AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
ben hayran değilim ki yabancıları beğensem bile Türk kadınını değişmem yine de
yemek yapabiliyo diye degişmezsin dimi, birde türk erkegi tribine sevdiginden katlandıgı için? hadi itiraf et, sırf o yüzden türk kadını diyorsunuz, sevdiginizden ve güzelliklerini begendiginden degil, yurt dısında botox 30 $ dolgu 100$ daha ucuz yerler bile var birde plastik cerrahiler yapıyor, burun yaptırmak kas goz cok dogal, dogal olmayan serum ve igne hatta hap yolları ile büyüyolar, uzun boylular yüzünü komple yaptırmak 1000$ vucudunu komple yaptırmak 30.000$ yani cok ucuz türkiyede ise bir ev parası, türk kadını ona harcıycagına güselliğimi seven gelsin ben onun yerine ev alır, tatileme gider rahat yasarım dedigi için tercihin o dimi sevdiginden degil yani
@evalight Yabancı kızların yemek yapamadığını sana km söyledi? Sanki te yemek yapan türk kızlarıymış gibi bir anlayış var. İngiliz kadınları Almanlar İtalyanlar Ruslar hepsi yemek yapıyo
@evalight hayır yemek yapıyor olmasıyla alakası yok güzel bulduğum için beğeniyorum Türk kadınlarını benim için en çekici faktör doğal güzellik ve kendi kanımdan canımdan olmasıdır estetikliler zaten hiç ilgimi çekmiyor nerden olursa olsun
ah canım yaa sen yabancımısım aaaa bu site anlasıldı yabancı kadınlar heralde türk kızlarını gommek için birde türkcelerni geliştirmek için bu siteyi kullanıyolar 👏👏👏👏👏👏 alıs tutuyorum, evet erkekler yorumlsr sizden gommeye devam mı türk kadınlarını?
cünkü bir türk kızı aaa ama ingiliz kızıda yemek yapıyor demez, kesin bir ingiliz ama türkiyeye somurmeye gelenlerden, türkiyede kadınlar istihdam olamazken, iyi birisiyle evlenmeyi hayal kuruyo diye yargılanırken elin ingiliz kadınını türk kızı ovecek? ve diyecek yemek yapıyor? hele bir yuvalama, içli köfte, kebab yapsınlarda görelim bakalım bu sitenin amacı belli oldu, ha sürekli seks soran kızlar bilmemne onun sebebi de belli oldu 👏👏👏👏 alkıslıyorum sizi, alt yapıdan insan bozmanın basıl oldıgunı cok iyi biliyorsunuz
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş bazı erkeklerinde yaptığı bu Türk kızlarına
Kedi o ciğere ulaşamaz ama o ciğer de taze kalmaz yani afedersin kimse ben ulaşılmazım diye bir taraflarını kaldırmasın eğitimliylr alakası yok bizim unidr çoğu kız strarbucks Yemen, gibi yerlerde para harcamasını biliyor sonra üni 6 senede bitiyor hadi bakalıım Burger King e çırak aranıyor ama hak yemiyorum Türk kızlarının azınlık bir bölümü varki çok samimiler cidden her konuda bildiğini konuşur çekinmez espri yapar komik olmasada gülersin sempatiktir halden anlar işte bu tip kızların çoğu Türkiye'de değil İsveçli Alman Rus çoğuyla muhabbetim oldu ve farklılılar
Benimde dünyada bir sürü arkadaşım var
Ve emin ol bir kere bile starbucks a gitmedim çevremdeki kızlarda aynı hepsi çok çalışkan derslerine odaklanmış insanlar
Bu şey gibi karanlıkta fil var ve herkes tuttuğu yeri tanımlıyor ama önemli olan tamamını hissedebilmek bence
Yorumuma bazı erkekler yazmıştım zaten
rahatlık : konuşurken , giyinirken vs
bizimkiler açık giyinir mesela sonra o açık gıyındıgı yerı çekiştire çekiştire kapatmaya çalışır ya da mını etek gıyemezler vs
Daha rahat bir aile ve ülkede olduklarından dolayı kendilerini toplamak zorunda hissetmiyor da denebilir. Kültürümüzü değiştirmemiz gerekiyor.
@TürkKızıyız yani haklısınız ama türk örfi ve adetleri işte yavas yavas degısıyoruz
Evet bu umut verici.
Daha net olmaları ilişkilerinde, onlar 16 dan sonra ailelerini takmiyorlar. uzun boylu ve renkli gözlü olmaları
Yabancı kadın niyetini anlıyor oluru varsa olur diyor. Bizde eşin dahi olsa oluru varsa bile olur demek için yapmadığını bırakmıyor.
Biz saxo çekecegimiz erkegi özenle seçeriz onlar seçmez.
Biz kalite kokariz onlar yumurta.
Biz saxo çeken kızları kezban bulup kalite ararız
Bizim kadınlarımız özellikle evlendikten sonra dünya durmuş gibi hissedip o şekilde yaşıyor. Onlar ise 70 yaşına kadar bakımını ve sağlığını ihmal etmeyip kalıcı ve sağlıklı bir hayat yaşıyorlar
boylari var, fizikleri mukemmel. yuzleri daha guzel. ve cok daha iyi olduklari halde daha mutevaziler
Yabancı kadınlara kolay ulaşılıyor Türk kadinlari zor bence ve ayriyeten bir egolari var bence
Memleketin kadınları bir tuhaf hal hareketli var agresif yapmacık tripli 🤔
tabuları yok rahatlar ilişkiye hemen başlayabiliyorlar
Türk kadını kadar menfaatçi yoktur bu dünya üzerinde
Her zaman bakımlı ve zarif olurlar, bizimkiler tombiş. Mütevaziler, sohbet edebilirsin ama bizimkiler hohoooooo
Hohoo derken
Yol sorsak dilenci muamelesi yapıyorlar.
Istisnalar var ama😂
Elbette, herkonuda :)
Farklıliklar, arti ve eksi yönler nedir bilemem ama genelde tercih sebebi cesit olmasi
Yabinci kadınlar seksi çekici ve yükseklerden uçmuyorlar
Bizim Kadınlarımız cok sinirli
Onlar ise gayet rahatlar.. Iste bu beni çekiyor
Onlarda terbiye yok türk kadınlarında var, onlarda ar edep yok türk kadınlarında var. Her kadın aynı olmasa da öyle
Aferin kız, doğru cevabı vermişsin. Sınırları yok kimseyi tanımazlar günlük yazıyolar, ev hanımı h8c olmazlar
Edep konusunda kezbanlar en berbatı
Bir kadın olarak gerçekten Türk kadınları daha egolu, okuduğum üniversitede neredeyse hepsinde mevcut.
Egolu değil kendilerini bir book sanıyolar
Beğenmeyen arkadaşa buradan saygılar..
muhtaç olduğu için değil de, gerçekten istediği için yanında olma durumu.
Eksikleri yok fazlaları var
İyi anlamda demiştim ama gene eksi yemişim
Harf harf açıklaman gerekiyordu herhalde maalesef
Olabilir
İkisi de aynı artık bu devirde yabancı kadın neyse Türk kızı da odur
Alçakgönüllülük.. 13 sene yurttaşındaydım lütfen aksini iddaa etmeyin:))
Nerdeydin?
@B1993 Ben rusyada Kaldım 6 yıl, 2 yıl Almanya da,1 Yıl Irak,1 Yıl suudi arabistan, Ve kısa süreli 24-25 ülkede,
genel olarak Kadın doğası gereği birçok davranış tüm dünya kadınlarında var. Ama Türk kadınlarının yetişme tarzı, ortamı, aile yapısı, mahalle baskısı, toplum durumu da düşünülünce, biraz egolu ve kaprisli olmalarıda, utangaç, çekingen olmalarıda anlaşılabilir durumda. Sadece ülke ve ırk yapısına göre fizik durumu farkı bayaa açık şekilde ortada...
Hiç bir yabancı kadın benim türk kadınımın tırnağı etmez.
Sadece dil diğer farkliliklar bizimkilerdede bulunuyor
Mesela yabancı kadınlar iyidirler yani içleri iyidir sevecendir.
Aynen bunu bende merak ediyorum. herşeye evet demeleri galiba bizim sınırlarımız var belkide ondan.
Herşeyde sınır, herşeyde kapris var bizim hanımlarda.
Yabancı kadınları severiz Türk kadınına aşığız (anti feminist türk kadınına)
türk kadınları kendinden bıktırıyor artık herşeye bir bahane bulup bağırmalar ota boka küsmeler
yabancı kadınlar türk kadınlardan daha rahat serbet ilişki içinde seks yapması
Yapınca da adımızı çıkartıyorsunuz. sizin de yabancı erkeklerden farkınız bu💁🏻♀️
yabancı erkek türk erkeği arasında fark var...
Türk kadını da yabancı kadar rahat bu devirde uyuma
Değer verildiğinde ilgi gösterildiğinde şımarıp bir tarafları kalkmıyor bu çok açık bence.
Hiçbir şey bilemeleri 😂😂
Daha kötü türkçe konuşuyorlar :)
Onlarda fitne fesat yok bizimkilerde gırla
Rahat olmaları kasmamalari alçak gönüllü olmaları
Helal olsun. At gözlüğü takmadan yapılmış tek Yorum kadınlar arasında.
Sade bir yüzüğe evlenebilecek kadınlarda o yüzden
Yabancı kadınlarda kapris sıfır
O kadar çok şey var ki...
Pis kokuları ırkımın kadını gibi Yok
Yabancılar anlayışlı olur genelde
Mutavazilik ve gösterişe önem vermemeleri
rahatlık. bizimkiler çok kastırıyor.
Ne manada kasmak
yabancılar türk kızları kadar ince eleyip sık dokumuyor. biraz elin yüzün düzgünse ilişkiye giriyor. bizim de hoşumuza gidiyor tabiki.
Kolay lokma mi olunmali
kolay lokma olmasa bile biraz rahatlık fena olmaz. sevişmek için illa nikah kıymak zorunda değiliz.
Tabi herkesin görüşü farkli haklisin
Bize değer vermiyorsunuz
Boy 😃 su hatundaki boya bak biz de 160
Fizikleri ve rahat olmaları
Özgürlük. Türk kadını özgür değildir.
Hehe
Sene 2019 olmuş Türk kadını kadar özgür kadın milleti var mı 😄
Onlar da kadınsılık var, bizimkiler de yok
yabancı dil dtabii fince biliyon mu sen xc c
Açık sözlü ve dürüst değiller.
Çalışkanlar. Çoğusunun ekonomik özgürlüğü var.
Yabancılar da rahatlık çok var.
Kadınlarınkiyle aynı sebeplerden.
Türk kadını yaşlandıkça güzelir
kiskanc degiller ilgi goremeyi severler
Utangaçlık ve çekingenliğin olmaması
Kaprisli olmadıkları için sayın guru
Tip,
Güzel karakter,
Zekâ.
Yabancılar egosuz türkler öyle mi
ego trip yokb iyola onlarda gercek mi acaba 😀
Fazlasıyla gerçek.