Kendime zarar veriyorum cok caresizim?

Oncelikle yorum yaparken lutfen karsınızdaki kisinin yasının kücük oldugu (orada yazan rakam gercek degil) ve psikolojisinin iyi olmadıgını bilerek yorum yapın lütfen. Ben 9 yaşımdan beri kendime zarar veriyorum. Genellikle strese girdigim ya da kaygılandıgım zaman yapıyorum ya da degersiz hissettigimde. Cevrem hep aileme destek almam gerektiğini soyledi ama ailem cok üstünde durmadı bu konunun. Son aylarda cok kotu seyler yasadım okula bile gidemiyorum. O kadar cok dusunuyorum ki kafam hic susmuyo iyice delirdim. Ailem okulun ısrarıyla beni psikiyatriye goturdu ama ilaçları saklıyo annem vermiyolar ilaçları çok yalvarıyorum nolur verin diye vermiyo zamanla gecer diyo ben zamanla dahada kötü oluyorum. Su son aydır kendime verdigim zarar o kadar fazla olduki. İlk basta ağrı kesici ilaclarla kendimi bayıltıyodum stresten uyuyamıyorum dıye bağımlı oldum ilaclara. Zaten sonrasındada midemi yıkadılar polislere başı agrıyodu ondan aldı dedi annem. Vücuduma bakmaya korkuyorum heryeri kesik kesik kan içinde iyice kafayı yedim kafamda ! nt@harda var zaten. Doktor dedi oyle bısey varya seni yatırırım diye ben yalan soyledim ama sizce yatsam iyi gelirmi bide yatınca sicile işliyomus annem ondan cok korkuyo cunku okuldada basarılıydım. Hergun aglıyorum kendimi kesiyorum ciğliklar atıyorum durup dururken hicbirseye hevesim kalmadı hicbiseye eski heveslerim yok hergun aglıyorum keske olsem diye cok kotu bi durumdayım. Sakinlestirici ilaclarımı da annem saklıyo zaten alsam belki biraz olsun susar kafamın ici ama vermiyo kesicem yakında kafamı sussun diye. Saygısızsın şımarıksın ondan yapıyosun bunlari diyo. Cevremdeki herkes uzaklasıyo benden tedavide olamıyorum dalga geciyolar benle sürekli. Cok yoruldum zaten yasımda kucuk artık dayanamıyorum.

Kendime zarar veriyorum cok caresizim?