Kendime zarar vermek istiyorum?

Nasil baslasam bilemiyorum ama Sürekli olarak bir karamsarlık içindeyim. Kendi içime kapanığım. Arkadaş ortamım sıfır. Derdimi kimseye anlatamıyorum. Kendime zarar vermek istiyorum ama bunu istediğim kadar da istemiyorum. Herkes gibi olmak herkes gibi yaşamak benim için korkunç geliyor. Farklı bir şey olmadığı için kendi içime döndüm. Ailemden bile uzak durmak istiyorum. Işıktan nefret ediyorum, karanlık ve yanlızlik en yakın dostum gibi geliyor ama ansızın hiç arkadaşım olmayaşı içimde burukluk oluşturuyor. Dünya çok basit geliyor bana. Sacma ama Bazen düşünüyorum bu dünyada yaşayıp da hayal kırıklığı yaşayacağıma hiç yaşamam nasıl olduğunu bilmesem de öbür dünyanın gerçek olduğu ve burada boş yere acı çektiğimi düşünüp hiçbir şey yapmayıp herseyi öbür dünya da yapmayı düşünüyorum, sonra da nereye kadar ne zamana kadar. İntihar etmek gibi bir şey asla istemiyorum tabi ki de ama sonra beynimin en derinlerinde bir ses bana neden olmasın diyor.

Kendime zarar veren bir insan değilim ama her bıçak gördüğümde kendime zarar vermek bedenen acı çekmek aklımdan geçiyor..😢
Kendime zarar vermek istiyorum?