Kadın Emeği 7 sa İlk adımı kadınlar da atabilir mi? sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bize niye adım atılmıyor shdhhs İlk adımı kadınlar da atabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 7 sa Attığımız adımlar karşılık bulamıyor veya hafif bir kadınmışız gibi algılanıyor 0 16 Yorumla sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ 7 sa Yok atın siz Yorumla Cevap sahibi 7 sa Bulursam birini atarım Yorumla sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ 7 sa Bekleyecek vakit yok Yorumla Cevap sahibi 7 sa Biri yok ki kime adım atalım 😂 Yorumla sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ 7 sa şu an atma başka zaman at güvenemem Yorumla Cevap sahibi 7 sa Sen kendini mi kast ediyordun? Yorumla sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ 7 sa İroni yapıyorum sjdhjd Yorumla Cevap sahibi 7 sa Ciddi söylesen de inanmam zaten 😂 Yorumla sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ 7 sa Niye dhdh Yorumla Cevap sahibi 7 sa Pek de tekin biri değilsin gibi duruyor ya, 10 şey söylüyorsan 9u yalan biri şüpheli zaten kim niye inansın sana 😂 Yorumla sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ 7 sa O ne demek öyle ne yalan söyledim Yorumla Cevap sahibi 7 sa İroni yapıyorum ya yoksa tanımam etmem seni 🙂 Yorumla sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ 7 sa https://voca.ro/1ik1sKlvbX13 Yorumla Cevap sahibi 7 sa Kaldır yorumu o zaman ya sorun değil, manita durumları varsa mahçup olmanı istemem 😂 Yorumla sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ 7 sa He burada haremim var cariyeler sitem edecek ben sultan Süleyman miyim Yorumla Cevap sahibi 7 sa Sultan Süleyman en azından Hürrem'ine sadıktı gözü haremi falan görmüyordu, gerçi gördüğü an o kızı sağ bırakmazdı Hürrem varoşu Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 6 sa Yumurta sperme gitmez 0 2 Yorumla sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ 6 sa Hahaha merak etme sperm yumurtanın kokusunu alınca biraz o gelir dhfg Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 6 sa Yook her şey spermde Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 sa Atamıyorum 0 3 Yorumla sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ 5 sa at yav egonu kır Yorumla u ChocoOrb 5 sa Betondan mübarekk Yorumla sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ 5 sa sende öyle bir ego seziyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Attığımız adımlar karşılık bulamıyor veya hafif bir kadınmışız gibi algılanıyor
Yok atın siz
Bulursam birini atarım
Bekleyecek vakit yok
Biri yok ki kime adım atalım 😂
şu an atma başka zaman at güvenemem
Sen kendini mi kast ediyordun?
İroni yapıyorum sjdhjd
Ciddi söylesen de inanmam zaten 😂
Niye dhdh
Pek de tekin biri değilsin gibi duruyor ya, 10 şey söylüyorsan 9u yalan biri şüpheli zaten kim niye inansın sana 😂
O ne demek öyle ne yalan söyledim
İroni yapıyorum ya yoksa tanımam etmem seni 🙂
https://voca.ro/1ik1sKlvbX13
Kaldır yorumu o zaman ya sorun değil, manita durumları varsa mahçup olmanı istemem 😂
He burada haremim var cariyeler sitem edecek ben sultan Süleyman miyim
Sultan Süleyman en azından Hürrem'ine sadıktı gözü haremi falan görmüyordu, gerçi gördüğü an o kızı sağ bırakmazdı Hürrem varoşu
Yumurta sperme gitmez
Hahaha merak etme sperm yumurtanın kokusunu alınca biraz o gelir dhfg
Yook her şey spermde
Atamıyorum
at yav egonu kır
Betondan mübarekk
sende öyle bir ego seziyorum
Evettt atmalı
Seven atsın
Olabilir tabi