En güzel kadınlar günü mesajı örneklerinizi sıralar mısınız? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için dileğim bir sonraki Kadınlar Günü’nü şu an nefes alan tüm kadınlarla birlikte kutlayabilmek. Hiçbir kadının öldürülmediği bir toplum hayaliyle tüm kadınların gününü kutluyorum. İyi ki varız! ♥️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajları!
Öncelikle kadına şiddetin son bulduğu ve böyle haberlerin yer almadığı günlerin gelmesi dileğiyle kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Dünya Kadınlar Günü mesajları örneklerimi umarım beğenirsin.
1. Baharda açan çiçek gibi yüzünde açan gülücüklerin hiç eksik olmasın. Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

2. Neşet Ertaş'ın dediği gibi "Kadınlar insan, biz insanoğlu" 9 ay boyunca her türlü sıkıntıya katlanan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

3. Hayatın her alanında elini attıkları her işi güzelleştiren kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi "Kadınlarını geride bırakan toplum, geride kalmaya mahkumdur"

4. Kadın aşktır, sevgidir, anadır, dosttur, arkadaştır. Bize bu güzel duyguları yaşatan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

5. Bir evlat babasız büyür ama anasız büyüyemez. Anne vatan gibidir. Başta annelerimiz olmak üzere kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

6. Bugün bir kez daha varlığının değerini anladım. Bugün ve her gün Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

7. Dünyamı güzelleştiren hayatıma anlam katan özel kadın, Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

Başta belirttiğim gibi, kadına karşı şiddetin son bulduğu kadınlarımızı sanattan, spora, iş yaşamından, eğitime kadar her alanda aktif rol üstlenen bir birey olarak görmek dileğiyle kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun...
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam olun.
Bir erkek nasıl ki bir kıza eve gel film izleriz derken ayak yapıyorsa, kızı kakara kikiri muhabbetle dolaylı yoldan veya zoraki ısrar ve emrivakiyle içirip amaç için kıvama getirmeye çalışıyorsa, ve sarhoş kızın irade gevşekliğinden faydalanıyorsa ve yaptığı ucuz ve yanlışsa;
Bir adam, eve gel dediği zaman güzel bir sofra hazırlar, güzel bir film açar ve güzel bir akşam geçirtir mesela ve kız sarhoş olduysa ona asla dokunmaz ve kız ona yakınlaşmak istese dahi, der ki, sen şu haldeyken olmaz, ve zaten illa içki içirmeye de çalışmaz. Bir erkek nasıl ki ucuz basit bir erkek olmaktansa, adam olması gereklidir:
Kadın olun.
Kendinizi ucuz, dandik, kısa videolarla, olduğunuz gibi değil de olmak istediğiniz gibi yansıtmaya ve satmaya çalışmayın, her gördüğünüz şeyin özentisi olmayın, ergen yaşta kadın gibi giyinip süslenip boyanıp gezip absürt durmayın, gençliği de istediğiniz her boku yapabileceğiniz en az 10 senelik veya bu boklara olmayacak yaşta başladıysanız 20 senelik bir hata yapma süreci olarak saymayın, her şey cinsellikten, erotizmden, seksten, sevişmekten, erkekten, kerhane karısı gibi görünmekten ibaret değil, bunu bilin.
Mış gibi yaparak kadın olunmaz, zekanızla, eğitiminizde, görgünüzle, birikiminizle, kültürünüzle ve olgunluğunuzla kadın olunur.
Benim notum bu.
Dışarıda ve burada sürekli akılsız ergen sürüleri geziyor. Ve sayı milyonlar olunca, çekilmez bir durum bu. Hem reelde hem sanalda kaliteli insana her iki türlü de hasret olduk. Bugün haber çıktı metroda öpüşen çifte tepki gelince iki taraf arasında fiziksel kavga çıkmış, bir şeyi yaparken nerde olduğunuzu unutmayın ve yaptığınız şeyler hem ülkeyi hem sizi tanımlar, bunu da bilin. Herkes ve her şey dengeli olacak. Bu ergenler yüzünden konsere bile gidemiyorum. Çünkü kalabalık bir ortamda müzik dinlemeyi veya bir kafede sakince oturmayı ve koltuğu, sandalyeyi işgal etmeme adabını bile bilmiyorsunuz. Bir ara dışarıda 1,50 boyuyla 100 kilo olup da ultra miniyle bir ergen ve dantelli sütyenleriyle kadın olduğunu ispatlamaya çalışan ergenler geziyordu. Ergenliği sayenizde 80 milyon yaşıyoruz. Zaten hayattan kopuk ve asosyal yaşamış X kuşağı olan esnafları da azdırıyorsunuz. Sonra taciz, tecavüz, o bu şu diye zırlamayın. Saygı görmek istiyorsanız, önce saygı görmeye değer kadınlar olacaksınız. Ortalıkta iş kovalayan kadınlar gibi reklam panosu misali gezinmekle olmuyor, kenarda köşede iş tutan kadınlar bile sizden daha edepli, kapalı ve gösterişsiz giyiniyor. Çünkü sizler gibi olmayan şeyi ispat çabaları yok. Konuya giyimden girdim, çünkü dış ambalajdan başka şey bilmiyorsunuz. Bilebilen birkaç yüz kişi de zaten ya yurt dışında ya yurt içinde sağlam okullarda yeri geldi mi yüzde yüz burslu okuyor, kendini geliştirip yoluna bakıyor. Ben sizlere değil, onlara saygı duyuyorum. Kapalılar nasıl ki başörtüyle, çarşafla kafayı bozduysa, siz de çiğ gözükecek denli açık ve erotik giyinmekle kafayı bozdunuz.
Şu an durum ne bilmiyorum, muhtemelen o akım biraz kapandı gribi oldu ama karşılaştırma yaptım be yorumladım. İşine gelmeyen gelir şimdi ağlar, yorumlarda saldırıp. Ancak maalesef zeka seviyeniz buradaki sorularınızdan ve cevaplarınızdan bile belli. Adeta görüş yazacak soru bulamaz olduk uzun süredir.918 Yorumla- +1 yıl
ağzına sağlık be abla
- +1 yıl
Okurken yoruldum ama kıymetli bir yorum olmuş.
- +1 yıl
@avigor Kapa çeneni ölü köylü.
- +1 yıl
Ve senin bu dediklerin hem giyinimi yüzünden kadınların aşağılanabilineceğini hem de açık giyindi diye tecavüz edilinebileceğini savunmasına rağmen iyi bir görüş, öyle mi? Bir de bizim zeka seviyemizle dalga geçmişsin, sen bir git kendini sorgula önce. Ne dediğine bak ve öyle konuş, sen bile ne dediğini bilmiyorsun çünkü. Ha biliyorsan da geçmiş olsun, biz milletimiz derken bazıları hâla bu derece düşüncelerle aramızda bulunabiliyor. Kapalılar çok kapanabilir, açıklar mahrem yerlerini kapattıkları sürece diledikleri kadar açılabilir ve bu bizi ilgilendirmez. İnsanlıktan nasibini alamamışsın ve herkesi kendin gibi yapmayı deniyorsun. Sana acı bir gerçek söyleyim, herkes sen değil ve kendi hayatları var.
- +1 yıl
Ha tabii dediğin ilk iki paragrafa katılıyorum, insanlar birbirlerinden yararlanmadan önce onun zihninin yerli yerinde olduğundan emin olmalı ama son paragrafına gelecek olursak, seninle tamamen farklı bir düşüncedeyim.
- +1 yıl
@iaskyouanything Birileri belki okur, ben okumayacağım. Teşekkürler.
- +1 yıl
@QueenOfTheFate , elbetteki dediklerinden sen de emin olamıyorsan bunu yapman normal. Dediklerinde kararlı olmayanlar başkalarının görüşlerini de duymak istemezler, kendi görüşlerinin değişeceğini düşünürler çünkü😸
- +1 yıl
@iaskyouanything "Adam yerine koyulmadım" demenin başka bir versiyonu tabii, bileklerini kesmemek için kendi hayal dünyana sığın, zavallı.
- +1 yıl
İlk olarak insanların kendi bileklerini dahi kesebilecek bir duruma gelmelerindeki o ânından nasıl bu kadar basitmişçesine bahsedebildiğin düşündürücü, senin ne derece bir insan olduğunu gösteren bir cümle olmuş. İkinci olaraksa kendi düşüncene karşı olan düşünceleri okuyamayacak kadar acınası olmanı senin tarafından adam yerine konulmak istemem olarak algılaman ya da bu şekilde maskelemeye çalışman gülünç. İnsanın hayal dünyasıyla dalga geçmense daha bile gülünç. Sende olmayan bir şeyi kıskanmak normal tabii çok "gerçekçi" insan. Lakin senin algıladığın şu 'gerçekçi' dünyada kadınlar nasıl giydiğine göre yok kardeşim puymuş yok şuymuş yok buymuş olarak algılananiliyor ve hatta tcvze uğrarlarsa da bu şekilde giyindikleri için onların suçu oluyor, doğru muyum?
Sen ne dediğine hiç bakıyor musun acaba? - +1 yıl
Bunu da okumadım yapma, bu sadece senin zeka seviyeni belirler @QueenOfTheFate
- +1 yıl
@QueenOfTheFate Bak, dediklerine iyi başlıyorsun. İki tarafın da birbirlerine izinsiz dokunamayacağından bahsediyorsun. Sonra insanların giyimlerine laf atmaya başlıyor, en sonunda çok açık giyindiler diye bildiğin tcvz e uğrarlarsa ses çıkaramazlar diye bir ima yapıyorsun şu sözünle,"... Sonra taciz, tecavüz, o bu şu diye zırlamayın." Sen burada onların sadece kadınlıklarına değil;insanlıklarına, haklarına da laf atmış oluyorsun. O yüzden sana ne dediğini biliyor musun diye soruyorum. Şunları okursan anlayacaksın zaten ne dediğini. Ne demeyi ima ettiğini. Bilerek ima ettiysen de senin insanlığını sorgularım, kusura bakma.
- +1 yıl
@iaskyouanything Okumuyorum, zavallı cahil, okumuyorum. Zavallı.
- +1 yıl
Elbette, anca zavallı cahil dersin. Senin tek anladığın böyle kısa yorumlar ve onunla da seviyeni gösteriyorsun zaten. İyi günler, senin gibi birisinin seviyesine düşmeyi denediğime pişmanım. Kusuruma bakma bunu denediğim için🙂
sabah yerel bi radyo dinledim. farklı bir bakıs acısı sundu konusmacı. 4 madde koydu. özet geceyim 1. bu gün emekçi kadınlar günü. tüm kadınların değil yani dedi. cinsiyet değilde çalışma işçilik üzerine bi gün. ama toplum bini cinsiyetçi bi konuma evirdi. herkes emekçi kısmını görmezden geliyor. 2. erkekler günü neden yok. türkiyenin ok lemediği bi gün varmış. ok lesede popüler olmaz dedi. 3. bugunde temel felsefeyi eleştirdi. yani kadınlara hediye edilcek kutlancak. erkekler de hediye alcak kutlucak. kadından kadına bi yol pek yok. erkek unutursa da psikolojik baskı. gorevini yerine getirmemesi üzerine. ki bu gün cinsiyetçi yani erkeklerın dısarda kalması da normal denilebilir. 4. 4ü unuttum ya. ama iş o değil de bende kutlarım kadınlar gününü. iyi ki kadınlar var. güzelleştiriyorlar dünyayı
10 Yorumla
+1 yılSelam🌺
Kadınlar insandır biz erkekler insanoğlu. Öncelikle sevdiğim kadın @BiBusesin ve tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun.
Size değer veren insanları sevin. Size şiirler yazan, şiirler okuyan, kedi başı okşayan merhametli kişileri sevin.
Güzellikle kalınız🌹20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
132Cevap
u +1 yılDünya kadınlar günü kutlu olsun <3 yazılabilir
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası Burada belki size saatlerce yorumlar yazabilirim belki çeşitli örnekler aile içinde yaşadığım sıkıntılar özellikle annemin çekmiş olduğu sıkıntıları yazabilirim ama Bunları yazmak ya da böyle günlerde bazı şeyleri anmak herhangi bir değişiklik getirmiyor, Hani diyorlar ya Coğrafya kaderdir diye işte yaşadığınız aile ve Bulunduğunuz ortamda belli bir noktadan sonra sizin elinizde olmayan şeyler sizin kaderiniz oluyor.
Dolayısıyla Dünya Kadınlar Günü dünya Bilmem Engelliler Günü vesaire günü diyerek böyle anlamlı kelimeler kurmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum, söz de baktığınızda erkekler kadınları düşünüyor Sözde baktığınızda eşitlik var ondan sonra devlet kadınların yanında vesaire vesaire Ama gerçek hayatta hiç böyle şeyler olmadığını bizzat görüyorsunuz.
sırf Hanıma maaş vermedi diye ağzından çıkan o kulağı duymayan bir adamla aynı evde yaşamak zorunda kalan bir kadın kadın sosyal medya kullanamaz Kadın kocasının izni olmadan şuraya gidemez Yani kendi aile yapısından gördüğü Ata herkes toplama kendi çocuklarına ve ailesine de uygulamaya çalışan kişilikler olduğu sürece biz istersek bir ömür boyu kadın gününü kutlayalım hiçbir anlamı kalmayacak.
Mesela ben bedensel engelliyim şimdi çıkıyorlar engelliler gününde yok şöyle hakkınız var yok böyle hakkınız var şöyle olması gerekiyor böyle olması gerekiyor Ya bunları söylemem kolay icraatı geldiğiniz zaman Ortada hiçbir şey yok.
Dolayısıyla kadınları şiddet uygulanmasın diyoruz uygulanıyor canlılar öldürülmesin diyoruz öldürülüyor belli şeylerin kategori edilmesini de karşıyım mesela Kadın cinayet cinayetin kadını erkeği olmaz Bir canlıyı bir bitkiyi öldürmek bile cinayettir ancak biz buna belli kategorize ederek insanlar arasında kutuplaştırmayı meydana çıkardık.
bu zamanda Erkekler de ölüm öldürülüyor bu zamanda köpeklerle kedilerde hayvanlar da öldürülüyor yani aslına bakarsanız bir tek kadınlar için söylemiyorum insan olarak hiçbir şeyin kıymetini bilmiyoruz. O yüzden bazı şeyler kelimelerde kalacak kelimelerde kalacak şeyler için de vakit harcamak yerine zaman içinde toplumun nasıl değişir onu Düşünmek gerekir Ama ne yazık ki geçmiş dönemden bu zamana kadar Ataerkil toplum yani erkeklerin baskın olduğu toplum ön planda olduğu için zaman içinde bu azalmış olsa da hala belli ve ücra köşelerde bu tip kişiliklerin olduğunu da bunlara karşı Elimizden bir şey gelmediğini de söylemeden geçemeyeceğim O yüzden süslü cümleler kurmaya hiç gerek yok bence en önemlisi bir kadın kendi kazancını sağlamalı kendi parasını kazanmalı kimseye muhtaç olmamalı En önemli nokta budur Bu olursa zaten gerisi gelecektir.10 Yorumla
+1 yılKendinizi mümkün mertebe geliştirin.
Aklen, ruhen ve bedenen.
Evlendiğinizde eşinizin maddi durumu mükemmel olsa bile, mutlaka çalışın ve ileride kaderinizi bir adamın iradesine bırakmayın.
Ekonomik özgürlüğünüz için çalışın ve birikim yapın.
Fırsat buldukça size iyi gelecek şeyleri yapın.
Her durumda hakkınızı arayın.
Taciz, şiddet veya daha kötü durumlara müdahale etmek için yanınızda mutlaka biber gazı spreyi, elektro şok cihazı, bıçak ya da çakı taşıyın.
Olası bir taciz veya tecavüzde asla kendinizi ve asla bir hemcinsinizi hatalı olarak görmeyin.
İlişkiniz türü ne olursa olsun; şiddet eğilimi olan, kıskançlık krizine girerek saplantılı davranan, maçoluk ile hayatı zehir eden, kadına ve çocuğa nasıl davranacağını bilmeyen, sizi aşağılayan, hor gören, küçümseyen, hakaret ederek psikolojik olarak yıldıran, evlenir evlenmez sizi kısıtlayan, erkenden çocuk yapmak isteyen, çalışmanızı engelleyen, okumak istediğinizde buna gerek yok diyen, zenginliği ile sizi maddi hediyelere boğan ve sonrasında bunun lafını eden, ailenize saygı duymayan hiçbir erkeği hayatınıza almayın!
Son olarak bol bol okuyun, düşünün, sorgulayın ve empati kurun.
Şimdiden 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun.💐30 Yorumla
+1 yılElbette, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için mesaj örnekleri şunlar olabilir:
Kadınların güçlü, cesur ve inanılmaz olduğunu unutmayın. Bu özel gününüzde size en kalbi dileklerimizi sunuyoruz.
Dünyanın her köşesindeki kadınlar, günlük hayatta karşılaştıkları zorluklara rağmen cesaretlerini kaybetmediler ve kendilerine olan güvenlerini korudular. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun.
Kadınlar, dünyanın en güçlü ve özel varlıklarıdır. Bugün, kadınların hakları için mücadele eden ve özgürlükleri için savaşan tüm kadınları kutluyoruz.
Kadınlar, herhangi bir durumda direniş gösteren ve hayatta kalma becerisini gösteren güçlü varlıklardır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun ve kadınların özgürlüğü için mücadeleye devam edelim.
Kadınlar, hayatın her alanında varlıkları ile hayatın şekillenmesine yardımcı oluyorlar. Bu özel günde, tüm kadınları kutluyoruz ve mücadeleleri için teşekkür ediyoruz.
Kadınlar, güzellikleri, zekaları ve dayanıklılıkları ile dünyaya renk katan varlıklardır. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz ve hayatlarında mutluluk, sağlık ve başarı diliyoruz.
Kadınlar, hayatın her alanında varlıkları ile fark yaratıyorlar. Bu özel gününüzde size en içten dileklerimizi sunuyoruz ve kadınların hakları için mücadelemize devam edeceğiz.
Kadınlar, sevgi, empati ve sabrın simgesidirler. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz ve hayatlarında mutluluk, sağlık ve başarılar diliyoruz.10 Yorumla
+1 yılKadınların ayakta durmak zorundalar .
Ben en çok şuna üzülüyorum eşim çalışmasın diyen beylere. Neden çalışmasın? İstiyorsa çalışabilir.
Kadınlar okumalı , çakışmalı gerekirse bilime fayda göstermeliler.
Tomris hatun Halide edip adıvar , Sabiha gökçen , hyptia , Valentina vladimirovna Tereşkova , Selma rıza , hedy lamarr, ada lovelace , Semiha Berksoy , Princess diana , ve Elizabeth , Angela merkel , Emine Erdoğan , Meral Akşener , Demet Mutlu , safiye Ali , Süreyya Ağaoğlu , Ada lovelace , Josephine Cochraine , Mary phelps Jacob , Grace Hopper , Mary Anderson , Margaret Knight , Tabitha Babbitt , Stephanie kwolek , Rachel zimmerman , Bette nesmith Graham , Alice parker , Saray goode , Martha coston, Ellen ochoa, Maria ateşkes , patricia Bath , Marga Faultsch , Marjorie Joyner , melitta bentz , Sara mather, Lelitia geer, Desiree Perlea Parascan , Mary walton , Elena carli , Barre Sinoussi , Rita levi Montalcini , Marie Curie
Kadın hakları günü ise 5 aralıktır
11 Ekim dünya kız çocukları günü
15 Ekim meme kanseri günü
14 Mayıs dünya anneler günü
8 Mart dünya emekçi kadınlar günüdür.00 Yorumla
+1 yılDünyaya getiren onlar
Besleyip büyüten onlar
Baş tacımız, kadınlarımız
Ninniler söyleyen onlar
Sevgiyi öğreten onlar
Kalbimizde onlar
Gönlümüzde onlar
Köylerde yaşayan onlar
Kentlerde çalışan onlar
Kanlarımız, canlarımız onlarYemyeşil ormanlar kadar
Karlı dağlar kadar
Yücedir onlar
Masmavi gökyüzü kadar
Toprak kadar ekmek kadar
Kutsaldır onlarDertli günümüzde onlar
https://www.youtube.com/embed/5-j55UoC9ZI
Her sevincimizde onlar
Arkamızdan onlar
Tek ağlayan onlar10 Yorumla
+1 yılBu güne özel bir süredir aklıma takılan bir konuyu paylaşmak istiyorum. Buraya üye olmak için reşit olmak zorunlu ama ismi 'Kızlar' soruyor. Anayasa'da dahi, bir madde 18 yaş üzeriyle alakalıysa ona kız değil kadın diye hitap edilir. Yani buranın ismi bana hep absürt geldi.
Şimdi ne takıyorsun buna diyen çıkacak illa ki biliyorum, ben de onlara erkek değil oğlan diye hitap edeceğim. Elmaya armut demekten farksız çünkü bu. Bakalım kaç kere ve kaç kişi söyledikten sonra rahatsız olmaya başlayacaklar.00 Yorumla8 Mart kadınlar günü kutlu olsun.
Kadınlar çiçek gibidir çabuk kırılır, ilgi göstermezsen küser..
Kadınlar çiçek gibidir mutlu olduğu an çabuk açılır açıldığı an neşe saçar.. Gerek gülüşleriyle, gerek sözleriyle...
Kadınların erkeği mutlu edecek kadar güzel kokusu vardır kendi hoş kadınsı kokusu. Çiçek gibi gül, papatya hepsinin karışımı.
Kadınlara şiddet, çiçeklere şiddettir.
Kadınlar naz yapar, trip atar çünkü kadınlığın doğasında vardır.
Kısaca
Şimdiden 8 Mart kadınlar gününün kadınlar günü kutlu olsun00 Yorumla
+1 yılHiç bir duygu, hiçbir anı bir kadın olmadan tamamlanamaz. Hayatı yaşanabilir kılan, dünyanın en güzel insanları. Mücevher gibidir, bir kadının gözyaşları. Onlar damladıkça, sizin değeriniz düşer. Yeri geldiğinde anne, yeri geldiğinde içten bir arkadaş bazen de değerli bir eş. Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim. Kadınlar günün kutlu olsun. Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun. Hakkı ödenemeyecek olan tüm kadınlar onlar bizim baş tacımız. 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. 💐
00 YorumlaSelam canım kadınlar!
Ne yaparsanız yapın, kendinize çok güvenerek yapın. Çok şey başarın, çok hata yapın, çok deneyim elde edin, çok kazanın, çok kaybedin, çok sevin, çok vazgeçin...
Bunların hepsini kendinize güvenerek, en büyük dostunuzun kendiniz olduğunu bilerek yapın. Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun. Kendinizi hep çok sevin. <320 Yorumla
u +1 yılÖnce kadınlar birbirinin kıymetini bilsin, destek olsun, birbirini sevsin. Bir millet erkek ve kadından meydana gelir. Milletin yarısı topraklara zincirlerle bağlı kaldıkça, diğer kısmı göklere yükselebilir mi? Zincirlerden kurtulmaya..
Kadınların isteyip de başaramayacağı hiçbir şey yoktur. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun 🌺40 Yorumla
+1 yılKadınlar hakkında güzel gelmişler olsun. Örnek veriyorum milli kadın sporcu bir çok dalda altın madalya getirsin ülkemize bilim ile uğraşan kadın bilim insanı ödülleri alsın. Ülkemizi onurlandırsin. Güçlü bir gelecek güçlü bir aile için kadınlarımız bizim için her daim önemli. Öncelik olarak Türkiyede sonra dünya genelinde cinayet haberleri okumak istemiyorum. Tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutlarım. Güzel bir yıl diliyorum.
20 YorumlaBir erkeği doğuran büyüten temelde bir kadındır. Kadın medeniyettir. Düzen ne kadar üzerinize gelse de kendinizi çok çok sevin. Öncelikle siz kendinize değer verin. Yaşamınıza aldığınız kişiler de otomatik olarak değişecektir.
Geçmişten kalma travmalarınız başkalarının cahilliğinden başka bir şey değil. Önünüze bakın ders alın ve tekrar ediyorum kendinizi çok çok sevin 🌹🙏🏻20 Yorumla
+1 yılKadın bir çiçektir. Koklamayı bilene...
Kadınlar değerlidir, değer bilene...
Kadınlar naziktir, nezaket bilene.
Kadın güzellik örneğidir, güzelden anlayana...
Kadın annedir, saygı duyana...
Kadın sevgilidir, sevmeyi bilene...
Kadın kız evlattır, şefkatli babaya...
Kadın bir sanat eseridir, sanattan anlayana...
12 Yorumla- +1 yıl
🌹
- +1 yıl
@Antimaskulızmm_ Teşekkürler...
Her yerde biz güçlü kadınlarız diye nutuk atıyorsanız sözünüzün arkasında olun. İşinize gelince modern işinize gelmeyince geleneksel olmayın. Tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun. (Bu mesaj her kadın için geçerli değildir.) Biliyorum moderatörler bu mesajı silecekler ama gerçeklerden kaçamazsınız. Ya erkek kadar güçlü olun olamıyorsanız da zorlamayın.
10 Yorumla
+1 yılDünyanın huzuru, evdeki neşenin, hayattaki güzel çizginin sebebi, Anneler Hanımlar Eşler`dir. Dünyada son kalmış kardelen gibi bakın , çiçek açtırın. Her doğan bir kız çocuğu Anne adayıdır. Bu samimiyetle özen gösterenki dünyanız güzelleşsin. Bu temennim, tüm Kadınların Annelerin yüreğindeki mutluluk tebessümüne sebep olsun. İyiki varsınız❤️
10 Yorumlaekonomik özgürlüklerini eline alın ayrılsıysanız ayrıldığınız kişisin sizi 2. kez kandırmasına izin vermeyin
"Dünyadaki en güçlü insanlar kimlerdir diye sorsalar; Kendi başının çaresine bakmayı öğrenmiş kadınlardır derdim." - Cemal Süreya
Yalnız ve güçlü kadınların kadınlar günü kutlu olsun10 Yorumla
+1 yılDünya kadınlar gününüzü kutlarım umarım çok daha güzel yıllar yaşarsınız.
Onlara bir mesaj vermek istesem bu onların kendini her zaman sevmesi gerektiği başkalarının sevegisiyle değerli olmayacaklarını anlamasi ve onları üzen onların hayatına son veren herkesi hayattindan çıkarmalarını diliyorum.❤️🌸10 Yorumla
+1 yılKadınlar bu akıl ve vicdan dışı haksız düzende hâla mücadele içindeyken neyin kutlamasının yapıldığını yıllardır aklım almıyor... Her hezimeti bir kutlamaya dönüştürerek içini boşalttılar, anlamının yitirilmesine sebep oldular. Ah bu sorumluluk almayan insanların kaçış ve içini rahatlatma yöntemleri yok mu?
Kutlama; bilinçlen ve çevreni bilinçlendir. Utanmamız, düşünmemiz ve sorgulamamız gereken bir günü bayram gününe çevirmeyelim. Sorumluluk alalım.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir kadının öldürülmediği? Peki ya erkeklerin öldürülmediği bir dünya olmasın mı? Ne saçma bir cümle bu. Ne ırkçı bir cümle. Kadınlar gününe hiç gerek yok. Dünyanın en gereksiz günü. Erkekler gününün kutlanmadığı, erkekleri öldüren kadınlara ceza verilmediği, yılda 9 bin erkeğin katledilmesinin umursanmadığı Türkiye’de kadınlar gününü kutlamak ve bunu da cinayetle bağlantılamak mantıklı değil bence.
00 Yorumla
+1 yılBütün hatunların kadınlar günü kutlu ve mutlu olsun, bu hayatta güzel bir varlık varsa oda kadınlardır bence bu hayatta bir erkeğin yapıp yapabileceği en güzel şeylerden birtanesi bir kadına deli gibi aşık olmak ona sonsuz değer verip onun değerini bilmektir, iyi ki var kadınlar yoksa ki biz onlarsız bir hiçiz, hepsi saygıyla. 🙏☺️
00 Yorumlaİnsan yaşadığı şeylerin aynası kişiliğe sahip bir canlı türü. Zaman zaman üzer, kırar, döker yeniden sever yeniden siler, bir başlangıç bir son devam eder. Karşılıklı ilişki konusunda ve kendi adınıza beklediğiniz şeylerle ilgili ne kadar çaba sarf ediyorsunuz? Hiç düşündünüz mü? Türlü türlü dolapları çevirme fikirleri, yalanları yalanlar ile bağlama içgüdüsü hepsi ama hepsi kendi seçimlerimiz. Bunların sonucunda şiddet ve ötesinde herşeyi yapıyor, görüyor insan. Ben o yüzden sadece 1 günün kadınlar günü olmasına karşıyım ! Her gün kadınlar ve insanlık günü, her sabah geceye kadar insan olarak görevleriniz var yaşamak adına. Sevmek, değer vermek, hak etmek : eğer bunlarsa derdiniz çok güzel insansınız demektir ama diğer türlü ise eninde sonunda siz de kendi yarattığınız kötülük bataklığına saplanıp kalacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılÖzel günleri; karısına karşı bı tamam onu telafi etmek için eşine hediyeler sunan bı erkegin o günü olarak görüyorum.
Öylede degilmi ezilmiş hakir görülmüş zayıf diye çoğu zaman varlığı kabullenmemis kadınları bir meta gibi gören sistemlerjn kendini aklamak için kurduklari özel günler.
Bu yüzden bu tür özel günleri kutlamak hiç hoşuma gitmemis ve samimiyetten uzak gelmiştir.00 Yorumlabi dizi seyretmiştim başrol kızın kendini savunabilmesi için özel bir gücü vardı bunu hep fazlalık olarak görüyordu ancak gücünü kaybettiği zaman söylediği şey beni gerçekten çok etkiledi.
"benim fazlalık olarak gördüğüm şey aslında benim özgürlüğümmüş. artık geceleri nasıl dışarı çıkıcam? nasıl korunacağım?"
aslında demeye çalıştığım şey tam da bu. keşke bir kadının özgür olabilmesi için özel bir güce ihtiyacı olmayan bir dünyada yaşasaydık. ve bu dünyayı daha yaşanılabilir bir hale getirmek istiyorsak kadın gücüne sahip çıkmalıyız.
KADIN KADININ KURDU DEĞİL YURDU OLMALI. KADINLAR GÜNÜ ARTIK GERÇEKTEN KADINLARIN OLSUN!..00 Yorumla
+1 yılAşk gibi bilimsel bir hastalık yüzünden kendinizden ve kendi değerlerinizden vazgeçmeyin. Hep çalışın ve tek başınıza zirveye ulaşın. Hiç bir erkeğin ağız kokusunu çekmeyin onlar buna değen canlılar değil yemin ederim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey bir kadınla başlar ve kadınla biter aklını kullanan kadının gücünü sevgisini, özverisini, fedakarlığını yanına alır geriside erkeğim der kadını ezer hâlbuki kadın doğurur bakar büyütür başka bir kadın devam ettirir kadınlar çiçek de değil böcekte değil kadın kadındır güçlüdür yeri gelir ayakta durmasını da bilir gün gelir bir lafta yere yığılıp ağlamasını da o yüzden İYİKİ Varız Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun ben, sen, o, biz, siz, onlar olmasaydık işte dünya güzel bir yer olmazdı sizi seviyore
00 Yorumla
+1 yıl8 Mart dünya kadınlar günü depremde çanhıraş koşturan kadınlarımız toprak altında kalan Dünyası bir anda yok olan kadınlarımız Erkek zülmene hedef olan kadınlarımız 8 Mart da sizleri anıcaz sonrası yine synı kalan sağlar bizimdir be güzel dünya !!!
10 YorumlaBütün kadınların dünya kadınlar gününü kutluyorum. Kadınlar çiçektir. Aslında babamda çiçek gibi adamdır, çok iyi birisi. Dolayısıyla babamında burdan kadınlar gününü kut... neyse s*ktir edin mk. Cümleye ne güzel başlamıştım oysaki.
10 Yorumla
+1 yılÖzgürce yaşayabildiğimiz, istediğimizi giyebildiğimiz, kıyafetlerimize göre yargılanmadığımız ve öldürülmediğimiz bir dünyanın hayaliyle, tüm kadınların Kadınlar Günü kutlu olsun. İyi ki iyi ki varız! 😊💘
10 Yorumla
+1 yılKadına şiddetin olmadığı, kadınlarında erkekler kadar özgür olabildiği, kadına saygının olduğu bir yıl olması dileğimle.. Kadınlar gününüz kutlu olsun.
20 Yorumla
+1 yılKadın gibi kadın olan başta ANNEM OLMAK üzere... bütün kadınların 8 Mart kadınlar gününü kutlar elinden ayağından alnından öperim saygılar sevgiler :D
20 Yorumla
+1 yılBen böyle günlere karşıyım insanları ayrıştırmak kutuplaştırmak doğru değil 8 Mart da dünya emekçi yani çalışan kadınların hakkı için var cinsiyet partisi değil bu gün yani. Bizim ülkede cinsiyet partisi olarak kutluyorlar
00 Yorumla
+1 yılEşitliği savunun ama işinize geldiğiniz gibi değil özellikle ilişki de erkek hesabı öder erkek dediğin bilmem ne maaşı olur arabası olur ayaklarını bırakın bunları söyleyen kadına eşit muamele göstermem altımda bakarım
00 YorumlaÜstad Neşet Ertaş'ın dediği gibi kadınlar insandır biz erkekler insanoğluyuz. İyi ki varsınız. Küçükten büyüğe tüm kadınlar ayağınıza paspas olsak hakkınızı ödeyemeyiz!
10 YorumlaEvet iyi ki varsınız ve var olmaya devam edin, benim mesajım şu; "Hayatın her yerinde, her alanında, bütün zorbalara ben varsam sen varsın mesajını verin." Dünya kadınlar gününüz kutlu ve mutlu olsun.
10 Yorumla
+1 yılKariler 😅Diye başlarmışım tabikide öyle başlamam. Kadın kadının kurdu olmasın kadın kadının çiçeği olsun dostu olsun. Köstek değil destek olsun sevgiler 🌸
11 Yorumla- +1 yıl
😅Yarışmamıymış tüh bilsem uzun yazardım😂
+1 yılTüm kadınların , dünya kadınlar gününü kutluyoruz. Ayrıca kadına olan şiddeti fazlasıyla kınıyoruz, çok daha büyük ceza almalarını bekliyoruz onlar için..
10 YorumlaBu acımasız dünyada sizde acilen savaşmayı öğrenin. ACİLEN. Kadın cinayetlerinden bıktık sizi seviyoruz. kendinizi koruyun ve pisliklerden uzak durun :)
10 YorumlaKadınlar olmasa biz erkekler olmazdık. Dünya sizlerle daha güzel 😊 Umarım kadınlarımızı daha çok önemli yerlerde görürüz ve gururlanırız 💕 Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun 😊
10 YorumlaKadınların özgür , kısıtlamalardan uzak , değer verilen , taciz , tecavüz ve cinayetten uzak bir yaşam sürmesini diliyorum. Tüm değerli kadınların kadınlar günü kutlu olsun. :) 🤍
10 Yorumla
+1 yılAyaklarınızın üzerinde durmaya, iyi bir gelecek için kendinize bakın ve size destek olmayan insanları hayatınızdan çıkarmak konusunda asla tereddüt etmeyin demek istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılSokaklarında kadınların kahkahlarının yankılandığı, her kadının masmavi gökyüzünü görebildiği bir dünya dileğiyle!
Dünya 8 Mart Kadınlar Günü'müz kutlu olsun!00 Yorumla
+1 yılDergi kapaklarından öğrenmedik kadınların güzelliğini; analarımız kucağında çocuk varken de güzeldiler. Dünyayı güzelleştiren kadınlarımızın bir günü değil her günü kutlu olsun!
00 Yorumla
+1 yılErkekleri, erkek yapan onları dünyaya getiren yine biziz.
Biz kadınlar olmasak, hayat diye bişey de olmazdı.
İyikii varız bee❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️00 Yorumla
+1 yılKendilerine çeki düzen vermeleri... Bunca manyak erkeğin sebebi bir nevi kadınlar... Kadın düzeltmeye kendinden başlarsa ancak o zaman Medeni bir Dünyaya Merhaba deriz biz...
00 Yorumla
+1 yılBütün kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun mutlu huzurlu yaşasınlar ve hepsi birer çiçek unutmasınlar çiçekler köklerinden koparıkdıktan sonra yaşayamazlar o yüzden sizi o kökten ayıracak kişileri özenle seçin bir de vaktiniz olursa evrendeki en güzel varlık olmak nasıl bir duygu ondan biraz bahsedebilir misiniz?
00 Yorumla
+1 yılKadınları , genç kızları, çocukları pis hayal dünyalarınizdan cinayet planlarınızdan uzak tutun saplantılı sapıklığı hem cinslerinize saklayın biz huzurla yaşamak istiyoruz
00 Yorumla
+1 yılHiçbir kadının öldürülmediği tüm kadınların gününü kutluyorum
30 YorumlaHerkes tanıdığı kadının gününü kutlasa mükemmel olur Bir de bugünün farkında olmadan kadınları kırmayalım lütfen
10 YorumlaKendinizi bir erkek tarafindan ezdirmeyin. Kendi parananizi kendiniz kazanin milletin eline bakmayin 🤗
10 Yorumlatüm kadınların özel günü kutlu olsun diyorum ve her kadının bir melek olduğuna inanıyorum çünkü onlar annedir anneler ise bizi koruyan meleklerimizdir
10 Yorumla
+1 yılDünya kadınlar gününüzü kutlarım.
Nefes alın yeter!!!
(Yanlış yerlere çekmeyin çok pis dalarım!)10 Yorumla
+1 yıl8 Mart Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bu nacizene 🌹💐💐gül ile çiçeği kabul ederseniz mutlu edersiniz beni 😇
10 YorumlaMesaj- lütfen artık sizi üzen kişilerle beraber olmayinnnn. Haberlerde sizi görmekten bıktımmmm. Sizin için adalet istemekten de bıktımmmm
10 Yorumlaçok konuşuyonuz. kendinizi ezik gösteriyonuz. susup işinize bakın sadece. saçma sapan açıklamalarla sadece kendinize gıcık olanların sayılarını arttırıyorsunuz. az laf çok iş.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir tanıtım mesajla işim olmaz ki içimden geldiği gibi yazmalıyım en iyisi ve güzelini eşi benzeri olmamalı diğer türlü bir anlam ifade etmez 🤗
00 YorumlaHer bir kadının güçlü kendi ayakları üzerinde durabilmesi gerek ekonomik gerek manevi olarak bir güç elde etmeleri temennisi
00 Yorumla
+1 yılHepsinin kadınlar gününü kütlar hayattabasarılı ve saglıklı mutlu günler dilerim
10 Yorumla
+1 yıl
"Kadınlar insandır, biz insanoğlu."10 YorumlaKadın varsa güzelleşir her şey, kadın yoksa anlamsızdır Cennet..
10 Yorumla- Devamını Gör (136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları için örneklerinizi yazar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat