İlk göze batan güzel kızın yanındaki çirkin erkekler oluyor ve genelde bu konuda çok soru soruluyor. Ya peki yakuşuklu erkeklerin yanındaki çirkin kızların sırrı nedir?
Her erkeğin gönlünde kurguladığı güzel bir kadın vardır. Ve her erkek manken gibi güzel bir kadınla birlikte olma hayalleri kurmaktadır.(Tıpkı benim gibi :) ) Ama bazı durumlar oluyor ki dışı güzel olanın içi kötü çıkıyor. Ve böyle durumlar dış görünüş artık önemsiz oluyor. Bu sebeple bazı erkekler çirkin kadınlarla birlikte olabiliyor. Bunun nedenlerine bakarsak şunlardan biri olabilir: 1-) Erkeklerle fazla samimiyet kurmaları 2-) Arkadaş canlısı gibi davranmaları 3-) Fiziği güzel ise bunu etkili biçimde kullanmaları. 4-) Sıfır Ego 5-) Sıfır Kıskançlık 6-) Tam güven vermeleri 7-) Dertlerinize ortak olmaları 8-) Hoşlanmadığınızı bilse de genede sizin yanınızda her daim durmaları 9-) Dış görünüş olarak çirkin oldukları için kendilerini iç görünüş olarak geliştirmeleri (bu da karakter açısından gelişmesini sağlıyor) 10-) Kötü görünümün yanında en önemli şey marifetli olmaktır. İşte tam bu anlamda güzel yemek yapmaları ve sorumluluk almaları diyebilirim.
Erkek, üzerine titreniliyor olmasını sever. Güzel olan aya gitse ilk adımı aydan bekleyecek tiplerden olduğundan, erkeğe koşan çirkinler malın iyisini götürürler. Güzeller ise eli çükünde onlara koşan birkaç erkeğe bakarak tüm erkekleri anlamaya çalışarak ömürlerini tamamlarlar..
Bazen o cirkin kizlar dediginiz kisiler sevgililerine soyle diyorlar 'neden ben' erkekler de diyorki, sen çunku benim icin kalbimin carptigi, kilina zarar gelmesini istemedigim ve yuva kurabilcegim kisi oldugun icin sen diyorlar. Bazen soyle bile dusunebiliyorum. yakisikli bir erkek kendine guveni oluyor ama bu kadinda olunca kendinden emin olamiyor aldatir ya da benden daha iyisini bulur dusuncesi hepsinde vardir. Olgunsa bu erkek ciddi de dusunuyosa guzellige degil kalbinin pirrr etmesi onun icin yeterli oluyor ve tabi en onemlisi cocuklarina analik yapabilir mi babama saygi anneme sevgi gosterebilir mi diye degerlendiriyor. Benim gorusum bu, ayrica her yiğidin gonlunde bir aslan yatar lafi bosuna degil, en guzeli degil guzellik baki degildir, en mukemmelini arayin her zaman.
Yakisikli ve guzel insanlara cok hayranlık duyuluyor. Bir yerden sonra bu insanlar bu ilgiden sıkılıyor. Ve daha nitelikli özellik sahibi insanlardan etkilenmeye başlıyorlar. Çıta yükseliyor yani. Yanlarindaki insanlar disardan gösterişsiz duruyor olabilir bunun yaninda nitelikli özelliklere de sahip olabilirler. Filozoflara göre ise güzel genlere sahip insanlar bunun farkinda ve ileride olacak cocuklari icin kendilerinde olmayan nitelikli özellikleri karsidan bekliyorlar. Boylece cocuk hem guzel hem de akilli oluyor.
Çünkü... 1- Erkekler genel olarak baskın karakter olmak ister. Yakışıklı benim, o çirkin ya da orta, benim gibini zor bulur, her türlü benim kulum kölem olur. Her zaman benim sözüm geçer. Bir hata yapsam bana geri dönmesi kolay olur derler.
2- Güzel bir kızla sevgili olmak başa bela olabilir. Gelen geçenin kıza bakması rahatsız edici bir durumdur. O yüzden pek kimsenin dikkatini çekmeyen, kimsenin bakmayacağı biriyle beraber olmak istiyor olabilirler.
3- Güzel olan kızların çoğu genelde ya saIak oluyor ya da çok şımarık. Zeka seviyesi düşük kızlarla kimse uğraşmak istemez. Her şey dengeleniyor gibi, pek tip güzellik olmayan kızlardan genelde aklı başında, olgun kişiler çıkabiliyor.
4- Bir ihtimal de milletin göz zevki bozuk olabilir :D Çok güzel diye söylenilen kızları hiç beğenmediğim oldu. Herkesin zevki ayrı, bir şey diyemiyoruz.
Kime göre neye göre çirkin yahu Şu iğrenç bakan egolarımızı bir kenara bıraksakta artık normal insan olabilsek keşke. Senin itici bulduğunu bir başkası çekici bulur. ya da biri seni çekici bulurken bir başkası hiç hoşlanmaz. Seven insana sevdiği her zaman güzeldir ötesi de kimseyi germez. Keyifli geceler.
Çok haklısın. Kızlar için de geçerli bu. Güzel ama aptal olan kız genelde yakışıklılığı daha çok önemsiyor.. Güzel ve zeki olan kız, diğerinden daha üstün olmasına rağmen yakışıklı olmasını daha az önemsiyor.
Ahlaklı ve yüreklerinin temiz olması. . Bir haraket yeter bazen.. Bir çocuğu ya da hayvanı sevmesi, eliniz kanadiginda eliyle tutup sarıp sarmalamasi ve kısaca ortaya fiziğini değil, dekoltelerini degil, güçlü ve saf, çıkarsız kalbini ortaya koyar..
Çoğu güzel kızın genel bir özelliği, -erkekler tarafından şımartıldıkları için- dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyorlar. Böyle olunca da bu tip kızlara yaklaşası gelmiyor insanın. Ayrıca çok güzel olmayan kızlar daha doğal geliyor. Tabi her güzel kız bu dediğim gibi değil ama belli bir kısmı aşırı şımartılmış malesef...
Güzel erkek vardır güzel kadın vardır dışardan herkes görür bu güzelliği bide güzel insan vardır insanlığı güzel olan vardır o görünmez yaşanır yaşandıkça keşfedilir o güzellik ve keşfedilincede insanın gözüne ondan güzeli görünmez en güzel odur kusursuz olan odur bence sırrı budur onların
Çirkin bayan yoktur az makyaj az votka vardır. Şaka bir yana kimse kimseye öyle bir ithamda bulunamaz. Çirkinsin ya da tipsizsin. diye. 40 yaşından sonra bitecek güzellik olsa ne olacak. İnsanları fiziki yapıları ile yargılama zihniyetinden kurtulun insan olun.
İnsanlara çirkin demek, çirkin veya güzel diye sınıflandırmak çok iğrenç. Biri size güzel gelebilir ya da gelmeyebilir buna kimse bişey diyemez. Ama bunu kategorize edip birilerine çirkin demek en hafif tabiriyle saygısızlık.
Yaşanmışlık olabilir. Güzel kızlardan çok çekmiştir, aldatılmıştır, kendini beğenmişe denk gelmişse üzülmüştür, kapris çekememiştir vs sonra iç güzellik daha önemli diye kendini inandırıp dış güzelliği 2. plana atmıştır. tabii dış güzellik diye bahsedilen ombre saç, silikon dudak , hollywood yanak, dolgulu kaş, ipek kirpik vs değilse. çünkü bunlar çoğu erke de yapay geliyor
İç güzelliğe bakmaları ya da toplumun oluşturduğu 'yakışklı erkek güzel kız' 'çirkin kız çirkin erkek' gibi saçma kalıplara girmek zorundan olmadılarını bilmeleri, yapmamaları. Yolda bu çiftlerden nadir görülür
Meselâ ben. sevgilim çok yakışıklı. Ve beni seviyor. Ne yapabilirim? Ve kankam. yani erkek kankam. Çok yakışıklı ama benim kankam. Ne yapabilirim? Ve ya diğer arkadaşlarım benle takılmayı seviyorlar, ne yapabilirim? Çekiyorum insanları...
Güzellik kavramı sadece dış görünüşten ibaret olmadığı içindir. Uyum, anlayış, kalp güzelliği asıl insanları bir birine bağlayan şey. Dış güzellik zamanla sıradanlaşır ve önemini kaybeder, ilk tanışmada ancak etkendir. Uyum ve birbirini tamamlama sisteminin de görselle bir alakası olmadığını düşünüyorum.
Çünkü güzel kızları hep çirkinler kapıyo ayrıca her yakısıklının yanındaki sevgilisi değil kankasıdır biz yakışıklı olanlar genelde tek takılırız kimseye ihtiyacımız yoktur Allah yetiyor der geceriz güzel çirkin ayrımı yapmayız yanınıza gelen her delilanlı kız kankamız olur
neye göre kime göre çirkin? kendimden örenek verirsem (kendime yakışıklı demiyorum açıklıyacağım gibi kişiden kişiye değişir) arkadaşlarımın off uff dediği kızlar benim dikkatimi çekmiyo benim dikkatimi çeken kızlarıda arkadaşlarıma gösterdiğimde zayıf bu burnu şöyle arası böyle ama ban göre o kızlar daha çekici ve güzek tekrar soruyorum neye göre kime göre?
Reddedilme duygusu... Kızlar yakışıklı erkeklerden uzak Erkekler de güzel kızlardan uzak
Çünkü her iki taraf da reddedilmesi duygusu ile hareket edemez güzel kızları özgüveni yüksek erkekler alır Yakışıklı erkekleri de ego sahibi çirkin kızlar alır
görüntüye göre karar verirsek bir yere kadar ilerler. herşey güzel çirkin kavramı değildir kişiliği karakteri vb. özelliklerine bakılır uygun olanı buluyor insan
Kimsenin yanındakine aaa bu güzelmiş ama öbürü çirkin diye yorum yapmam Bırakın kim kimle mutluysa onunla devam etsin Sizin göremeyip onun gördüğü bir güzellik var demek ki.
İşte o kızlar ki milletin görecelikle kafayı sıyırdığı bu dönemde fiziksel yetersizliklerini kalıtımsal veya sonradan edindiği çeşitli vasıflarla yeksan etmeyi başarabilenlerdir.
Eli ayağı yüzü gözü düzgün olsun bide zekası varsa her insan güzeldir illa illa kalemle çizilmiş güzellik yakışıklılık hiç tasvip etmediğim bişey bu tip insanlar bir süre sonra yeter bu kadar bakim dedikten sonra en çirkin ve berbat kendileri oluyor
iyi de, bu iki soru işaretinden '''güzel kadınların yanındaki çirkin erkeklerin sırrı''' şıkkında takılı kalman gerekirken biyolojik olarak!! neden yakışıklı erkeklerin yanındaki çirkin kızların sırrının ne olduğuna takılı kaldın.. ?
Aynen haklisin hep bu sorulardan nefret ederim Bazen cok guzel olmayan var ama o kadar guzel kapleri varki onlari dunya guzelleri yapar yapmacik degil kendisiyle ovunmeyen dogal olmalari bu yetiyor guzel olupta kendini nazik yapsn ay ben bunu yapamam burda yasayamam botokslu yapip en azindan dogal gorunmeleri yeter mecnun leyla guzel degil dediklerinde ona benim gozumden bakin ask cirkin guzele bakmaz kalpler uyussun
gay olduklari icin, kimliklerini gizlemek adina paravan olarak kullaniyorlar. bazen kadin da lezbiyen oldugundan, karsilikli anlasarak evleniyorlar, ya da yine anlasarak sadece cocuk yapmak icin. onun disinda herkes kendi dalgasina bakiyor. toplumda ise cogu zaman kadin bilmiyor bunu, kocalari gidip erkeklere domaliyor. iste tum bu sebeplerden oturu cirkinmis veya guzelmis fark etmiyor.
Bende yakisikliyim eşim ise çirkin fizik olarak kısa , kalçası çok küçük bedeni orantısız şişman değil ama Seksi görünmüyor aşk evliliği yaptım çok pişmanım şimdi onu beğenmiyorum sırrı ise aşk işte asla evlenmezdim yoksa
Güzel kızların yanındaki jiletli psikopat saçları jöleli fönlü sadece tipi güzel Namaz kılmayan kuran okumayan erkeklerin işi ne bende hala ANLAMADIM? KIZLAR NE BULUYORSA ARTIK?
Tabiki kişilik ve karakterdir. Güzel kızlar hiçbir zaman tek bir erkene bağımlı kalmaz çünkü en küçük bir tartışmada erkeğe yolverir. önün için güzel kızlar tek gecelik ilişkilerin mezesidir hep
En İyi Cevaplar