü rus erkeklerini beğenmezler. erkek olduğunu her anlamda hissettirirler yani tek yönlü değil...
03 Yorumla- +1 yıl
ukala mı ohaaa diyorum sana antalyada git bir tane ukala rus bul allah askına ya sen onlara bi tebessüm etsen yanına gelip muhabbete baslıyolar
birincisi Ruslar beden olarak gayet güzeller..bazılarının yüzleri hoş değil ama orası da bir gerçek..
ikincisi rus kadınları erkeklere düşkün oluyor ve sadık oluyorlar genelde..rus erkekler , rus kadınlarını sallamaz ve türk erkeklerine oranla daha kaba ve ayyaş tiplerdir..rus kadınları o yüzden türk erkeklerini kapıyor ve itaat konusunda iyiler.22 Yorumla- +1 yıl
neler biliyorsun sen böyle ;D
8 seneden beri rusyada yaşıyorum tamam rus kızları güzeldir ama yaş 35 oldumu birden çökerler ...bana göre güvenilmezler çünkü ülkede erkek yok kalan erkeklerinde vodka içmekten kalkmıyo zaten :D tek tip ırktırlar mavi gözlü sarı saçlı inanın bana çok sıkıcı geliyor bir zamandan sonra rus kızlarının bana göre beğenilme nedeni bütün ülkede erkek olmaması ve haliyle kadınların türkiyeye gelmesi eee tabi koca senenin arzuları var içinde bizim türkler desen çıkarmadan 5 atıyo :D ruslarda ondan sonra türkish kebap çok güzel türklerde ruslar taş gibi diyo ...
10 Yorumlajulia adında bir ukraynalı hatunla tanıştım.. müthiş bir insan. ben karizmatik ve havası olan bir erkek değilim.tam tersine doğal ve seksi seven bir erkeğim. beni türk kızları hiç beğenmez.onlara hitap etmiyorum.onlar karizma ve maddiyata bakıyor. ama julia bana aşık oldu durmadan telefonla arayıp duruyor. o da benim gibi sigara ve alkol kullanmıyor. tenis oynamayı seviyor.onun ile her gün saatlerce sevişiyorum.çok dayanıklı.beraber yatakta hürrem sultanı seyrediyoruz. yıllarca abaza gezdim çok acı çektim. onun ile her gün uçuyorum. eskiden kızlara öküz gibi bakardım. şimdi kızlar benim için hiç bir şey ifade etmiyor.bana hep güzel sözler söylüyor. beni onure ediyor. kızda her şey var güzellik desen kültür desen. 3 dil biliyor. gitar ve piyano çalıyor. ve çok mütavazi. türk kızları gibi erkeğin beynini ütülemiyor. Allahıma şükürler olsun. ben dindar bir müslümanım. oda hıristiyan. birbirimize çok saygı duyoruz. hiç problem olmuyor.
02 Yorumla- +1 yıl
sen müslümansın 'dindar' bide ve hristiyanla :D bunlar çok çelişik kelimeler ;)
- +1 yıl
münafık mısın
sadakat farkı var bi kere rus kızı sadık türk kızı değil rus kızı boylu poslu türk değil rus kızı sever türk değil rus kızı yatakta canavar türk değil rus kızımı türk kızımı derseniz bana kesinlikle rus kızı derim on tane türk kızı 1 tane rus kızı etmez hele ukraynalı hiç etmez !
06 Yorumla- +1 yıl
kendini köpege benzeterek ne kadar da hakli bir tespitte bulundun aslinda^^ ;)
Çevredeki düşünceleri ele alalım ;
1.) Profesyonel işçilik
2.) Beyaz ten,boy,sarı saç,renkli gözler
3.) Nazlanma yok,kime niyet kime kısmet.!
3 madde yeterli.21 Yorumlacok can alıcı bi soru...tatile gittiğimde...1 hafta bocalıyorum ...bu ruslar kızsa ...bizim götü yere yakın kızlar ne oluyo dediğim oluyo...bunalıma giriyorum ..bi süre sonra geçiyo...çirkin kız bile güzelim ayaklarında triplerde..nedir bu türk kızlarından çektiğimiz...pöh pöh...
ruslar candır...00 YorumlaRusyada yaşayan biri olarak söylüyorum ilk başta saygılılar sizi yargılamadan kabul ediyorlar.Yalan söylemiyorlar ve çok cana yakınlar tabi çoook da güzeller
01 Yorumla
+1 yılsadece dış görünüşe bakarak yorum yapıyorum tanımam etmem rusları ama
arada taşşşşşşşşşş gibi bir fiziksel fark var21 Yorumla- +1 yıl
artı
hiç rus kızı tanımadım ama büyük ihtimal daha az kıskanç daha fazla güzel daha güler yüzlü ve anlayışlı oldukları için olabilir. :D
03 Yorumla
+1 yılRus kızları trip yapmıyomuş duyduğuma göre ama ben başkasının yalancısıyım
21 Yorumlailginç ama böyle bi fark da mevcut link
14 Yorumla- +1 yıl
müthiş ya! ama bunun müslümanlıkla çok alakası var (türk kadınlarının erkeklere soğuk davranması) çünkü kadınların erkeklerin herhangi bir yanını ellemesi yasak ve bu geçmişten günümüze gelen birşey ve şimdi böyle bir tablo ortaya çıkıyor.öyle olmasa türk kadınlarıda o 2 rus gibi davranırdı emin ol ;)
+1 yılsadece rus kızları değil, binimum soğuk ülkenin kızları beğeniliyor.
kanada, isviçre,norveç,ukrayna,rusya,çek cumhuriyeti vs...17 Yorumla- +1 yıl
sebebi bana göre şudur;
genelinin sarışın olması. sarışın bizde seksiliği önplana çıkarır. genelinin beyaz tenli olması. beyaz tenli olmak ilgimizi çeker. genelinin fit olması. ve sanırım en önemlisi çoğunun kalça kemiğinin küçük olması basenlerinin olmaması. - +1 yıl
nefes alsın yeter felsefesinden gidenlerden değilim ki ben :D
- +1 yıl
o niye? (:
GüL'ü görmeyen , sarı papatyaların güzelliğine aldanmasın bence . Çoğunun yaprağı dökülmüş oluyorda hani ..
20 YorumlaGüzeller, ama Türk kızlarının olgun karakteri dünyada hiçbir ülkede bulunamaz.
30 Yorumlao rus oldukları için.bizim civan delikanlıların hep ilgi odagı olmuşlardır.türk kızları her yönüyle ruslara beş çeker.tecrüberimden söylüyorum bunları
30 Yorumlaburda egona sponsor bulabilirsin kendini tatmin edebilirsin ama yalakalıktan başka birşey değil emin ol lanet olsun ki türk erkeği de böyle yalama
00 Yorumlarusya da bizim ülkemizdeki kadar abaza olmadığı için haliyle ordaki kızlarda bizim Türk kızları kadar havalı olmuyor ve buda bize daha cazip geliyor
20 Yorumlasadece adları var canım bir özellikleri yok bunu da bir göçmen olarak söylüyorum :)
110 Yorumla- +1 yıl
hee hee öyle.
- +1 yıl
nereden göçtün sen hahah:D
- +1 yıl
hayal kurma
+1 yılgıdasal beslenme-bilinçli beslenme ve obez oranının çok düşük olması. ve alkol tüketim varkı var.
00 YorumlaTakılmaması gereken bir konu baska bır ulkedekine sorarsan da farklı sey soyler, neden su: elde olmayan hep merak uyandrır daha degerlıdır
00 Yorumlaonların yaşlısının bile gideri var dün gördük hahaahahah
22 Yorumla- +1 yıl
hahah:D
+1 yılRus kızı aşırı boyalı orasını burasını şişiriyo bide genelde sarışın oldukları için DİE düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla tecrübe ile sabit ancak tabi ki istisnalar var
Türk kızları sevdi mi tam seviyor
Ruslar'da aynı aşkı bulamadım10 YorumlaRus kızları güzeldir Rus kızları her alanda 10 numaradır. Karakteri güzel kendisi güzeldir. Türk kızları gibi çirkin ve karaktersiz değildir. Tabi genelleme yapmıyorum bazıları alınmasın ama Ruslar candır.
01 Yorumla
+1 yılDenemedik ki bilelim. Ama ölmeden bir tanışmak görüşmek gerek sanırım. Bu kadar bahsi geçen bir şey kötü olamaz herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuslar Türk kızlarına göre biraz daha güzel.Ama asıl fark Türk kızları kendi güzellklerine karşı çok şey istiyorlar ve çok tripliler.Ruslar ise daha farklı değerimizi biliyorlar :D
00 YorumlaAh şu kadınların birbirlerinedene üstün olma özellikleri...yavaş olun yavaş...
00 Yorumla
+1 yıllatin amerikalılar dahada güzel ve sexy oluyorlar ruslarda güzel
10 Yorumla
+1 yılmercedes ile tüplü şahine bakacak olursan ikiside araba ama aralarındaki farkı sen düşün artık...
10 Yorumlatürk kızları çakma sarı rus kzıları orjinal sarı o olabilir :D:D
02 Yorumla- +1 yıl
Türk erkegi her durumda fazla killi, naber?
+1 yılRus kızları yakışıklıya türk kızları zengine önem verir
00 Yorumla
+1 yılİşlev farkı :) erkek olman lazım bunu anlaman için :D
00 Yorumlaçünkü türklerin çoğu esmerdir ve sarışınlardan hoşlanır.
00 Yorumla
+1 yılruh güzelliği önemli değil önemli olan rus güzelliği
00 Yorumla45-50 yaş aralığına bakmak bir çoğunu açıklar
11 Yorumlatürk kizlari güzel rus kizlari cirkin:D
16 Yorumla- +1 yıl
git işine aynaya bak ya
+1 yılgözlüğe ihtiyacın var aradaki farkı göremiyomusun
11 Yorumlaeksileyen arkadaşlar, ne o zorunuza mı gitti?
00 Yorumla
+1 yılyok ben kendı kızlarımızı daha cok seviyorum ...
11 Yorumlaonlar hemen veriomuss .ppp
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı. arada ki fark sütun gibi bacaklar :DD
14 Yorumlagüzeller , güzeller ve çok güzeller :(
03 Yorumla- +1 yıl
doğru söyleyeni dokuz kez eksilerler
Edit: Atlarla türk kızları arasındaki fark nedir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRusyada kızlar teklif ediyomuş :(
00 Yorumlafarkımız tarzımız :D ne farkı yahu kız kızdır.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar açıyo bizimki kapatıyo :DD
21 Yorumla
+1 yılruslarında daha güzel olması
00 Yorumla
+1 yıladamın gözü dışarda olunca...
20 YorumlaGün geçmiyorki bir Rus vakası daha yaşanmasın.
01 Yorumla
+1 yılseks yapmayı çok iyi biliyorlar
00 Yorumlaİlik gibiler ilik 3<
14 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?