Sosyal fobi hayatımı mahvetti nolur yardım edin?

Merhaba, bu sosyal fobi mahvetti beni 3 senedir bundan kurtulmak için uğraşlar sarf ediyorum ama olmuyor yenemiyorum geçen gün yabancı dil kursundaydım 4 tane kız geldi ben ve arkadaşım en arkada oturuyorduk kızlar arkadaşımla konuşuyordu bende yanındaydım neyse arkadaşım çok iyi konuşuyordu kızlarla sonra bana sen niye bu kadar sessizsin falan diyince ben baya bir kıpkırmızı oldum sonra başımı sıraya gömdüm sonra kızlar ay ayy utandınmı sen utangaçmısın sen falan dediler diğeri ise yazık yaa falan dedi ben o anda bittim kendimi aptal ve çok ezik biri olarak hissettim yanımdaki arkadaşım ise oha olum ne kızardın öyle falan dedi 2 gündür bu olay yüzünden uyuyamadım gözlerimi kapattığımda hep bu olayı görüyordum kendimi yer altına gömesim geliyordu utancımdan ben niye dünyaya geldim gibi saçma sapan dünyayı sorguluyordum o olaydan sonra sosyal fobim daha da büyüdü sonra arkadaşlarımla bile konuşamadım ortama giderler falan diye gözlerimde artık nefret ve keder duyguları oluştu ama o duygular az da olsa sosyal fobimi geçiriyordu çok kötü bir şey en kötüsüde sana soru sorduklarında her şeyi biliyorsun ama cevap veremiyorsun bu çok koyuyor insana
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımda alkol kullanmadım ama sırf bu sosyal fobiyi yenmek için alkolik bile olabilirim kullanmaya başlayacağım artık 1 kez intihar etmeyi bile düşündüm ama çok çılgınca fikirdi zaten 3 dk sürdü çok kötü bir hastalık mı davranış mı her neyse bu şey yüzünden hem okul hemde iş hayatım mahvoldu insanlara rahatca suratı kızarmadan konuşan insanları özellikle erkekleri hep imrenmişimdir çünkü daha çok gencim ve bu şey yüzünden hayatımı yaşayamadım
Güncellemeler
+1 yıl
Tek çarem ilaç kullanmak sanırım başka türlü bu durumu yenemedim yenen var mı hiç?
Sosyal fobi hayatımı mahvetti nolur yardım edin?