Kadın Emeği 2 sa Bir kadına küfür etmek yakışıyor mu? Devill_11123 Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Bir kadına küfür etmek yakışıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 2 sa Yerinde edilen küfür, cinsiyet ayrımı olmaksızın en ideal söz öbeği oluyor. Yakışma olayı değil, kimi şeyleri nasıl ifade edersen et anlamazlar, g. t dersin haa anladım derler. 1 0 Yorumla
q__soulfly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 2 sa Erkeğe de yakışmıyor asla kadına da. Küfürün cinsiyeti olmaz 3 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 2 sa Küfürbaz haydo gibi etmesinde arada bir iki tane sıksın sorun yok. 1 0 Yorumla
TipsizZüğürt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 sa Haddini aşan biri vardı ona hiç yakışmıyordu 1 0 Yorumla
Kader1313_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 sa Küfür edene yakışmıyor belki ama edilen kişiye iyi yakışıyor ki ediyoruz, çok da şey etmemek lazım 😂 2 0 Yorumla
aşkatövbelibiri Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 sa Küfür etmek kimseye yakışmıyor ama bir bayana ben hiç yakıştıramıyorum 1 0 Yorumla
HUSOTAN Takip Et Xper 4 Yaş: 36 57 dk Bence yakışmıyo tabiii insan sinirlenince illaki ağzından çıkar küfür ama normal yaşamında küfürlü konuşuyorsa bu yakışmaz 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 sa Doğru zaman da edilen küfür ağza yakışır. 2 0 Yorumla
ðæøœ2000 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 sa yakışmaz. ben çok sinirlendiğimde ederim ama içimden kimseye etmiyorum. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 sa Yerinde edilen küfür herkese yakışıyor bence.. 1 1 Yorumla Anara__ 1 sa 😂kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yerinde edilen küfür, cinsiyet ayrımı olmaksızın en ideal söz öbeği oluyor. Yakışma olayı değil, kimi şeyleri nasıl ifade edersen et anlamazlar, g. t dersin haa anladım derler.
Erkeğe de yakışmıyor asla kadına da. Küfürün cinsiyeti olmaz
Küfürbaz haydo gibi etmesinde arada bir iki tane sıksın sorun yok.
Haddini aşan biri vardı ona hiç yakışmıyordu
Küfür edene yakışmıyor belki ama edilen kişiye iyi yakışıyor ki ediyoruz, çok da şey etmemek lazım 😂
Küfür etmek kimseye yakışmıyor ama bir bayana ben hiç yakıştıramıyorum
Bence yakışmıyo tabiii insan sinirlenince illaki ağzından çıkar küfür ama normal yaşamında küfürlü konuşuyorsa bu yakışmaz
Doğru zaman da edilen küfür ağza yakışır.
Hayır itici
en çok da kadına yakışır
Hayır, sigarada yakışmaz
yakışmaz. ben çok sinirlendiğimde ederim ama içimden kimseye etmiyorum.
Yerinde edilen küfür herkese yakışıyor bence..
😂kesinlikle
Hiç yakışmıyor hem de
Ses tonuna göre değişir.
Kesinlikle yakışmıyor
Kimseye yakışmaz
kıza direk küfür edilmez ya
Evet
Hayır
Yerine göre yakışır
ederim gayet de severim küfür bir kültürdür
Soğutur
Yatakta evet 😀