AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Göze daha çok hitap ediyorlar.
Daha çok arkadaş canlısı dirlar.
Beyaz ten bir dolgun vücut iki Türkler gibi naz yok 3 vs vs
Bariz kültür farkı ilk sırada. Sonrasında empati kurma ve fiziki güzellik
Rus değil de Ukraynalı kadınlar ateş gibidir ama Türk kadınları candır.
Sevişirken inanılmaz güzel dans ediyorlarmış. Kan verir gibi yatmıyorlarmış. Merak edip sormuştum.
Türk kadının da olanı rus kadının da aramak daha çekici bir soru olabilirdi
Kolay veriyorlar😀
Evlenin desen evlenmezler bizimkiler.
Türk kadını varsa diğerlerinin hayatta yüzüne bakmam. Ülkemin kadınlarını seviyorum.
Erkeklerle nedense pek kavga etmiyorlar ben öyle deneyimledim
Bizim hiç bir eksiğimiz yok onların da fazlası yok tek fark onlar ahlaksız biz değiliz
Haklisin ama bizim ülkede de var ahlaksız kızlar
Onlar kadar çok yok
Evet
Fit vücut. Karınları daha güzel mesela. Benim de karnım güzel, oradan biliyorum.
Göster kız😝
türk kadınları rus kadınına benzemek için çabalıyor.
rus kadını türk kadınına benzemek için çabalamıyor. sorunun cevabı belki de kadınlardadır.
Platin sarısı saçlar rus olma çabası mı oluyor?
@nebilimismi platin v. s bilmem neden sarı? neden mor v. s değilde sarı ve kızıl. keza lenslerde öyle. ben yeşil gözlü olupta koyu kahve lens takan kadın görmedim hiç.
Çünkü doğal renkler sarı kizil/bakir Ya da siyah/kahve tonları ve bu Ruslara özgü değil Avrupa’da sarı saç yok mu ne biliyim onu da yakışan yapıyor
Ruslar öyle diye yapıldığını sanmıyorum ama bu durum onların daha güzel olduğunu gösteriyor olabilir
Tanıdıklarım kadarıyla rus kadınları partnerlerini para karşılığı mutu eden diş görünüşlerine fazlasıyla önem gösteren serbest yetişmiş kadınlar bizim türk erkekleride aç rus kadını görünce eriyo tabi ama parası olan düdüğü çalıyor 😁
Rus kadınları tripsiz egosuz olur diyorlar ama bu soğuk umursamaz oldukları için öyle. Türk kızları seviyorsa trip atar kiskanir. Kotu bir şey değil bu.
Kıl tüy. Oralarını alma zahmetinde bile bulınmıyolar ruslar.
Dünyayı ben yarattım edası olmasa kızlarda Türk kızlarından iyisi yok da,
ona da sebep olan abazanlar zaten.
Rus kızları daha naif alıngan narin bizim kızlarımız daha atarlı dişiliği ön planda olmayan ketum
Slav kadınları genellikle güzeller o yüzden dünyada ki kadınlardan 1 - 0 öndeler. Normalde rus kadınlarına meraklı falan değilim Türk kadını ile evlenmek istiyorum, fakat bazıları aşırı egolu o yüzden soğuyorum. :((
Türk kadınını sürekli başka kadınlarla kıyaslamak ne ya. Yorumlar leş kadın şiddeti gibi bu. Erkekler aynaya bakın karakterinize bakın sonra yorum yapın
sosyal ortamlarda daha rahatlar ve egoları pek yok sanırım
Soğuk iklimin fizikte verdiği sıkılık ve beslenme tarzı
Rus kadınlarını çok tanımam bilmem ama türk kadınlarında olan ego tatminkarlık kullanma hevesi bencillik kabalık başka bir devlette başka kadınlarda yoktur
Hiç bir fark yok bee.. Abazalığın lüzumu yok. Rus erkeklerine sorsan onlarda Türk kadınlarını seçer büyük bir bölümü. rus'ta ne varsa türk'tede aynısından var işte
Bunun kadın erkek ile ilgisi yok bir kırım tatari ve lezgi göçmeni olarak Ruslar i iyi bilirim ne yaptıklarını da ama en azından insanligin ne oldugunu çok daha fazla kavramış bir millettir.
Sevgi hoşgörü erkeğine sevgi ve hürmet en önemliside cinsel anlamda çok başarılılar
Bizde cinsellik tabu onlarda değil bu yüzden kadınlar yatakta daha rahatlar
Gözü renkli saçı sarı diye güzel mi oluyor insan hayır. Ruslar tehlikelidir paracı. En son haberlerde Türkiye'de bir Rus bakıcı yaşlıyı öldürmüştü . Rus diye yanıp sönenler yazıklar olsun size. İngiliz desen hadi neyse
Ingilizler hem çirkin hem de yalanci
Yilan gibiler...
Bunların hepsi reklam. 80'li yılların turizm akıncı sözleri. Her erkeğe kendi milletinden kültüründen geleneğinden göreniğine mensup kadın yakışır.
6284 ve süresiz nafaka mağdurları ve kararlarından, dna testi facialarından haberi olmayan birisin.
Bizim namusumuz dna da değil Kızıl Elmada mevcut aslanım. Çalıntı laflarla söz taşıyana bu sözümden başka söz gelmez
@Namuscubasi Rus ya da yabancı gelinlerinde süresiz nafakaları oluyor mesela serdar ortaçın karısı çocukları yok ama nafaka alıyor zaten nafaka saçma bir şey ama olaya sadece Türk olarak bakmamak lazım ve her yerde bir birlerini aldatan kişiler olabiliyor bu türkiyede yok sadece
Gülüm ben örf ve adetlerimizi gelenek göreneklerimizi hesaba katarak söyledim. Kendim turizmciyim birçok milletle samimi ilişkilerim gezmişliğim olduğu için tanıyarak hesaba katarak söyledim. Rus kadınlarına söylemim eksik olmasın birçoğu harbi kadınlar. Ama Türk kızı ülkemin kızı gibi olmaz
Yinede genellememek lazım zaten her ülkenin insanı insan iyi olması önemli ve ülkemizdeki örf ve adetler zaten saçma ve baskılayıcı sevmem
Bencede ülkenin kadınını küçük düşürmemeniz güzel çoğu erkek yorumlarda küçük düşürmüş herkes insan sonuçta ve hiç bir milletin erkeği bu denli küçük düşürmemiştir ülkesini
Demek istediğim tam olarak senin sevmediğin şeyler değildir. Şunu demeye çalışıyorum. Başka milletten insanlarla inançtan yana ortaklığımız az. Biz vatan evladıyız başımıza savaş çıksa 7den 70 şe askeriz. Allah birdir deriz. Aç olana yemek susuz kalana su veririz. Yapmayanları hesaba katmıyorum. Aile insanıyız eşlerimiz daha sadıktır.
Ele güne rezil olmadım çok şükür müsade etmem. Satmam. Satılmasına göz yummam. Çok şükür anamızdan helal süt içmişizdir
Aslında herkes dediğiniz gibi değil ama dediğiniz gibilerde vardır ve ülkemizde de herkes aynı dinden değil aslında çeşitlilik var belki çoğu aynı dindendir ama laik bir ülke olduğumuz için bazıları başka dinden ya da herhangi bir dine inanmayan kişilerde olabilir ama kültürüne yinede hakimdir
Aslında işin her zaman özü önemli. İnsan inancı ve yaptıklarıyla bir bütün olduğu gibi toplumumuzun inancı imanı gelenek görenekleri örf ve adetleri hepsi bir bütündür. Kültür buna derim
Düşündüğümüzde vicdanımız imanla beslenir. Din bir olmadan iman bir olmaz vizdan ortak dilde nüfuz etmez. Şimdiki yaşantımızda örnek olduğu gibi kültür zayıflar insanlık kaybolmaya başlar
Türk kadınları güzel ama Rus kadınlar fiziki olarak daha iyi ve seksi. Ha bir de 🔥 li diye namlari var😁
rus kadinlar piskoküyor hepsi güzel deyil virüste cok tasiyolar domüz etinden bulaşan virüs cok tehlikeli türk kadınınlarını tutmaz
Bakım.. Türk kadinlari leştir hijyrn konusunda ruslarin yanindan gecemezler ogk
Onlar yutuyolar kanka 😂
🤮🤮😀😀
Are you seks? 😅😅Daha ne olsun bizim şeyine düşkün Türk erkeğine?
Güzellik ve mütevazılık bence yani öyle olduğunu iddia ediyorlar..
Hepsinde değil...
Hepsi ruslara aşık değil taste sahibi kankalarım Benim gibi asyalıları seviyor
Kimse türk kadınlarının eline su dökemez. Türk kadını daha güzel ve daha seksi :)
J harfi 😂 Sen istiyor duj , verejek 100 dolar 😂😂😂😂😂😂
Seksi eziyet gibi görmüyorlar bence 😂
Eziyet mi :)
@Sєєɾƙαɳ 😂 yani genel olarak üşeniyolar ya erkeğin zevki sadece gibi düşünüyorlar
Tabi herkes aynı değil 😂
@birhemsirehanimmm Herkes bir ben değilim nihayatinde :D
@Sєєɾƙαɳ bilmiycem😂
@birhemsirehanimmm mesela yani :D
@Sєєɾƙαɳ tabi herkes sen değil
Güzellik mutevazilik parada gozu olmamak
Değil mi hem güzel hem mütevazı parada gözü olmayan kadını hangi erkek istemez?
Doymak bilmemesi 8ci posta olsa yine isterler ya
Cabuk ol , isi kapat Sessiz ol demiyorlar
Doğal güzellik ve seksilik
ne ararsan var yaşama sevinci geri geliyor insanin
Rus kadınlarla kıyaslamayın kendinizi komik oluyor
Kıyaslamak değil. Türk erkeklerini onlara çeken ne / neler merak edip sorgulamıştım o kadar.
Türk kadınları yeryüzündeki en mükemmel varlıktır rus kadın kimmiş haha
Böyle konuştuğunuza göre Pinarello Bisikleti kapmışsınız? :D Bana bunu hediye edecek sevgiliyi nerde bulurum arkadaşlar? ↗
@DarkDesire haha yok daha değil ama alıcam vurucam kırbacı
@ayuboganxxl Kırbaç falan anlamadım bir an. :)) Sonra hatırladım ki Yeşilçam filmi repliği idi. :))
Rus kadını olmaları , Rusya’da dünyaya gelmeleri
Erkeklere göre Rus kızları adeta melekler, her türlü iyilik, güzellik onlarda toplanmış.
kıskanmak darlamak kesinllikle :)
Başkasının çocuğunu kocaya yutturur ma yok
herhalde öz bakım olabilir
Trip yok, tipe göre yargılamak yok, vb.
Güzellikleri dışında bir şey diyemeyeceğim.
Rus kadın tanımadım bilemicem
Hiç bir şey, fazlası bile vardır.
Hala düşüremedin mi?
@Namuscubasi Yok, bu niyetle yazmadım. Fikrim bu.
Türkler olarak bizler daha iyiyiz jsjs
Güzellik ve fiziksel çekicilik sanırım bu yüzden
Bilmiyorum insanları birbiriyle kiyaslamayı sevmem
Daha pozitif sıcakkanlı ve güleryüzlüler
Benim konuştuğum rus kızları görseldeki gibi yapmacık makyaj güzeli değiller sıradan kızlar ama dediğim gibi daha anlayışlılar yoksa ben de isterdim türk kız arkadaşlarım olsun, Bizi en iyi onlar anlamalı
Konuya yakın bir yazım vardı.
Rus Kızlarıyla Ciddi Birliktelik "Kurmamak" İçin 7 Sebep ↗
Karakter, tevazu, insanlık
Sırf ırka bakanların çoğu abaza
Tutum seni 👌
Teşekkürler 😅