-Yakışıklı erkeklerin kolunda olup pekte güzel olmayan kızların sırrı ne?
• Sonuçta karakter önemli ama ilk adımı atmada dış görünüşünde büyük etkisi var. Bu kızların sırrı ne?
#meyveliseda 🍓

Benim de cevabını merak ettiğim bir sorudur. Cokkk yakışıklı bir erkeğin yanında güzel olmayan ve tapılan çok kadın gördüm. Instagram'da vs onun için aşk sözleri yazılır üstüne de fotoğraf atılır onunla birlikte. Ben mesela güzel olduğumu düşünüyorum yüzümde hiçbir kusur yok ama şans yok galiba bende Allah çirkin şansı versin amiinnnnn
Cevap
12Cevap
Valla Rüzgarı benim kadar sevsin ve yüzünde vuran rüzgarda saçları çok güzel uçuşuyo olsun yeter benim için 😂😂
rüzgar fetişisti dçdpdçpdşf
gördüm aw görmeyen kalmadı eldpdödpdöd
Biraz şans, biraz çene ve bolca şeytan tüyü ile tavlanmayacak erkek yok
'Tavlamak' gibi cirkin ifadeler kullanmiyor olabilirler :D
"tavlamak" umut vermek, inandırmak anlamına geliyo yani bunu nasıl beceriyolar diye sormuşum:)
Ben de cok cirkin bir kullanim oldugunu belirtmistim.
anlamı bu, pekte çirkin değil farkındaysan. Zaten sorduğum soru nasıl tavladıkları. Yani kendilerine nasıl inandırdıkları nasıl umut verdikleri.
Anlamak bile istemiyorsun, belki o "cirkin" dedigin insanlarda anlama guclugu yoktur :D
Şöyle oluyor Allah güzellik veya yakışıklılık verirse zekadan kısıyor o yüzden 1 taraf zeki iken diğer taraf güzel/yakışıklı oluyo anladın mı bidenem herkes kendinde olmayanı arıyor yani😉
saçmalama zekayla güzellik orantısı diye bişey yok. Çok zeki olup güzel olanda var boş boş bâtıl şeylere inanma
Sen öyle san meyveli lahmacun🤣🤣
kendini böyle mi avutuyosun tipsiz 😄
Tipim normal zekamda normalin üzerinde bana yeter😘
Peki şunu soralım guzel kızların yanındaki hanzolara ne demeli 😂
niye ne alaka benımde sevgılı yaptım kız cırkın yanı cok hemde
İşin sırrı "samimiyet".
Akıcılık ve akılcılık
Bence karizmatik oluyorlar.
Çirkin şansı işte dkfkkfdmdmmf
Zekâ
sen ınanıyonmu usta bunlara ulan orta tıpte bı adam yazsa bunlara beyenmezler ama adam gıtse cırkın bı kızla sevgılı olsa deyer gorur yanı o adam bunların gozunde yakışıklı olur katılıyormusun dedıme
@BonjuÇavaas boş yapmışsın ahahahahhaah
ne alaka normal bı kız çirkin adamla gezerken adamlar dıyor erkekler dıyor bu kız bu adamda ne bulmuş kız ne kadar guzel ama ıste kızda normal bı tıp guzelde deyıl ama güzel mantıgı bu normal elı ayagı duzgun bı adam sana yazsa beyenmesınız ama ıste o adam cırkın bı kızla sevgılı olsa yakışıklı oluyor anlam veremıyorum 2 taraf ıcınde öyle
Bende merak ediyorum öğrenmeye geldim
dişiliği
Fizikleridir
dişiliği
benim o
Harbimi kız sjsksi nasil tavliyosun bu adamları
O erkekler salak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?