Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEgolarının tavan olması burunlarının havada olması g. ot kalkik olması kanı mayası bozuk karaktersizlik kişiliksiz adam insan olmamaları başta gelen bunlar diger yandan çok iyi seks objeligi yapıyor olması kendisini çok güzel pazarlıyor olması 10 kilo boya bir ağda ile ortalığa çıkıp dünyada benden daha güzeli yok diyerek gezmesi bir tek kendilerinde olduğu için vücuduyla tehdit etmesi bir tek kullanabildikleri özellik vücutlarıdır başka bir şey yok
04 Yorumla- 1 yıl
@mtld7788 Olan şeyi söylemek düşmanlık mı oluyor şimdi ne oldu niye kabullenemedim türk kızı olduğun için mi eğer buna karşı geliyorsan yok diye ortalıkta ben neden bunları görüyorum ya da ben gördüğüme mi yoksa senin sözüne mi inanacam bir de bu var türk kızları yaptıkları şeyler söylenince hemen saldıraya geciyor bunu da yazmam gerekiyordu oraya hem yapıyorlar hem de söyleyince niye söylüyorsun diye saldırıyorlar bunu da çok iyi başarıyorlar
- 1 yıl
- 1 yıl
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılSelams, trip diyeceğim ama linç yemek istemiyorum 😄 şaka bir yana türk kadını güçlüdür, sevdiği kişiye değer verir. Bazen acılarını gizler zor şartlarda bile yılmadan devam ederler. En sevdiğim özellikleri ise anaç olmaları yani bir şey olduğu zaman kıyamıyorlar mesela bunu çok seviyorum. Ama maalesef ki her insan aynı değildir. Erkeklerde de kadınlardada iyileri kötüleri var..
26 Yorumla- 1 yıl
Demiş kadar oldun, linçleyin kışşşlar :D
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL sen linçleyebilirsinn ablam :D 🙏
- 1 yıl
😅😅 yok be
- 1 yıl
😅😅✌️
- 1 yıl
Teşekkür ederim ablam 💙🥳
- 1 yıl
Ricalar kuzu 💙
Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Eleştiriye açık değil, gelişime açık değil, kıskanç, kalitelisi çok kaliteli kalitesizi en kalitesiz, mız mızlıkta çığır açmış, şımarık, globale vurursak orta güzellikte, kurunun yanında yaşı da yakan bir cadılar topluluğu.
00 Yorumla
Türk kadınını diğer kadınlardan ayıran en belirgin özelliklerden biri, aile değerleri ve bu değerlere olan bağlılıkları. Ayrıca, misafirperverlik, sıcaklık ve güçlü bir dayanışma ruhu da Türk kadınlarının karakteristik özellikleri arasında yer alır. Sevdimi sonuna kadar, kıskandımi çok tehlikelidir. Siz erkekler yokmusunuz siz hiç değer bilmezsiniz, başka ülkeler türk kadınları için ölüyo be 😏🤭🤭
11 Yorumla- 1 yıl
🫠👌
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
55Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılTrip atmaları ve tartışmayı uzatmaları 😂pantolon almaya diye evden çıkıp bütün eksikleri alıp pantolon almadan ger gelmeleri 😂 , duyduklarına inanmaları , anaç ve cefakar oluşları , elalem ne der diye yaşamaları , erkeği kendinden çok sevip merkezi haline getirmeleri ve kendini değersizlestirmeleri ,
14 Yorumla- 1 yıl
Aaa bu biz dhdhs
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Kendimizden örnek verdim zaten 😂😂
- 1 yıl
Ahaha :D evet ben de onayladım
- 1 yıl
Bende 🤣🤣
1 yılAnaç olmak sahiplenici olmak kendini bir şey sanmak bizi diğer ülke kadınlarından ayırıyor bir de biraz tombul olmamız 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Balık etlisi sütlü tatlısı shdha
- 1 yıl
Sarması böreği kısırı 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBizim kadınlarımız tepkileriyle, tripleriyle, dedikodularıyla her şeyleriyle güzeldir. Biz onları bu şekilde kabul ettik
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHele yorumlara bak trip, ego falan erkeklerin ego kavramının ne olduğunu bildiğini düşünmüyorum yani mesajına cevap vermezsek ego, birisine sen yakışıklı değilsin desek ego, kendimi çok güzel buluyorum desek ego özgüven belirten cümleler kurduğumuz an egoya bak egoya gibi bir tepki var ne bekliyorlar henüz çözemedim ben, trip atıyoruz çünkü anlamıyorsunuz kırıp döküp hiçbir şey olmamış gibi davranmayı bekliyorsunuz, en ufak ince hareket göstermeyip sizi anneniz gibi sevecek herseye katlanacak bir kadın arıyorsunuz çok beklersiniz... bence türk kadınının en belirgin özelliği çare bulması ya yani en imkansız anlarda bile bir çıkış yolu buluyoruz bence
137 Yorumla- 1 yıl
Egoistsiniz zorsunuz
- 1 yıl
Ama öyle aman aman güzel filan da değilsiniz
- 1 yıl
Sadece dağ ayısı kaba tipli pi@ç tipli erkeklere hayransınız
- 1 yıl
Canilere psikopstlara koşa koşa giden kadın milletisiniz çare filan üretemiyosunuz o eskindendi Atatürk zamanındaydı
- 1 yıl
Am@k zaten hepiniz kendinizi çok güzel biluyosunuz biriniz de çirkin olduğunu ya da orta tipli olduğunu kabul etmiyor
- 1 yıl
Gereksiz bir kendini beğenme var
- 1 yıl
Öyle bir kadın milletisiniz ki sizinle bişey yapmak imkansız anasını satıyim zorsunuz ne cinselliğe kolay gelirsiniz ne de flörtlesmeye
- 1 yıl
@cemeren2000tenno napalım istiyorsunuz her tanıştığımız adama hemen kendimizi açalım onunla gülüp oynayalım mı istiyorsunuz? 20 sene sonra kelleşip obez olup tek derdi ana haber izlemek olacak muhtemel birisi için fazla iddalı laflar bunlar çok gideriniz olduğunu düşünmeyin yani yaşayın gitsin gerek yok...
- 1 yıl
Am@k siz de 30 yaşında cökmeye basliyosunuz
- 1 yıl
Yaslılık sadece bize mi işliyor ruh hastası serseri
- 1 yıl
@cemeren2000tenno hahahhahhah derdin belli oldu senin cinselliğe neden kolay gelelim mesela yani niye bunu yapalım bircogunuz sevgili oldugu kadından bir çiçeği bile esirgerken? Seni iyi uzmusler valla helal olsun o kadınlara hsjsnxj
- 1 yıl
Cidden egoistsiniz bak
- 1 yıl
Sevgili olduğu kadına ÇİCEGİ ESİRGEYEN ERKEKLERE NİYE GİDİYOSUNUZ AM@K
- 1 yıl
Hepinizj. Agzında aynı laf BENCE SENİ HER TÜRLÜ kanka SERSERİ ÜZMUS AM@K SONEA DA TÜRK ERKEKLERİNİ GÖMÜYOSUN
- 1 yıl
Şimdi de TÜRK ERKRKLERİNE DUSMANSİN 🥱
- 1 yıl
Üç olmuş sana canın yanmış belli ya
- 1 yıl
Zaten TİPİNDEN BELLİ NE TİP ERKRKLERE GİTTİGİN
- 1 yıl
Am@k SİZ ÖYLE BİR KADIN MİLLETİSİNİZ Kİ KABA TİPLİ Pİ@Ç TİPLİ SERSERİK TİPLİ DEGİLSE TEKİNSİZ TİPLİ DEGİLSE BAKMIYOSUNUZ
- 1 yıl
Sonea BU PİDLİKLER SİZİN AM@INIZA KOYUYOR SONRA DA TC ERKEKLERİNİ ASAGILAYIP AKLINIZCA İNTİKAM ALMAYA CALİSİYOSUNUZ
- 1 yıl
Cidden 43 milyonunuzun erkek zevki aynı ve hepinizin sonu bu 😂
- 1 yıl
Sen iyi niyetli eli yüzü düzgün temiz tipli sempatik erkeklere gittin mi lan ÇİCEK ALICAK EVE GELİNXE HEDOYE ALICAK ANLAYIŞLI SAYGILI YERİNDE EGLENCELİ OLAN AGIR BASLI OLAN ERKEKLERE GİTTİN Mİ LAN
- 1 yıl
Olum siz TC KIZLARININ ERKEKLER ŞÖYLE KÖTÜ BÖYLE KÖTÜ DEMEYE HAKKI YOK
- 1 yıl
Sizin BÖYLE BİR LÜKSÜNÜZ YOJ
- 1 yıl
BEGENSİGİNİZ ERKEKLER ORTADA ya
- 1 yıl
Mesela ben gür kıvırcık saçlara sahip 180 boyunda bebeksi bir tipe sahibin 24 yaşıma girdim ama millet kimlik soruyor sen 15 yaşındasın diyorlar
- 1 yıl
Mesela ben bu ülkede BULUNMAZ BİR NİMETİN AMA İSTE İSİNİZ YOK ya BEN 30 YAŞINDA HALA GENC DURUYOR OLUCAM VÜCUDUM GENC YASLANİCAK HORMONLARIM BÖYLE MESELA
- 1 yıl
Niye kolay YAKLASMAYASINIZ CİNSELLİGE
- 1 yıl
Cinsellik kötü bişey mi
- 1 yıl
Bir ÇİCEGİ BİLE ESİRGEYEN ADAMLARLA SEVGİLİ OLUP burada MAL MAL KONUSMA
- 1 yıl
Bu yazında yazdığın ERKEK TİPLRRİNE KİNLER GİDİYOR AM@K
- 1 yıl
En ufak ince hareket göstermiycrgibbelli olan serserik tiplere siz gidiyosunuz am@k
- 1 yıl
Niye ülkede ki odun tiplere bile bile gidiyosunuz sonra da böyle numune erkeklerden bahsedip bize laf atıyosun am@k
- 1 yıl
Senin bu yazında bahsettiğim erkeklerin tipleri hep aynı yüzünde nur olmayan kaba tipli pi@c tipli tekisniz çirkef tipe sahip serserik garip gureba tipe sahip erkekler
- 1 yıl
Bunlara niye bile bile gidiyosunuz
- 1 yıl
Tam tersi sizin sevdiğiniz erkekler bunlar size cicek alıcak iyilik yapıcak anlayışlı olucak nazik ERKRKELRE TOP MUAMELESİ YAPİYOSUNU
- 1 yıl
Yazında bahsettiğin erkeklerden olmayan erkeklerin etrafında kız görmedik biz
- 1 yıl
Hayran olduğunuz erkekler ortada
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTürk kadını tedavi amaçlı kullanılır, yabancı uyruklu kadınlar sadece anlık ağrı gidericilerdir..
Sarımsak ve soğan gibisiniz cücügünüzü daha çok severiz ( annelik)
Şifalı ot gibisiniz, aranızda ısırgan olanlarda vardır ama olsun kaşınanı kaşımak sizin işiniz..😀
İşin özü itibariyle bize bizden başkası yalandır...
11 Yorumla- 1 yıl
Wooow 😅
1 yılAnaç ruhlu olmasıdır tabiki.. Türk kadını aile birliğini ayakta tutar..
13 Yorumla- 1 yıl
Herhalde yani 😌
- 1 yıl
Türk kadınını başlarının üzerinde taşısalar bile hakkını ödeyemezler..
- 1 yıl
Yürü be 🇹🇷 as asss
Türklerde kadın genel olarak, iffeti, ahlâk anlayışı, analık duygusu, kocasına sadakati, bilge ve alp kişiliği, idarî, siyasî, sosyal alanlardaki üstün becerileri, dik duruşu ile toplumun temel direği, hatta olmazsa olmazı olarak yerini almıştır.
10 Yorumla
1 yılHer selam veren erkeğe kendini skecek gibi davranması 😃 ama onu da öyle yetiştiren Türk babalar Türk aile yapısı. Gerçi bizim ülkede kediye köpeğe yılana kurbağaya her şeye tecavüz edildiği için kadınlarda haklı. Herkes haklı bu işte 😃 burası cinsel açlığın AFRİKASI… 😃
13 Yorumla- 1 yıl
Siz zorsunuz am@k
- 1 yıl
Gereksiz egoistlik var herkes abaza olduğu için sizin de totonuz kalkıyor
- 1 yıl
Cinselliği sizin kadar zor veren ülke yoj
Türk kadını diyince "Nene Hatun" der susarım kapak olsun millete çünkü tek tek sayarsam işim zor. Siz bakmayın o bazı karaktersiz kadınlara her millette var öyle çürük elma 😏
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle 👏
Bilemedim ki şimdi😂
Naz, dedikoduculuk, hemcinsini kıskanma, eşlerine çok sadık ( tabi eskisi kadar değiller. Sadık derken her konuda)
Çok konusuyoruz.
14 Yorumla- 1 yıl
Bizim hiç iyi yanımız yok mu ya 😅 erkekler zaten gömmüş
- 1 yıl
Söyle 😏
1 yılYav gerçekten hep bir yerlerimiz ağrıyor hiç aksini görmedim en sosyetesinden tut en geleneksel olanına kadar hep aynı 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Ağrıtmasınlar hdjda
- 1 yıl
Ahahaha
Polar pijama, sarı bez, domestos süpürge vileda yemek bulaşık 😂
( Türk kadını Fedakardır )
11 Yorumla- 1 yıl
Saftır temizdir 🤧
1 yılEskiden olsa bir sürü özellik yazabilirdik de şimdilerde bir tripleri kalmış herhalde
12 Yorumla- 1 yıl
Kim demiş ya
- 1 yıl
Görünen köy uzakta değildir sjdjsj
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTürk kadını rakı gibidir yanında peynir ister haydari ister meze ister isterde ister 😂
13 Yorumla- 1 yıl
İster tabe
- 1 yıl
Hani derler ya dünyayı kadının önüne sermişler kadın şöyle sersen daha iyi olurdu diye hah işte o kadın kesin türk 😂
- 1 yıl
Bence de başka bir açıklaması olamaz 😂
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yani pek tanıdım Türk kadını yok yani şahsi olarak tanımıyorum genelde tek takılıyorum 😂😂
Ve tanıdıklarım ise
genelde hepsi evli ve kocaları da onlardan korkar dı bir de çok yüksek sesle Bağririlar 🥲🥲
10 YorumlaSorma ya o kadar güzel trip atıyorsunuz ki her tripte yeniden aşık oluyoruz 😒
11 Yorumla- 1 yıl
Atarız biz öylesi wuhuu 🥳
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBizim kadar evine, ailesine, eşinin ailesine sahip çıkıp koruyan var mıdır bilemeyiz
11 Yorumla- 1 yıl
Yoktur, biliriz djdj
1 yılKıskançlık deli gibi kıskanıyoruz başka milletin kadınlarından bu denli bulmaları zor 🙄
12 Yorumla- 1 yıl
Sahipleniciyiz bir kere
- 1 yıl
O kadar ✋🏻😂
1 yılBirbirlerini kıskanmalari :)) bu özelliğin kimsede olduğunu düşünmüyorum
15 Yorumla- 1 yıl
Niye öyle acaba özellikle Türkiye’de yetişen Türk kızları
- 1 yıl
Yooo bence her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa 😄 bilmiyorum çekememezlik oluyor çoğu kadında
- 1 yıl
Öyle mi :D buradakiler belli etmiyor demek ki
- 1 yıl
Burdakiler derken
- 1 yıl
Avrupa 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
u 1 yılİffeti, ahlâk anlayışı, analık duygusu, kocasına sadakati, bilge kişiliği diyorum...
30 Yorumla
1 yılFedakar, öz verili, savaşçı, sadık ve çalışkan.
Kadın olmamın fiziksel kaybını duruşuyla tamamlar bizim kadınlar. Her Türk kadını içinde bir amazon barındırır.
20 Yorumla
1 yılEski Türk kadınları candır iyi yönlerini saymakla bitiremem ama yeni nesil o kadar bozuldu ki ahlak seviyesi yerlerde Avrupalılaşma özentiliği yüzünden özlerini kaybettiler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılTürk kadınları hamarattır, eşlerine her statüde değer verirler, yeri geldiğinde kendinden daha çok savunurlar… sonra yarı yolda kalınca da sorarlar…
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendinizi çok kıymetli görmeniz , burnunuz çok havada
12 Yorumla- 1 yıl
Tamam
Cevap sahibi1 yılTabi bunun suçlusu da Türk erkekleri
1 yılFedakarlar kendileriniden vazgecerler hayyatlarini evlatlari icin evine kocasina bakkmak icin harcarlar
10 Yorumla
1 yılAnaç olması.
Evhamlı oluşu😅
12 Yorumla- 1 yıl
Evhamlı olmak iyidir 😅
- 1 yıl
Kimi zaman evet. Tedbiri tetikler😊
fedakarlar şimdi bazı istisnaları göze sokmaya gerek yok. turk kadini anactir. fedakardır. gerçek Anadolu kadınından bahsediyorum.
10 Yorumla
1 yılcanım analarımızdan biliyoruz sevdikleri ailesi için her türlü cefayı çeker her türlü fedakarlığı yaparlar
10 Yorumla
1 yılSıfır katkı ile maksimum mutluluk beklemeleri.
10 Yorumla
1 yılTrip bir de bir çocuk getirdikten sonra salıyor bir ayağı toprağa giriyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılTürk kadınlar genelde trip atmayı, dedikodu yapmayı severler.. 😃😃
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılDiğerlerine istinaden rus arkadaşlarıma kıyasla. Belki mesafeli olmaları diyebilirim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Türk kadını tribi diye bir şey var kara delik gibi 🤣
10 Yorumla
1 yılKainatın en güzeli olması tabii ki. Yalnız bu sevdiğime iltifat için lütfen yanlış anlaşılmasın 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılFazla naz. Kompleks. Peşin hükümlü davranma. %90 Dedikodu. Çok fazla yalanlar.
10 Yorumla Trip olabilir ama tripsiz de olmaz. Benim sevgilim mesela trip atmalı. Bide trip atan kız zekidir
14 Yorumla
1 yılKararsız, çekincen, cesaretsiz ve tripkar olması diyebilirim.
10 Yorumla
1 yılYokluktan varlık çıkartabilmesi.
20 Yorumla
1 yılFeminenlikten uzak olması , agresif olması , çok fazla küfürbaz olması , çarpık incelikten yoksun tipe sahip olması , kibirli olması , kanka sevmesi , kaba tipli pi@ç tipli, tekinsiz tipe sahip erkek sevmesi, cinsel olarak Araplardan bile daha fazla baskılanmaları
00 Yorumla
1 yılBence daha seksi ve fiziksel olarak güzeller.
Zekilerde, her konuda öndeler.
Türk kadını =) diğerleri.
kalçaları çok iyi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılBiz cidden güzeliz bu arada
11 Yorumla- 1 yıl
💅
1 yılTrip bir numaralı özelliğimiz sjsjsjs
11 Yorumla- 1 yıl
Ata sporumuz djdj
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi yemek ve trip yapıyorlar.
13 Yorumla- 1 yıl
Evet bak övün bizi az ya
- 1 yıl
Bonus iltifat
Çok güzelsiniz hanımefendi 😀 - 1 yıl
Öyleyiz biz Türk kadınları 😅
tribi, cehaleti... binde bir bunun haricine denk gelirsin... onu da bulursan başına tac edicen
00 YorumlaNaz trip egosu tavan olan.. selam merhaba diyen herkese kendini * istediğini düşünen bayanlar kesin Türk’tür
00 YorumlaDiğer milletlerin kadınlarından belirgin şekilde daha temiz düzenli filanız bence bu
10 Yorumlaİşveli cilveli olmaları
10 Yorumla
1 yılGereksiz egoyla dolu balonlar
10 YorumlaSize tripkolik parçasını armağan ediyorum.
10 YorumlaEn güzel tribi türk kadını atar net
10 Yorumla
1 yılCephede omuz omuza savaşmak.
10 YorumlaAura, becerikli olması
10 Yorumla
1 yılKimse bizim kadar kafada kuramaz 🫠
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Sevgisinin de nefretinin de tam olması
10 Yorumla
1 yılEstetik abartılı makyaj ha bide ego malisef😂😂😂
10 YorumlaBence en büyük fark ego
10 Yorumla
1 yılEn basiti kürt kızı kıskanır Türk kızını
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Güzelliği anlayışlı olması sevgisi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzelliği
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbi suru sey ama en cok da nazlari
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Türk kadınını diğer kadınlardan ayıran en belirgin özellik nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler