Geçenlerde karnım ağrımıştı baya ve birkaç gündür de karnımın alt kısmında acı hissediyordum. Şimdi ise kaç gün oldu hala kırmızı, kahverengi lekelenme yaşıyorum. Karnımın alt kısmına dokununca böyle şişlik gibi bir şey vardı sanki.
Güncellemeler
3 sa
Bir de idrar yaparken biraz yanma oldu. İdrar yolu enfeksiyonu bu kadar uzun sürebilir mi?
olabilirsin bi doktora git ileride daha da rahatsız edici olur tahminime göre kokuda vardır dıştan pek alamazlar ama sen alırsın o kokuyu bu travmada yapabilir sana cinsel yönden kendini kusurlu sayarsın sanki o kokuyu karşındaki alacakmış gibi hissedersin sertliğe gelince tam olarak nerede ve üzerine baskı yapınca sabit mi kalıyor yerinden oynuyor mu
tatlım sen muhtemelen çikolata kisti diye bir şey var ondan olmuş olabilirsin, eğer iyi huyluysa ilaç tedavisi ile geçebilir diğer türlüyse cerrahi işlem gerektirebilir akıntın kahve yoğun mu duru mu
İdrar yolu iltihabı olabilir, yani bilemiyorum benim zamanımd akimsede yoktu bende hiç olmadım böyle şeyler ama gençlerde hep duyuyoeum , yediğiniz içtiğinizdenmidir nedir anlamıyorum. Ayaklarını sıkı giyin bwnce birde doktora görün yani, geçmiş olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Antibiyotik kullanmak gerekir gadası
olabilirsin bi doktora git ileride daha da rahatsız edici olur tahminime göre kokuda vardır dıştan pek alamazlar ama sen alırsın o kokuyu bu travmada yapabilir sana cinsel yönden kendini kusurlu sayarsın sanki o kokuyu karşındaki alacakmış gibi hissedersin sertliğe gelince tam olarak nerede ve üzerine baskı yapınca sabit mi kalıyor yerinden oynuyor mu
Şişlik gecti ama dokununca sabit kaliyordu
diğer dediğim şeyler var mı
koku falan yok
tatlım sen muhtemelen çikolata kisti diye bir şey var ondan olmuş olabilirsin, eğer iyi huyluysa ilaç tedavisi ile geçebilir diğer türlüyse cerrahi işlem gerektirebilir akıntın kahve yoğun mu duru mu
Yoğun gibi. Bende adet duzensizligi de var her ay olamıyorum o yüzden pcostan şüphe ediyordum
hormonsal düzensizlik kıllanma kilo alımı kaybı falan var mı
İdrar yolu iltihabı olabilir, yani bilemiyorum benim zamanımd akimsede yoktu bende hiç olmadım böyle şeyler ama gençlerde hep duyuyoeum , yediğiniz içtiğinizdenmidir nedir anlamıyorum. Ayaklarını sıkı giyin bwnce birde doktora görün yani, geçmiş olsun
Uzun sürebilir, özellikle şu dönem kesin sürer. Etrafımdaki herkes idrar yolu enfeksiyonu oluyor resmen ve uzun sürüyor. Mutlaka doktora görün
Doktora görünmen lazım enfeksiyonun varsa dikkat edilmezse uzun sürebilir
Tamam geçmiş olsun da biz kadın doğum uzmanı değiliz ne yazık ki
Bir doktora gorunmende fayda var. Kontrol amacli smear verebilirsin
Enfeksiyon da olabiliir dr a git
Doktora görünsene asya
Muayene olman en doğrusu.
Pazartesi ürolojiye git
Enfeksiyon belirtileri
Olabılır
Geçmiş olsun
Teşekkürler
🫠🫠