Sen ediyorsun bu bir ikincisi neden kadınlara öfkelisin? Ben bir erkek için hiç cehenneme kadar yolları var diyor muyum? Nedir bu cinsiyetçilik beni tanımadan s.. rtık diyorsun?
Ananın@mını de engelle dostum cocu seni senin gibi ezik erkekleri aşağılamak bize haktır. Anayasada hakkınız bile kalmadı hepiniz ucuz kölelersiniz ağlaaa
Şimdi senin vpnden adres ayarlarını görüntüleyip realde bulunduğun yere gelip beni taciz etti diye bağırsam ıssız yerde ne b@k yiyeceksin? Ağlamaktan altına işemekten başka hiçbir şey yapamazsın. Ki ısssız yer diye insanlar daha çok tepki verirler sana
Benim vajinamın kendi florası var o yüzden bir çok hastalığa yakalanmam imkansız yakalansam bile vajina kaslarım sayesinde iyileşiyorum. Hamilelik döneminde bile hastalığım varsa iyileşirim
@Antimaskulızmm_ ben hiç altına işeyen erkek duymadım ama reklamlarda bile mesane bezleri sizin için üretilmiş olduğunu gösteriyor, gülerken bile isiyorsunuz kocaman delüğünüzden
Yaşlı erkeklerde altına işiyor . Kocaman delik nasıl bir tabir orada kocaman delik yok. Doğum sonrası vajina kaslarında esneme olur altına kaçırması normaldir
İyide bunun için vajina florası var ya aptal 😀 koku oluşumunu engelliyor. Aksine ıslak mendili içine sokup temizlersen o florayı bozarsın ve daha çok sulandığı için kokar ay ne cahilsin sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Kadınlar insandır, biz insanoğlu...
Bugun 8 Mart
Nese doluyor insan
Pozitif ayrımcılığa son versinler
Korkmadan hakkınızı savunun
Bilgisi ile ışık olup iyi insan yetiştirsinler..
Savunma sporları öğrenin.
Kendini sev be ezdirme
Mutlu olun, huzurlu olun, hep Gül'ün
Kadınlar gıldır çiçektir
Biriniz bana aşık olabilir mi?
Bir an önce bu ülkeyi terketsinler😬
Erkekle birbirlerini yememelerini diliyorum
Sorunsuz bir gün olsun
Bizi seviyorum ✌🙆♀️
Allah onları başımızdan eksik etmesin
Hediye beklemeyin mesajla idare edin
eşitlik adı altında üstünlük taslamayın olur sözüm
kadınlar kadın gibi olsun
Kendinizi sevin, sevin, sevin bu kadar shgdhsh
Aa birde sizi degersizlestiren haketmeyen insanları da en ama en başında silip atın. Sonra işler kötüye gidiyor burada akilli olmak lazım..
Şiddetsiz bir yaşam huzur dolu gelecek
İnşallah Tomris Hatun gibi kisiler olursunuz.
her şey sizinle güzel
Beynimizi yormayın beyninizi yorum
Sizi seviyoruz Atatürkçü kadınlar 🤘🤘💛💙
Henüz öyle bir mesaj almadım
Hepsinin canı cehenneme 🔥🔥🔥
annen olmasa sen nasıl olacaktın
@Antimaskulızmm_ sanane l*nn srtk
Kes lan gizli cano erkeğin kaşarı seni
Pezzzvnkkk
@Antimaskulızmm_ ölün hepiniz ruhospu lar
Gizli obje seni
Biz ölürsek ne bk yiyeceksin bunu yazmanı sağlayan Wi-Fi ve PC kadın icadı maks erkek zekası bu kadar oluyor işte. Gizlenmek yerine çıkta yüzüme söyle
@Antimaskulızmm_ satarım bak sizi, cano yum nede olsa
Ananı sattıkları gibi mi babasız
Kesin g@ysın kadın düşmanı olmandan belli
@Antimaskulızmm_ uzaaa bak beni daha fazla kötü söyletme
Kes bebe
Öyle durduk yere s…rtuk demeyeceksin. Cimere atıyımmı seni
Şikayetçi olurum bu dediklerinden haberin olsun
Kapına geldiğimde de dersin
@Antimaskulızmm_ elinden geleni ardına koyma
Kes lan topppp g@y seni git dötünü düdüklett 😂😂😂😂😂
@Antimaskulızmm_ dönme olduğunu bu kadar belli etme
Sen ediyorsun bu bir ikincisi neden kadınlara öfkelisin? Ben bir erkek için hiç cehenneme kadar yolları var diyor muyum? Nedir bu cinsiyetçilik beni tanımadan s.. rtık diyorsun?
Niye bu kadar kabasın ki onu anlamadım durduk yere küfür ediyorsun sanal olmasa yapamazdın
@Antimaskulızmm_ hayalet 👻 misin mkkk, engelledim hâlâ yazıyor 🙄🙄
Ananın@mını de engelle dostum cocu seni senin gibi ezik erkekleri aşağılamak bize haktır. Anayasada hakkınız bile kalmadı hepiniz ucuz kölelersiniz ağlaaa
Şimdi senin vpnden adres ayarlarını görüntüleyip realde bulunduğun yere gelip beni taciz etti diye bağırsam ıssız yerde ne b@k yiyeceksin? Ağlamaktan altına işemekten başka hiçbir şey yapamazsın. Ki ısssız yer diye insanlar daha çok tepki verirler sana
KADINLAR >>> erk*kler
@Antimaskulızmm_ devam et küfür hakaret etmeye, bulucam seni
Elinden geleni ardına koyma ezik seni
Benim yanımda senin ne değerin ne hakkın var köpek
Baydın ama kaşınma istersen
Kes sesini sidikli
Özür dilersen uzatmam konu tatlıya bağlansın
@Antimaskulızmm_ ben kimseden özür dilemem sen kimsin ki özür diliyim
Dileyeceksin hemde köpek gibi ezik seni
@Antimaskulızmm_ hadi diyzem hadi iş ara kendine
Asıl sen kimsin sidikliye bak
@Antimaskulızmm_ erkekler sonra sidikli olmaz diyzecim, kadınlar sidikli olurlar
Leş gibi kokuyorsun 🤮🤮🤮🤧
canım asıl erkekler oluyor prostat vesaire işeme hastalıklarının çoğu sizde
Cahil 😃
Benim vajinamın kendi florası var o yüzden bir çok hastalığa yakalanmam imkansız yakalansam bile vajina kaslarım sayesinde iyileşiyorum. Hamilelik döneminde bile hastalığım varsa iyileşirim
Hiçbir bilgin yok ama kadın düşmanısın komik. Bari bir argümanın olsa kendini savunanileceğin
@Antimaskulızmm_ ben hiç altına işeyen erkek duymadım ama reklamlarda bile mesane bezleri sizin için üretilmiş olduğunu gösteriyor, gülerken bile isiyorsunuz kocaman delüğünüzden
O reklamdakiler yaşlı kadınlar allahın cahili skdğwifkwşfpdplppvp
@Antimaskulızmm_ bizim akarımız yok kokarımız yok 7/24 altiniz ıslak öffff kusacammm 🤮🤮🤮
Yaşlı erkeklerde altına işiyor . Kocaman delik nasıl bir tabir orada kocaman delik yok. Doğum sonrası vajina kaslarında esneme olur altına kaçırması normaldir
@Antimaskulızmm_ yaw he hee
İyide bunun için vajina florası var ya aptal 😀 koku oluşumunu engelliyor. Aksine ıslak mendili içine sokup temizlersen o florayı bozarsın ve daha çok sulandığı için kokar ay ne cahilsin sen
Hiçbir bilgin yok ayrıca vajinadan iğrenmen eşcinsel olduğunu gösterdi bi istek atsana ya da realde söyle bunları yüzüme lütfen
@Antimaskulızmm_ yazıyla nokta rakamla.
O delik için ölüp biten erkekler değil mi? Ayrıca o delik olmasa sen nereden çıkacaksın cahil
Resmen kadın düşmanısın ama hiçbir şekilde kendini savunamıyorsun acıdım haline kimsesiz bakir ve kokuşuk olarak öleceksin yalnız çingene
Şansını zorluyorsun, altıma yatttin mı da eşcinsel diyorsun
Sen kimsin de zorlıycam
Ee her halinden belli yamuk seni sen daha önce kadını bırak elinle yatmışsındır seni altıma alsam köpeğim ederim leş domuz
Yazdıklarından belli eşcinselsin işte susta yalamaya devam et
@Antimaskulızmm_ bak ninem işim başımdan aşkın hadi sen bi kendine iyi bak yaa hadi yorma beni
Senin gibi işe yaramazın ne işi olur annesi delikli
@Antimaskulızmm_ seni 3 talakta yokluyorum, yok ol, yok ol, yok ol
Ergen sümüklü
Kendine guven ve guclu ol
Doğum günümde hediyelerinizi ihmal etmeyin. 😏
Hersey kadinlarla güzel
Hiç bir şey için yilma hersey için ayakta dik dur
Hersey gönlünüzce olsun ayaniza tas degmesin
Iyki varsınız
Gecti ama tüm kadinlar cicekdir
Dünyayı bir tek siz güzelleştirebilirsiniz
Allah kadınlara hayırlısını versin
iyi ki varlar kadınlar günü kutlu olsun
Size değer veren erkekleri sevin😊
İyiki varlar , baştacı kadınlar🌹
Kadınların daha güçlü olduğu bir dünya diliyorum.
8 Mart dünya kadınlar günün kutlu olsun.
Kadınlar çicekse sen gülsün
Kadınlar bir çiçektir :)))
“Mart dünya kadınlar günün kutlu olsun🤗”
Dünyamızı guzelleştirdiğiniz için teşekkür ederiz
Bize her gün özel kadınlar bir güne sığmaz
Kadınlar özeldir iyi davranın onlara
Bitirdiniz bizi be yeter be 😂
Hiç öyle bir mesaj almadım
Kadın olduğumuz için çook şanşlıyızzzz
Bu dünyayı siz güzelleştirebilirsiniz
Yok mesajım
Simarmayin 🙄