8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun Bir erkeği eğitirseniz, bir adamı eğitirsiniz. Bir kadını eğitirseniz, Bir kuşağı eğitirsiniz. Brigham Young,
Bir de boşa zaman kaybı gibi geliyor ilişkiler bana. Hem psikolojik açıdan ciddi bir çöküntüye uğratıyor hem de maddi açıdan. Profil fotoğrafımdaki repliği aklıma getiririm hep o yüzden.
Ahaha, böyle düşünen bir sürü kişi vardır eminim. Yani salt mantıksal açıdan bakacak olursak, dünyadaki en büyük ve en zorlu psikolojik savaş olabilir ilişkiler. Birisinin ilgisini canlı tutmaya çalışmak ne kadar yıpratıcı olur düşünsene. Geçip giden zamana yazık 😂
Zaten en dandik tişört bile 50 lira olmuş 😂 Bir de birini randevuya çıkartmakla mı uğraşayım ekonomi bu durumdayken. Bir de Batılı kadınlar çok daha kötü ilişkiler konusunda. Bir YouTube yorumunda okudum, adamın biri 10 yıl benzin (oil field) sektöründe çalışmış, evlendiği kadın Türkmüş. Sonra sırf kadın için yaşadıkları yeri değiştirmişler. Bu kadın birden 180 derece dönmüş ve ayrılmak istemiş. Türkiye’ye dönmüş. 7 yaşında kızları varmış. Adam hâlâ child support ödüyormuş.
Ahaha, diyenler de büyük ihtimalle hayal dünyasından çıkamayan kişiler. Evlilik falan eskisi kadar yaygın değil. Araştırmaların gösterdiğine göre 5-7 yıldan uzun süren evlilikler boşanmayla sonuçlanıyormuş. Tabii her ülkede farklıdır ama bu ortalama yıl olarak.
Kadınların özgür olabildiği, kadına saygının olduğu bir yıl olması dileğimle...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir erkeği doğuran büyüten temelde bir kadındır. Kadın medeniyettir. Düzen ne kadar üzerinize gelse de kendinizi çok çok sevin. Öncelikle siz kendinize değer verin. Yaşamınıza aldığınız kişiler de otomatik olarak değişecektir. İYİ Kİ VARLAR KADINLAR GÜNÜ BİR GÜN DEĞİL HER GÜN KUTLANMALI KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU MUTLU HUZURLU OLSUNN <333
Kadınlar canımızdır, onlar yoksa biz zaten yok oluruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hepinizden dargın gidiyorum. Ben de problemlemlerimi burayla bölüşdüm ama kimse cevap vermedi. Bu yüzden çıkıyorum uygulamadan bundan sonra hiç bir şey yazmammmm)
Boş kapitalist tuzakları. Dünya kadınlar yüzünden çok kötü ve yaşanmaz yer oldu. Bilimadamları bile binlerce yıldır onlar hakkında kitaplar yazdı ve hiçbiri çözemedi. İslamda da kutsal oldukları kadar , anlaşılmaz ve tuhaf olduğu da anlatılıyor.
Kadın bu dünyadaki en değerli varlıktır kadın annedir kadın eştir kadın çiçektir kadın aşktır kadın çocuktur kadın herseydir kadının değerini bilenlere teşekkürler kadınlar günü kutlu olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
mutlu degilim evlenmek istiyorum sirf cinsellik icin evlenmek cinsel ozgurlugum yok
gel evlenelim)) şaka bir yana her şeyin zamanı var mutlu olmaya çalış hayat çok kısa, umarım istediklerin gerçekleşir. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun))💫
Eşi benzeri olmayan Kutsal gördüğüm Tüm Kadınlarımızın yer yüzünün çiçekleri kadar zarif, Güneşi gibi Işık tutan Tüm Kadınların Kadınlar günü bir gün değil Hergün Kutlu olsun. 🤍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun
Bir erkeği eğitirseniz, bir adamı eğitirsiniz.
Bir kadını eğitirseniz,
Bir kuşağı eğitirsiniz.
Brigham Young,
Biz erkekleri ilgisiz ve şevkatsiz bırakmayın seviyorum sizleri 🌹
8 martı boş verin geriye kalan 364 gün sizin oldun derim
Her ne kadar desem de fayda etmeyecek… Pislik erkekleri seçmekten vazgeçin.
Ben erkekleri bile seçmiyorum
En doğrusunu yapıyorsun, ben de kimseye ilişmiyorum zaten. Websitesi uygulamasında da ilişki durumum “Kimseye ilişmiyorum” şeklinde 😂🙌🏻
Iyimiş
Hem zaten ilişkileri anlamıyorum ve büyük ihtimalle benim gibi saf birini ya kullanırlar ya da aldatırlar, o yüzden tek tabanca takılıyorum 🤠
Bende anlaniyorum ve gerekte yok bence
Bir de boşa zaman kaybı gibi geliyor ilişkiler bana. Hem psikolojik açıdan ciddi bir çöküntüye uğratıyor hem de maddi açıdan. Profil fotoğrafımdaki repliği aklıma getiririm hep o yüzden.
Resmen benim düşüncelerimi okudun
Ahaha, böyle düşünen bir sürü kişi vardır eminim. Yani salt mantıksal açıdan bakacak olursak, dünyadaki en büyük ve en zorlu psikolojik savaş olabilir ilişkiler. Birisinin ilgisini canlı tutmaya çalışmak ne kadar yıpratıcı olur düşünsene. Geçip giden zamana yazık 😂
Aynen akli olan sevgili yapmasin
Zaten en dandik tişört bile 50 lira olmuş 😂 Bir de birini randevuya çıkartmakla mı uğraşayım ekonomi bu durumdayken. Bir de Batılı kadınlar çok daha kötü ilişkiler konusunda. Bir YouTube yorumunda okudum, adamın biri 10 yıl benzin (oil field) sektöründe çalışmış, evlendiği kadın Türkmüş. Sonra sırf kadın için yaşadıkları yeri değiştirmişler. Bu kadın birden 180 derece dönmüş ve ayrılmak istemiş. Türkiye’ye dönmüş. 7 yaşında kızları varmış. Adam hâlâ child support ödüyormuş.
Banada diyolar ki Türk biriyle evlende en azindan onun hayatini kurtarmiş olursun felan birde çok kişi bu yüzden evlenmek istiyor benimle xd
Ahaha, diyenler de büyük ihtimalle hayal dünyasından çıkamayan kişiler. Evlilik falan eskisi kadar yaygın değil. Araştırmaların gösterdiğine göre 5-7 yıldan uzun süren evlilikler boşanmayla sonuçlanıyormuş. Tabii her ülkede farklıdır ama bu ortalama yıl olarak.
Tüm erkeksiz kadınlara selam olsun.
İyi ki varsınız!..
Tek dilegim yarin gazete basliklarinda kadin cinayet haberi duymamak🙏
Kadınların özgür olabildiği, kadına saygının olduğu bir yıl olması dileğimle...
Bir erkeği doğuran büyüten temelde bir kadındır. Kadın medeniyettir. Düzen ne kadar üzerinize gelse de kendinizi çok çok sevin. Öncelikle siz kendinize değer verin. Yaşamınıza aldığınız kişiler de otomatik olarak değişecektir. İYİ Kİ VARLAR KADINLAR GÜNÜ BİR GÜN DEĞİL HER GÜN KUTLANMALI KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU MUTLU HUZURLU OLSUNN <333
Kadınlar canımızdır, onlar yoksa biz zaten yok oluruz.
Hepinizden dargın gidiyorum. Ben de problemlemlerimi burayla bölüşdüm ama kimse cevap vermedi. Bu yüzden çıkıyorum uygulamadan bundan sonra hiç bir şey yazmammmm)
Sen hayatımda ki en gerçek kadınsın. En çok senin kadınlar günün kutlu olsun denilebilir.
Kadınlar 8 Mart gelene kadar hep enerjik kalma dileğiyle ve tacizcilerin dünyadan silinme dileğiyle
Asla erkekler bizden üstün değildir kendinizi ezdirmeyin
Öldurulmek istemiyorsaniz once ogullarinizi katil yetistirmeyi birakin.
dünya kadınlar gününde ise girdim
en güzel hediye bu 😁
Akıllı, olsunlar, adam olsunlar.. O kadar diyorum işte 💃😏
Birlik olursanız dünyayı daha yaşanılır hâle getirebilirsiniz.
Sevgi adı altında sizi aşağılayan erkeklere müsamaha göstermeyin.🌸
Boş kapitalist tuzakları. Dünya kadınlar yüzünden çok kötü ve yaşanmaz yer oldu. Bilimadamları bile binlerce yıldır onlar hakkında kitaplar yazdı ve hiçbiri çözemedi. İslamda da kutsal oldukları kadar , anlaşılmaz ve tuhaf olduğu da anlatılıyor.
ayaklarının üzerinde durabilen, mutlu olan kadınlar diliyorum..
Hayatımıza renk katan bizleri tamamlayan mutluluk kaynağımız olan tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum 🌺🌹
Kadın bu dünyadaki en değerli varlıktır kadın annedir kadın eştir kadın çiçektir kadın aşktır kadın çocuktur kadın herseydir kadının değerini bilenlere teşekkürler kadınlar günü kutlu olsun
mutlu degilim evlenmek istiyorum sirf cinsellik icin evlenmek cinsel ozgurlugum yok
gel evlenelim)) şaka bir yana her şeyin zamanı var mutlu olmaya çalış hayat çok kısa, umarım istediklerin gerçekleşir. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun))💫
Bana mesaj gönderir misin? Sahte hesapla da olabilir benim için sorun değil.
Yanlış anlaşılacak bu yorumum biliyorum ama umurumda dahi değil ve görüş bildiren kız haricinde hiç kimseye cevap vermeyeceğim.
Okuyun, ekonomik özgürlüğünüzü kazanın. Hiç bir erkeğin kulu kölesi olmayın.
sevmesini bilmeyen it kopuk sevip kendini ezdiren dövdüren sövdüren kadınlar haric diğer kadınların kadınlar günü kutlu olsun
Eşi benzeri olmayan Kutsal gördüğüm Tüm Kadınlarımızın yer yüzünün çiçekleri kadar zarif, Güneşi gibi Işık tutan Tüm Kadınların Kadınlar günü bir gün değil Hergün Kutlu olsun. 🤍
Kadının kadın olduğunu hatırladığı ve değer gördüğü aynı şekilde erkeğin erkek olduğunu bildigi ve kadınına sahip çıktığı bir kadinlar günü diliyorum
Nafaka için evlenmeyi iftira atmayı başkasının çocuğunu kocaya yutturmayın lütfen
Ulkemizde kadın olmak cok zor kadınlar baştacımizdir
Dünya da daki tek Zarar verilmesi gereken çiçek kadınlar dir dünya kadınlar günü kutlu olsun güzel yürekli güler 🌹🌹🌹 🌹🌹
iyi ki variz
Cunku biz olmasak siz erkekler ih yasarsiniz
🫶🏻
Kadınların özgür olabildiği, kadına saygının olduğu bir yıl olması dileğimle... Kadınlar Gününüz kutlu olsun
onlar güldü hayat güldü hayat kötü gitti onlar güldü düzeldi onlar ağladı hiçbir şey eskisi gibi olmadı kıymet bilelim onlar hep gülsün dünya gülsün…
Kadınlar dünyamız dünya kadınlar günü kutlu olsun tüm kadınlarımızın Allah başımızdan eksik etmesin sizleri
Bir kadın iş çıkışı alsam evime nasıl sağlıklı başıma bişi gelmeden giderim diye düşündüğü sürece hiç bir anlamı yok sekiz martin
İyiki varsınız siz siz hayat şekersiz bir gofrete benzerdi, sizi seviyorum canlarım benim 😘😘😘
hicbir insan yerine hicbir kadinin oldurulmedigi toplum hayali kuran kadinlara beyninizi degistirin diyorum belki o zaman kadin nefreti azalir
Çok güzelsiniz çok özelsiniz Allah sizi başımızdan eksik etmesin
Hiç bir karşı cins sizin umut kapınız olmasın hayatınızı kendi tercihlerinizle yaşayın
Rahat olun:) Dünya size ayak uyduracak kıvama geldi sayılır. Kasmayın tadını çıkarın :)
kadınlar kendi değerlerini bilsin artık değersiz olmasınlar
Siz kadınlar çiçek gibi narinsiniz dünya kadınlar günü kutlu olsun
Kadınlar bekletilmez beklenir
Seni seviyorum anne dünya kadınlar günün kutlu olsun derdim 😇
"şuna inanmak gerekir ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir." ❤️
Dünyanın tek ve en güzel kadını dünya kadınlar günü n kutlu olsun
Kadınlar ve bayanlar nice senelere sizinle birlikte mutluluğa
Özgür bir hayat diliyorum hepsine ve bir Ömür mutluluklar dilerim hepsine
Çok güçlü olun asla erkekler veya başkaları için ağlamayın
Dünya gacılar gününüz kutlu olsun
İndirim günü olması dışında bi artısı yok
Bütün kadınların 8mart dünya kadinlar günü kutlu olsun ❤️
Kadın insandır, biz insan oğlu...
Kadınlar insandır, biz insanoğlu
Kadınlar olmazsa erkeklerde olmaz...
Hepsi birer çiçektir, günleri kutlu olsun
Bir gelsinde o gün mesajımızı veririz 🥳