Nolur okuyun artık kendime zarar vericem?

Sevgilim vardı 2 yıldır ve aynı sınıftayız. Bu 2 yılda çokk güzel zaman geçirdiğimiz de oldu çok kötü olduğumuz zamanlar da oldu. Genel olarak zıt karakterlerdik ve aslında küçük mevzular bizim için büyüyordu ve kavgalar hiç değişmiyordu. Belki bende bir şeyleri çok uzatıyordum bazen çok sinirlendiriyordum. Zaten karsımdaki kisinin öfke kontrolü ve özgüveni yoktu. Ben de bazen şöylesin böylesin diyerek uzatıyordum. En son kavgalarımızda bana çok hakaret kullanmaya veya bağırmaya başlamıştı. İlişkiyi bitirdiğimde de uzun uzun özürler ağlamalar ve gerçekten çok kötü olduğunu görebiliyorum. Barışıyordum aka bi süre sonra hareketler tekrarlanıyordu. Yine ayrıldık ve yine çok kötü. Uykudan ağlayarak uyanmalar hediyelerle soğukta kapımda beklemeler. Hala daha seviyorum ama düzeleceğine dair bir inancım yok. Küfürlerin acısıyla sınıftan onun hiç sevmediği bir çocukla bulustum kahve içtim 1 hafta konustum. Ama su an cok pismanım cünkü onla bulusmalarımda da eski sevgilimi aradım ve geri dönülmez bi hata yaptım vicdan azabı çekiyorum kendimi çok kötü hissediyorum haklıyken haksız konuma düştüm. Çocuğu arkadaş kalalım diyerek red ettim. Dönmek istesem dönemiyorum öğrenicek diye de ödüm kopuyor. Napmalıyım nolur bana bi yol gösterin.

Nolur okuyun artık kendime zarar vericem?