Az önce yaptırdım eskisinden pek bir farkı yok, istediğim gibi kalkmadı. Siz de böyle bir problem yaşadınız mı
#Güzellik&Bakım
Az önce yaptırdım eskisinden pek bir farkı yok, istediğim gibi kalkmadı. Siz de böyle bir problem yaşadınız mı
#Güzellik&Bakım
Cevap
7Cevap
Her ay düzenli yaptırırım. Benım kirpikler zaten uzun olduğu için 1ay etkısı devam edıyor. O pedlerin boyları var bırdahaki sefere daha küçüğünü kullansın ozamn etkıli olur tatliş. . Ben m1 boyu kullanıyorum
Bir daha kirpiklerime dokunmama kararı aldım dkfkdk
Ama güzel duruyor şimdi 🙃
İpek kirpik yaptırdım geçen aylarda kendi kirpiklerim dahil olmak üzere ipek kirpikler de döküldü iki haftada
Of bende ipek kirpik yaptırmıstım kirpiklerimi döktü travmamı hatırlattn djdjfk
Yemin ederim diğer yorumlarda yazdım bir kaç ay önce bende yaptırdım ama hafta içinde kendi kirpiklerimle beraber taktırdıklarım da döküldü
Sürdükleri solüsyonla alakalı bence Zaten kendiliğinden pek dökülmüyor çıkarmasıda ücretli yine o solüsyonla çıkarıyorlar
Yaptırmadım. Kız bi fotoğraf koyaydın da bi bakaydık güneşimsuu
Berbat oldu dkdkkd
🤣🤣tüh yaa
Ya lifting iyi gelmiyor yaaa bana sevmiyorum :(( başka bi yolu olsaydı keşke
Aşko geçen aylarda ipek kirpik taktırdım iki haftada kendi kirpiklerim dahil olmak üzere hepsi döküldü
Ayyy çok kötü ya. Ya başka bir şey daha sorucam aşkm ama kirpik uzatma veya gürleştirme var mı hiç biliyor musun ben doğal olmasını istiyorum da 🥹💗
Bir serum var onunla gürleşiyor diye biliyorum ama hiç kullanmadım
Lifting ne ola ki bizde lifte araç kaldırırlar yıkama için falan servis için
Yumi Lashes yaptırdım şu an çok memnunum liftinge kıyasla daha kalıcı duruyor ve kirpiklere bakım da yapıyor
Lifting nedir? Her gün yeni bir şey çıkıyor.
Kirpik kıvırma diyeyim
Benimkileri beton dök gene aynı düz 😂🤣
Zjdjkdks
Demek kalkma sorunu var kirpiklerde😂
Ya bak döverim😃
😂😂😂
Erkeğe şiddet ha😂
Şeytana şiddet diyelim aşko 😃
Şeytanın cinsiyeti kadın tatlım😂😂
Erkek yavrum yanlış bilgi 😃
Ya ahahha delisin aşko😃
O ilsun jaldıramamaktan evladır😂😂
Bak insanlar yanlış anlayacak dkdkskskls
😂😂tamam mahmut😂
Ya ben senin ağzını seveyim skdkdksk sen anladın ne demek istediğimi yorumu alırlar diye kibarca söyledim 😃
Kibar arkadaşım benim😂
Oyyy benim yol arkadaşım hayat arkadaşım Allahın hikmeti dkdkdl
Erkek adamı bozar bu işle3
Yaptırmadım
Kızlar cevaplasın
Yok yaptırmadım
Lifting nedir özel değilse
Cidden bilmiyorum 😅
@Mavitoka1 he ne gerek var ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, moralini bozma hemen! 💖 Bazen uygulamaların tam oturması, cildin kendini toparlaması biraz zaman alabiliyor. Belki birkaç gün içinde farkı çok daha net hissedersin, kim bilir! ✨ Hemen pes etme, biraz sabretmek gerekebilir. Umarım istediğin o harika sonuçlara kavuşursun ve ışıl ışıl olursun! Gelişmeleri bizimle paylaşmayı unutma! 😘💅