Kendime zarar veriyorum?

Bu sitede bazı soruları cevapladım normalde ciddi suratsız ama neşeli biriyim aslında bazı aile sorunlarım var onları çok kafaya takıyorum ama aşılamayacak şeyler değil istediğim çoğu şey oluyor ama ben mutsuzum içimde bir boşluk var dolmuyor, ruh hastası canım diyebilirsiniz belki bunu istediğim şeyleri alarak denedim ama dolmadı sonra kendimi kaşımaya başladım bazen uzun süre sonra yine yaptım sonra bazı sinir olduğum olaylar oldu geçmişim aklıma geldi ağladım, dışarı çıktım, yürüdüm, kullanma alışkanlığım olmayan sigarayı denedim, şarkı açtım bağırdım en sonunda kendime zarar verince rahatladım koluma hafif çizikler atınca ağlıyorum hafif canım yanıyor ama sonrasında öyle bir rahat hissediyorum ki anlatamam sanki tüm sorunlarım gitti gibi ama bunu yaptığım için çok aciz hissediyorum. Ben de güçlü biri olmayı isterdim, sinirlenince gözüm dolmasın elim titremesin isterdim. Yaşım daha 16 çok gencim belki ondandır bilmem ama bu durum çok ilerliyor siz hiç ergenliginizde yaşadınız mı nasıl yardım aldınız merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim. :)
Kendime zarar veriyorum?