Kadın Emeği 4 sa El örgüsü eldiven kullanıyor musunuz, sizce el örgüsü eldiven mi hazır mı? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 #Kadınemekçi #Balmy El örgüsü eldiven kullanıyor musunuz, sizce el örgüsü eldiven mi hazır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 sa Her zaman tercihim el örgüsü olan şeylerdir çünkü diğerlerinin içinde ipinde ne olduğu belli değil 0 0 Yorumla
Sulfuric_Acid Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 sa Motosiklet eldiveni kullanıyorum. Örgü eldiven korumaz 0 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 84% 3 sa Güzel olmuşu ben ince beyaz dantel desenli kulanıyorum 0 0 Yorumla
XMeltemx Takip Et Xper 5 Yaş: 35 2 sa Emek var elinize sağlık ama ben tercih etmiyorum ya 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 3 sa Evet bende ördüm fakat Angora ipten ördüm. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her zaman tercihim el örgüsü olan şeylerdir çünkü diğerlerinin içinde ipinde ne olduğu belli değil
Motosiklet eldiveni kullanıyorum. Örgü eldiven korumaz
Güzel olmuşu ben ince beyaz dantel desenli kulanıyorum
Emek var elinize sağlık ama ben tercih etmiyorum ya
Kullanırdım eskiden
Evet bende ördüm fakat Angora ipten ördüm.
Yok sevmiyorum.
Bu sicakta bu sorulur mu?
Hayır kullanmıyorum
Evett
Kullanıyorum
gayet güzel olmuş
El örgüsü
Hiç biri
Hayırr