Alışveriş & Hediyeler Bana bunu hediye edecek sevgiliyi nerde bulurum arkadaşlar? Ayuboğanxxl Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Doğum günümde falan alabilir memnuniyetle kabul ederim haha Bana bunu hediye edecek sevgiliyi nerde bulurum arkadaşlar? Cevapla Doğum Soruları Fal Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 926 cevap paylaştı. Türkiye’de yaşıyorsan zor biraz. İnsanlar evine ekmeği zor alır oldu bunu nasıl aldın bögreğini mi versin kadın 1 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Arayan belasını da bulur mevlasınıda dışarı çık ara :) 0 0 Yorumla
DarkDesire Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Latife bile yapılmış olsa bu düşünce biçimi, bu yaklaşım bana çok itici gelmiştir hep. 0 6 Yorumla Ayuboğanxxl +1 yıl Dimi çok sinir bozucu Yorumla DarkDesire +1 yıl Pinarello yerine Salcano dan ''kendi kazandığım parayla'' yol bisikleti almayı yeğlerim. (Doğum günüm vesilesi ile) Yorumla Ayuboğanxxl +1 yıl Haklısın aktif yol bisikleti kullanıcısıyım ama bu biisklet zirve bütün bisikletçilerin hayalidir alıcam birgün Yorumla DarkDesire +1 yıl Günümüzde bazı Kadınlarda bu düşünce tarzı çok yaygın. ' Sevgi? - li ' olmuyor öylesi Sponsor oluyor tabi. Yorumla DarkDesire +1 yıl Soruya bakar bakmaz bisikletçi olduğunuzu ve hayalinizdeki bisikletin o olduğunu anlamıştım ki. :) Aynen, sinir bozucu. Yorumla Ayuboğanxxl +1 yıl Sağol guzum anlayışlı insanlar lazım bana Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Bu ne tipsiz bir sey böyle biri de bana Sony a4 alsa keşke 0 0 Yorumla
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Yurt dışında belki bulursun ama Türkiye'de zor. 0 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 49% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 422 cevap paylaştı. Bulamazsın 0 0 Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 753 cevap paylaştı. bulamazsın gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türkiye’de yaşıyorsan zor biraz. İnsanlar evine ekmeği zor alır oldu bunu nasıl aldın bögreğini mi versin kadın
Arayan belasını da bulur mevlasınıda dışarı çık ara :)
Latife bile yapılmış olsa bu düşünce biçimi, bu yaklaşım bana çok itici gelmiştir hep.
Dimi çok sinir bozucu
Pinarello yerine Salcano dan ''kendi kazandığım parayla'' yol bisikleti almayı yeğlerim. (Doğum günüm vesilesi ile)
Haklısın aktif yol bisikleti kullanıcısıyım ama bu biisklet zirve bütün bisikletçilerin hayalidir alıcam birgün
Günümüzde bazı Kadınlarda bu düşünce tarzı çok yaygın. ' Sevgi? - li ' olmuyor öylesi Sponsor oluyor tabi.
Soruya bakar bakmaz bisikletçi olduğunuzu ve hayalinizdeki bisikletin o olduğunu anlamıştım ki. :) Aynen, sinir bozucu.
Sağol guzum anlayışlı insanlar lazım bana
Bu ne tipsiz bir sey böyle biri de bana Sony a4 alsa keşke
Yurt dışında belki bulursun ama Türkiye'de zor.
Türkiye sınırları dışında bulursun 😃
Bulamazsın şansına küs artık:)😊
Bulamazsın
Bu mümkün değil 🙄
bulamazsın gibi
bizim arka mahallede ev alıyorsun bu paraya