AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
275Cevap
Ne alaka ya. demek ki gözüne güzel gelmiş. bu bir bakış açısı
Aldatma ihtimallerinin düşük olması Güven vermesi. Hep bu neden yüzünden kaybettik !
Yakışıklı erkeklerin yanindaki cirkinlere ne demeli peki🤔🤔
Ben onlara çocuk kesin sevio yoksa bununla be işi olur diyorum 😁
çirkinler aldatmaaz çnkü gözünde en iyisi sizsinizdir bulmuşum kaçırmam der kızda farkındadır bunun
Ne alakası var. Kişilik, karakter diye birşey var. Herşey güzellik ya da çirkinlikten ibaret değil
@WeTo_21 genel olarak öyle? istisnalar kaideyi bozmaz.
Yanlış düşünüyorsun. Genellemeyi yapanda sensin benim çevremde gördüklerim senin gibi değil. Benim Arkadaş vardı tipsizdi ama birini getirirken birini götürüyordu
@WeTo_21 arkadaşın çirkin miydi ben güzel kızların erkekten erkeğe koştuğunu görmedm hiç? her zmaan kendilerini bilmişlerdir
Ya kadın aldatirsa ozaman
@karaçocuk2961 oda kadının karakterine bağlı bişi
Güzel kızlar daha çok erkekten erkeğe koşuyor :D
@WeTo_21 sana öyleleri denk gelmiş bence başkasına kinlendiğin çok belli şu an
Kadınin burda elinde daha fazla koz oluyor bence bu daha tehlikeli
@deniz4151 ne alaka şimdi. Ben kimseye karşı kin beslemiyorum. Zira müslüman kişiyede yakışmaz kin tutmak. Tamam 17 -18 li yaşlardayken kızlarla çok uğraşıyordum, lakin şuanda 4 yıllık bir ilişkim var. Kendinizle karıştırmayın, herkes sizin gibi kindar değil
@WeTo_21 benmde 4 senelik ilşkim var herkes kafa dengini buluyo bir şekil saçma sapan bir konu içinde tartışma cevap vermicem artık konuşun siz çok uzadı.
@deniz4151 14 yasindami basladin:X
Ya para ya da zeka / kadın ruhundan anlaması vs
Ama aldatma ihtimali düşük vs ile alakası yok
Ağzının iyi laf yapması, ya da şöyle söyleyim dilini iyi kullanması 😉..
Dilini iyi kullanması derken 😂
Dilini iyi kullanması mı🤔🤔🤔🤔yuhhhhh ayıp ya
Ben demedim lavanta demiş😂
He lavantaya dedim zatem🤗☺☺☺😀😀😀
Demek ki dilini çok iyi kullanıyor
Boynuzlanma ihtimalini minimize etmeye çalışıyorlar tek bu değil kendisine bağlı olacak ve kontrolü kolay olacaktır
Valla timsah gibi ağızları iyi laf yapıyor kızlar da tav oluyor diye düşünüyorum ben.
Çirkinlerin öz güveninin tavan olması bence tabi yakışıklı ve güzeller nedense öz güvenleri eksik insanlardır.
Sacmalamışsın be kanki
@ArasUygar hadi ya öyle umalım
Bunun iki sebebi olabilir biri parayı seven kız tipe değil paraya bakar ikinci sebep tek seven kadın tipe bakmaz
Para ya da ağzı laf yapıyordur bazı kızlarda iananın keko sever ciddi ciddi para olsun olmasın ağzı laf yapmasada bazılarında fantazi var.
Sanırım para yoksa o güzel denen kızlar bakarmı sanıyorsun
Gönül ota da boka da konuyor cevap bu.. Gözlerine perde iniyor heralde.. Güzel kızlar hep zevksizdir bir kaç araştırma ile bulabilirsiniz :D
Güzel kızlar bize bakmaz deyip özgüven eksikliği olan yakışıklı ya da normal erkeklerin açılamaması. Çirkinletin ise çok fazla özgüvenli olup ya da zengin olup kızlarında boş kalmamak adına kabıl etmesi. Tabi bazısıda temiz yüreğini sevmesi
Bu zamanda her kapıyı açan para olduğuna göre bunuda bir şekilde para çözmüştür.
Kesinlikle katılıyorum
Görünüşüme değil içimdeki pırlantya bak diyerek kadın ruhunu çözmüş olmaları
Yalan
Paran varsa her kiliga bürünebilirsin (ameliyat). En güzelleride (boyali bebekler) pesinden gelirler.
Çirkin kızların yanındaki o yakışıklılar neyse aynı cevaptır heralde 😀
Öyle bişey yok ben yakışıklıyım güzel kızlara cakiyorum
Cirkine bakan az olur kiskancliktan kurtuluruz mantigi olabilir.. d
Güzel kızlara yakışıklı erkekler yaklaşamıyor ya beğenmezse düşüncesiyle. Ama çirkinler ne kaybederim deyip iletişim kurdukları için kazanıyorlar
Merhaba tanışalım mı? (Böyle mi)
Sırrını güzel kızlar daha iyi bilirler. Sanırım kızların zeki oluşundan kaynaklı bir durum olsa gerek.
Aldatma ihtimallerinin düşük olması ve güven vermesi. Artık anlayın şunu biz tipe bakmıyoruz kardişim
@beautifuldevil tipe bakmıyoruz lafına artık hiçbir erkek kanmıyor abim daha yaratıcı şeylerle çıkın karşımıza :)
Ne ruh ne birşey bu kadınlar varya serseri itin ugursuzun önde gideni olursan peşinden hiç ayriĺmazlar. Oyle sıradan efendi falan olursan şansın yok.
Orada olma sebepleri çirkinin yanında güzel bambaşka güzel görünür. Mesela gözlükleri tezgaha koyarken etraflarına odun ve odun parçaları koyarlar :)
Olay tamamen ağzının iyi laf yapması. Bazılarının düşüncesine göre de para ki bu bazıları için doğru.
Para
Asla çirkin erkek sevmem parasi icin 😎😎
Ama tezin bozuyo şimdi bu belirttiğini😊
Istisnalar kaideyi bozmaz
😂😂peki peki
aferin koz
Ne demek 🌹🌹🌹
Çirkin Erkek sevilir mi?
Parası icin hayır
akıllı kız
hemde ne akıllı, keşke benim olsa
Cok incesin
normalde ince değilimde böyle bir güzellik karşısında ayılar bile beyfendi olur
Cidden cok nazisin onure ettin
Yavşamanın adını da kibarlık koyduk. Memlekete hayırlı olsun.
Yakışıklı erkeklerin özgüvensizlikleri ve kızların beğenmeme düşüncesi
Mesele o erkeklerde degil de, o yanlarında gördüğün kadınlar demekki karaktere bakıyor.
Erkekte karakter varsa gerisi yanında artı değerdir. Çirkin ama karakterli bir erke, özgüven ve girişkense çok güzel kadınlarla olabilir. Çünkü erkek önce fiziğe sonra diğer şeylere bakarken kadın için fizik 3 veya 4. Sırada gelir. İlk iki sırada karakter ve özgüven vardır. Tabi bu ergen kızlar için geçerli olmayabilir. Ne istediğini bilen daha olgun kızlar için söylüyorum!
Aferin
Süper bir yorumdu.
#sadbuttrue
O yüzden 180'in altı erkek değildir diye geziyonuz :D
Saçma sapan işler. Birliktelik için ille de vitrin mankeni olmaya gerek yok sokamadiniz kafanıza.
Çirkin erkek arayan güzel kızlara sesleniyorum buradayimmmm
Para para para varlığı bir dert yokluğu yara 😅 ha içini seven istisnalar da olabilir
güzel kız diye diye dişi türünu tam bir oyuncak eden hemcinslerim ne kadar komik
Şans bazen çok güzel kızları kendime çekebiliyorum. Biraz da burçlara inanırım.
@pollyannaülkü Verdiğin cevaptan beni haklı çıkardığın anlaşılıyor. Hala bir veletsin. Ayrıca senin gibi birinin bırak mesajı yolda yüzüne bakmam.
Güzellik çirkinlik olmadan anlamsız ve sıradandır..
Guzel kelimelerden hoslanir kadinlar. Kelimelerle oynayabilirsen istedigini koluna takarsin
para bir de onların genelde egosu olmaz aldatılma korkusu yasamazlar parası olmayanlarda
Napolyonun dediği gibi para para para💰💰💰 .
Yoksa para olmazsa nasıl olacak herşey.
Dürüst,
Espritüel,
Saygılı,
Aşık
Sadık oldukları için olabilir...🎈🤚
@Tugbu sevgilin var mı senin?
Tam tersi de olabilir.. Tiple alakalı değil.. Gönül bu.. Konuyor..🤔
Ağızlarınin iyi laf yapmasi.
Tam olarak budur sebebi.
Çünkü kadın; kulağı ile âşık olur
Erkek ise gözüyle...
O yüzdendir erkeğin, güzel kadına kayıtsız kalamayisi. Bu yüzdendir, ağzı iyi laf yapan erkeği sevmeleri, kadının...
Çirkin kızların yanında neden yakışıklı erkekler yok örneğin ben 😂
kadin her zaman bakimli ve guzel olmali. secilmek degil secmek istiyorsan. bir kiz asla kendine cirkin dememeli. kendine guven guvenmen icin guzellik sart degil cunki yaradilis geregi kadinlar zaten erkeklerden guzeldir ve zariftir. yorum icin uzgunum
Estağfurullah haklısın da ben ne kadar bakım yaparsam yapayım düzelme olmaz gibi gelir yüzümde. Ama bakacağız artık teşekkürler
sonucta kizlar birbirlerine destek olmali.
Haklısın
Merhaba ben çirkin ördek yavrusu :) her yerde cayır cayır çirkin kız arıyorum yok :) çirkin olduğunu düşünüyosan tanışalım mi iki çirkin ayna çatlatiriz belki :)
😂 kalbim dolu üzgünüm
Ya nasıl kalbin dolu olabilir kızım çirkiniz biz çirkin çirkinlerin kalpleri boş olur ya da platoniktirler platonik varsa salla gitsin onu ya beyaz atlı çirkinin geldi senin burda :) kıza bak ya delirdim beni nasıl reddedebilirsin sen ya :) ikimizde çirkiniz :)
Uzatmasan keşke
Kirdim sanırım özür dilerim. İyi aksamlar
iyi akşamlar
Gözleri çok dışarda olmaz aday bulamaz ilgilenir üstüne düşer diye çirkin erkek tutulur
O bahsettiginiz kizlarin egosu yoktur çene ile alakasi yok
Olay yakışıklı güzel çirkin değil bence kendinden bir parça görüyorsan bir ilişki yaşarsın.
En güzel yorumu sen yapmissin helaaaal
Öyle ama
Valla mevlananin bir sözü var gönül kendini görünce birleşirmis derler.
Güzelmiş
var mı sevdiğin veya sevgilin
Asılmak için sormadim yalnış anlama :)
Yok
Benim var mesela ya sana birşey paylaşmak istiyorum mümkünse özelden
Hadi ordan çirkiniz yine kızlar bakmıyor ağzımız laf yapar yine bakmazlar her şey tip ve para 😄😂😅
Para veya / iyi laf yapması. Kadınlar hoşlarına giden yalanları severler.
Çirkin erkek diye sınıflandırdıklarınız genelde daha zeki daha eğlenceli olurlar
Zeki insanlar senin tanımladığın gibi hareket etmezler.
sebebi yok, o güzelin iç güzelliğiyle alakalı
ve çirkinin , güzelin en çirkin tarafınına vulurması
Dış görünüşe önem vermez kalbini severse eğer birisi.. ayrıca çirkin insan yoktur
Bende bunun cevabını çok merak ediyorum sanırım para olmalı
yatırım görünümden çok diğer alana yaptıkları için, zeka, kariyer vb. şeylere daha çok önem veriyorlar
Güç ve iktidar arayışının kadın kimliğine yansıması bence. Genelde zeki ve düzgün görünümlü erkekler ya biraz pasif oluyor ya da en hızlı davranan dişi ( ki genelde bu da çirkin olur) onu erkenden yakalar.. rekabet ortamı. doğanın yapısı böyle.. erkek için de aynısı geçerli.
Güzele çirkin, güçlüye güçsüz, vs...
Doğa tezatlar üzerine kurulmuş...
Çirkin de olsa vardır elbet bir artısı. Para en önemlisi ama tek sebebin bu olduğunu düşünmüyorum kadınlar sevilmek istiyorlar😂
Para var bende gelen yok, neden yok bilmiyorum.
Paraya sadece eskortlar geliyor. Karizma desen var para desen var ama gelmiyor.
@Pawel101 bir erkek olarak tavsiyem az konuş. Kadınlar gizem severler. Yardır dostum😂
Ne demisler zevkler ve renkler tartisilmaz ayrica gonul bu ota da konar b.. da
Ağzının iyi laf yapması, az bir ihtimalle de kadin ruhundan iyi anlamalari.
Sanki onlar daha zeki en azından egoistlik bir durumları olmuyo ve sadece hedefe odaklanıyorlar
Kadın ruhundan anlıyor olmak her erkeğin harcı değil. Bu başlıca sebeplerdendir muhtemelen.
Gönül kimi severse aşk onda güzeldir, birbirlerine iyi geliyorlar demek ki..