depresyondayim. biseye cok üzüldügümde kizdigimda sanki sinirkrizi geciriyorum, odamda yalnlizken aglamakrizine giriyorum saclarimi cekiyorum kendimi tokatliyorum yüzüme vuruyorum cimcikliyorum kendimi...cok sacma gelebilir ama bilincli degil bu o an yapiyorum iste ve o aci biraz rahatlatiyor beni...ya böyle zarar veriyorum kendime ya da yemekrizine giriyorum tatlilara falan saldiriyorum...
özgüven sorunum var, gecmisin biraktigi izler, baskici ailem, benimle dalga gecenler olmustu, güvendigim kisiler tarafindan hayal kirikligina ugradim...cok sey oldu unutamiyorum bunalimdayim iste :(
ne olur dalga gecmeyin, psikolaga falan da gitmek istemiyorum, kendim nasil düzeltebilirim bunu bana yardim edebilirmisiniz?
kimse bilmiyor bunu, normal hayatim var, arkadaslarim ailem, üniversiteye gidiyorum...
tesekkürler simdiden :)
özgüven sorunum var, gecmisin biraktigi izler, baskici ailem, benimle dalga gecenler olmustu, güvendigim kisiler tarafindan hayal kirikligina ugradim...cok sey oldu unutamiyorum bunalimdayim iste :(
ne olur dalga gecmeyin, psikolaga falan da gitmek istemiyorum, kendim nasil düzeltebilirim bunu bana yardim edebilirmisiniz?
kimse bilmiyor bunu, normal hayatim var, arkadaslarim ailem, üniversiteye gidiyorum...
tesekkürler simdiden :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer