İnsanın kendinde olmayana takıntısı vardır. Kısa boylu kadınlar boylu poslu erkek ister. Ömründe bir kez spor salonuna gitmemiş erkek gider fit kadın ister. Kendine güvenmeyen adamın pitbull'u vardır. Yakışıklı erkek ne yapsın değil mi dünya güzelini, güzellik her sabah aynada karşısında ne de olsa.. #beyazorkidem😘
Taş gibi erkekleri kollarına takan çirkin kadınların sırrı nedir?
bu, kadının o erkekte; ya da erkeğin o kadında ne bulduğuyla alakalı. mesela en bilinen örneği einstein. bir kız arkadaşı o dönemin playboy güzeli. ama kadın sapyoseksüel. yani beyin seviyor. bu yüzden de bizim dahi fizikçi ile birlikte. bir başka konu, herkes kendinde olmayanı ister. bir dolu basketbolcu var, izliyoruz takip ediyoruz. eşi manken, ünlü ya da 1,75ten uzun kadın ile birlikte olan sporcu sayısı açık ara azınlıkta. bu, dönemsel olarak da değişebiliyor. 1776 yılına ait revizyon geçirmiş bir fotoğraf gördüm. iran da 18. yy a ait "güzellik" anlayışını içeriyormuş. kız aşırı kilolu ve yüzündeki bıyıkları almamış. yani kırkpınar a getir, herkes güreşçi diye elini sıkar. böyle genel soruların şipşak cevapları yoktur, uzun uzadıya anlatırım da. platform "snack" olduğu için çok da şeetmedim.
Çirkin şansı denilen söze inanmam. İnsanların atladığı bir şey var örneğin insanların çirkin diye nitelendirdiği yani fiziksel olarak çok fazla ilgi çekmeyen insanlar bu özelliklerinin farkında olunca kendinde başka özelliklerini geliştiriyorlar.
Örneğin görme engelli birisinin sezgi gücünün oldukça iyi olması gibi. Yani bu kişiler özeleştiri yaptığında karşıdakini etkilemek için neler yapılması gerektiğini daha iyi bilirler. Çok güzel veya çok yakışıklı olan kişilerin çoğu öylece durarak insanların onlara ilgi gösterip bağlanacaklarını düşünürler ama sonuç öyle olmaz.
Ve şunu da unutmamak gerek ki bazı insanların kendine çeken bir aurası oluyor ve bunun tiple alakası dahi olmuyor ve bir bakmışsınız o insandan etkilenmişsiniz. Yani olay sadece tipte bitmiyor.
Merhaba, Adamın bir fazlası yok. Taş gibi değil. Kimse değil. Hepimiz standart insanız. Adam ondan daha iyi fiziksel olarak. Hepsi bu. Ki zaten genel itibariyle her ilişkide veya evlilikte bir taraf daha güzel/yakışıklı olabiliyor. Şimdi de bunu mu sorgulayacağız? Sorun çirkin diye tanımladığınız o insanlarda değil bence.. 'Taş gibi' diye tanımladığınız adamlar, kendilerini onlara layık buluyorlar ki evleniyorlar. Ayrıca aura denen bir şey var. Bunu sizde biliyorsunuzdur. Bu kadının yanında hissettiği fiziksel rahatlığı, huzuru, güzel olan da bulamıyor belki? Ya da adamın zevkine uyuyorlar gayette
Ama gerçekten kapıyorlar bizi. Çünkü istiyorlar ve demiyorlar ki o yazsın o söylesin geliyo söylüyor bitti. Yok g*tü kalkıyor kalkarsa kalsın. Sizin ki fezaları geçti uzay boşluğunda gezegen arıyor. Bunun farkında değilsiniz
Güzellik göreceli bir kavram bana güzel gelen sana çirkin gelir onun için kime göre neye göre güzel diyorum. Ve bazıları çirkin sever, ya da gönlü güzeldir. Her şey dış güzellikte olmayabilir. Ne güzeller var kalbi kötü taş çirkin Allah korusun böyle insanlardan ve Allah çirkin şansı versin diyorum.
özgüven çok seksi bir şey. belki kadının özgüveni çekici gelmiştir. erkekler zekice espriler yapan kadınları severler belki böyle bir yeteneği vardır. ya da kalbine hiç olmadığı gibi dokunmuştur bir laf bir bakış yeter. herkes yüzeysel değildir. sen mesela orkide; göbekli nispeten çirkin bir adam kelimeleriyle ruhuna dokunsa kayıtsız kalabilir misin? hiç zannetmiyorum.
Çirkin şansı diye bir şey olduğuna gerçekten inanıyorum🤭😀. Şakası bir yana hepsi güzelliğe önem vermiyor bence ya, başka şeyler aradıkları için bulabiliyorlar.
Mesele sadece guzellik degil demek ki. Bir noktadan sonra yetersiz bir ozellik. Kadinlar sadece guzelliklerine guvenmemeli bu yuzden. Benim diyen guzelin guzelligi bile 20 sene icinde tarih olur gider.
Evet, bence de senin de belirttiğin gibi insanların, kendisinde olamayana karşı bir takıntısı var. Sanırım doğamız böyle, benim de kara kuru kadınlara karşı bir sempatim durumu söz konusu:) işte, onu bir de benim gözümle görmeniz gerek. Galiba anlıyorum bu durumu.
Bir kadın dünya güzeli olsun, ruhu kötüyse yüzüne yansıyor. Günümüz standardına uymayan bir kadın olsun, ruhu güzel olanın gözlerinde kaybolup gidersin. İşte bunu fark edemeyen herkes kendi gibi sığ insanlarla beraber olmaya mecbur kalacaktır
Her sey guzellik degil demek ki erkekler icin. Vucudunu hos buluyor olabilir, cinsellikte iyi olabilir. basarili bir insansa basarisina hayranlik duyabilir..
Erkeği mutlu edicek marifette demekki. Herşey görsel güzellikle bitmiyor psikolojik uyum okadar önemli ki bunu sağlayan güzel olmayan bir kadın en yakışıklı erkeği bile götürebilir. Psikolojiyi hafife almamak lazım
Benim beğendiğim bir ata sözü.. Vardır bir hikmeti pahalıdır vardır bir illeti ucuzdur der atalarımız.. Ona adapte edersek , vardır bir hikmeti yakışıklı çirkin sever, vardır bir illeti yakışıklı güzeli def eder..
Her insan özelliğine göre taviz verir. Bizler dahi çok güzelsek en yakışıklısı/zengini/özelliklisi gelmesini nasıl ki bekliyorsak yaş biraz ilerledimi nasılki atı bırakıp eşeğe dahi razı kalıyorsak işte herkes durumuna göre kendinden taviz verir. Kısaca böyle bende olurum demeyle olmaz yapamazsın veremezsin bu tavizi imkansız. Hiç kimes at varken eşeğe binmek istemez.
Herkesin bir özeli erkeklerde şu malın yanındaki güzel kıza bak. İnsanın dili ne kadar işlevsel. İnsan hayatlarından size siz 3 bakış açısınız onların ne yaşadığını onlar olmadan bilemezsiniz ona göre güzel sana göre çirkin. Sizin beyninizle bir cevap vereyim bu soruya büyü yaptırmış kenetlenme büyüsü tabi sizde bu durumdaysanız cin çıkarma 50 büyü bozms 100 kampanya var ikisini 100 e yaparuzz.
Çirkin kadınlar doğal takılır ! Ego cok yoktur Samimidir Güzel olucam diye abartılı makyaj kıyafet dertleri olmaz ve sekste çirkinler daha kuralsız ! Guzel kadınların seks yaparken çok narin olurlar ! Pek dokunturmaz yani 😜
Valla bende çevremde odun kalas kıro şiddette meyilli tiplerin güzel kızlar ile gezmesini anlamıyorum hatta baI tipler insanların içinde laf sokuyor hakaret ediyor ama. Adamlar yalnız değil maşallah
Bir kadın böyle bir başlık atınca alay edesim geliyor. Hangi çirkine kaptırdın yakışıklıyı diye. Tipine göre yakıştırma olayını bir bırakabilseniz keşke.
Güzellik en başta seçim yaparken önemli oluyor da uyum olmadımı ilişki yürümüyor. o yüzden Ben hep karakter ve zeka derim. Bunun yanında uyumlu bir vücut olması yeterli. Zaten beyin bazı konularda kendi seçimi yapıyor zaten.
Çirkin mi? Çirkinlik görecelidir. Bana göre çirkin bir kadın edepsiz kadındır! Edepsiz olmayan kadın olsun erkek olsun hiç kimse çirkin değildir! Çirkin kelimesini çok çirkince anlamlandırdığınız için anlayamıyorsunuz bu durumu.
Her sevgiliyle evlenilecek diye bir şart yok sonuçta ilişki bir bakıma insanları ve karşı cinsi tanımak demek. Doğru insanla evlenilir. Karşındakinin doğru insan olmadığı fark edilirse zaman kaybetmeden bitirilmeli bence..
cevap soruda gizli, çirkin olmaları. bizim kaybedicek şeyimiz var, biraz da güzel olunca egoistiz oyüzden daha ulaşılmaz görünüyoruz, ama onlar çirkin kaybedicek birşeyleri yok daha cesurlar
Kadin kivirmazsa erkek peşinden ne koşar nede koluna takar aslanim 😂 bir digeride fitmiş taşmiş meteormuş taş olandaki etki olmayandada var ama cinselloge baglamayalim guzel cirkin ayrimi yapmaz erkek dedigin kolay kolay ama guzelse hakki var guzeldir diyebilir
Bu daha çok mükemmellik egosundan kaynaklı gibi geliyor bana. Her zaman en mükemmel kendisi olması gerektiğinden yanındaki kadının ondan güzel olması mümkün değil.
valla guzeli cirkini korkagi senpatigi ne istersen nasil istersen say :) herkesin bir yerde bir bicimde bir karsiligi var :) bunada kim ne kadar kafa yorsada bir sonuc bulumaz sanirim
Ben hiç keko takmadım koluma ama gozlemlerime göre kekolar daha sahiplenici daha çok koruyan kollayan adamlar oluyo ve güven duygusu veriyor kadınlarda bence
Kime göre güzel. Herkes güzel bakıyorsa kusurlu bakan kim?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eşimi Patrick swayz benzetirler eşimin ailesi beni tesettürlü olduğum için sevemedi mutlu evliliğim iki evladım ve her gece beni uçuran bana tapan bir eşim var ki 95 kg ım bana kul köle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlar çirkin erkek seviyor erkekler çirkin kadın o yüzden bekarım ya
En İyi Cevaplar