Annem ev hanımı, ben de ev hanımı olmak istiyorum. Onun gibi sadece süslenmek, gezmek, kocamla olmak istemek çok mu anlamsız yani
3 gü
İki çeşit ev hanımı vardır. Bir tanesi kendini iş hayatında kanitlamistir ve ev hanımı olmak istemiştir.
Diğeri ise hiçbir başarısı yoktur. İstese de zaten iş hayatıyla alakası yoktur. O yüzden ev hanımı olmak istemiştir.
İkincisi isen ilkiyle aynı kefeye de konmazsin bilgine
Biz de diplomalı ev hanımı alıcaz. O çocuklarına iyi anne olacak bana iyi eş olacak.. Evin bereketi huzuru olacak..
Karımızı başkalarına hizmet ve hürmet ettirmiycez..
Sığ bi düşünce işte. Önce çocuklarına güçlü bi anne yetiştirmen gerekiyor, sonra eş ve anne olmak gerekiyor.
Önce meslek sahibi ol sonra ister ev hanımı ol ister çalış. İleride anne olunca tek bi insana bağlı olmak ne kadar kötü anlarsın.
Cevap
28Cevap
evleneceğin kişi zengin olacaksa anlamlı ben de olsam aynısını isterdim ama zengin değilse senin o iş zor bu zamanda
O zaman kocanın kişisel o**pusu olacaksın, adamın iliğini kurutucaksın ve evi düzenli tutacaksın karşılığında para kontrolü sende olacak adamın eve getirdiği, ekleme olarak kocan olacak kişinin yoksulluk sınırı üstünde kazanması şart öbür türlü imkansız zaten şu devirde 114 bin tl olmuş sanırım
Çünkü bazıları herkesi yargılamak istiyor. Olabilir bence en güzeli
Kadından ev hanımı olmamalı. Güçlü kadın çalışan kadındır. Evde oturan kadın mı olur lan
Yetişkin ilişkilerinde iki tarafın da beklentilerini net bir şekilde ortaya koyduğu, tabuları yıkan arkadaşlıklara bakış açınız nedir?
Herkesin seçimi kendisi
Ortam müsait be reis iyi bir iş özel devlet farketmez buldumu deyme keyfine
Anlamsız değil, tabi aldığın 3 kuruşluk bir eşyanın hesabı sorulunca sorun etmeyeceksen..
İyiymiş tabi de prenses erkekler de seni beğenmez ki, sana eski tip erkek lazım.
Ev hanımı olmak daha zor
En güzeli hakkın tabi
Çünkü kafası çalışan insan sayısı az 🤏🏾
Kendi istekleri pek Tabii olabilirler
Çalışıp da modern köle olmak daha mı iyi
Gayet normal çok ve en doğal hakkı o senin
Bakis acısına bagli mutlu olan cok bence
Yoo mantikli bence
İnşallah bi olur dediğin gibi
Ev hanımlarının %65'i depresyondadır.
Valla annemin keyfi çook yerinde
En güzeli vala ama iyi birini bulman lazım