Bence her kadının kendine göre bir güzelliği var ama bu güzellik sadece yüzle, fizikle ölçülecek bir şey değil. Kimi duruşuyla, kimi bakışıyla, kimi konuşmasıyla, kimi de karakteriyle etkiler. Herkes herkese güzel gelmeyebilir, bu da normal. Bana göre asıl mesele insanın kendine yakışan hâliyle doğal durabilmesi.
Goreceli. Misal fotodaki kadin. Unlu munmllu ama bana alimli, sevimli gelmiyor, bence guzel degil. Butun kadinlar guzeldir lafi yanlis, cunku dedigim gibi.
Tatlar, renkler, moda ve zaman gibi, guzellik de Albert Einstein'in Relativity Rule (TR: gorecelilik kurali) un bolunemez bir parcasi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence her kadının kendine göre bir güzelliği var ama bu güzellik sadece yüzle, fizikle ölçülecek bir şey değil. Kimi duruşuyla, kimi bakışıyla, kimi konuşmasıyla, kimi de karakteriyle etkiler. Herkes herkese güzel gelmeyebilir, bu da normal. Bana göre asıl mesele insanın kendine yakışan hâliyle doğal durabilmesi.
Goreceli. Misal fotodaki kadin. Unlu munmllu ama bana alimli, sevimli gelmiyor, bence guzel degil. Butun kadinlar guzeldir lafi yanlis, cunku dedigim gibi.
Tatlar, renkler, moda ve zaman gibi, guzellik de Albert Einstein'in Relativity Rule (TR: gorecelilik kurali) un bolunemez bir parcasi.
Çirkin kadın vardır, büyü yapan eşlerin arasını bozan kıskançlık yapan dedikodu yapmadan bir günü geçmeyen kadın sadece çirkin de değil iğrençtir de
Evet çirkin kadın yoktur gözlük takmamış erkek vardır jçjçjçj
Güzel cevptı sjhf
Saol jçjçj bi tane daha gelsin çirkin kadın yoktur makyaj yapmamış veya effectk kullanmamış veya estetik yaptırmamış kadın vardır ahahaha😂😂
Tm abartma aaaaskjhf
Kimse kendini kandırmasın gayette çirkin kadın var hintli bir çok kadın buna örnek
Hayır çirkin de çok iki cinste de. Hatta onlar daha çok ülkenin genetiği belli. Bu yüzden güzel görünce kırk yılda bir insan bakakaliyor kadın erkek
Hayır değil 😃
Gülme sana gıcık oldum dün sjjsjs
Neden 😃
Gözü bozuk erkek yoktur, şeyi bozuk kadın vardır.
Çirkin olan da var ya
Peki çirkin erkek varmıdır
Arada bakımsızlar var
Vardır çirkin kadın kendinizi kandırmayın
Tüm kadınlar güzeldir
Herkes güzel olsa çirkin diye bir kavram olmazdi
bana bakmadıktan sonra önemsiz
Kendine bakan kadın hep güzeldir
Degil
Çirkin kadın vardır
Değil
Elbette