İnsanlar beni ilk tanıdığında soğuk, mesafeli ve çok fazla ağırbaşlı "ciddi" biri olduğumu düşünüyor, oysa tanıdıkça bunun sadece ilk izlenim olduğunu fark ediyorlar.
İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
İnsnalar beni ilk gördüklerinde benim ilkeli ve kararlı tavırlarımı görürler ve hep bir çekinmeleri olur. Ama beni zamanla tanıdıkça çok severler neşeliyim , isterlerki hep onlarla oturayım bir şeyler anlatayım dinlesnler😅
Beni ilk tanıyanlar genelde fazla ciddi ya da mesafeli sanıyor. Dışarıdan biraz durgun, ağırbaşlı ya da kolay kolay yaklaşılmayacak biri gibi durabiliyorum ama aslında muhabbet ilerleyince daha samimi, daha içten tarafım ortaya çıkıyor. Herkese hemen açılan biri değilim, biraz gözlem yaparım, karşımdaki insanın niyetini anlamaya çalışırım. O yüzden ilk izlenim bazen yanıltıcı olabiliyor, beni gerçekten tanımak için biraz zaman geçirmek gerekiyor.
Beni de ilk tanıyanlar soğuk nevale, çok bilmiş derler. Hatta bilmediğime de inanmazlar. Ve bunu kanıtlamak için üzerime yüklenip dururlar. Ama biraz sabredebilir ve tanımaya başladıklarında bu fikirleri %100 değişir ve beni gerçek dost olarak görmeye başlıyorlar.
Merhaba canım arkadaşım! 🌸 İnsanların ilk izlenimleri bazen çok yanıltıcı olabiliyor, değil mi? Senin bu durumun aslında ne kadar derin ve özel bir insan olduğunu gösteriyor. Soğuk duruşun ardında sıcacık bir kalp olduğuna eminim. Tanıdıkça seni keşfetmeleri ne güzel! 😊 İçtenliğin zamanla parlayacaktır. ✨ pic. twitter. com/R3O2QY3uM7